Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η Πικάντικη Πανσέληνος στην Παρθένο - Προβλέψεις


Την Πέμπτη 08/03 και ώρα 11:39 προ μεσημβρινής σχηματίζεται η πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου. Ήλιος και Σελήνη φλερτάρουν μεταξύ τους εκ διαμέτρου αντίθετοι και αυτό προκαλεί μία ένταση, μία αναστάτωση. Το «εγώ» μας, το συνειδητό μας κομμάτι έρχεται σε αντίθεση με το υποσυνείδητό μας και τα συναισθήματά μας. Ο άξονας Παρθένου-Ιχθύων σχετίζεται με θέματα εργασιακά, ψυχολογίας, παρασκηνίου, έμπνευσης, διαίσθησης, παροχής ανιδιοτελούς υπηρεσίας αλλά και υγείας, αυτό μας κάνει να αντιληφθούμε πως κοντά στις ημέρες της πανσελήνου θα υπάρξει μία έξαρση τέτοιου είδους φαινομένων. Ένας κύκλος εμπειριών κλείνει για τα μεταβλητά ζώδια και καλούνται να αποδεχτούν την έκβαση των καταστάσεων στην προσωπική τους ζωή. Οι ημέρες εμπεριέχουν ένταση, συναισθηματικές εξάρσεις, εμπλοκές, παρορμήσεις και συναισθηματικές σεισμικές δονήσεις. 


Άρης: Ο πλανήτης Άρης κινείται σταθερά σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο της Παρθένου και εμπλέκεται με την πανσέληνο στο εν λόγω ζώδιο. Σχηματίζει όψη συνόδου ανοχής 6ο με την Σελήνη από την Παρθένο και όψη αντίθεσης ανοχής 6ο με τον Ήλιο από τους Ιχθείς. Τι συνεπάγεται αυτό; Συναισθηματική υπερδιέγερση, έντονες συναισθηματικές αλλά και μη συναισθηματικές παρορμήσεις, αντιδραστικότητα και απότομες ρήξεις κυρίως για τους μεταβλητούς του δευτέρου δεκαημέρου. Καθώς ο Άρης κινείται φαινομενικά σε ανάδρομη τροχιά μας καλεί να αναθεωρήσουμε συνειδητές μας και μη συμπεριφορές. Η πανσέληνος μας οδηγεί στη συνειδητοποίηση καταστάσεων που έχουν διαδραματιστεί στη ζωή μας την τελευταία περίοδο. Ένας κύκλος κλείνει, κάποιες καταστάσεις έρχονται να σφραγίσουν την πορεία μας σε θέματα εργασιακά. Η πανσέληνος μας οδηγεί σε μία γενικότερη αναθεώρηση για εργασιακά θέματα ή υγείας. Φυσικά το φεγγάρι αυτό δεν είναι ήσυχο, ενέχει αντιπαραθέσεις και μία εμπόλεμη κατάσταση. Μεταβλητοί του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο στα εν λόγω ζώδια έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα υγείας και εξασθένησης του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Ρήξεις, εντάσεις και ξεκαθαρίσματα λαμβάνουν χώρα στον τομέα των σχέσεών σας είτε αυτές είναι προσωπικές είτε οικογενειακές είτε επαγγελματικές. Μην είστε προκλητικοί, αποφύγετε ρήξεις δεσμών και ρίξτε νερό στο κρασί σας προκειμένου να αναθερμάνετε σχέσεις με ανθρώπους που έχουν σταθεί κυριολεκτικά δίπλα σας, έχετε όλες τις ικανότητες να κατανοήσετε ποιοι είναι δίπλα σας αλλά και ποιους εκτιμάτε ειλικρινά. Φυσικά, οι αποφάσεις σας φέρνουν σε επαφή με αδύναμες πτυχές της προσωπικότητάς σας, έρχεστε αντιμέτωποι με την επιπόλαιη φύση σας και αυτό σας οδηγεί σε έναν απολογισμό.

Ο ωροσκόπος της πανσελήνου σχηματίζεται σε καίριο σημείο, στην 25ο των Διδύμων, η οποία αποτελεί σημείο δημιουργίας της πανσελήνου και παράλληλα σεληνιακής έκλειψης της 15/06/2011. Τι σημαίνει αυτό; Πως έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που απασχόλησαν τους μεταβλητούς την καλοκαιρινή σεζόν. Υπάρχει μία ροπή για επικοινωνία και για διάλογο. Ο διάλογος και η επικοινωνία αποτελούν μέσα για αποκατάσταση σχέσεων, συνεργασιών αλλά πάνω από όλα είναι δείκτης συμφιλίωσης με τον ίδιο μας τον εαυτό. Το σημείο του ωροσκόπου σχηματίζει τετράγωνο απόκλισης 7ο με την πανσέληνο και αυτό μας φέρνει αντιμέτωπους με την εξωτερική μας εικόνα. Οι εμπλεκόμενοι σχηματισμοί φέρνουν τα μεταβλητά ζώδια σε μία εσωτερική σύγκρουση και σε ψυχολογική κούραση. Είναι ευκαιρία συνειδητοποίησης λαθών και αποκατάστασης τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους υπόλοιπους. Εκτός του ωροσκόπου της πανσελήνου, όλος ο σχηματισμός της ενεργοποιεί καταστάσεις και γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τους μήνες Ιούνιο, Σεπτέμβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2011. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς να είστε αρκετά ψύχραιμοι, επανεμφανίζονται θέματα της περασμένης περιόδου.

Οι δεσμοί της σελήνης από την 9ο μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότη τετραγωνίζουν του Άρεως από  την 11ο της Παρθένου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μεταβλητά ζώδια να ζήσουν εντάσεις σε ένα επίπεδο ψυχολογικό, εργασιακό, επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό. Εξασθένιση του αμυντικού σας συστήματος, ψυχολογικές μεταπτώσεις βρίσκονται στο μενού των ημερών. Καλό είναι να ακολουθήσετε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, απαλλαγμένο από τοξίνες και στηριγμένο σε έναν πιο μεσογειακό τρόπο διατροφής. Έρχεστε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, με ασυνείδητες πτυχές του εαυτού σας και με σημαντικές παρορμήσεις σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα συνειδητοποιήσεις και αναθεωρήσεις σχετικές με το «εγώ» σας αλλά και με το «εμείς». Μαθήματα ζωής έρχεται να σας διδάξει το σύμπαν. Κάποιες ρήξεις είναι αναπόφευκτες, προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι, διαλλακτικοί και μετριοπαθείς ώστε να μην έχετε απώλειες. Η ευελιξία σας και η προσαρμοστικότητά σας έχουν άμεση συνέπεια την ανασύνταξη δυνάμεων και την υγιέστερη πορεία σας. Ρίξτε νερό στο κρασί σας, σηκώστε λευκή σημαία και προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες στις σχέσεις σας, σε σχέσεις που είναι ουσιαστικές και σας έχουν στηρίξει ηθικά και συναισθηματικά. Εκτός αυτού, η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της αγάπης και των οικονομικών σχηματίζει δυσαρμονικές επιρροές με αυτό το φεγγάρι και αυτό φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα, ζητήματα αξιών και σταθερών στη ζωή μας. Μία λιτότητα σε επίπεδο οικονομικό, μια συναισθηματική απογοήτευση μας ωθούν σε ένα αίσθημα απομόνωσης και ανοίγουν πληγές στον εαυτό μας. Ερχόμαστε σε επαφή με λάθη μας, με λάθος συμπεριφορές σε θέματα εργασιακά, σε θέματα εξουσίας, προβολής ή οικογενειακής τακτικής.

Μέσα από έναν τρόπο αρκετά επίπονο, ο οποίος μας μεταμορφώνει κυριολεκτικά ερχόμαστε σε επαφή με το συναίσθημά μας, με το εγώ μας και προσπαθούμε να επιτύχουμε μία αλλαγή ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Κανείς δεν είπε πως οι αλλαγή είναι εύκολη, είναι μία διαδικασία δύσκολη και αρκετά ψυχοφθόρα που έχει προορισμό της να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Από τις αρχές του Ταύρου μας φέρνει σε επαφή με τα αληθινά συναισθήματα, με ουσιαστικές συνειδητοποιήσεις και προσπαθεί να μας ξεμπλοκάρει από την στασιμότητα. Η επικοινωνία, ο διάλογος αποτελούν τα όπλα ώστε να βρούμε τη χρυσή τομή στις σχέσεις μας και να επιλύσουμε τις όποιες τυχόν παρεξηγήσεις. Αυτή η ενδοσκόπηση, αυτός ο απολογισμός είναι άκρως αποτελεσματικοί και μας οδηγούν στην δυναμική μας πορεία, μας βοηθάει στο να ενταχθούμε στην κοινωνία και να προσφέρουμε σε επίπεδο συλλογικό. Καίρια η συμβολή της Αφροδίτης σε αυτήν την πανσέληνο καθώς έχει την δυνατότητα να αναθερμάνει φιλίες και να τις οικοδομήσει σε ένα πιο στέρεο έδαφος, οι φιλία εξυψώνεται και αποτελεί πηγή ζωής και φωτός. 

Κοινωνική Προσέγγιση- Πολιτική Προσέγγιση: Η πανσέληνος σχηματίζεται στον άξονα 4ου-10ου και αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση, η εξουσία έρχεται σε αντιπαράθεση και σύγκρουση με την αντιπολίτευση. Η πολιτική και πάλι έχει την τιμητική της, ρήξεις, αντιπαραθέσεις και σφοδρές εντάσεις αναμένονται στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Φυσικά, η όλη αντιπαράθεση έχει άμεση ψυχολογική επίπτωση στον Ελληνικό λαό(σελήνη) ο οποίος νιώθει να πολεμάται και να καταπιέζεται. Έρχεται σε σύγκρουση με κάθε μορφή εξουσίας είτε κυβερνητικής είτε αντιπολιτευτικής, είναι έτοιμος να αποτινάξει ή καλύτερα έχει αποτινάξει την «δικτατορία» των καιρών. Οι δεσμοί της σελήνης τετραγωνίζουν του Άρεως και αυτό δείχνει εργασιακό στένεμα, αύξηση της ανεργίας, αύξηση του πληθωρισμού και γενικότερα μία εργασιακή ασθενική πορεία. Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται σε περίοδο εσωτερικής-ψυχολογικής ανασυγκρότησης ενώ παράλληλα υπάρχουν ενδείξεις για αναθεωρήσεις στην δράση στον πολιτικό τομέα. Οι δεσμοί του ωροσκοπίου της Ελλάδας έρχονται σε εμπλοκή με την εν λόγω πανσέληνο και αυτό δείχνει πως συμβαίνουν «καρμικά» γεγονότα, αναδιαρθρώσεις για την πορεία της χώρας μας, για το έθνος μας. Παρασκηνιακές συμφωνίες και συζητήσεις λαμβάνουν χώρα τόσο από πλευρά κυβέρνησης όσο και από πλευρά αντιπολίτευσης. Η ανασυγκρότηση και η αναδιάρθρωση έχει αντίκτυπο και στην κοινωνία, η οποία δέχεται επιρροές αναμορφωτικές.

Κριός: Η πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να μην σας επηρεάζει άμεσα αλλά σχηματίζεται σε κομβικά σημεία του ωροσκοπίου σας, τα οποία είναι λίγο κόντρα στην προσωπικότητά σας. Δίνει έμφαση σε θέματα εργασίας και καθημερινής συναναστροφής σας, μπορεί να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι στην καθημερινότητά σας, ο ελεύθερος σας χρόνος είναι ελάχιστος και αυτό σας πνίγει και στερεί αισιοδοξία και χαράς. Υπερβάλλουσες υποχρεώσεις σας έχουν εξουθενώσει και οι άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος έχουν εξασθενίσει σημαντικά. Χρειάζεται να τρέφεστε σωστά, φροντίστε να ξεκουράζεστε και να ασκείστε ώστε να διατηρήσετε την ευεξία σας. Μία σύγκρουση στον εργασιακό σας χώρο είναι εμφανής, οι σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες σας βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί, ρίξτε τους τόνους ώστε να αποφύγετε απώλειες. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα αντιθέτως ολοκληρώνεται ένα εργασιακό σας εγχείρημα, με λίγο κόπο μεν αλλά το αποτέλεσμα φαίνεται να σας δικαιώνει. Έντονη κυκλοθυμία, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα  στο μενού της πανσελήνου φέρνουν καθάρσεις και λύτρωση. Κάποιοι συνεργάτες σας αποχωρούν και επωμίζεστε περισσότερες υποχρεώσεις, συμβιβαστείτε και φανείτε ευέλικτοι. Αναθεωρήστε την εργασιακή σας τακτική, τον τρόπο που εργάζεστε, σχέσεις σας με συνεργάτες και τις διατροφικές σας συνήθειες.

Ταύρος: Καθόλου αρνητική για το δικό σας ζώδιο η εν λόγω πανσέληνος καθώς σχηματίζεται σε έναν φιλικό άξονα προς το δικό σας ζώδιο. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο, ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα έρχεται να σας στηρίξει σημαντικά. Οι γονείς έχετε ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με τα παιδιά σας και μία εξέλιξη πάνω σε ένα θέμα τους φαίνεται να σας ικανοποιεί ιδιαιτέρως. Οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι φαίνεται πως είστε σε αρκετά καλή ερωτική περίοδο και ο έρωτας έρχεται να σας συντροφεύσει. Η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης στο πιθανό μενού αυτού του φεγγαριού ενώ παράλληλα η διάθεσή σας χτυπάει επίπεδα πρόωρου καύσωνα. Απόλαυση, διασκέδαση και ξεκούραση είναι πιθανά σενάρια των ημερών ενώ παράλληλα δέχεστε στήριξη και εύνοια από φιλικά σας πρόσωπα. Οι στόχοι σας σχετικά με την μελλοντική σας εξέλιξη και αποκατάσταση φαίνεται πως προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ παράλληλα μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα μέσα από την ομαδική εργασία. Η εξωστρέφεια σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, η κοινωνικότητά σας στα ύψη. Ελάτε σε επαφή με ομάδες, με συλλόγους, εργαστείτε σε ένα περισσότερο συλλογικό επίπεδο και τότε τα οφέλη θα πολλαπλασιαστούν σημαντικά. Ιδανική περίοδος ώστε να αναθεωρήσετε δημιουργικά σας σχέδια ή τη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας. Ιδιαίτερα επωφελείς οι αναθεωρήσεις στον τομέα της φιλίας, ο οποίος φαίνεται να σας ενισχύει σημαντικά κοντά στην πανσέληνο.


Δίδυμοι: Επηρεάζεστε άμεσα από την πανσέληνο του Μαρτίου καθώς έρχεται σε αντιπαράθεση ο τομέας της οικογένειας με εκείνον της καριέρας και της κοινωνικής σας προβολής. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τρέχουν, οι υποχρεώσεις υπερβάλλουσες και εσείς καλείστε να τις φέρετε εις πέρας. Παράλληλα, οι απαιτήσεις από τα μέλη της οικογένειάς σας είναι αρκετές και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έρχονται οι δύο τομείς σε σύγκρουση. Ένα άτομο της οικογένειάς σας ενδέχεται να χρειαστεί την συνδρομή σας καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, εσείς καλείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να ανταποκριθείτε των απαιτήσεων. Ένα θέμα σχετικά με ένα ακίνητό έρχεται στο προσκήνιο και ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει. Χρειάζεται να είστε μετριοπαθείς και διαλλακτικοί καθώς η προκλητικότητά σας και η εριστικότητα σας έχουν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρήξεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο και τους ανωτέρους σας ή με τα μέλη της οικογένειάς σας. Ιδανική περίοδος για αναθεωρήσεις σχετικές με τους επαγγελματικούς σας στόχους, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Ακολουθήστε μία πιο συγκροτημένη εργασιακή τακτική, φανείτε περισσότερο οργανωτικοί, πρακτικοί και αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, εξάλλου ευέλικτο ζώδιο είστε και αρκετά ευφυείς ώστε να περιορίσετε τους κραδασμούς. Προσοχή στην υγεία σας και στην διατροφή σας καθώς οι άμυνες σας είναι πεσμένες.

Καρκίνος: Καθώς είστε παιδιά της Σελήνης, σε κάθε πανσέληνο επηρεάζεστε άμεσα. Θέματα επικοινωνίας, μεταφοράς και λόγου επηρεάζονται άμεσα με αυτό το φεγγάρι. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο καθώς είστε αρκετά εύθικτοι και τα αίματα ανάβουν με το παραμικρό, οι λεκτικές επιθέσεις αποτελούν τροφή των ημερών. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και στην οδήγηση. Θέματα εκπαίδευσης μπορεί να κλείσουν με επιτυχία αλλά μέσα από μία ψυχολογική αναστάτωση καθώς φαίνεται πως ξεβολεύεστε αρκετά. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στις στενές συγγενικές σας σχέσεις ή σε εκείνες με τα αδέλφια σας καθώς ελλοχεύουν απότομες αντιδράσεις. Φυσικά είναι ιδανική περίοδος να αναθεωρήσετε ιδέες και στόχους σας όπως παράλληλα και τις άμεσες προαναφερθείσες σχέσεις σας. Το μότο της πανσελήνου είναι μετακίνηση, συζητήσεις και αρκετή επικοινωνία. Φαίνεται πως επεξεργάζεστε αρκετά θέματα επαγγελματικού τομέα και αυτό σας στρεσάρει ιδιαιτέρως. Ένας έρωτας ή ένα φλερτ μπορεί να υπάρξει σε ένα ταξίδι, τρέχετε για δουλειά και ίσως σας απορρυθμίσει ο έρωτας.

Λέων: Αρκετά δαπανηρή φαίνεται για το δικό σας ζώδιο η εν λόγω πανσέληνος και φυσικά καθώς ο Ήλιος είναι δικός σας κυβερνήτης και εμπλέκεται σε κάθε πανσέληνο επηρεάζεστε άμεσα. Έκτακτα έξοδα αναμένεται να σας χτυπήσουν την πόρτα και εσείς καλείστε να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς. Ένα θέμα οικονομικό, το οποίο φαίνεται να σας έχει απασχολήσει εδώ και καιρό φαίνεται να κλείνει οριστικά και έτσι ξεκινάτε μία νέα προσπάθεια να αναδιοργανώσετε τον εν λόγω τομέα. Φυσικά δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι διαφωνίες σχετικά με τους όρους των υπογραφών αλλά φαίνεστε να λυτρώνεστε, εφόσον φύγει η ψυχολογική φόρτιση και δείτε μέσα από ένα αντικειμενικό πρίσμα θα καταλάβετε πως το τέλος θα μείνει χαραγμένο σε άμεμπτο μάρμαρο. Ο ερωτισμός σας, η σεξουαλικότητά σας φαίνεται να χτυπάνε κόκκινο. Έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας οι δεσμευμένοι ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε ανενόχλητοι. Η κυκλοθυμία και οι εσωτερική αναταραχή δεν απουσιάζουν από το μενού της πανσελήνου.  Ο τομέας των οικονομικών παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον και φαίνεται να έρχονται έσοδα καθυστερημένα, φυσικά είναι ένα ποσό του οφειλόμενου που επιστρέφεται και αυτό δεν σας ικανοποιεί απόλυτα, αρκεστείτε στο μερίδιο που σας επιστρέφεται. Αποφύγετε δαπάνες και περιττά έξοδα.

Παρθένος: Στον άξονα σας σχηματίζεται αυτή η πανσέληνος και σας επηρεάζει άμεσα. Το εγώ σας, οι προσωπικές σας επιθυμίες και τα θέλω σας έρχονται σε σύγκρουση και αντιπαράθεση με τα θέλω και τις επιθυμίες των άλλων. Σχέσεις και συνεργασίες περνάνε μέσα από το μικροσκόπιο, δέχονται μία σεισμική δόνηση πολλών Ρίχτερ και εσείς καλείστε να συμβιβαστείτε στους ρυθμούς και στις επιταγές των άλλων. Φυσικά η διάθεσή σας είναι εριστική, είστε αρκετά προκλητικοί και αντιτίθεστε των άλλων. Φροντίστε να διατηρήσετε την λογική σας, προτάξτε την λογική του συναισθήματος και κρατήστε μία ισορροπία καθώς θα υπάρξουν απώλειες, οι οποίες μόνο αρνητικό αντίκτυπο θα έχουν για το δικό σας πρόσωπο. Η πίεση που έχετε δεχτεί στη ζωή σας την τελευταία περίοδο φαίνεται να διοχετεύεται άκρως επικίνδυνα μέσα στις σχέσεις σας ή ακόμα και στην σχέση σας. Μην είστε επιθετικοί με τον/τη σύντροφό σας καθώς εκεί μπορείτε να ρίξετε την άγκυρα σας και να γαληνέψετε. Ιδανικό το φεγγάρι αυτό για να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας και την τακτική σας μέσα στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, έχετε την ευκαιρία να δείτε τα λάθη σας και να επανορθώσετε τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου. Ρίξτε τους τόνους, περιορίστε τον εγωισμό σας….είναι το μυστικό σας όπλο.

Ζυγός: Αρκετά κουραστική σε ψυχολογικό επίπεδο η εν λόγω πανσέληνος καθώς φέρνει στην επιφάνεια εμμονές, φοβίες σας και ασυνείδητες παρορμήσεις σας. Είστε έντονα κυκλοθυμικοί και έχετε εκρήξεις λάβας, είστε αρκετά εύφλεκτοι και ευερέθιστοι έτσι με το παραμικρό, ένα σπίρτο μπορεί να δημιουργήσει μία τεράστια πυρκαγιά, αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, να είστε περισσότερο διαλλακτικοί εξάλλου η διπλωματία είναι χάρισμά σας και έχετε δυνατότητες να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς. Είναι μία ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ασυνείδητες παρορμήσεις σας και με τις αδυναμίες του χαρακτήρα σας ώστε να τις επιλύσετε, ένας εσωτερικός διάλογος, ένα προσωπικό τετ α τετ με τον εαυτό σας μπορούν να φέρουν την πολυπόθητη εξιλέωση. Μία ένταση ενδέχεται να σημειωθεί στον χώρο της εργασίας σας και της καθημερινότητάς σας, αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Ένα άλλο σενάριο είναι η απουσία ενός συναδέλφου σας, έτσι οι ευθύνες πέφτουν προς εσάς και αυτό σας αγχώνει καθώς επωμίζεστε υπερβάλλουσες υποχρεώσεις. Φροντίστε για την υγεία σας, να τρέφεστε σωστά και να ξεκουράζεστε καθώς οι ημέρας σας ωθούν σε διανοητική υπερδιέγερση και διανοητική εξουθένωση.

Σκορπιός: Δεν είναι αρνητική για το δικό σας ζώδιο η πανσέληνος καθώς μπορεί να φέρει την υλοποίηση ενός στόχου σας, την πραγματοποίηση ενός ονείρου ή την ένταξή σας μέσα σε μία ομάδα ή έναν σύλλογο. Αν μη τι άλλο φαίνεται πως αναγνωρίζονται κόποι σας και οι προσπάθειές σας και αυτό σας οδηγεί σε ικανοποίηση. Βρίσκετε λύτρωση και θεραπεία μέσα από τη συναναστροφή σας με τους άλλους και οι φίλοι λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας. Κάποια ένταση ενέχει μέσα σε μία φιλική σας σχέση ή μία αντιπαράθεση φαίνεται να σας εκνευρίζει, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πυροδοτείτε τις καταστάσεις. Μπορείτε να βρείτε μία αγκαλιά στον/στη σύντροφό σας, ο έρωτας φαίνεται να σας γεμίζει και αυτό αναζωπυρώνει κάθε σας συναίσθημα. Οι γονείς μπορείτε να αναμένετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας ή οι άμεσα ενδιαφερόμενοι μπορεί να έχετε την αναγγελία της έλευσης του πελαργού. Είστε ερωτικοί, δημιουργικοί και θέλετε να διασκεδάσετε, ρίξτε το έξω, ενταχτείτε σε ομάδες καθώς μέσα από την συνεργασία έχετε πολλαπλάσιες επιτυχίες.

Τοξότης: Τι άλλο θέλετε με αυτήν την πανσέληνο, η οποία σας χρήζει πρωταγωνιστές. Αποτελείτε την πέτρα του σκανδάλου, είστε το ανερχόμενο σκάνδαλο λεουίνσκι. Οι ημέρες είναι έντονες, επικρατούν δυσαρμονίες και εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και αυτό σας έχει φέρει σε μία έντονη ψυχολογική αναστάτωση. Προβλήματα στον χώρο εργασίας σας, μία κακή συνεννόηση με έναν ανώτερό σας είναι στο μενού των ημερών. Οι υποχρεώσεις σας είναι υπερβάλλουσες, οι φιλοδοξίες σας υπέρμετρες και έχετε αποφασίσει να πετύχετε πάση θυσία. Ο Άρης σε σύνοδο με τη Σελήνη φέρνει τη ρήξη με ένα πρόσωπο γυναικείο ή μία έντονη αντιπαράθεση με την μητέρα σας, η οποία ενδέχεται να αντιτίθεται των φιλοδοξιών σας και κινήσεών σας. Παρά ταύτα, είναι ιδανική περίοδος για αναθεώρηση επαγγελματικών σας φιλοδοξιών, έχετε τη δυνατότητα να αντιλήφθητε λάθη και κακούς χειρισμούς της προηγούμενης περιόδου. Μία ατυχής σύμπτωση, ένα παιχνίδι της μοίρας έρχεται να ταράξει τα νερά στον επαγγελματικό σας χώρο και στην πορεία σας. Εσείς; Ως μεταβλητό και φιλοσοφημένο ζώδιο οφείλετε να χειριστείτε τις παρεξηγήσεις, τις παρανοήσεις στον χώρο εργασίας σας, ρίξτε νερό στο κρασί σας και αποφύγετε τα δηλητηριασμένα συναισθήματα που μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν, εξάλλου είστε άνθρωποι θετικοί. Ένα οικογενειακό ζήτημα ή ένα ζήτημα σχετικό με ένα ακίνητο φαίνεται να έρχεται να σας χαστουκίσει, αναμένεται να στηρίξετε ένα άτομο της οικογένειάς σας, μάλλον της μητέρας σας. Σε κάθε περίπτωση, ο πειρασμός έχει γένος θηλυκό, ο έρωτας είναι γένους ανυπεράσπιστου.


Αιγόκερως: Ήρθε και έδεσε κουτί η πανσέληνος για το δικό σας ζώδιο φίλοι μου Αιγόκεροι. Ένας επικοινωνιακός παροξυσμός, ένα επικοινωνιακό πάρε-δώσε κορυφώνεται αυτές τις ημέρες. Οι μετακινήσεις, οι μεταφορές και οι συζητήσεις έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και είστε έτοιμοι να τρίξετε τα δόντια σας σε όσους σας έχουν κριτικάρει ή σας έχουν βάλει στο στόχαστρο. Ένα θέμα νομικής προέλευσης φαίνεται να κορυφώνεται και να σας κουράζει ψυχολογικά, ενδέχεται να υπάρξει μία επιπλοκή αλλά έχετε όλη τη σοφία ώστε να βρείτε την αχίλλειο πτέρνα του προβλήματος και να το πατάξετε. Είστε σε μία διανοητική εγρήγορση, ο νους σας στροφάρει σαν κάδος πλυντηρίου και αυτό σας ωθεί σε διανοητική κόπωση. Φροντίστε να εξασφαλίζετε τις απαραίτητες ώρες ύπνου. Ένα ταξίδι, μία μετακίνηση μπορεί να φανεί ιδιαίτερα επωφελής αλλά εφόσον σας περάσει μέσα από 40 κύματα, βρίσκετε λύση σε ένα αναπάντεχο πρόβλημα και θα δείτε πως όλα θα είναι καλύτερα. Αποφύγετε την βιασύνη, την αφηρημάδα και να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγείτε καθώς και στον λόγο σας, εκτοξεύετε ρουκέτες, Προσέχετε για να έχετε καθώς οι ρουκέτες ενδέχεται να σας επιστραφούν με πολλαπλάσια κυβικά. Διατηρείστε ισορροπίες στις σχέσεις σας με στενά συγγενικά πρόσωπα και αδέλφια καθώς ένα πρόβλημα επανέρχεται. Ιδανικό το φεγγάρι να αναθεωρήσετε ιδέες σας και να φιλοσοφήσετε τη ζωή, να την δείτε μέσα από ένα θετικότερο οπτικό πρίσμα. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να βιώσετε μία αναστάτωση σε ένα θέμα εκπαιδευτικής προέλευσης.

Υδροχόος: Γένους ανυπεράσπιστου στην δική σας περίπτωση αποτελεί ο πολύπαθος τομέας των οικονομικών αγαπητοί Υδροχόοι. Ένα θέμα οικονομικής προέλευσης, ένα δάνειο, μία διατροφή, μία μεταβίβαση περιουσίας ή κληρονομιάς φαίνεται πως κλείνει οριστικά και αμετάκλητα. Οι όροι φαίνεται πως δεν είναι αυτοί που περιμένατε αλλά μετά την ψυχολογική αναστάτωση και την όλη σας έκρηξη θα επιτάξετε τη λογική σας και θα δείτε ή καλύτερα θα συνειδητοποιήσετε πως έφυγε από επάνω σας ένας ολόκληρος τόνος, θα ελαφρύνεται και θα ανανεωθείτε όπως επιτάσσει το επόμενο φεγγάρι, η επόμενη νέα σελήνη, στην οποία συμμετέχει σε μοναδικό ντουέτο ο κυβερνήτης σας, Ουρανός. Η ψυχολογία σας περνάει μέσα από αρκετές διακυμάνσεις και αυτό σας απορρυθμίζει σημαντικά καθώς έχετε εκρήξεις ηφαιστειογενούς προέλευσης. Καλείστε να καλύψετε έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις, δάνεια τρέχουν, πιστωτικές τρέχουν αλλά φαίνεται πως κλείνετε μέτωπα οριστικώς. Φυσικά το ταμείο είναι όχι απλώς μείον είναι υπό το μηδέν γι’ αυτό να είστε συνετοί σε οικονομικούς διακανονισμούς και στην ροπή σας για δαπάνες. Ιδανική περίοδος για να αναθεωρήσετε την παρελθούσα οικονομική σας τακτική, η οποία σας οδήγησε σε ελλείμματα, τα λάθη σας οδήγησαν στην αυτογνωσία. Έξοδα τρέχουν αλλά και τα έσοδα είναι στο μενού, ο τομέας των οικονομικών σας απασχολεί και σας φορτίζει.

Ιχθείς: Μπα μπα αγαπημένα μου ψαράκια; Υψώσατε ανάστημα και βγάλατε το στιλέτο σας; Μήπως είναι στιλέτο τζατζάρα; Στο μάτι του κυκλώνα κατρίνα βρίσκεστε με αυτό το φεγγάρι καθώς οι επιθυμίες σας και τα θέλω σας έρχονται σε αντιπαράθεση με τις επιθυμίες και τα συμφέροντα των άλλων. Εσείς θέλετε να κοιτάξετε λίγο τον εαυτό σας, τον οποίο έχετε παραμελήσει, οι άλλοι σας τρέχουν και εκεί λανθάνει το κακό. Οι ψυχολογικές πιέσεις που δέχεστε, οι αυστηρές και υπέρμετρες απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από το πρόσωπό σας φαίνεται πως σας κάνουν όχι απλώς έξω φρενών αλλά έξω φτερών. Είστε επιθετικοί, εριστικοί, προκλητικοί και έχουν βγει τα μαχαίρια μέσα στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες σας ή και στην σχέση σας. Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η «άτσαλη» και επιπόλαιη συμπεριφορά του/της συντρόφου σας που φαίνεται να σας στοιχίζει σε ένα επίπεδο ψυχολογικό. Ρίξτε νερό στο κρασάκι σας, πιείτε λίγο αραιωμένο κρασί ώστε να μην σας χτυπήσει και χτυπήσουν τα νεύρα σας κόκκινο. Αμοιβαίες υποχωρήσεις, ανοχή και κάματος απέναντι του/της συντρόφου σας μπορούν να φανούν ασπίδα προστασίας από το παρανάλωμα του πυρός. Η διάθεσή σας εύφλεκτη αλλά έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε λάθη σας μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Οι αναθεωρήσεις δεν λείπουν και μέσα στην σχέση σας με το ταίρι σας.

                                               





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου