Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο


Την Δευτέρα 23η Ιανουαρίου και ώρα 9:39 το πρωί πραγματοποιείται η νέα σελήνη στην 2.41 μοίρα του Υδροχόου. Η εβδομάδα μας ξεκινάει με μία νέα σελήνη καθόλου άσχημη και αυτό βελτιώνει τη διάθεσή μας και τις προοπτικές για έναν επιτυχή κύκλο μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου και ειδικότερα  μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα. Ήλιος και Σελήνη φλερτάρουν ως εραστές από την 2η μοίρα του Υδροχόου. Κυβερνήτης της νέας σελήνης από άποψη ζωδίου είναι ο Ουρανός που σχηματίζει θετικότατη γωνία εξαγώνου με αυτό το φεγγάρι. Τι συνεπάγεται αυτό; Πρόοδο, ανεξαρτησία, ευκαιρίες για ανανέωση σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η εν λόγω περίοδος χαρακτηρίζεται από αυθεντικότητα, ρίσκο, ιδεαλισμό και τεχνολογική πρόοδο. Πολλοί θα φέρουμε σημαντικές και ιδιαίτερα ιδιοφυείς σκέψεις ώστε να επιτύχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα που θα μας οδηγήσει στην επιτυχία. Αρκετά απρόβλεπτα αλλά μάλλον θετικά συμβαίνουν στη ζωή μας και αυτό μας χαρίζει αισιοδοξία και αναδημιουργία. 

               

Ωροσκόπος της νέας σελήνης; Στους Ιχθείς και κυβερνήτης αυτού του φεγγαριού ο «Κοσμοσείστης» Ποσειδών!!! Τι σημαίνει αυτό; Πως πρόκειται για μία νέα σελήνη γεμάτη όνειρα, προσδοκίες και απογοητεύσεις καθώς ο εν λόγω πλανήτης λειτουργεί σαν δίκοπο μαχαίρι. Ο Ποσειδώνας από τον 12ο φυσικό ηλιακό οίκο χαρίζει διαίσθηση, οραματισμό και έμπνευση σε αυτήν την περίοδο. Βρίσκεται στην 29η και 35η μοίρα του Υδροχόου(κρίσιμη μοίρα) έτοιμος να αποχαιρετήσει το συγκεκριμένο ζώδιο οριστικά και να εισέλθει στο ζώδιο της διακυβέρνησής του. Τι συνεπάγεται αυτό; Παρόλο που ο Υδροχόος δεν βοηθάει τον Ποσειδώνα να εκφραστεί, δείχνει πως γεννιούνται(με τρόπο μυστικό) κάποια τεχνολογικά-επιστημονικά επιτεύγματα. Ο Ποσειδώνας φαίνεται πως αποχαιρετώντας το ζώδιο της προόδου θέλει να μας αφήσει ένα μεγάλο επιστημονικό όπλο, μία σπουδαία εφεύρεση. Σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται κάποια σπουδαία εφεύρεση που θα προωθήσει τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας και θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εξέλιξη και τον οραματισμό. Στην αντίθετη περίπτωση φέρνει απογοητεύσεις και διάψευση προσδοκιών. Ας ευχηθούμε να είναι ένα δώρο και όχι μία ουτοπία.

Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως ο ωροσκόπος της νέας σελήνη πραγματοποιεί όψη συνόδου με ένα ιδιαίτερο σημείο(τον κλήρο της τύχης) που βρίσκεται στους Ιχθείς. Αυτό χρήζει το εν λόγω φεγγάρι ιδιαίτερα τυχερό. Παράλληλα σε αποκλίνουσα όψη συνόδου με τον ωροσκόπο του φεγγαριού βρίσκεται και η Αφροδίτη(από τους Ιχθείς). Αυτό συνεπάγεται πως είναι ένα αρκετά καλό φεγγάρι στη διάρκεια του οποίου γεννιούνται καλλιτεχνικές ιδέες, αναπτύσσεται ο οραματισμός και η διαίσθηση. Η κοινωνία αλλάζει και πάγιο αίτημα των καιρών είναι η ανιδιοτελής αγάπη και το «ουσιαστικό» δέσιμο των σχέσεων.

Ήλιος, Σελήνη και Ερμής από τον 11ο φυσικό ηλιακό οίκο της νέας σελήνης μας καλούν να ενταχθούμε σε ομάδες και να προσφέρουμε σε κοινωνικό επίπεδο για ένα καλύτερο αύριο. Το φεγγάρι αυτό εξυμνεί τη φιλία και παράλληλα δημιουργεί σταθερές και δυναμικές φιλίες που μας ανανεώνουν και συνδράμουν στην μελλοντική μας πρόοδο. Είναι μία περίοδος όπου έχουμε τη δυνατότητα να θέσουμε στόχους πρωτοποριακούς για την μελλοντική μας εξέλιξη. Η περίοδος μας καλεί να αφυπνιστούμε και να θέσουμε στόχους προς υλοποίηση.

Η νέα σελήνη σχηματίζει δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Δία. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα κακό καθώς ο Δίας ακόμα και στις δύσκολες γωνίες δεν είναι βλαβερός. Αποτέλεσμα της όψης είναι η αισιοδοξία υπέρ του δέοντος, οι υπερβολές στα έξοδα, στα συναισθήματα και στις απολαύσεις. Το φεγγάρι αυτό μας κάνει επιπόλαιους γι’ αυτό καλούμαστε να είμαστε ρεαλιστές, αντικειμενικοί και όχι υποκειμενικοί. Το μόνο σίγουρο είναι πως κυριαρχεί η καλοσύνη καθώς ο Δίας χαρίζει ποιότητές του έτσι γινόμαστε φιλικοί και μεγαλόκαρδοι. Ευκαιρία να πάμε ένα βήμα προς μία πιο ιδεατή κοινωνία συνύπαρξης.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι πως ο Άρης, ο πλανήτης που σχετίζεται με την ενέργεια, τη δράση, τη δραστηριότητα, τη δυναμική, τα κίνητρα και τις προθέσεις βρίσκεται στάσιμος και ένα βήμα πριν αναδρομήσει. Αυτό τι σημαίνει; Πως η ζωή σταματάει και δεν πραγματοποιούμε τους στόχους μας; Όχι βέβαια!!! Απλώς έχουμε κατά νου πως κάποια εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν στο δρόμο της υλοποίησης των επιδιώξεων μας. Εμπόδια, καθυστερήσεις ή αναβολές στο μενού ενός δίμηνου απαιτητικού και κουραστικού. Συσσωρεύεται η ενέργεια και μπορεί να οδηγήσει σε απότομα, βίαια ξεσπάσματα που θα προκαλέσουν μόνο απώλειες. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο χρειάζεται να κάνουμε ένα καλό κοντρόλ του θυμού μας, ο οποίος είναι ανασταλτικός παράγοντας της δημιουργικότητας.Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και από εκεί θα προκαλέσεις καθυστερήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία, τις εργασιακές συμβάσεις και τις υπογραφές συμβολαίων εργατικών. Μάλιστα καθώς το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται με την υγεία θα παρατηρηθούν εξάρσεις ιώσεων και γενικότερα θα είμαστε επιρρεπείς σε μολύνσεις, παθήσεις και εξουθενώσεις ή νευρώσεις. Τα νεύρα μας σε τεντωμένο σκοινί και οι άμυνες μας αρκετά πεσμένες ή μπλοκαρισμένες. Στον 7ο ηλιακό οίκο της νέας σελήνης συμβολίζει αναβλητικότητα στη δημιουργία σχέσεων ενώ παράλληλα κάποιες άλλες σχέσεις περνάνε μέσα από ένα διαγώνισμα ώστε να επιβιώσουν. Επιθετικές συμπεριφορές, εριστικότητα και αντιδραστικότητα θα είναι ακμαίες για το εν λόγω διάστημα. Ας βρούμε τη χρυσή τομή, ας κυριεύσουμε τον εαυτό μας ώστε να αποφύγουμε ρήξεις και εντάσεις.

Τέλος, ένα αποκλίνον τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει κάποιους περιορισμούς, κάποια εμπόδια στην πραγματοποίηση των σχεδίων μας και στην μέγιστη απόδοση της νέας σελήνης. Ευτυχώς η όψη είναι αποκλίνουσας σημασίας και περιορίζεται η δυσαρμονική επιρροή της. Ίσως νιώσουμε κάποιες στιγμές συναισθηματικά καταπιεσμένοι, ανήμποροι και πως τα σχέδιά μας κάπου κολλάνε αλλά με σκληρή δουλειά, κόπο και μεθοδικότητα έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. «Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς» το μότο του νέου φεγγαριού!!! Δουλειά και οργάνωση για να πετύχουμε!!!

Για τους Υδροχόους που είναι γεννημένοι από τις 20/01 έως τις 26/01 ανοίγεται ένας νέος κύκλος εμπειριών και εξέλιξης μέχρι τα επόμενα γενέθλιά τους. Ρισκάρετε και επωφεληθείτε. Σαφώς χρειάζεται προσοχή σε τεράστια οικονομικά ανοίγματα και ρίσκα αλλά έχετε ευκαιρίες να βρείτε λύσεις που θα σας ανανεώσουν. Ευνοϊκή η επιρροή της νέας σελήνης για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού, των Διδύμων, του Λέοντα, του Ζυγού, του Τοξότη και του Υδροχόου.

Αναλυτικότερα:  

Κριός: Νέοι φίλοι έρχονται να ανανεώσουν τη ζωή σας και να βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Κοινωνικοποιείστε ακόμη περισσότερο και έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε ένα πνεύμα ομαδικότητας πηγαίνοντας κόντρα στην εγωιστική φύση σας. Επικερδείς φίλοι στο πλευρό σας. Θέστε νέους στόχους για την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη και γενικότερα κοιτάτε τη ζωή μέσα από ένα θετικότερο οπτικό πρίσμα. Η ανανέωση, η ελευθερία, το πρωτοποριακό πνεύμα ανοίγουν ορίζοντες στη ζωή σας και διευρύνετε το πνευματικό σας επίπεδο. Προσοχή σε περιττά έξοδα, δαπάνες και στην υπερβολική κατάχρηση τροφής και ποτού. Δεν αποκλείεται κάποια αύξηση του μισθού σας όσο παράλογο και αν ακούγεται τη σημερινή εποχή.

Ταύρος: Μέσα από τη διαίσθησή σας, τον οραματισμό σας και το ένστικτό σας καταφέρνετε να προωθήσετε το κοινωνικό σας προφίλ, το στάτους σας. Θέστε νέους στόχους για μία εξαιρετική πορεία στον επαγγελματικό χώρο ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και γιατί όχι να αναλάβετε και ένα πιο αξιόλογο πόστο. Βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας και το όλο κλίμα με ανωτέρους και υφισταμένους ή προϊσταμένους. Ένα επαγγελματικό άνοιγμα ή μία επαγγελματική επιτυχία στο μενού των ημερών Γενικότερα η τύχη είναι με το μέρος σας και ανοίγονται νέοι δρόμοι για την μελλοντική σας εξέλιξη και πρόοδο. Αποφύγετε τη ραθυμία και εργαστείτε ώστε να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Όχι υπερβολές στη διατροφή και το ποτό. Οι κόποι ανταμείβονται, σπείρετε τώρα που μπορείτε. Καθαρίστε από εμμονές, φοβίες και προσκολλήσεις.

Δίδυμοι: Επιτυχία σε σπουδές, νομικές υποθέσεις και δικαστικούς αγώνες φέρνει αυτό το φεγγάρι. Οι νεότεροι σε ηλικία ολοκληρώνετε με επιτυχία έναν κύκλο σπουδών ή ένα μεταπτυχιακό-διδακτορικό σας. Εξωστρεφείς, κοινωνικοί, αισιόδοξοι και ο έρωτας δεν σας εγκαταλείπει. Πραγματοποίηση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό για έναν επαγγελματικό λόγο στο μενού του φεγγαριού, η εξέλιξη φαίνεται να παίρνει θετική τροπή. Αλλάζετε φιλοσοφία ζωής και γενικότερα αλλάζει ολόκληρο το «είναι» σας. Εύνοια από φίλους και συλλόγους. Πραγματοποίηση δυνατών φιλιών στο εξωτερικό σας αβαντάρουν. Θέτετε νέους στόχους, προοδευτικούς και καινοτόμους. Απομακρύνετε φοβίες, εμμονές, προσκολλήσεις και βελτιώστε την ψυχολογία σας. Επεξεργάζεστε επαγγελματικά σχέδια με μυστικότητα. Ενδέχεται να δημιουργηθεί μία νέα ερωτική σχέση την οποία θέλετε να διατηρήσετε κρυφή.

Καρκίνος: Χρήματα και αισθήματα σας ενισχύουν σημαντικά. Ο/η σύντροφός σας ενδέχεται να αποκομίσει μία κληρονομιά ή οικονομικά οφέλη και αυτό ενισχύει έμμεσα το πορτοφόλι σας. Κάποια οφειλόμενα ποσά φαίνεται πως επιστρέφονται και όλα αυτά μαζί συνδράμουν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σας και της ψυχολογίας σας. Ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σας στα ύψη, διοχετεύστε την ενέργεια στην κρεβατοκάμαρα και ενώστε όχι μόνο τη σάρκα σας αλλά και τις ψυχές σας(εξάλλου τέτοια είναι η φύση σας). Επαγγελματικές επιτυχίες αναμένονται για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου(με τρόπο απρόβλεπτο και σοκαριστικό). Χρησιμοποιήστε εκσυγχρονισμένα μέσα για να προωθήσετε τη δουλειά σας και την εικόνα σας. Κάποιοι στόχοι σας μπορεί να είναι υπερβολικών προσδοκιών και να μην αποδώσουν 100% αλλά θα αποδώσουν σημαντικά. Μπορείτε να περάσετε καλά με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε. Ευνοείται η ομαδική δουλειά και εργασία σε συλλογικό, χωρίς υπερβολές όμως.

Λέων: Νέες σχέσεις και συνεργασίες στο μενού της νέας σελήνης. Οι άλλοι γίνονται για εσάς προτεραιότητα και καλείστε να ακολουθήσετε και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες τους. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να αφεθείτε σε ερωτικές περιπέτειες και να γνωρίσετε το ιδανικό ταίρι ενώ οι δεσμευμένοι φροντίστε να ακολουθήσετε το ταίρι σας και τις προτάσεις του προκειμένου να περάσετε μοναδικές στιγμές. Μία νέα επαγγελματική συνεργασία διαφαίνεται στον ορίζοντα, διατηρήστε την και επωφεληθείτε. Ολοκληρώνεται επιτυχώς ένας κύκλος για τους σπουδαστές. Επιτυχία σε σπουδές ή κάποια νομική υπόθεση, άτομα από το εξωτερικό με μία διαφορετική κουλτούρα σας αβαντάρουν. Προσοχή σε κάποιες υπερβολές στον επαγγελματικό τομέα, μην ραθυμείτε ή μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Η επιτυχία επαγγελματικά είναι κοντά σας.

Παρθένος: Παρόλο το τρέξιμο στην καθημερινότητά σας και τις υπερβάλλουσες υποχρεώσεις καταφέρνετε να αποκομίσετε κέρδη και οφέλη που ενισχύουν και το εισόδημά σας. Η καθημερινότητά σας και η εργασιακές συνθήκες βελτιώνονται σημαντικά όπως και οι σχέσεις με συναδέλφους. Βελτιώστε την υγεία σας και ακολουθήστε ένα σωστό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής καθώς θα χρειαστείτε δυνάμεις στην πορεία. Κάποια οικονομικά κέρδη ή ωφέλειες μέσα από κληρονομιές ή τα οικονομικά του/της συντρόφου σας είναι στο μενού του νέου αυτού φεγγαριού. Ερωτικοί, σεξουαλικοί και πειραματιστές στον έρωτα διανύετε μία σούπερ περίοδο ώστε να δώσετε τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης στον εαυτό σας. Μην τεμπελιάζετε στις σπουδές σας οι νεότεροι σε ηλικία, εργαστείτε και θα κερδίσετε. Χαρά και ικανοποίηση φέρνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Είστε περισσότερο δεκτικοί σε νέες προκλήσεις και περιπέτειες.

Ζυγός: Μέσα σε μία περίοδο που βάλλεστε σημαντικά από ποικίλους παράγοντες έρχεται το νέο αυτό φεγγάρι και ενισχύει τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας και τα αισθηματικά σας. Φαίνεται να απαλλάσσεστε προσωρινά από αγωνίες, άγχη και γίνεστε ένα παιδί από την αρχή. Ο έρωτας σας παίρνει τα μυαλά. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε στο κυνήγι του έρωτα καθώς σας αβαντάρει. Κάποια χαρούμενη είδηση από κάποιο παιδί σας στο μενού της νέας σελήνης. Οι σχέσεις σας είναι γεμάτες σασπένς και ανατροπή. Όσες έχουν φθαρεί αποχωρούν και τη θέση τους έρχονται να πάρουν νέες που σας βοηθάνε να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε. Κάποια έκτακτα έξοδα ενδέχεται να σημειωθούν και αυτό θα πλήξει προσωρινά την τσέπη σας. Σε γενικές γραμμές είστε αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε νέες ερωτικές-σεξουαλικές προκλήσεις.

Σκορπιός: Όμορφες οικογενειακές στιγμές και αγάπη στο σπίτι φέρνει αυτό το φεγγάρι. Το σπίτι αποτελεί προστατευτικό πέπλο για εσάς και εσείς επιθυμείτε να βρεθείτε με αγαπημένα σας άτομα ή όσους θωρείτε οικογένειά σας. Νιώθετε αυτοπεποίθηση και περισσότερη ασφάλεια. Κάποιο επαγγελματικό θέμα φαίνεται να παίρνει θετική τροπή. Θέματα εργασίας μπορούν να έχουν επιτυχία και εξέλιξη. Χρησιμοποιήστε καινοτόμες και προοδευμένες μεθόδους ώστε να επιτύχετε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Φροντίστε για την υγεία σας, μην οδηγείστε σε διατροφικές υπερβολές και θωρακίστε τον οργανισμό σας. Σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο, μην είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας μαζί τους. Φροντίστε να περάσετε καλά μαζί τους γιατί σας στηρίζουν δυναμικά. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι διεκδικείστε μερίδιο στον έρωτα αλλά χωρίς υπερβολές.

Τοξότης: Καθόλου άσχημη για το δικό σας ζώδιο η νέα σελήνη καθώς σχηματίζεται στον τρίτο φυσικό ηλιακό σας οίκο και φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα. Οι νεότεροι σε ηλικία εργαστείτε και θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα στις σπουδές σας. Ολοκληρώνετε με επιτυχία ένα μεταπτυχιακό-διδακτορικό σας και κλείνει επιτυχώς ο κύκλος των σπουδών σας. Λέμε ναι στην εργασία, στη δουλειά και όχι στη ραθυμία για να αποκομίσουμε τα καλύτερα δυνατά οφέλη. Προσεκτικά κινηθείτε στην υγεία σας και στις τροφικές υπερβολές-καταχρήσεις. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα στα ύψη και μπορείτε να επιτύχετε επωφελείς διαπραγματεύσεις. Θέστε στόχους για την μελλοντική πρόοδο σας στον τομέα της εκπαίδευσης και κερδίστε έδαφος. Επωφεληθείτε από συμβόλαια και οροθεσίας. Ο έρωτας σας αβαντάρει και είστε ακόρεστα δημιουργικοί. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας σας περιμένει παραπέρα. Τα βέλη στη φαρέτρα και αφεθείτε στο φλερτ με τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε τη σχέση σας αν το επιθυμείτε διαφορετικά; Στον έρωτα προσεκτικά μην μαθευτούν οι ατασθαλίες σας.

Αιγόκερως: Χρήματα και οικονομικά ανακάμπτουν και μαζί τους ανακάμπτει και ενισχύεται και η αυτοπεποίθησή σας. Μία αύξηση στον μισθό σας(όσο παράλογο και αν ακούγεται) στο μενού του νέου φεγγαριού. Οφειλόμενα ποσά σας επιστρέφονται και αυτό λειτουργεί ενισχυτικά για το είναι σας. Αλλάζετε αξίες, σταθερές και πεπατημένες στη ζωή σας ενώ παράλληλα ενισχύεται και ο αισθησιασμός σας. Εντελώς απρόβλεπτα κάποιοι αλλάζετε τόπο διαμονής ή κατοικίας και ανεξαρτητοποιείστε, μία συμβίωση διαφαίνεται στον ορίζοντα. Οι οικογενειακές σας σχέσεις φαίνονται να εξομαλύνονται και αυτό σας ικανοποιεί. Μην είστε ράθυμοι, εργαστείτε, δουλέψτε πειθαρχημένα και σκληρά για αν επιτύχετε την πρόοδο, την ανάκαμψη. Ένας έρωτας φαίνεται να σας ενθουσιάζει και επιθυμείτε να αφεθείτε. Κρατήστε ένα μέτρο. Δημιουργικοί και επιτέλους αλλαγή πορείας προς τη διασκέδαση.

Υδροχόος: Πρωταγωνιστές φίλοι μου Υδροχόοι! Στο δικό σας ζώδιο το νέο αυτό φεγγάρι και φέρνει τύχη, ευκαιρίες και επέκταση με τρόπο εντελώς απροσδόκητο και ακαριαίο. Οι ευκαιρίες στη ζωή σας έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε και έχουν ως σκοπό τους να σας ανανεώσουν και να φέρουν πινελιές αισιοδοξίας και λύτρωσης. Μία εσωτερική μετανάστευση ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό σας αβαντάρουν. Αποστείλετε βιογραφικά, περάστε συνεντεύξεις και ενδέχεται να βρείτε μία θέση εργασίας που θα σας ενισχύσει και οικονομικά. Ο λόγος σας; Επαναστατικός! Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας, την εξυπνάδα σας και ανέλθετε. Κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις με άτομα της οικογένειάς σας ελλοχεύουν, μην είστε απόλυτοι ή ακραίοι μαζί τους αλλά αντιθέτως χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια ώστε να εξομαλυνθούν οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις και να νιώσετε ασφάλεια μέσα στο σπίτι σας. Επιθυμείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας από τα επαγγελματικά και τον έρωτα μέχρι τον τομέα της φιλίας. Το σύμπαν στέλνει ενέργεια με τρόπο θετικό και εσείς καλείστε να επωφεληθείτε.

Ιχθείς: Καθόλου άσχημη για το δικό σας ζώδιο η νέα σελήνη και η τρέχουσα περίοδος. Επεξεργάζεστε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο με τρόπο μυστικό και σκέφτεστε σταδιακά να το εμφανίσετε. Το αποτέλεσμα αναμένεται θετικό και μάλιστα φέρνει οικονομικά οφέλη και απολαβές. Ενίσχυση ή αύξηση μισθού στα σενάρια του φεγγαριού. Χρησιμοποιήστε εκσυγχρονισμένες μεθόδους για να αυξήσετε την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Παράλληλα αλλάζετε σταθερές και αξίες και θεμελιώνεται διαφορετικά το σύστημα της ζωής σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εσωτερικό για δουλειά και να το συνδυάσετε με αναψυχή ώστε να αποκομίσετε το μέγιστο της απόλαυσης. Αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές και λόγια με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας καθώς αργότερα θα το μετανιώσετε. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του φεγγαριού για να συσφίξετε τις σχέσεις σας και να μην τις αποδυναμώσετε. Έμπνευση και δημιουργία στο λόγο, χρησιμοποιήστε την για να προωθήσετε τις σπουδές σας οι νεότεροι σε ηλικία.  

Υγ:  Η επιρροή της εν λόγω νέας σελήνη στον Υδροχόο είναι ιδιαίτερη καθώς θέματά της θα αρχίσουν να τρέχουν με το που ο Άρης γυρίσει ορθόδρομος τον Απρίλιο του 2012. Εκείνη την περίοδο ενδέχεται να επιστρέψουν στο προσκήνιο θέματα που θέσαμε στα τέλη Ιανουαρίου
                                                                   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου