Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου


Κριός: Ο Άρης εισέρχεται στο Ζυγό και αυτό πυροδοτεί καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, σε εμπλοκή με Πλούτωνα και Ουρανό φέρνει αναταραχές, εμπλοκές, επιθετική συμπεριφορά και ξαφνικές απώλειες. Η ισορροπία μιας σχέσης είτε ερωτικής, είτε φιλικής είτε επαγγελματικής δέχεται εμπρηστικές πολιορκίες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, περιορίστε την εριστικότητα σας και διασφαλίστε σχέσεις ποιότητας. Θέλετε να αποτινάξετε από επάνω σας οποιαδήποτε σχέση σας πιέζει και σας πιέζει ψυχολογικά. Αποφύγετε εμπλοκές με ανωτέρους ή πρόσωπα κύρους, οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα είναι έντονες, μην συγκρούεστε με τους συνεργάτες σας. Η πανσέληνος στις 3 του μήνα πιέζει σχετικά με ένα οικογενειακό θέμα και αυτό σας κουράζει ψυχολογικά καθώς καλείστε να τακτοποιήσετε και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οικογένεια ή καριέρα; Αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις, διατηρήστε ψυχραιμία και κρατήστε λεπτές ισορροπίες. Η ασυνεννοησία και οι διαμάχες με συνεργάτες είναι στο μενού του μήνα, το άγχος και το στρες σας καταπονούν, φροντίστε για την υγεία σας και να τρέφεστε σωστά. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 15 προκαλεί ασυνεννοησία, αφηρημάδα, καθυστερήσεις νέων σχετικών με τα παιδιά σας ενώ φέρνει ερωτικές επαφές του παρελθόντος. Πιθανό σενάριο; Η επανεξέταση ενός δημιουργικού σχεδίου, το οποίο περνάει από διύλιση για να αποφέρει καρπούς πιο νόστιμους. Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στους Διδύμους από τα τέλη Ιουνίου ήδη φέρνει εξωστρέφεια, καλή διάθεση, ταξίδια και σας βοηθάει να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να δικτυωθείτε. Ευχάριστες στιγμές με τους στενούς συγγενείς, με τα αδέλφια σας αλλά και με τους φίλους σας. Ο λόγος σας είναι γοητευτικός και ελκύετε τους άλλους σαν μαγνήτης, αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε. Βόλτες, μετακινήσεις, ευχάριστες συζητήσεις προσφέρουν χαρά στην πίεση των ημερών. Ο έρωτας δεν λείπει από τη ζωή σας, κρύβεται σε ένα ταξίδι. Η νέα σελήνη στις 19 ανοίγει έναν νέο κύκλο πραγμάτων για την οικογενειακή σας ζωή, οι ενδοοικογενειακές σχέσεις έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν απλά μην μεταφέρετε την ένταση εκ των έξω «έσω». Ο Ήλιος στον Λέοντα από τις 22 σας κάνει ερωτικούς, δημιουργικούς, αισιόδοξους και ανεβάζει τη διάθεση σας για διασκέδαση, επαφές και δικτύωση.


Ταύρος: Ο Άρης όλο το μήνα αλλά και μέχρι τις 23 Αυγούστου πολλαπλασιάζει τις υποχρεώσεις, οι οποίες σας κατατρέχουν και καλείστε να ανταποκριθείτε στην απαιτητική καθημερινότητα. Οι υποχρεώσεις είναι όπως τα πλεονάζοντα διαθέσιμα και αυτό εξαντλεί τις άμυνες σας, να τρέφεστε σωστά, χωρίς τοξικές τροφές, ακολουθήστε ένα φυσικό και μεσογειακό τρόπο διατροφής. Εάν είχατε κάποιο πρόβλημα υγείας ευκαιρία να το εξετάσετε εξονυχιστικά. Η ψυχική κούραση, η ταλαιπωρία είναι στο μενού των ημερών και καλείστε να αλλάξετε τρόπο σκέψης και αντίληψης της ζωής, καλείστε να οικοδομήσετε ένα πιο προοδευτικό σύστημα αντιλήψεων. Αποφύγετε τις παρανομίες καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος αποκάλυψης των παρανομιών. Η πανσέληνος στις 3 προκαλεί μία ταλαιπωρία σε ταξίδια και μετακινήσεις, οφείλετε να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση αλλά και στην αφηρημάδα μας, ο λόγος σας είναι έντονα σκληρός και επικριτικός, αναβάλλετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, πιθανότατα να υπάρξει μία ανατροπή σε ένα θέμα νομικής προέλευσης. Μην είστε σκληροί με τους φίλους σας, με τους στενούς συγγενείς ή με τα αδέλφια σας, μην τους μεταφέρετε την ένταση σας και μην ξεσπάτε προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 15 του μήνα σας ωθεί στο να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με τους οικείους και σας σπρώχνει στο να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις της προηγούμενης περιόδου. Μία απόφαση σχετική με ένα θέμα ακινήτου ενδέχεται να αναβληθεί ή να πάρει παράταση. Τα μπερδέματα και οι δυσκολίες στην επικοινωνία αποτελούν γεγονός ενώ και η αφηρημάδα σας χτυπάει κόκκινο. Η νέα σελήνη στις 19 ανεβάζει την εξωστρέφειά σας και σας χρήζει πρωταγωνιστές λόγου και συνδιαλλαγής, ο λόγος σας γοητεύει και μπαίνετε σε ένα τερέν λεκτικών διεκδικήσεων, επαφές και συζητήσεις περί επαγγελματικών έχουν την τιμητική τους. Οργανώστε ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό, τα αδέλφια και οι στενοί συγγενείς θα σας συντροφεύσουν. Οι εκτός εργατικού δυναμικού μπείτε στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας και αποστείλετε βιογραφικά ή περάστε συνεντεύξεις. Ο Ήλιος από τις 22 στον Λέοντα ζεσταίνει την καρδιά σας και σας βοηθάει να εξομαλύνετε σχέσεις με τους οικείους, η οικογένεια γίνεται πέπλο προστασίας και άμυνας. Θετικό του μήνα, το οποίο επηρεάζει ήδη από τα τέλη Ιουνίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία που σας βάζει σε διαδικασία ανάκαμψης της αυτοπεποίθησης και σε ένα τερέν οικονομικών διεκδικήσεων. Χρήματα και αισθήματα σε θετική τροχιά ενώ νιώθετε πιο ασφαλείς και λιγότερο μετέωροι. Στη ζωή σας αναζητάτε τη σταθερότητα και όχι την ρευστότητα, οικονομική ανάκαμψη και εύρεση νέας εισοδηματικής πηγής στο μενού.

Δίδυμοι: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο σας ήδη από τα τέλη Ιουνίου αλλά και η είσοδος του Άρη στον Ζυγό σας καθιστούν πρωταγωνιστές τύχης, διασκέδασης, αισιοδοξίας και καλής διάθεσης. Έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αδράξετε κέρδη και οφέλη τόσο σε υλικό όσο και σε ηθικό κομμάτι. Ιδανική περίοδος για την απόκτηση απογόνων ενώ παράλληλα οι γονείς έχετε θετικές ειδήσεις σχετικά με τον τομέα των παιδιών. Η δημιουργικότητά σας, η ζωντάνια σας είναι στο ζενίθ και θέλετε να απολαύσετε τη ζωή και τις διασκεδάσεις. Οι αδέσμευτοι έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε και να αποκτήσετε ερωτικό/ή παρτενέρ ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας. Κοντά στις 3 θα χρειαστεί να καλύψετε κάποια έκτακτα έξοδα και αυτό πλήττει την τσέπη σας, στο μενού είναι και οι ψυχολογικές εξάρσεις αλλά διανύετε μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδο, κάντε έρωτα και όχι πόλεμο. Αποφύγετε τις ανόητες ανησυχίες και απολαύστε την εύνοια του σύμπαντος. Μοναδική ερωτική περίοδος αναταράσσει γλυκά την ερωτική σας ζωή και το «παιδί» που κρύβετε μέσα σας επανέρχεται. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 15 προκαλεί ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις και λάθη, έχετε τον ρόλο του σπασμένου τηλεφώνου, άλλα λέτε και άλλα καταλαβαίνουν, προσπαθήστε να είστε επακριβείς στις λεκτικές σας τοποθετήσεις. Προσεκτικά στην οδήγηση αλλά και στις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς καθώς μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα ενοχλήσουν και τις δύο πλευρές. Αναδόμηση και επανατοποθέτηση σε σχέσεις τέτοιου είδους στο μενού του ανάδρομου Ερμή. Η νέα σελήνη στις 19 σας βάζει στη διαδικασία αναζήτησης συμπληρωματικής εισοδηματικής πηγής, η οποία θα τονώσει τον πολύπαθο οικονομικό σας τομέα. Μην απομακρύνεστε από τις σχέσεις σας αλλά και από τον/τη σύντροφο σας. Ο Ήλιος στον φιλικό Λέοντα σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε και να δικτυωθείτε. Ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται και αυτό σας καθιστά πρωταγωνιστές ρητορείας. Πολύ πιθανόν ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι επαγγελματικό, το οποίο θα συνδυαστεί και με αναψυχή.

Καρκίνος: Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό δεν σας αφήνει σε ηρεμία, είστε ένα από τα βαλλόμενα ζώδια του μήνα. Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνουν πιέσεις και εκρηκτική διάθεση σε σχέσεις και συνεργασίες. Σχέσεις με συνεργάτες, με συναδέλφους, με φίλους, με την οικογένεια σας βάλλονται και τρίζουν συθέμελα. Μπορεί να χρειαστεί να σταθείτε σε κάποιο οικογενειακό πρόσωπο και αυτό να έρθει σε αντίθεση με υπερβάλλουσες υποχρεώσεις στα επαγγελματικά. Γίνεται ένα ξεκαθάρισμα στον τομέα σχέσεις, ο οποίος περνάει μέσα από διύλιση. Μην είστε επιθετικοί και εριστικοί, να ακούτε τα μηνύματα ως πομποί και να μην είστε οξύθυμοι. Στις 3 του μήνα η πανσέληνος έρχεται να ρίξει βενζίνη στις πιέσεις και ο τομέας των συνεργασιών φλέγεται, αποφύγετε τις οξείες αντιδράσεις και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Μην απομακρύνεστε από τον/τη σύντροφό σας, αντιθέτως να είστε δίπλα του/της ώστε να εξασφαλίσετε ένα χάδι ή έναν καλό λόγο. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα από τις 15 του μήνα φέρνει έξοδα και σας καλεί να τρέξετε ώστε να καλύψετε οφειλές ή οφειλόμενα ποσά, αποτελεί ιδανική θέση για να διεκδικήσετε οφειλόμενα ενώ καλό είναι να ελέγχετε για πιθανόν φουσκωμένους λογαριασμούς, δεν αποκλείεται να γίνει κάποιο λάθος. Η νέα σελήνη στις 19 έρχεται να ανανεώσει τη ζωή σας και να φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες ή ανανέωση στον τομέα «σχέσεις» ενώ φρέσκος αέρας έρχεται σαν μελτέμι Αυγουστιάτικο να σας τονώσει, οι εντάσεις με τα άτομα της οικογένειας σας δεν θα λείψουν, μάλλον θα χρειαστεί να σταθείτε σε ένα άτομο οικείο ή σε κάποιο άτομο που θεωρείτε οικογένεια σας. Φυσικά, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε ατυχηματάκια, καψίματα, κοψίματα και στα θαλάσσια σπορ. Από τις 22 σκέφτεστε ζητήματα οικονομικά ενώ αναζητάτε και εσείς πηγές εισοδήματος που θα τονώσουν την τσέπη σας. Τα έξοδα πολλαπλασιάζονται αλλά έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε την εισοδηματική σας δυναμικότητα.

Λέων: Ο Άρης επιτέλους αποχωρεί από την Παρθένο και αυτό σας δίνει ανάσες πνοής στον οικονομικό τομέα, οικονομική λιτότητα, έξοδα και ακάλυπτοι λογαριασμοί αρχίζουν να τακτοποιούνται, οι οικονομικές εκκρεμότητες διευθετούνται σταδιακά και εσείς απαλλάσσεστε από οικονομικές αγωνίες που σας είχαν τσακίσει την ψυχολογία. Μπαίνετε σε μία φάση εξωστρεφή που η δικτύωση και οι κοινωνικές επαφές δίνουν και παίρνουν, ο λόγος σας δριμύς, σφοδρός και ταχύς κλέβει τις παραστάσεις. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας αλλά και στην οδήγηση, αποφύγετε εντάσεις με τα αδέλφια σας αλλά και τους στενούς συγγενείς καθώς αναμοχλεύεται ένα κλίμα εκρηκτικό. Η αισιοδοξία σας ακουμπάει στο ζενίθ, ενστερνίζεστε νέες απόψεις περί ζωής και την κοιτάτε με περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία, η διάθεση σας μέρα με τη μέρα ανακάμπτει και χτίζεται αυτοπεποίθηση. Η πανσέληνος στις 3 μπορεί να φέρει μία κυκλοθυμία, μία πτώση του ανοσοποιητικού σας συστήματος αλλά αυτό είναι κάτι παροδικό και αφορά μόνο τις ημέρες κοντά στις 2/3/4 Ιούλη, οι υποχρεώσεις σας εκείνες τις ημέρες ίσως να μην σας αφήσουν να χαρείτε αλλά το κλίμα ανορθώνεται σαν τους γλουτούς. Ο Ερμής ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο φέρνει έντονη παραζάλη, είστε αφηρημένοι και καλείστε να περιορίσετε το ρόλο του σπασμένου τηλεφώνου, άλλα λέτε και άλλα κατανοούν, άλλα λένε και άλλα αντιλαμβάνεστε. Προσοχή στις κλοπές των αποσκευών σας στα ταξίδια αλλά και στις απώλειες αντικειμένων αξίας. Αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή αλλά δεν λέμε όχι σε μία πιθανή εύρεση εργασίας, απλά έχουμε στο νου ότι εν καιρώ ενδέχεται οι όροι να τροποποιηθούν, ίσως και υπέρ σας. Η νέα σελήνη στον 12ο φυσικό σας οίκο στις 19 του μήνα σας βάζει σε στάδιο ενδοσκόπησης, απολογισμού και ξεκαθαρισμάτων παροδικά, ιδανικές ημέρες για κατάστρωση μακροπρόθεσμων σχεδίων, τα οποία θα εφαρμοστούν από τον Αύγουστο και κυρίως από τη νέα σεζόν θα αποφέρουν καρπούς. Ο Ήλιος από τις 22 στο ζώδιο σας, εκεί που κυβερνά χαρίζει λάμψη, παντοδυναμία, φως, ελπίδα και σας κάνει πρωταγωνιστές. Ας απολαύσετε τις διακοπές, τον ήλιο και τη θάλασσα. Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο, τις φιλίες σας ενώ έρχονται δίπλα σας άνθρωποι με παρόμοιες αντιλήψεις που προωθούν και στηρίζουν τους στόχους σας, τα σχέδια σας μακροπρόθεσμα αποδίδουν και έχετε συγκομιδή ωφελειών. Περάστε εξαιρετικά μαζί με φίλους ή με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο. 

Παρθένος: Καλό καλοκαίρι Παρθένοι! Ο Άρης έπειτα από οχτώ μήνες εγκαταλείπει το ζώδιο σας και οι ρυθμοί με κάποιον τρόπο μειώνονται, απολαμβάνετε μία περισσότερη ηρεμία ενώ οι διαξιφισμοί και οι αψιμαχίες περιορίζονται. Φυσικά, μετακομίζοντας στον Ζυγό πολλαπλασιάζει τα έξοδα και σας καλεί να καλύψετε έκτακτες υποχρεώσεις. Η πανσέληνος στις 3 του μήνα δεν είναι αρνητική αντιθέτως σας κάνει ερωτικούς και ίσως οργανώσετε κάποιο event ή μία απόδραση με τον/τη σύντροφο ή τα παιδιά σας. Η δημιουργικότητα σας είναι στα ύψη αλλά καλό είναι να αποφύγετε την απομάκρυνση από το ταίρι σας ή την αλλοπρόσαλλη και εκκεντρική συμπεριφορά. Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο, ελάτε σε πιο στενή και προσωπική επαφή με τον/την σύντροφό σας. Τα έξοδα στις αρχές του μήνα αποτελούν αγχωτικό παράγοντα αλλά εν καιρώ περιορίζονται. Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι στη σεξουαλικότητά σας, η οποία φλέγεται και απελευθερώνεται. Φίλοι είναι κοντά σας ενώ η κοινωνικότητα και η δικτύωση είναι στο μενού της πανσελήνου. Η νέα σελήνη στις 19 από τον Καρκίνο τονίζει τον τομέα της φιλίας και της εκπλήρωσης μακροπρόθεσμων σχεδίων, βρεθείτε με φίλους ή με ανθρώπους που ασπάζονται τις απόψεις σας και περάστε εξαιρετικά. Νέοι φίλοι αποδεικνύονται σωτήριοι και σας υποστηρίζουν με σθένος. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα σας καλεί να επανεξετάσετε ένα θέμα επαγγελματικό ενώ κάνετε αρκετές σκέψεις ή έχετε ανασφάλειες, μην κοινοποιείτε τις ιδέες σας, εμπιστευθείτε τες σε ένα πρόσωπο φερέγγυο και τότε θα έρθει η άνοδος. Η σύνοδος Δία-Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, η εικόνα σας βελτιώνεται σημαντικά και αυτό σας κάνει να λάμπετε ως προς την κοινωνία. Θετικά σχόλια από τον κοινωνικό περίγυρο ή από έναν ανώτερο σας αναδεικνύουν περαιτέρω. Ο Ήλιος από τις 22 στον Λέοντα δηλώνει μία περίοδο εσωστρεφή με σκέψεις και απολογισμούς, επωφεληθείτε το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, μην κοινοποιείτε τις ιδέες σας ή τα σχέδια σας, με τη νέα σεζόν αναμένεται σημαντική ανάκαμψη προς επίπεδο επαγγελματικό αλλά και οικονομικό, θα πάρετε ανάσα επιτέλους, υπομονή και ψυχραιμία στις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν.


Ζυγός: Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό δεν θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερα άσχημη, σας κινητοποιεί και σας βγάζει από την πολύμηνη χειμερία νάρκη καθώς επί οκτώ μήνες κινηθήκατε αρκετά παρασκηνιακά. Πολλές φορές η άμυνα σας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα ήταν υπό κατάρρευση, είχατε έντονες διακυμάνσεις διάθεσης και ψυχολογίας. Τώρα, ήρθε η ώρα για να βγάλετε τα σχέδια σας στη φόρα και να μπείτε σε ταχύρυθμα θερινά. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας καθώς θα υπάρξουν ανατροπές, αναταραχές και βίαιοι ή ακαριαίοι αποχαιρετισμοί. Μην είστε επιθετικοί ή εμπρηστικοί καθώς θα έχετε απώλειες, διατηρείστε την διπλωματία σας και την ήρεμη φύση σας. Προσέξτε κοντά στην πανσέληνο (3 Ιουλίου) καθώς οι ευθύνες και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνουν και πληθύνονται έτσι αυτό σας αγχώνει, ενδέχεται να χρειαστεί βοήθεια ένα άτομο της οικογένειας σας και αυτό να σας μοιράσει στα δύο, από τη μία υποχρεώσεις επαγγελματικές και από την άλλη θέματα οικογενειακά σε έξαρση, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα από τις 15 μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις σε λεκτικό επίπεδο ή όσον αφορά τις φιλικές σας επαφές, καλό είναι να είστε επακριβείς στις τοποθετήσεις σας. Ένα σχέδιο προσωρινά ματαιώνεται αλλά ζητά επανατοποθέτηση και επαναπροσέγγιση από μέρους σας, μην πτοείστε. Προσεκτικοί στην έκφραση και στα ραντεβού σας, να τσεκάρετε ημερομηνίες και ώρες. Η νέα σελήνη στις 19 του μήνα σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην κοινωνική καταξίωση και την διάκριση εφόσον εργαστείτε σκληρά και με μεθοδικότητα, η επιπολαιότητα δεν συγχωρείτε. Μία προαγωγή ή αναγνώριση σας δίνουν χαρά. Ο Ήλιος από τις 22 στον φιλικό Λέοντα τονίζει την ανάγκη σας για επικοινωνία, δικτύωση και κοινωνικές επαφές, φαίνεται πως ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνετε και πως οι φίλοι σας στηρίζουν. Η κυβερνίτιδα σας, η Αφροδίτη σε ντουέτο συνόδου με τον Δία χαρίζουν αισιοδοξία, πίστη στον εαυτό σας ενώ παράλληλα σας βοηθούν να περάσετε καλά έστω και με μικρές αποδράσεις εντός ή εκτός χώρας. Θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών αλλά και θετικές προδιαγραφές για μία πιθανή μετοίκηση στο εξωτερικό. Ο λόγος σας είναι γοητευτικότατος, οι ιδέες σας έχουν αξία και καλό είναι να ωφεληθείτε δια του λόγου, γι’ αυτό περιορίστε την επαναστατικότητα σας και τις φοβίες σας. Προσοχή σε εγκαύματα, μικροατυχήματα, κοψίματα και καψίματα. Να τρέφεστε σωστά, προσοχή στην υγεία σας ειδικότερα από τις 11 έως τις 20 καθώς υπάρχουν εξάρσεις εξασθένησης του οργανισμού.

Σκορπιός: Η είσοδος του Άρη στο Ζυγό και στον 12ο φυσικό ηλιακό σας οίκο τονίζει μία περίοδο απολογισμού, εσωστρέφειας και θέλετε να κινηθείτε στο παρασκήνιο, μακριά από τα φώτα να απολαύσετε ηρεμία και γαλήνιες στιγμές με τον/τη σύντροφο σας. Μην δίνετε πάτημα στους εχθρούς να σας σχολιάσουν και να σας κουτσομπολεύσουν. Δίας και Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνουν έσοδα από κληρονομιές, από διατροφές ή από τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Ένα επιχειρηματικό σχέδιο αποδίδει οφέλη οικονομικό και αυτό τονίζει και την αυτοπεποίθηση σας. Είστε ερωτικοί, σαγηνευτικοί και με πλούσιο συναίσθημα, η ουσία για εσάς κρύβεται στην προσωπική ένωση με τον/τη σύντροφο σας, στην ρομαντζάδα αλλά και στις σεξουαλικές απολαύσεις. Περίοδος που η καθαρότητα της ψυχής και η εσωτερική διαύγεια σας χαρίζουν αναγέννηση και ξεκούραση. Κοντά στις 3, με την πανσέληνο προσέξτε σχέσεις με αδέλφια ή στενούς συγγενείς ενώ να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο αλλά και στις μετακινήσεις σας καθώς οι εντάσεις δεν θα λείψουν και ίσως χρησιμοποιήσετε σκληρή γλώσσα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα θέτει επί τάπητος θέματα επαγγελματικά και σας καλεί για αλλαγές στην πορεία που ακολουθείτε, επαναδιαπραγμάτευση σε τέτοιου είδους ζητήματα στο μενού του ανάδρομου. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με τους συνεργάτες σας και να είστε επακριβείς στις εκφράσεις σας μαζί τους. Η νέα σελήνη στις 19 είναι μοναδική και ευχάριστη για το ζώδιο σας καθώς χαρίζει ανεμελιά, χαρά, αισιοδοξία ενώ σας βάζει στην διαδικασία να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Μία επιτυχία σε μία νομική υπόθεση και εξομάλυνση των σχέσεων με τα πεθερικά σας. Ο Ήλιος στο ζενίθ σας από τις 22 σας χαρίζει λάμψη και απήχηση στην κοινωνία, το κοινωνικό σας προφίλ εκθειάζεται και κερδίζετε πόντους. Θέματα επαγγελματικά στριφογυρίζουν στο νου σας και τα επεξεργάζεστε, αλλαγή πλεύσης ή τακτικής στο μενού της περιόδου. Ο έρωτας, η καλή διάθεση, το φλερτ δεν λείπουν. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για καυτές περιπετειούλες. Ξεκούραση λοιπόν!


Τοξότης: Ο Άρης από τον Ζυγό σας κάνει εξωστρεφείς, κοινωνικούς και τονίζει την ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές, δικτύωση και συμπόρευση μαζί με ανθρώπους που ενστερνίζονται τις ιδέες σας και τις απόψεις σας. Στόχοι σας και σχέδια σας μπαίνουν σε εφαρμογή και νιώθετε δικαιωμένοι ως επί το πλείστον. Οι φίλοι είναι σημαντικοί αυτήν την περίοδο και βρίσκεστε ή βρίσκονται δίπλα σας, αποφύγετε να εμπλακείτε μαζί τους καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο μία φιλία να λάβει οριστικό τέλος. Τα έξοδα δεν λείπουν ούτε ο κεραυνοβόλος έρωτας, φαίνεται πως ξοδεύετε για να περάσετε καλά, να απολαύσετε τη ζωή και τις ομορφιές της. Διασκέδαση, έρωτας, φλερτ και ταξίδι στο ζενίθ, αποφύγετε να εκφραστείτε σοκαριστικά. Δίας και Αφροδίτη απέναντι σας χαρίζουν εύνοια μέσα από τις συναναστροφές σας ενώ μία νέα γνωριμία είτε ερωτικού είτε φιλικού είτε επαγγελματικού περιεχομένου έρχεται να σας συνεπάρει και να σας απελευθερώσει, σας παρέχει πρωτοποριακές ιδέες και σας αναγεννά. Κοντά στην πανσέληνο ενδέχεται να χρειαστεί να καλύψετε έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις, αυτό πλήττει παροδικά τον πολύπαθο οικονομικό τομέα. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Λέοντα σας βάζει σε μία διαδικασία αναθεώρησης κάποιων απόψεων για τη ζωή και τα ανθρώπινα ιδανικά. Η αφηρημάδα είναι αρκετά αυξημένη, έχτε το ρόλο του σπασμένου τηλεφώνου, άλλα σας λένε και άλλα καταλαβαίνετε. Προσπαθήστε να είστε επακριβείς στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο και μην εκπέμπετε αμφιθυμικά μηνύματα. Προσεκτικά κινηθείτε στην οδήγηση, στις μετακινήσεις σας στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό, αναμένεται μία αναβολή σε ένα θέμα νομικής προέλευσης. Η νέα σελήνη στις 19 του μήνα σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς, μυστηριώδεις και εκπέμπετε ερωτικά μηνύματα σαγήνης. Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο, μην απομακρύνεστε από τον/τη σύντροφό σας καθώς εκεί θα βρείτε το νόημα της ζωής, η σχέση σας βαδίζει σε πολύ καλά επίπεδα και αναμένεται μία επισημοποίηση ή σταθεροποίηση. Τα έξοδα δεν λείπουν, μπαίνετε στη διαδικασία αναζήτησης νέας πηγής εσόδων. Αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων οικονομικού αλλά και νομικού περιεχομένου, αποφύγετε την καταναλωτική σας μανία και μην υπερδαπανάτε. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αγοράστε ένα λαχείο, μην διστάσετε να ρισκάρετε ακόμα και στον τζόγο. Έντονες μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές, η διάθεση σας στα ύψη, είστε εξωστρεφείς, φιλικοί και μπορείτε να αποκομίσετε οφέλη μέσα από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Οι αδέσμευτοι θα ερωτευτείτε και οι δεσμευμένοι θα επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση. Θέλετε να διασκεδάσετε, μπορείτε.



Αιγόκερως: Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό θέτει επί τάπητος ζητήματα επαγγελματικά και φέρνει υποχρεώσεις και ευθύνες, μία περίοδος πιο κουραστική κάνει την έναρξη της και αυτό σας κουράζει. Δεν είναι όμως η κούραση λόγω των υποχρεώσεων αλλά λόγω της πίεσης που βιώνετε σε σχέσεις και συνεργασίες ή για θέματα οικογενειακά. Οι ενδοοικογενειακές σχέσεις είναι τεταμένες και καλείστε να διαχειριστείτε με σοφία τις όποιες επιπλοκές ή αναταραχές. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο, μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί ή απόλυτοι και δογματικοί. Είστε παιδιά του Κρόνου και υπό την προϋπόθεση της σκληρής δουλειάς η επαγγελματική άνοδος είναι δεδομένη. Κοντά στις 3 αλλά και στις 19, πανσέληνος και νέα σελήνη τροφοδοτούν εντάσεις στον επαγγελματικό αλλά και στον οικογενειακό χώρο, καλό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε ρήξεις ζημιογόνες. Η σύνοδος Δία-Αφροδίτης βελτιώνει την ανοσοποίηση σας σε μία περίοδο που το ζώδιο σας πλήττεται από τους εξωκρόνιους και αυτό βοηθάει κάπως την αντίσταση στις ασθένειες και τις παθήσεις. Η καθημερινότητας σας γίνεται πιο γλυκιά και αυτό χαρακτηρίζει την περίοδο αντιφατική, πολλοί Αιγόκεροι θα πιέζονται ενώ άλλοι θα απολαμβάνουν μία πιο ήρεμη καθημερινότητα, αν μη τι άλλο έντονα αντιφατικός αναμένεται ο Ιούλιος. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας, πιστεύουν στις ικανότητες σας και σας στηρίζουν με θέρμη και σθένος, να τους έχετε από κοντά. Ο ανάδρομος Ερμής παίζει με τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα πιο μύχια συναισθήματά σας, φέρνει στην επιφάνεια μνήμες αλλά σας καλεί να ξεπεράσετε τις φοβίες. Αποφύγετε τις υπογραφές οικονομικών συμβολαίων και μην δανείζετε, διεκδικήστε όμως τα οφειλόμενα. Από τις 22 ο Ήλιος στον Λέοντα τονίζει την σεξουαλικότητα σας και οι ημέρες χαρακτηρίζονται από πάθος και ερωτισμό. Τα έσοδα δεν αποκλείονται και η οικονομική ανάκαμψη. 


Υδροχόος: Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό σημαίνει και το τέλος κάποιων οικονομικών αγωνιών ή την καλύτερη διευθέτηση τους, επιτέλους το χρήμα μπαίνει στην τσέπη και αυτό τονίζει την αυτοπεποίθηση plus. Θετικές ειδήσεις φτάνουν στα αυτιά σας και αυτό σας δίνει χαρά, αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα σε ένα καλύτερο αύριο. Ο έρωτας σας συνεπαίρνει και είναι ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς, απολαύστε τον έρωτα, την δημιουργία, το φλερτ, τις ευχάριστες συναναστροφές με τα παιδιά σας. Ο ανάδρομος Ερμής απέναντι σας προκαλεί ένα ντόμινο ασυνεννοησίας στις σχέσεις και τις συνεργασίες ή με τον/τη σύντροφο σας, προσεκτικά στη διαχείριση του λόγου, τσεκάρετε τα ραντεβού σας αλλά και τα μηνύματα που στέλνετε είτε ως πομποί είτε εκείνα που δέχεστε ως δέκτες. Επανατοποθέτηση σε μία σχέση ή συνεργασία στο μενού του ανάδρομου. Αφροδίτη και Δίας στους Διδύμους σε θετική γωνία με τον Άρη χαρίζουν διασκέδαση, εύρεση σε κοσμικά γεγονότα αλλά και βγάζουν από μέσα σας το παιδί που κρύβετε. Στις 19 η νέα σελήνη αλλά και στις 3 η πανσέληνος φέρνουν κάποιες υποχρεώσεις ρουτίνας, οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσάς αλλά εσείς καλείστε να τα συνδυάσετε όλα και να εξασφαλίσετε και στιγμές για προσωπική ανάπαυλα. Ο Ήλιος απέναντι σας από τις 22 δίνει έμφαση στις σχέσεις σας, οργανώστε μία απόδραση ή διακοπές με τον/τη σύντροφό σας και αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι σίγουρα θα βρείτε το αντικείμενο του πόθου σας ενώ όσοι επιθυμείτε την απόκτηση ενός απογόνου ο Ιούλιος είναι εξαιρετικός μήνας. Χρήματα και αισθήματα μπαίνουν σε τροχιά ανάκαμψης, το ίδιο και η διάθεση σας. Επιτέλους χαμογελάστε, το σύμπαν σας κλείνει το μάτι. Προσεκτικά στις μετακινήσεις αλλά και στην οδήγηση. 


Ιχθείς: Φυσικά, γεγονός του μήνα η είσοδος του Άρη στον Ζυγό, αφήνει σε ησυχία τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών αλλά εισέρχεται στον τομέα των οικονομικών και πολλαπλασιάζει τα έξοδα και τις ακάλυπτες επιταγές που έχετε να καλύψετε. Η σεξουαλικότητα σας στα ύψη, το πάθος σας στα ύψη και ο Ιούλιος είναι μήνας πυροδότης της ερωτικής σας ζωής αλλά και των παθών, στις αρχές του μήνα προσέχετε μολύνσεις ή παθήσεις μεταδιδόμενες από την σεξουαλική επαφή. Ο ερωτισμός σας βαθύς, η σαγήνη χτυπάει κόκκινο και επιθυμείτε την ένωση εις βάθος με τον/τη σύντροφό σας. Αποφύγετε να εμπλέξετε χρήματα με τα αισθήματα. Η πανσέληνος στις 3 δοκιμάζει μία φιλική σας σχέση, η οποία φτάνει στο τέρμα λόγω διαφορετικότητας αντιλήψεων. Μην απομακρύνεστε από το ταίρι σας καθώς εκεί θα βρείτε σανίδα σωτηρίας. Τα έξοδα είναι πολλαπλάσια του εννέα και όχι του πέντε, μην πτοείστε και κάνετε καλούς οικονομικούς χειρισμούς. Αναμένεται να ασχοληθείτε με δάνεια, διατροφές, εφορίας και οικονομικά ζητήματα. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα φέρνει επανεξέταση εργασιακών θεμάτων αλλά και τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων ρουτίνας. Η νέα σελήνη στις 19 σας κάνει ερωτικούς ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τη θάλασσα, τις διακοπές με τον/τη σύντροφο σας, με τα παιδιά σας ή με τους φίλους σας. Η δημιουργικότητα σας στα ύψη, κάντε και θαλάσσια σπορ. Διασκεδάστε το! Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα σας χαρίζει ευεξία και καλή υγεία, ασχοληθείτε με το σώμα σας αλλά και με τις διατροφικές σας συνήθειες. Δεν είναι άσχημος μήνας, κρύβει ερωτικά πάθη, μαγεία, τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις ρουτίνας και ξεκλέβετε χρόνο για ξεκούραση και βόλτες. 


                                                    




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου