Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου) & Πανσέληνος στον Υδροχόο


Η εβδομάδα που διανύουμε δεν είναι καθόλου άσχημη, αντιθέτως μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά για τις ζωές πολλών και ειδικότερα για τις ζωές εκείνους που σκέφτονται αντισυμβατικά και εκτός πεπατημένης. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού χαρίζει ανανέωση, πρωτοπορία και ευχάριστες ανατροπές. Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως στις 31 Ιουλίου και ολόκληρη την εβδομάδα η Αφροδίτη τριγωνίζει του Κρόνου, το φαινόμενο επαναλαμβάνεται δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο τρίμηνο. Γεγονότα που συνέβησαν κοντά στις 15 Μαΐου  ενδεχομένως να επαναληφθούν και τώρα με περισσότερη σταθεροποίηση και θετικότερη έκβαση. Ένας έρωτας, σχέσεις και οικονομικές συμφωνίες μπορούν να σταθεροποιηθούν και να ευδοκιμήσουν. Στις 2 Αυγούστου σχηματίζεται η πρώτη πανσέληνος του μήνα στον Υδροχόο που αποτελεί ένα από τα πιο σούπερ δυνατά φεγγάρια της χρονιάς. Σε θετικές γωνίες με τον Δία, τον Ουρανό και τον Άρη φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, χαρές και επιθυμία για διασκέδαση. Ευμενώς επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Πιο ζόρικο το φεγγάρι για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.


Κριός: Το συναίσθημά σας ξυπνάει όπως η Αίτνα και αυτό στην καρδιά του καλοκαιριού. Χαρά, διασκέδαση και ευτυχία σχηματίζονται στο πρόσωπό σας. Σε μία περίοδο που ο Άρης πιέζει σχέσεις και συνεργασίες το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού έρχεται να σας ανανεώσει και η ερωτική σας ζωή αναγεννιέται. Ικανοποίηση μπορείτε να αντλήσετε από το κομμάτι των ερώτων σας αλλά και από τα παιδιά σας, τα οποία φέρνουν χαρμόσυνα νέα στη ζωή σας. Μπορεί να προκύψει εντελώς ξαφνικά μία νέα ερωτική σχέση με πιθανότητες επισημοποίησης-σταθεροποίησης. Ένα βιογραφικό σας μπορεί να εγκριθεί και να ενταχθείτε στο εργατικό δυναμικό, αυτό θα φέρει και εισοδηματική ενίσχυση. Ωραίες στιγμές βιώνετε με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς. Οργανώστε ένα ταξίδι, θα γεμίσετε μπαταρίες. Μια νέα φιλία σας στηρίζει, ένας νέος έρωτας σας αναπτερώνει το ηθικό, η ανανέωση-φρεσκάδα στις σχέσεις ενισχύει την αισιοδοξία σας. Προσοχή μην εμπλέξετε τον έρωτα με τη φιλία μόνο.

Ταύρος: Η εβδομάδα σας χαρίζει διαισθητικότητα, ακολουθήστε την και πράξτε ορθώς και αναλόγως. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον εργασιακό τομέα, μία αναβάθμιση, μία ανάληψη περισσοτέρων πρωτοβουλιών σας αβαντάρουν δεόντως. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο οικονομικός τομέας να δεχτεί τονωτικές ενέσεις και η αυτοπεποίθησή σας να χτυπήσει κόκκινο. Ένα θέμα οικογενειακής προέλευσης κρούει την θύρα σας και αυτό έρχεται σε σύγκρουση με τις υπερβάλλουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και επωφεληθείτε. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον οικογενειακό τομέα, με τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις να ανανεώνονται. Θετική έκβαση για ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας, φροντίστε την υγεία σας και ξεκουραστείτε.

Δίδυμοι: Η σταθεροποίηση ενός σχεδίου, η επισημοποίηση μιας σχέσης ή η έλευση ενός απογόνου φέρνουν χαρά και ανανέωση στη ζωή σας. Ευχάριστες εξελίξεις βιώνετε και στον τομέα της φιλίας. Μάλιστα η επαφή με το εξωτερικό και με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή νοοτροπίας διεγείρει το νου σας και ιντριγκάρει τη λογική σας. Ευχάριστες οι συναντήσεις νε φίλους, στενούς συγγενείς αλλά και με τα αδέλφια σας, προσέξτε τυχόν παρεξηγήσεις καθώς η συγκινησιακή φόρτιση είναι αυξημένη και το κλίμα μπορεί να επιφυλάσσει εντάσεις εφόσον δεν ασκήσετε κοντρόλ λόγου και συναισθήματος. Οι δεσμευμένοι έχετε ευκαιρίες να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι να ερωτευθείτε. Οι ιδέες σας ξεχωρίζουν για την πρόοδο και την καινοτομία, ο λόγος σας γοητεύει. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, στην οδήγηση αλλά και στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο, ο οποίος είναι φορτισμένος.

Καρκίνος: Ο οικονομικός τομέας φαίνεται να σας πιέζει τις ημέρες κοντά στην πανσέληνο και καλείστε να καλύψετε έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις ή επιβαρύνσεις. Το αίσθημα ασφάλειας που νιώθετε πιθανότατα να κλονίζεται παροδικά, παραμείνετε ψύχραιμοι. Είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και παθιασμένοι. Μια θετική εξέλιξη σε ένα θέμα επαγγελματικό ή σε ένα οικογενειακό πρόβλημα φέρνει ικανοποίηση. Μια ευχάριστη επαγγελματική ανατροπή φέρνει χαρά ενώ μια οικογενειακή ένταση εξομαλύνεται. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, μην κοινοποιείτε τις σκέψεις σας, περιμένετε λίγο καθώς η δράση σας θα φέρει σπόρους επαγγελματικής γονιμότητας. Πάρτε ένα λαχείο, έσοδα εκ του απροόπτου ενισχύουν τον εισοδηματικό σας τομέα. Φροντίστε την υγεία σας και την ψυχολογία σας. Διαχειριστείτε εργασιακές υποχρεώσεις και μην φορίζεστε.

Λέων: Θετικές και ευχάριστες ειδήσεις καταφθάνουν από το εξωτερικό ή από το εσωτερικό. Ένα βιογραφικό ή μία συνέντευξη που περάσατε τις προάλλες φαίνεται να εγκρίνεται. Η ζωή σας αποκτά λάμψη, φως και περισσότερη αισιοδοξία ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σας. Μια υπόθεση κλείνει οριστικά ίσως και με σενάρια που σας φορτίζουν συναισθηματικά. Ένας στόχος σας φαίνεται να υλοποιείται, ένα σχέδιό σας ολοκληρώνεται επιτυχώς και αυτό σας ικανοποιεί. Σχέσεις και συνεργασίες φαίνονται να ανατρέπονται, μία σχέση πιθανόν φτάνει στο τέλος της και όλα αυτά συνηγορούν υπέρ μιας συναισθηματικής φόρτισης, η οποία μακροπρόθεσμα σας απελευθερώνει. Ευχάριστες εξελίξεις και ζωηρές στιγμές επιφυλάσσει η συναναστροφή σας με στενούς συγγενείς, με τα αδέλφια σας αλλά και με τους φίλους σας. Προβείτε στην αλλαγή μεταφορικού μέσου μετά τις 10 Αυγούστου. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι, ο παράγοντας ταξίδι φαίνεται να κρύβει χαρές και ευχάριστες ανατροπές. Ποντάρετε στη φιλία.



Παρθένος: Ο επαγγελματικός τομέας κρύβει χαρές και αυτό τονώνει τον οικονομικό σας τομέα και την αυτοπεποίθησή σας. Οι επαγγελματικές σχέσεις εξομαλύνονται, βελτιώνονται και αυτό κάνει το κλίμα πιο ευχάριστο και εσάς πιο αποδοτικούς. Εμπιστευθείτε την διαίσθησή σας, το ένστικτό σας και προβάλλετε τα ταλέντα σας. Πιθανά σενάρια; Μια απρόβλεπτη κληρονομιά, ένα απρόοπτο έσοδο που ενισχύουν  την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Είστε ιδιαίτερα απελευθερωμένοι συναισθηματικά αλλά και σεξουαλικά. Απολαύστε μοναδικές στιγμές έρωτα με τον/τη σύντροφό σας. Φροντίστε την υγεία σας, την ψυχολογία σας και μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας. Οι υποχρεώσεις μπορεί να σας εξαντλούν και τα έξοδα να τρέχουν αλλά κάντε υπομονή, είναι κάτι παροδικό. Κινητοποιείστε τη λογική σας και διαχειριστείτε τις εργασιακές-επαγγελματικές σας φορτίσεις.

Ζυγός: Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στον τομέα της φιλίας. Νέοι φίλοι μπορεί να μπουν στη ζωή σας με τρόπο εντελώς απροσδόκητο και αυτό ανανεώνει την γκάμα του εν λόγω τομέα. Η υλοποίηση ενός στόχου σας δίνει ελπίδα και είναι υψηλών προσδοκιών μιας και ξεχωρίζει για την προοδευτική του πινελιά. Ευχάριστες ειδήσεις καταφθάνουν στα αυτιά σας από το εξωτερικό, πιθανή η έγκριση ενός βιογραφικού ενώ και μια νομική υπόθεση οδεύει προς την τελική έκβαση, μάλλον υπέρ σας. Ο έρωτας κρύβεται σε ένα ταξίδι, οι αδέσμευτοι μην κλείνεστε στους τέσσερις τοίχους, οργανώστε κάτι extreme και εκτός πεπατημένης προκειμένου να βρείτε το έτερον σας ήμισυ. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας μέσα από ένα ταξίδι. Οι σπουδές μπορεί να αποφέρουν καρπούς. Το πάθος σας κυριεύει, αποφύγετε να εμπλέξετε τον τομέα του έρωτα με εκείνον της φιλίας. Μία λανθάνουσα ένταση μπορεί να υποβόσκει, έχετε τα φόντα να την προσπεράσετε και να αποφύγετε τις παράπλευρες απώλειες.

Σκορπιός: Θέματα εργασιακά-επαγγελματικά κρύβουν ιδιαίτερη χαρά και με έναν τρόπο εντελώς απροσδόκητο παίρνουν την ανιούσα. Μάλιστα, η εν λόγω επαγγελματική επιτυχία φέρνει τονωτικές ενέσεις στον οικονομικό τομέα. Ένα θέμα κληρονομικό-φορολογικό ρυθμίζεται ευνοϊκώς. Η υγεία σας κυμαίνεται σε εξαιρετικά επίπεδα. Υιοθετήστε έναν τρόπο ζωής μεσογειακό-λιτοδίαιτο και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Υγεία και ψυχολογία μπορούν να αλκαλοποιηθούν και αυτό σας κάνει εύρωστους. Ένα θέμα οικογενειακό σας απασχολεί και μία ένταση είναι προ των πυλών, φανείτε διαλλακτικοί ώστε να μην πάρει έκταση η εν λόγω διαμάχη. Ο επαγγελματικός τομέας πιέζεται κοντά στην πανσέληνο, διατηρήστε την ψυχραιμία σας καθώς η ένταση είναι παροδική και άνευ σημασίας. Τα επαγγελματικοοικονομικά βρίσκονται σε εξαιρετική φάση.

Τοξότης: Από τους ευνοημένους της εβδομάδας φίλοι μου Τοξότες καθώς το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού προσφέρει αισιοδοξία, χαρά, διασκέδαση και άφθονο ερωτικό παιχνίδι. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι τα βέλη στη φαρέτρα και φύγατε. Ο έρωτας έρχεται ως μάνα εξ’ ουρανού και τα αισθήματα σας φλέγονται κυριολεκτικά. Οι πιθανότητες σταθεροποίησης της σχέσης αυτής; Πολλές!!! Γενικότερα, η αισιοδοξία σας και το αίσθημα της περιπέτειας σας συνεπαίρνουν. Οι ενδιαφερόμενες για έναν απόγονο μπορεί να λάβετε την χαρμόσυνη είδηση και οι γονείς έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με τη φιλία. Έντονη κινητικότητα, βρίσκεστε σε μία διαδικασία πραγματοποίησης ταξιδιών όπου εκεί μπορεί να κεραυνοβοληθείτε να το θέσω λαϊκά. Πολλοί έχετε εξελίξεις σε θέματα σπουδών, ας ελπίσουμε τα νέα να σας δικαιώσουν, φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος σπουδών και η επέκταση των πνευματικών σας οριζόντων είναι στο μενού της πανσελήνου. Η συγκινησιακή φόρτιση μεγάλη και εσείς εφτάψυχοι.

Αιγόκερως: Τον μήνα Μάη είχατε μία επαγγελματική επιτυχία ή μία προαγωγή, τώρα ενδέχεται να παγιώνεται και μαζί της παγιώνεται και η ισχύς σας στον επαγγελματικό τομέα. Τα νέα είναι θετικά και στον τομέα της υγείας, η οποία φαίνεται να εξελίσσεται εξαιρετικά και αυτό σας ικανοποιεί δεόντως. Η επαγγελματική άνοδος φέρνει και εισοδηματική ανάκαμψη, ο ερωτισμός σας βαθύς ενώ μπορεί να αποκτήσετε ένα ακίνητο από εκεί που δεν το περιμένετε. Κοντά στις 31/7 μπορείτε να βελτιώσετε τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις, οι οποίες έχουν πληγεί αρκετά. Κοντά στην πανσέληνο ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα, αλλά μην αγχώνεστε, είναι αναγκαίες
δαπάνες και τα έσοδα σύντομα θα καταυθάσουν δίνοντάς σας ένα αίσθημα ασφάλειας. Ποντάρετε στις θετικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα, επιτελούς δουλειά και χρήμα.

Υδροχόος:  Το σούπερ ντούπερ φεγγάρι της χρονιάς σχηματίζεται στον άξονά σας και φλερτάρει με το ζώδιο σας. Ο έρωτας εισβάλλει δυναμικά στη ζωή σας και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε. Νέοι φίλοι εισέρχονται στη ζωή σας και ο τομέας σχέσεις-συνεργασίες φαίνεται να ανανεώνεται άρδην. Οι δεσμευμένοι οργανώστε ένα ταξίδι είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό ενώ οι αδέσμευτοι διεκδικήστε το μιας και ο φτερωτός θεός κρύβεται εκεί. Χαρά, διασκέδαση και ευτυχία στο μενού της εβδομάδας. Οι γονείς έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά ενώ εκείνοι που ενδιαφέρεστε για την απόκτηση ενός απογόνου θα λάβετε τα ευχάριστα νέα σύντομα. Ο κύκλος μιας σχέσης φαίνεται πως ολοκληρώνεται, κλείνει. Ας ευχηθούμε όλα να πάνε κατ’ ευχήν. Οι σπουδαστές έχετε ευχάριστα νέα, μπορεί να πραγματοποιήσετε ένα μεταπτυχιακό ή να εγκριθεί ένα μεταπτυχιακό που είχατε αποστείλει στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό. Ένα νομικό θέμα φαίνεται να ρυθμίζεται υπέρ σας και αρκετά ευνοϊκά.

Ιχθείς: Η καθημερινότητά σας αποκτά μία γεύση από δροσερό μελτέμι ανανέωσης μέσα στον καύσωνα. Ένα γεγονός έρχεται να ανατρέψει την καθημερινότητά σας ευχάριστα και αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Ο εργασιακός τομέας κρύβει επιτυχία και αναγνώριση, όλα αυτά συνηγορούν υπέρ της εισοδηματικής σας ενίσχυσης. Ένα αίσθημα ασφάλειας συμπορεύεται μαζί σας και επιτέλους νιώθετε στερεωμένοι δίπλα στον/στην ερωτικό/ή σας σύντροφο. Η εν λόγω πανσέληνος στις δύο του μήνα μπορεί να διεγείρει συναισθηματική φόρτιση και κυκλοθυμία αλλά μακροπρόθεσμα έχει μόνο θετική επίδραση. Ένας κύκλος εργασιών κλείνει, η φόρτιση έντονη και εσείς έτοιμοι για βουτιές. Μην απομονώνεστε από τους οικείους σας αλλά και από τον/τη σύντροφό σας. Εμπιστευτείτε τους και απολαύστε την συντροφιά εκείνων που σας γεμίζουν με ασφάλεια.

                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου