Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Αστρολογικό Προφίλ Μαρτίου - Προβλέψεις


Ο Μάρτιος είναι αντικειμενικά ένας από τους θετικούς μήνες του 2012!!! Έχει αρκετά ενθαρρυντικά στοιχεία, υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στον αστρολογικό Ουρανό αλλά έχει και τα ευτράπελα του, ένα από αυτά αποτελεί η ανάδρομη πορεία σημαντικών πλανητών όπως του Άρη, του Κρόνου και του Ερμή. Ο ανάδρομος Άρης μας ωθεί σε αναθεωρήσεις σχετικά με τη δράση μας και τις προθέσεις μας, ο ανάδρομος Κρόνος μας βάζει στην διαδικασία να αναθεωρήσουμε επαγγελματικά μας σχέδια ενώ ο ανάδρομος Ερμής είναι δείγμα αναθεωρήσεις ιδεών και σχεδίων πλεύσης. Παρόλες τις καθυστερήσεις, τις αναβολές επαγγελματικών εκκινήσεων και το επικοινωνιακό αλαλούμ που προκαλούν οι παραπάνω προαναφερθέντες πλανήτες οι σχηματισμοί στον αστρολογικό ουρανό είναι εξαιρετικοί.


Ο Μάρτιος κάνει την είσοδό του έντονα, με αντιξοότητες και μας καλεί να είμαστε ψύχραιμοι, συγκρατημένοι, λογικοί και υπομονετικοί. Η πρώτη εβδομάδα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς σε θέματα αισθηματικά, οικονομικά, ενέργειας, δράσης και υγείας καθώς ένα εκρηκτικό κοκτέιλ δημιουργεί ένα κλίμα νευρικό, ασθενικό και αρκετά παγερό. Σύνεση, ωριμότητα και σωστοί οικονομικοί-συναισθηματικοί διαχειρισμοί μπορούν να σταθούν ασπίδα προστασίας στις επικείμενες αντιξοότητες. Παρακάτω αναλύεται το αστρολογικό προφίλ του Μάρτη και στη συνέχεια παραθέτονται βίντεο ανάλυσης ορισμένων σημαντικών αστρολογικών σχηματισμών, οι οποίες μας επηρεάζουν κατά το πρώτο επταήμερο του εν λόγω μήνα. Πιο αναλυτικά:


2 Μαρτίου: Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και αυτό κάνει την επικοινωνία μας παρορμητική, δυναμική, παθιασμένη. Είμαστε περισσότερο εξωστρεφείς και εκφράζουμε τις ιδέες μας με περισσότερη θερμότητα. Εύνοια δέχονται Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί.

3 Μαρτίου: Ήλιος και Άρης σε αντίθεση στην 13 μοίρα του άξονα Ιχθύων-Παρθένου . Επηρεάζονται δυσαρμονικά Δίδυμοι - Παρθένοι - Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου και ειδικότερα οι γεννημένοι κοντά στις 3 Ιουνίου-Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου και Μαρτίου. Υπάρχει ανοχή 4 ημερών. Προσοχή σε μικροατυχήματα, κοψίματα, καψίματα. Μην είστε προκλητικοί, πολεμοχαρείς και επιθετικοί. Ένταση, νευρικότητα και επιθετικές συμπεριφορές μέσα σε σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή στον επαγγελματικό τομέα και εκείνον της οικογένειας. Προσοχή σε θέματα υγείας και ψυχολογίας. Χρειάζεται να φανείτε ευέλικτοι, προσαρμοστικοί και μετριοπαθείς καθώς οι ρήξεις φλερτάρουν με τα ζώδιά σας.

4 Μαρτίου: Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο στην 28 μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Κρίσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και μέσα στον γάμο. Οι προβληματικές πτυχές του εαυτού μας έρχονται στην επιφάνεια και μας καλούν να τις αντιμετωπίσουμε αντικειμενικά, ρεαλιστικά χωρίς στρουθοκαμηλισμούς. Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών δέχεστε συναισθηματικές πιέσεις, έρχεστε σε επαφή με προβληματικές πτυχές του εαυτού σας ενώ παράλληλα οι σχέσεις σας περνάνε μέσα από ένα κρας τεστ. Ξεκαθαρίσματα οδηγούν σε αποχωρισμούς, μην διστάσετε να προβείτε σε αυτούς τους αποχαιρετισμούς, καθώς οι σχέσεις έχουν φθαρεί και αυτό θα σας λυτρώσει. Οικονομική στενότητα και λιτότητα φέρνει η εν λόγω όψη. Οι γεννημένοι 19/04 , 22/07 , 23/10 και 19/01 να είστε προσεκτικοί.

5 Μαρτίου: Ο Ερμής φλερτάρει σε όψη συνόδου με τον εκκεντρικό Ουρανό. Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της διανόησης Ερμής συναντάει την ανώτερη οκτάβα του και αυτό φέρνει πρωτόγνωρες ιδέες, γεμάτες επαναστατικότητα, καινοτομία και εφευρετικότητα. Η νευρικότητα στον λόγο, η επικοινωνιακή ζάλη και η εκκεντρικότητα στον λόγο χαρακτηρίζουν την ημέρα. Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου έχετε τη δυνατότητα να βρείτε εξαιρετικές λύσεις σε κάποιο πρόβλημα που σας ταλανίζει.  Ταχεία σκέψη, οξεία αντίληψη και εύστροφες ιδέες περιφέρονται γύρω από το μυαλό μας. Ιδιαίτερα τυχερά τα παιδιά που θα γεννηθούν την εν λόγω ημέρα, οξυδέρκεια, πνευματικότητα και μεγάλος δείκτης ευφυΐας θα είναι σύμμαχός τους.  Οι γεννημένοι κοντά στις 22 Μαρτίου, στις 22 Ιουλίου, 23 Σεπτεμβρίου και 22 Δεκεμβρίου ας είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο καθώς η παρόρμηση, η βιασύνη και η εριστικότητα αποτελούν καμπανάκι για τις σχέσεις σας είτε με συναδέλφους είτε με άτομα της οικογένειάς σας είτε με τον/τη σύντροφό σας.





8 Μαρτίου: Πανσέληνος στην Παρθένο. Σχηματίζεται στην 18 μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων και φέρνει εντάσεις για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων. Δίδυμοι- Τοξότες- Παρθένοι και Ιχθείς κινηθείτε προσεκτικά καθώς εμπλέκεται και ο Άρης, ο οποίος ανάδρομος από την Παρθένο προκαλεί σας ωθεί σε βιασύνες, παρορμήσεις και εκρήξεις. Προσεκτικά στην υγεία σας και στην ψυχολογία σας. Ιδιαίτερο αφιέρωμα στην πανσέληνο εν καιρώ φυσικά.

12 Μαρτίου: Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και παίζει με τα νεύρα μας. Από τις 12/03 έως τις 03/04 κινείται ανάδρομος από την 8 μοίρα του Κριού και φτάνει μέχρι την 23 των Ιχθύων. Σύνθετη η επιρροή του ανάδρομου Ερμή καθώς κινείται σε δύο ζώδια με τοιούτη τη φορά. Συνολικά παραμένει ανάδρομος 22 ημέρες εκ των οποίων τις 11 διασχίζει το ζώδιο του Κριού και τις υπόλοιπες εκείνο των Ιχθύων.
Ανάδρομος στον Κριό: 12/03 έως 23/03.  Κριοί – Ζυγοί – Καρκίνοι – Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου αναβάλετε υπογραφές συμβολαίων ή αγορές και γενικότερα να είστε προσεκτικοί στις συνδιαλλαγές σας και στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο.
Ανάδρομος στους Ιχθείς: 23/03 έως 03/04. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι και Ιχθείς στο τρίτο δεκαήμερο των προαναφερθέντων ζωδίων.
Διεξοδικότερη ανάλυση εν καιρώ.

13 Μαρτίου: Δίας τρίγωνο Πλούτωνας
14Μαρτίου: Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας
15 Μαρτίου: Άρης τρίγωνο Πλούτωνας

Από τις 10/03 έως τις 20/03 σχηματίζεται ένα μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Δία-Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Άρη. Δίας και Αφροδίτη σε σύνοδο στον Ταύρο φλερτάρουν σε καλή γωνία με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Άρη από την Παρθένο. Είναι ένας εξαιρετικός και ιδιάζον σχηματισμός καθώς όλοι οι συμμετέχοντες πλανήτες κινούνται ορθόδρομοι πλην του Άρεως. Τι σημαίνει αυτό; Πως υπάρχει αισθηματική και οικονομική άνθιση, χρήματα και αισθήματα ευνοούνται ιδιαιτέρως μόνο που οδηγούμαστε σε αναθεωρήσεις τόσο σε αισθηματικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Αφθονία, ροπή για τις απολαύσεις της ζωής, ένα φλερτ με την φύση και τη μητέρα γη μας ανανεώνουν ηθικά και οδηγούν σε μία διαφορετική κατεύθυνση.  Καλούμαστε να αναθεωρήσουμε λάθος οικονομικές πολιτικές του παρελθόντος, μέσα από αυτήν την αναθεώρηση μπορούμε να οδηγηθούμε στην ευημερία τόσο σε οικονομικό όσο και αισθηματικό επίπεδο.

Κερδισμένοι των ημερών: Ταύροι, Παρθένοι, ΑιγόκεροιΣκορπιοί Καρκίνοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου. Εύνοια σε ζητήματα αισθηματικά και οικονομικά φλερτάρουν με τα εν λόγω ζώδια. Ειδικό άρθρο για την επιρροή του μεγάλου τριγώνου.

18 Μαρτίου: Επαναλαμβάνεται η σύνοδος Ερμή-Ουρανού, με τον πρώτο να κινείται ανάδρομος πλέον.

20 Μαρτίου: Ο Ήλιος στον Κριό!!! Κριοί Χρόνια Πολλά!!! Η αστρολογική πρωτοχρονιά είναι γεγονός και βρίσκεται κοντά σε μία νέα σελήνη, η οποία σχηματίζεται δύο ημέρες αργότερα. Μία νέα χρονιά αρχίζει γεμάτη ελπίδα, φως και ενδείξεις για μία δυναμική αλλαγή της κοινωνίας, ο εκσυγχρονισμός, η καινοτομία και η πνευματικότητα έρχονται να φωτίσουν την περίοδο που ζούμε.

21 Μαρτίου: Ο Ήλιος φλερτάρει σε όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή. Ένταση, νευρικότητα αλλά και έξυπνες λύσεις αποτελούν το ρεζουμέ της ημέρας. Αναθεωρήσεις σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο στο μενού της ημέρας. Κριοί – Ζυγοί – Αιγόκεροι και Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου αποφύγετε συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγοραπωλησίες. Προσοχή στην εριστικότητα και την επιθετική σας συμπεριφορά.



22 Μαρτίου: Μοναδική Νέα Σελήνη στον Κριό, λίγο μετά την αστρολογική πρωτοχρονιά, επάνω στην εαρινή ισημερία. Η ημέρα ισούται της νύχτας και καλούμαστε να φέρουμε τις ισορροπίες στη ζωή μας. Συμμετέχουν στον σχηματισμό της νέας σελήνης σε όψεις συνόδου ο Ουρανός και ο ανάδρομος Ερμής. Θα έλεγα πως είναι μία εξαιρετική, ανανεωτική νέα σελήνη, η οποία μας φέρνει σε επαφή με πρωτόγνωρες εμπειρίες αλλά λίγο το κλίμα μας το χαλάει ο ανάδρομος Ερμής. Ι σημαίνει αυτό; Πως η ζωή σταματάει και ότι δεν κάνουμε εκκινήσεις; Όχι βέβαια!!! Απλώς οδηγούμαστε μέσα από ένα σύστημα αναθεώρησης στην αλλαγή, στην επιτυχία και την πρόοδο. Ειδικό αφιέρωμα και στη νέα σελήνη εν καιρώ. Κριοί- Καρκίνοι – Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου ανοίγει ένας μήνας γεμάτος προκλήσεις, ανανέωση και ευκαιρίες για ανάδειξη. Το απρόοπτο καραδοκεί, φανείτε ευέλικτοι και προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

24 Μαρτίου: Ο Ήλιος φλερτάρει σε όψη συνόδου με τον επαναστατικό Ουρανό. Πάγιο το αίτημα για ελευθερία και συντροφικότητα σε ένα επίπεδο πανανθρώπινο και οικουμενικό. Ανανέωση, φως και λάμψη στις ζωές μας εναρμονίζονται με τον ερχομό της άνοιξης. Κριοί – Ζυγοί – Καρκίνοι και Αιγόκεροι προσοχή στην αναρχία, η ελευθερία είναι ιδανική, μην την καταχραστείτε και φτάσετε σε εκκεντρικές συμπεριφορές. Απότομες αποκοπές από σχέσεις και συνεργασίες στο μενού των ημερών, τα δεσμά σπάνε αλλά έχετε υπόψη σας πως νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας.

28 Μαρτίου: Ήλιος και Βόρειος Δεσμός συναντώνται σε θετική γωνία τριγώνου. Εύνοια, αισιοδοξία, δημιουργία και διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων χαρίζει η εν λόγω όψη. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες γεννημένοι κοντά τις 28/03, 28/07 και 28/11 έχετε την τύχη με το μέρος σας. Συμπτώσεις των ημερών σας σπρώχνουν στην επιτυχία και το όφελος.

29 Μαρτίου: Ο Ερμής από τους Ιχθείς σε θετική γωνία εξαγώνου με την Αφροδίτη από τον Ταύρο. Εξαιρετικά καλή ημέρα για επικοινωνιακά, συναισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Μπορούμε να προωθήσουμε δυναμικά τα σχέδιά μας στους προαναφερθέντες τομείς ενώ παράλληλα έχουμε ευκαιρίες για αναθεωρήσεις που μας οδηγούν σε αυτογνωσία και μία ποιοτικότερη ζωή. Εύνοια για Ιχθείς, Ταύρους, Σκορπιούς και Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου. Από κοντά συμμετέχουν στο ρεφενέ Καρκίνοι και Αιγόκεροι στο εν λόγω δεκαήμερο.

Την ίδια ημέρα σχηματίζεται δυσαρμονικό τετράγωνο μεταξύ Ήλιου-Πλούτωνα. Ο πρώτος από τον Κριό, ο δεύτερος από τον Αιγόκερω μας ωθούν σε παρορμήσεις, επιπολαιότητες και λάθη. Ψυχραιμία σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Οι γεννημένοι κοντά στις 29 Μαρτίου/Σεπτεμβρίου/Ιουνίου και Δεκεμβρίου να είστε προσεκτικοί προς πάσα κατεύθυνση καθώς έχετε μία εμπρηστική και πολεμοχαρή διάθεση. Προσοχή σε μικροατυχήματα, καψίματα, στην οδήγηση και σε ότι σχετίζεται με τη φωτιά.

Ένας μήνας δυνατός, γεμάτος συγκινήσεις είναι προ των πυλών….ας υποδεχτούμε την άνοιξη, την αναγέννηση της φύσης μέσα από την δική μας αναγέννηση….Εκπλήξεις στην πορεία του μήνα , περισσότερες λεπτομέρειες και αναλύσεις, έτσι όπως δεν τις έχετε ξαναδεί από το δικό μου προφίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου