Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Η «Βασίλισσα» Πανσέληνος στον Καρκίνο


Βασίλισσα η πανσέληνος στον Καρκίνο καθώς σχηματίζεται στο ζώδιο της διακυβέρνησής της και αποδίδει σε βαθμό υπερθετικό. Εκτός αυτού είναι μία δημιουργική, ερωτική, σθεναρή πανσέληνος και μας προσφέρει συναισθηματική ρώμη, γενναιότητα και μεγαλοκαρδοσύνη. Ο Ήλιος και η Σελήνη εκ διαμέτρου αντίθετοι δημιουργούν την πατροπαράδοτη πανσέληνο(ο Ήλιος πατρικός και η Σελήνη μητρική στα εν λόγω ζώδια). Το φεγγάρι αυτό σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Άρη από την Παρθένο και αυτό προσδίδει δυναμισμό, συναισθηματική ρώμη, γενναιότητα. Διεκδικούμε και επιθυμούμε την υλοποίηση των έργων μας, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στον Αιγόκερω τιμητική έχουν οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και η καταξίωση. Κάποιες καταστάσεις και κάποια σχέδια μας ολοκληρώνονται δυναμικά καθώς η νέα σελήνη της 24ης/12ου/2011 κλείνει με επιτυχία. Ωστόσο μέχρι την 23η/01ου/2012 και τη νέα σελήνη στον Υδροχόο μπορούμε να φέρουμε εις ολοκλήρωση ότι έχουμε επιδιώξει την προηγούμενη περίοδο.


Ωροσκόπος της πανσελήνου; Υδροχόος!!!Με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να βρίσκεται σε στενή σύνοδο με τον ωροσκόπο του φεγγαριού φαίνεται να μας απασχολούν οι σχέσεις. Πάγιο αίτημα; Η ανεξαρτησία και η δέσμευση παράλληλα. Η Αφροδίτη αποτελεί τον πλανήτη της συντροφικότητας και της δέσμευσης ενώ ο Υδροχόος αποτελεί το ζώδιο της ανεξαρτησίας και της αποδέσμευσης. Λύση; Να βρούμε τη χρυσή τομή, το σημείο επαφής ώστε να δημιουργήσουμε αληθινά δεσμά. Ο έρωτας και η αγάπη αποκτούν μία πανανθρώπινη μορφή, ανιδιοτελή, χωρίς υστερίες, εμμονές και φοβίες. Οφείλουμε να κατανοήσουμε πως ο έρωτας και η αγάπη δεν είναι μορφές σκλαβιάς αλλά ελευθερίας. Οφείλουμε να αποχαιρετήσουμε σχέσεις που έχουν φθαρεί και να μην καταπιέζουμε τους ανθρώπους, τότε εξελισσόμαστε και προοδεύουμε.
Κυβερνήτης της πανσελήνου; Ο Ουρανός, ο οποίος πλέον ορθόδρομος από τον Κριό φέρνει εξελίξεις. Η στασιμότητα μας αποχωρίζεται και δίνει τη θέση της στην εξέλιξη. Ο Ουρανός στον 1ο ηλιακό-φυσικό οίκο της πανσελήνου δίνει αίσθημα ανεξαρτησίας, ελευθερίας, πρόοδο και καινοτομία. Ένα βήμα πιο κοντά στον εκσυγχρονισμός, στην τεχνολογία και τη γνώση. Καλούμαστε να αποχαιρετήσουμε ταμπού και προσκολλήσεις ώστε να επιτύχουμε τα πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Καίριο να αναφέρουμε πως η πανσέληνος δημιουργείται στον άξονα 5ου-11ου και καλούμαστε να φέρουμε σε ισορροπία τον έρωτα με τη φιλία. Κάποιοι έρωτες ολοκληρώνονται, όσοι δημιουργήθηκαν από την 24η/12ου/2011 και μετά επισημοποιούνται ή διαλύονται. Το αποτέλεσμα μάλλον είναι θετικό και δημιουργούνται δυνατές αγάπες. Εκτός του έρωτα δημιουργούνται δυνατές φιλίες και δυνατές επαγγελματικές συνεργασίες. Αν μη τι άλλο, ο καθένας μας έχει δύναμη σε κάποιον τομέα. Μπορούμε να δώσουμε μορφοποίηση σε πολλούς τομείς από αυτόν του έρωτα μέχρι εκείνον των επαγγελματικών μας επιδιώξεων.

Πιο αναλυτικά : 

Κριός: Ένα θέμα οικογενειακής προέλευσης, μία οικογενειακή δυσκολία ή ένα βάρος φαίνεται να κλείνει οριστικά. Οικογενειακές υποχρεώσεις έρχονται εις πέρας και φέρνουν στιγμές ευφορίας και αναδημιουργίας. Μία μετακόμιση ή μία ανακαίνιση χώρου ολοκληρώνεται επιτυχώς και μαζί με αυτήν ανανεώνεται και η προσωπικότητά σας. Θέματα ακίνητης περιουσίας κλείνουν και επιτέλους νιώθετε ασφαλείς και αισιόδοξοι. Επέκταση της οικογένειας για όσους συμβιώνουν. Ένα θέμα κλείνει οριστικά και στον επαγγελματικό τομέα, μία νέα συνεργασία; Ένα νέο πόστο πιο υπεύθυνο; Ευκαιρίες στην καριέρα για ανάδειξη και επιτυχία. Ο τομέας της εργασίας απαιτητικός και σας απορροφά μεγάλο κομμάτι από την ενέργεια. Η καθημερινότητα τρέχει. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή, οργάνωση και πειθαρχία. Το σύμπαν σας καλεί να αλλάξετε τρόπο ζωής. Η μεθοδικότητα φέρνει επιτυχία. Προσοχή στην υγεία και στην εξουθένωση.

Ταύρος: Θεαματική και φιλική η πανσέληνος για το δικό σας ζώδιο. Ενισχύει την αισιοδοξία, τη διασκέδαση, τις μετακινήσεις σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ταξίδια εντός Ελλάδας για επαγγελματικούς λόγους, θα επιτύχετε και θα επωφεληθείτε και οικονομικά, συνδυάστε τα με ξεκούραση και αναψυχή. Διεύρυνση πνευματικών οριζόντων, αισιοδοξία στο ζενίθ στο μενού της πανσελήνου. Οι νεότεροι σε ηλικία θα έχετε θετικές εξελίξεις στις σπουδές σας, στα μεταπτυχιακά σας και στα διδακτορικά σας. Επιτυχία σε κάποια νομική σας υπόθεση είναι πιθανή. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα στα ύψη και μπορείτε να επιτύχετε διαπραγματεύσεις σε όλα τα επίπεδα. Ο έρωτας σας αβαντάρει και πολλοί μπορεί να επισημοποιήσετε μία σχέση. Περίοδο δημιουργίας διανύετε, προωθήστε τα συμφέροντά σας και διεκδικήστε τα κεκτημένα σας. Εύνοια σε πολλούς τομείς, διασκέδαση και ικανοποίηση.

Δίδυμοι: Οικονομικά οφέλη και επικερδείς διαπραγματεύσεις φέρνει αυτό το φεγγάρι. Πιθανή μία αύξηση μισθού(όσο παράλογο και αν ακούγεται τη σήμερον ημέρα) στο μενού της πανσελήνου, ενίσχυση οικονομική που σας αβαντάρει και σε επίπεδο ψυχολογίας. Αλλάζουν οι σταθερές και οι περγαμηνές στη ζωή σας, θέτετε νέα θεμέλια στην καθημερινότητά σας και γίνεστε θεαματικότεροι ως προσωπικότητες. Μπορείτε να κερδίσετε μέσα από κληρονομιές, φορολογία ή από κάποια διατροφή. Ένα μπόνους έρχεται και ενισχύει το πορτοφόλι σας ενώ παράλληλα μπορεί να έχει επιτυχία ο/η σύντροφός σας και να επωφεληθείτε έμμεσα. Η σεξουαλικότητά σας και ο ερωτισμός σας στα ύψη. Σαγηνεύετε τα πλήθη, ερωτευθείτε. Κάποιες  οικογενειακές υποχρεώσεις σας κρατάνε δεμένους και χρειάζεται να σταθείτε σε ένα μέλος της οικογένειάς σας. Τα γεγονότα όμως δεν παύουν να φέρνουν ικανοποίηση και ευφορία. Έχετε την ευελιξία να εξομαλύνετε οικογενειακές αντιθέσεις.

Καρκίνος: Στο δικό σας ζώδιο σχηματίζεται η πανσέληνος, κυβερνήτης σας η Σελήνη, πρωταγωνιστές της ημέρας. Οι προσωπικές σας σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο δυναμικά και αποφασίζετε να οριστικοποιήσετε επίσημα μία σχέση. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και εσείς φαίνεται να τους καλωσορίζετε. Θέλετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να ανανεωθείτε, το «εγώ» σας σε προτεραιότητα. Προωθήστε τα σχέδιά σας είτε επαγγελματικά είτε οικονομικά, διαφαίνεται το κλείσιμο ενός κύκλου και η απολαβή κερδών-ωφελειών. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε στα μονοπάτια του έρωτα. Βρίσκεστε σε μία διαρκή μετακίνηση και πραγματοποιείτε αρκετά ταξίδια επαγγελματικά. Θα έχετε κέρδος, φροντίστε να τα συνδυάσετε με αναψυχή ώστε να πολλαπλασιάσετε την ικανοποίηση. Συζητήσεις και διακανονισμοί σε πρώτο πλάνο. Αποφύγετε εντάσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς, προσεκτικά και στην υγεία. Περιορίστε την κυκλοθυμική σας συμπεριφορά και τις εξάρσεις.

Λέων: Κάποια εργασιακά-επαγγελματικά σας σχέδια φαίνεται πως οριστικοποιούνται. Εδώ και καιρό επεξεργάζεστε ένα επαγγελματικό πλάνο, οργανώνετε κάποιες κινήσεις ματ ώστε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα αυτά γίνονται σε ένα μυστικό επίπεδο και κρατάτε τα σχέδιά σας κρυφά ώστε να μην δεχτείτε επιθέσεις από αντιπάλους. Φαίνεται πως αυτό το σχέδιο θα έχει επιτυχία. Η καθημερινότητά σας εξομαλύνεται και αυτό συμβάλλει θετικά στη βελτίωση της ψυχολογίας σας. Πολλοί θα κρατήσετε μυστική μία ερωτική σχέση που δημιουργείται τώρα, καθώς υπάρχουν εμπόδια ως προς την επισημοποίηση. Η ψυχολογία σας, η υγεία σας και η ευεξία σας φαίνονται να παρουσιάζουν ανάκαμψη και αυτό σας χαρίζει χαμόγελο και αισιοδοξία. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα, υποχρεώσεις από φόρους-τέλη και έκτακτες επιβαρύνσεις καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος απώλειας εισοδηματικής. Αρκετά κυκλοθυμικοί, περιορίστε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και την επιθετική σας συμπεριφορά.

Παρθένος: Κάποιοι στόχοι σας φαίνεται πως στέφονται με επιτυχία και αυτό συμβάλλει στην περαιτέρω εξέλιξή σας. Νέοι φίλοι έρχονται στο πλευρό σας και παίζουν ρόλο καθοριστικό στη ζωή σας καθώς παρέχουν χέρια βοηθείας και στήριξης. Η συμμετοχή σας στα κοινωνικά δρώμενα ξεχωρίζει και θεμελιώνεστε σταδιακά ως αξία. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα σε μία ομάδα, διαφαίνεται ως φιλία αλλά υπολανθάνει ο έρωτας. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδιά σας και τη δράση σας. Αποφύγετε εντάσεις με σχέσεις σας ή συνεργασίες σας είτε ερωτικές είτε οικογενειακές είτε με τον/τη σύντροφό σας. Επιτέλους έχετε θετικές ειδήσεις σχετικές με εργασία, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ζυγός: Ένα επαγγελματικό σας σχέδιο φαίνεται να κυλάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παίρνει σάρκα και οστά. Επαγγελματικά πλάνα σε πρώτο πλάνο, αρκετή εύνοια στον εργασιακό σας χώρο και επιτυχίες που μπορούν να σας αβαντάρουν και οικονομικά. Οι σχέσεις σας με ανωτέρους ή προϊσταμένους φαίνονται να εξελίσσονται ομαλότατα και δέχεστε την ευεργετική τους συνδρομή. Θέματα οικογένειας σας απασχολούν και απαιτούν λύση, η οποία μάλλον θα δοθεί και αυτό θα δράσει αρκετά λυτρωτικά. Κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ενδέχεται να χρειαστεί τη βοήθεια σας και εσείς καλείστε να συμπαρασταθείτε αγέρωχοι. Φέρτε σε ισορροπία τις επαγγελματικές με οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η ψυχολογία σας ενδέχεται να σημειώσει κάποια σκαμπανεβάσματα, βάλτε ωτοασπίδες στα αυτιά σας, μην ακούτε ψιθύρους και απολαύστε την επαγγελματική σας ανάκαμψη, αυτό θα ενισχύσει την ψυχολογία σας και θα σας ωφελήσει. Λέμε όχι στα κακόβουλα σχόλια. Προσοχή στην υγεία σας.

Σκορπιός: Ενδέχεται να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, συνδυάστε το με αναψυχή. Η έκβαση του ταξιδιού μάλλον ρέπει υπέρ σας, επομένως ας απολαύσετε το μέγιστο της ικανοποίησης και ηθικής απολαβής. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να επιτύχετε θεαματικά αποτελέσματα σε σπουδές, μεταπτυχιακά ή διδακτορικά, εργαστείτε με καθαρότητα νου και επωφεληθείτε. Με το νέο έτος καλείστε να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων στη ζωή σας, φαίνεται να τα πηγαίνετε ικανοποιητικά. Αυτό θα συνδράμει στην αλλαγή σας, ο λόγος σας αποκτά δύναμη. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτό το ατού και να προωθήσετε την εικόνα σας δυναμικά ως πιο φιλεύσπλαχνοι, δοτικοί στο κοινωνικό σύνολο. Συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους και προωθήστε το πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προστασίας. Οι φίλοι είναι κοντά σας και αποτελούν δυνατά χαρτιά σας.. Βρίσκεστε σε μία φάση αναδημιουργίας του μέλλοντος σας και θέτετε νέους στόχους για την πρόοδο σας.

Τοξότης: Κέρδη και οικονομικά οφέλη μέσα από τα οικονομικά του/της συντρόφου σας σε πρώτο πλάνο στο μενού αυτού του φεγγαριού. Μπορείτε να βρείτε τον κρυμμένο θησαυρό σε αρκετές οικονομικές υποθέσεις και να επιτύχετε ένα αποτέλεσμα υπέρ σας. Κέρδη από κληρονομιές, διατροφές συνθέτουν ένα επιτυχημένο οικονομικό αποτέλεσμα. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, ο αισθησιασμός σας, η σεξουαλικότητά σας στα ύψη, διοχετεύστε με τον πιο θετικό τρόπο τα βαθιά συναισθήματά σας στην κρεβατοκάμαρά σας. Κάποιες οικονομικές οφειλές επιστρέφονται και αυτό ενισχύει το πορτοφόλι σας και την αυτοπεποίθησή σας. Αλλάζετε σύστημα αξιών και σταθερών στη ζωή σας. Εντάσεις και αναπόφευκτοι αγώνες στον τομέα της καριέρας σας, απίστευτη δουλειά και φόρτος εργασίας, οργανωθείτε, εργαστείτε για να ανταμειφτείτε. Αποφύγετε να τα βάλετε με προϊσταμένους ή ανωτέρους σας.

Αιγόκερως: Στον άξονά σας σχηματίζεται η πανσέληνος και οι άλλοι είναι οι πρωταγωνιστές στη ζωή σας. Μία σχέση είτε ερωτική είτε φιλική είτε επαγγελματική που δημιουργήθηκε πρόσφατα φαίνεται να είναι δυνατή και εσείς αποφασίζετε να την επισημοποιήσετε. Έχετε εύνοια ώστε να προωθήσετε τις ιδέες σας, τις σκέψεις σας και να επιτύχετε επιτυχείς διαπραγματεύσεις που θα λειτουργήσουν προς όφελός σας. Η αισιοδοξία σας ενισχύεται, ο έρωτας δεν λείπει από τη ζωή σας και είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε. Οι δεσμευμένοι αφεθείτε λίγο των υποχρεώσεων και ακολουθήστε τις προτάσεις του/της συντρόφου σας ώστε να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι; Τα κέρατα στη φαρέτρα και παραδοθείτε στον έρωτα. Διανύετε περίοδο δημιουργίας, ανανέωσης και κάποιες υποθέσεις οικονομικές-επαγγελματικές στέφονται ολοκληρωμένες επιτυχίας. Καρπωθείτε τα οφέλη. Προσοχή στην εριστική συμπεριφορά μέσα στις σχέσεις και στον τομέα της υγείας.

Υδροχόος: Μετά από επίπονη προσπάθεια και αρκετό κόπο διαφαίνεται στον ορίζοντα η επιτυχία όσον αφορά την εργασία σας και την προσπάθεια που καταβάλατε στην καθημερινότητά σας προκειμένου να επιτύχετε επαγγελματική πρόοδο και καταξίωση. Οι υποχρεώσεις σας φαίνεται πως τακτοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αντλείτε ψυχολογική-οικονομική ικανοποίηση για τον αγώνα σας, ο οποίος ήταν σημαντικός. Η υγεία σας φαίνεται να ομαλοποιείται, φροντίστε την! Ακολουθήστε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, άσκηση και θωρακίστε τις άμυνες του οργανισμού σας. Ευκαιρία να βελτιώσετε την ψυχολογία σας, την ευεξία σας και την πνευματική σας διαύγεια και καθαρότητα. Αποφύγετε εντάσεις με τον/τη σύντροφό σας. Η σεξουαλικότητα και ο ερωτισμός σας στα ύψη, μην γίνεστε κτητικοί(δεν είναι στη φύση σας εξάλλου) και διοχετεύστε τον ερωτισμό σας στην κρεβατοκάμαρα σας. Κάποιες έκτακτες οικονομικές επιβαρύνσεις είναι στο μενού των ημερών, χειριστείτε τες με ευελιξία.

Ιχθείς: Η πανσέληνός σας να την χαρακτήριζα; Άκρως ευεργετική και ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο. Εάν δεν βρισκόταν και ο Άρης απέναντι στην Παρθένο θα μπορούσατε να αδράξετε το 100% της απόλαυσης. Έρωτας, δημιουργία, φλερτ και διασκέδαση σε πρώτο πλάνο. Μία ερωτική σχέση φαίνεται να έχει δυνατά θεμέλια και εσείς αποφασίζετε διστακτικά να την επισημοποιήσετε. Προωθήστε δυναμικά τα συμφέροντά σας και βελτιώστε την εικόνα σας αποφεύγοντας διαπληκτισμούς και εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες είτε ερωτικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικές. Η φιλία σας αβαντάρει και σας ενισχύει σημαντικά. Θέτετε νέους στόχους, τους οποίους φαίνεται πως έχετε ήδη προς υλοποίηση και εφαρμογή. Βγείτε δυναμικά στο προσκήνιο και διεκδικήστε τα όσα σας αξίζουν. Οι σπουδές ευνοούνται για τους νεότερους σε ηλικία. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε τη σχέση σας και μην εμπλέκεστε σε διαμάχες ενώ οι αδέσμευτοι κυνηγήστε τον έρωτα που φλερτάρει με το δικό σας ζώδιο.            

                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου