Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις


Αυτήν την εβδομάδα αρχίζουμε αρμονικά και συμβατά και τελειώνουμε κακήν κακώς. Την Τετάρτη ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του αέρα μεταξύ Ερμή, Δία και Σελήνης ευνοεί την επικοινωνία, τον διάλογο, τις διαπροσωπικές επαφές και συζητήσεις. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν υπό την επιρροή του μεγάλου τριγώνου θα φανούν σωτήριες για την εξέλιξή μας. Διαπραγματευτείτε και αναζητήστε εργασία. Εύνοια δέχονται Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί στο δεύτερο δεκαήμερο ειδικότερα. Την Πέμπτη το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα από τον Λέοντα και τον Σκορπιό δυναμιτίζει τις σχέσεις, δημιουργεί εντάσεις σε συνεργασίες, πάθη και έντονες σκηνές ζήλιας ή κτητικότητας. Το συναίσθημα εμπλέκεται με την σεξουαλικότητα, ας δείξουμε ενδιαφέρον για τα θέλω και τις επιθυμίες των άλλων. Πιο ευεπηρέαστοι είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι στο τρίτο δεκαήμερο. Το Σαββατοκύριακο η πανσέληνος στον Κριό σε ταυ-τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα δυναμιτίζει τις σχέσεις και αναταράσσει κάθε μορφή συμβίωσης, συντροφικότητας, το πάθος φουντώνει, η εκκεντρικότητα διαλύει σχέσεις-συνεργασίες και η κατάσταση είναι τεταμένη. Πιο ευάλωτοι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι στο πρώτο δεκαήμερο.
Υστερόγραφο: Όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις εν λόγω ζωδιακές μοίρες επηρεάζονται αναλόγως ευμενώς ή δυσμενώς. Καλή εβδομάδα!!!


Κριός: Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα έως την Τετάρτη καθώς η διπλωματία σας ταιριάζει και σας βοηθάει να κινηθείτε πιο ευέλικτα και εποικοδομητικά στις σχέσεις σας με ομοϊδεάτες, με φίλους αλλά και με τον/τη σύντροφό σας. Ο λόγος σας είναι δυναμικός, διεκδικήστε μερίδιο στις εμπορικές-εμπορευματικές επιτυχίες, συμπράξτε νέες σχέσεις που θα σας στηρίξουν. Κινηθείτε προσεκτικά στη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας καθώς μπορεί να φανείτε εγωιστές και να μην υπολογίσετε τα θέλω και τις επιθυμίες της απέναντι πλευράς. Σταθείτε κοντά στα παιδιά σας και μην απομακρύνεστε, φαίνεται να παθιάζεστε με ένα δημιουργικό σας σχέδιο αλλά μην γίνεστε εκδικητικοί και παρορμητικοί λόγω πάθους κατάκτησης. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και μην προβείτε σε ένα επιχειρηματικό ρίσκο-άνοιγμα. Η πανσέληνος στις 30 δυναμιτίζει το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες με συναδέλφους, στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε την επανάσταση που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.

Ταύρος: Μέχρι την Τετάρτη ποντάρετε στον εργασιακό και επαγγελματικό τομέα, διεκδικήστε μία θέση εργασίας εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού. Οι ημέρες είναι ιδιαίτερα επωφελείς για τους τομείς της εργασίας, της κοινωνικής προβολής σας αλλά και της υγείας σας, η οποία κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ο οικονομικός τομέας δέχεται τονωτικές ενέσεις όπως και εκείνος της αυτοπεποίθησης. Προσοχή μην διαπληκτιστείτε με ένα άτομο της οικογένειάς σας, αποφύγετε να φανείτε επικριτικοί, απόλυτοι ή δογματικοί. Μην προβείτε στην ανακαίνιση του οίκου σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε με τον/τη σύντροφό σας αλλά και με τους συνεργάτες σας. Στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται μία αναταραχή στον εργασιακό τομέα, μία ανατροπή στην καθημερινότητά σας, στο πρόγραμμα σας και ατονία, προσέξτε την υγεία σας και τις άμυνες σας. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα φλερτάρουν με το ζώδιο σας. Ειδήσεις από το εξωτερικό κλονίζουν την αυτοπεποίθηση, διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Πιθανές νομικές επιπλοκές.

Δίδυμοι: Προωθήστε τα δημιουργικά σας σχέδια, βελτιώστε την επικοινωνία σας με τον/τη σύντροφό σας ή με τα παιδιά σας στην αρχή της εβδομάδας. Βαδίζετε αισιόδοξα και προωθείτε τη δράση σας. Ευκαιρίες για επέκταση οριζόντων, καλύτερες αποδόσεις ή επιδόσεις στις σπουδές για τους νεότερους σε ηλικία, περισσότερες ιδέες που ξεχωρίζουν. Ένα νέο ειδύλλιο ξεπροβάλλει, φροντίστε να μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία και την σεξουαλικότητα καθώς στο τέλος της εβδομάδας φαίνεται να επικρατεί το αδιαχώρητο. Εντάσεις στην καθημερινότητά σας, μία ρουτίνα απαιτητική σας στρεσάρει και αυτό μπορεί να έχει ψυχοσωματικές επιπτώσεις ή να σας εξαντλήσει, φροντίστε την υγεία σας αλλά και μην είστε σκληροί με τους συνεργάτες, με τους συναδέλφους σας, με τα αδέλφια σας ή με τους στενούς συγγενείς σας. Απρόοπτα έξοδα σας οδηγούν σε έναν ελλειμματικό προϋπολογισμό, αποφύγετε περιττές δαπάνες. Τα πάθη, ο έρωτας και τα συναισθήματα χτυπάνε κόκκινο. Απολαύστε το όνειρο – την ευκαιρία αλλά επιστρατεύστε την λογική και μην εμπλακείτε σε περιπέτειες μιας και υπάρχουν και εκπρόσωποι λιγότερο άστατοι.

Καρκίνος: Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς, να έχετε θετικές εκβάσεις όσον αφορά τον οικονομικό και αισθηματικό τομέα, κάποια έσοδα έρχονται να ενισχύσουν το εισόδημά σας και την αυτοπεποίθησή σας. Ένα θέμα ακίνητης περιουσίας βρίσκει λύση και εσείς μπορείτε να διαπραγματευτείτε τέτοιας φύσης θέματα(ακίνητης περιουσίας και οικονομικά) επιτυχώς. Οι ευχάριστες στιγμές διαδέχονται τις πιο δύσκολες και αντίστροφα καθώς φαίνεται να συγκρούεστε με τον/τη σύντροφό σας ή με τα παιδιά σας. Αποφύγετε τις τάσεις επιβολής και της κυριαρχίας. Κάποια έξοδα έρχονται στο μενού και εσείς χάνετε την ψυχραιμία σας, η αυτοπεποίθηση από τα υψηλά στα χαμηλά και αντίστροφα, όπως και ο οικονομικός τομέας. Πιθανώς να κλείσετε μια δουλειά με όρους λιγότερο επωφελείς. Στο τέλος της εβδομάδας η πανσέληνος αναφλέγει σχέσεις και συνεργασίες στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα αλλά και στην προσωπική σας ζωή, φανείτε ρεαλιστές και μην χάνετε την ψυχραιμία σας, θέλει διπλωματία και διαπραγμάτευση.

Λέων: Θετικές εξελίξεις σε θέματα εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και σπουδών. Διαθέτετε πειθώ και διαπραγματευτικές-εμπορικές ικανότητες ώστε να πουλήσετε τα ταλέντα σας και τα χαρίσματά σας. Η σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας βελτιώνεται και αναζητάτε μία λύση για εκείνον/η όσον αφορά έναν στόχο του μακροπρόθεσμο. Ευχάριστες επαφές με τους στενούς συγγενείς, με τα αδέλφια σας αλλά και εύνοια από τον φιλικό σας κύκλο. Αποφύγετε να διαπληκτιστείτε με την οικογένειά σας, ένα θέμα ακίνητης περιουσίας ή αγοραπωλησίας σας στρεσάρει ιδιαιτέρως, αποφύγετε τις παρορμήσεις, τις συναισθηματικές εξάρσεις και τις βίαιες αντιδράσεις καθώς θα πληγείτε ανεπανόρθωτα. Αποφύγετε αισθητικές επεμβάσεις ή καλλωπισμούς, δεν θα είναι οι επιθυμητές/επιθυμητοί. Ένα θέμα εκπαιδευτικού περιεχομένου, κύκλος σεμιναρίων, κύκλος σπουδών ή μία απάντηση σε ένα βιογραφικό σας αναμένεται και αυτό φέρνει χαρά και χαμόγελο. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, να είστε προσεκτικοί στις απώλειες αντικειμένων. Εργασιακός φόρτος εργασίας και μία πιο κουραστική καθημερινότητα επιφυλάσσει η πανσέληνος. Μην εξουθενώστε, διασφαλίστε ώρες ξεκούρασης και ανάπαυλας. Μην συγκρούεστε με συνεργάτες ή συναδέλφους.

Παρθένος: Στην αρχή της εβδομάδας έχετε θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο, καλύτερες επαγγελματικές και οικονομικές προδιαγραφές αλλά και καλύτερη ικανότητα διαπραγμάτευσης και κλεισίματος συμφωνιών υπέρ σας. Η αυτοπεποίθηση σε ικανοποιητικά επίπεδα και οι σχέσεις με συνεργάτες και ανωτέρους βελτιώνονται. Ίσως βιώνετε μία εμπλοκή σε ένα ερωτικό ειδύλλιο και η σχέση αυτή είναι μη αποδεκτή ή παράνομη, κάποιες επιπλοκές με αδέλφια και στενούς συγγενείς αναμένονται. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, μπορεί να είναι επιθετικός, μην χάνετε τις ωφέλειες λόγω παρορμήσεων και λάθος επικοινωνιακών χειρισμών. Η πανσέληνος φουντώνει τα πάθη, σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικοσεξουαλικούς αλλά εντείνει οικονομικά άγχη και αγωνίες. Μην εμπλέξετε τον έρωτα με το χρήμα και μην απομακρύνεστε του/της συντρόφου σας ή των παιδιών σας. Σε θετική τροχιά υγεία, εργασία και επαγγελματικός τομέας. Πιο προσεκτικά στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, στον οικονομικό τομέα και στον αισθηματικό. Ένα δημιουργικό σχέδιο μπλοκάρει.

Ζυγός: Η εβδομάδα αρχίζει με εσάς σε καλύτερη διάθεση και σας βρίσκει σε εντελώς διαφορετικά συναισθήματα. Έως την Τετάρτη προωθήστε τα σχέδιά σας, τη δράση σας, τα δημιουργικά σας πλάνα καθώς υπάρχουν ευκαιρίες για καλύτερες εξελίξεις μέσα από την διπλωματία σας, την διαλλακτικότητα σας και την αρμονία που διεκδικείτε. Ευχάριστα νέα από τον τομέα των παιδιών σας αλλά και καλή επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας. Ευχάριστα νέα από το εξωτερικό, εγκρίσεις βιογραφικών και αισιοδοξία. Οι νεότεροι έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών. Η ψυχολογική ένταση, η ανησυχία χωρίς λόγο και αιτία είναι εμφανής, δεν έχετε και άδικο, η πανσέληνος που ετοιμάζεται έρχεται να δυναμιτίσει σχέσεις, συνεργασίες και οικογενειακά θέματα. Η κατάσταση μοιάζει εντελώς εύφλεκτη, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και επιστρατεύστε την διπλωματία σας. Αδυναμία συγκέντρωσης ή μία μυστική ερωτική-επαγγελματική σχέση έρχεται στην επιφάνεια, μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας. Πιθανές εμπλοκές με το νόμο ή ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις.

Σκορπιός: Θετικές οικογενειακές, οικονομικές εξελίξεις στο μενού  της αρχής της εβδομάδας, διευθετήστε υποχρεώσεις τέτοιας φύσεως και διαπραγματευτείτε με μαεστρία με όρους υπέρ σας. Ένα θέμα ακίνητης περιουσίας βρίσκει λύση, ενώ έχετε εξαιρετικές ικανότητες σχετικά με τις αγοραπωλησίες. Μην κοινοποιείτε σχέδια επαγγελματικά καθώς τα σχόλια θα είναι καυστικά και από φθόνο. Αποφύγετε εντάσεις στον χώρο εργασίας σας, μην εμπλακείτε με ανωτέρους και με τον/τη σύντροφό σας. Τα πάθη, οι επιθυμίες και οι ορμές σας χτυπάνε κόκκινο, μην γίνεστε χειριστικοί, εμμονικοί και λάβετε υπόψη σας τα θέλω και τις επιθυμίες των άλλων. Στο τέλος της εβδομάδας αναμένονται εργασιακές υποχρεώσεις που σας κουράζουν, εξαντλούν τις άμυνες σας, φροντίστε να τρέφεστε σωστά. Εντάσεις αναμένονται με τα αδέλφια σας αλλά και με τους στενούς συγγενείς, μην είστε σκληροί στην χρήση της γλώσσας, αποφύγετε τις εμπλοκές σε παρασκηνιακές καταστάσεις και δει παράνομες, διαφυλάξτε το κύρος σας.

Τοξότης: Θετικές εξελίξεις και επαφές αναμένονται στην αρχή της εβδομάδας με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς, οι οποίοι λειτουργούν υποστηρικτικά-ενθαρρυντικά στη ζωή σας ή στην υλοποίηση ενός σχεδίου ζωής το οποίο φέρει θεαματικά αποτελέσματα στον τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Επωφεληθείτε δια του λόγου, φανείτε διπλωμάτες και αδράξτε τις ευκαιρίες. Οι φίλοι επίσης είναι ενθαρρυντικοί, γενικότερα φιλία και στενές σχέσεις σε θετική τροχιά. Ο/η σύντροφός σας είναι δίπλα σας, ασπίδα προστασίας. Ένα σχέδιο σας φαίνεται να βρίσκει δυσκολίες εφαρμογής και εσείς προσπαθείτε να βρείτε διεξόδους ώστε να υλοποιηθεί. Οι επαφές με το εξωτερικό θέλουν προσοχή, μην εμπλακείτε με τον νόμο. Η πανσέληνος δεν είναι άσχημη για το δικό σας ζώδιο, προσέχετε μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία, μία ένταση ή ανατροπή αναμένεται στους εν λόγω τομείς. Τα έξοδα πολλαπλασιάζονται ενώ η οικονομική στενότητα σας ταλανίζει και έχει κάνει την αυτοπεποίθησή σας κουρέλι. Διαπραγματευτείτε σοφά και ευέλικτα και ονειρευτείτε.


Αιγόκερως: Σύνθετη η εβδομάδα που ξεκινά, όχι μόνο γιατί η Πανσέληνος σας πιέζει, αλλά και γιατί η καθημερινότητά σας γίνεται πιο κουραστική, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από την άλλη, βέβαια, σταδιακά βελτιώνονται τα ερωτικά και τα οικονομικά, κάτι που θα βοηθήσει τουλάχιστον να μη χάνετε το κέφι σας. Κοντά στις 30/9 προσέξτε τις αντιπαραθέσεις τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στη δουλειά, με προϊσταμένους ή μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα. Η διαλλακτικότητα και η ψυχραιμία σώζουν από τα χειρότερα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η αρχή της εβδομάδας είναι θετική για οικονομικές συμφωνίες και επαγγελματικές επιτυχίες, η υγεία σας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα. Αποφύγετε να εμπλέξετε την φιλία με το χρήμα και μην δαπανάτε υπέρογκα ποσά για τους φίλους σας, μην πληρώσετε τα σπασμένα. Η πανσέληνος δυναμιτίζει τις οικογενειακές σας και επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ψυχραιμία και λέμε όχι στις εμμονές.

Υδροχόος: Στην τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δεν μπορείτε να δείτε κάτι άλλο πέρα από την τακτοποίηση των επαγγελματικών σας ζητημάτων. Ο Άρης στον τομέα της καριέρας σάς κάνει πιο διεκδικητικούς και σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα και κατακτήσεις. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια δεν θα λείψουν στους νέους αγώνες σας για επαγγελματική καταξίωση και καλύτερα οικονομικά, δεν θα σας εγκαταλείψουν ωστόσο και οι βοήθειες. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου έχετε την εύνοια του Δία, που μπορεί να σας ανοίξει νέες πόρτες στη δουλειά και στις σπουδές. Στοχεύστε στην ρητορεία, στις εμπορικές και εμπορευματικές ικανότητές σας, διαπραγματευτείτε για θέματα που σας απασχολούν/ Ο έρωτας σας συνεπαίρνει και ο/η σύντροφός σας στέκεται δίπλα σας, ευχάριστα νέα στην προσωπική σας ζωή γενικότερα αλλά και από τον τομέα παιδί. Αποφύγετε εντάσεις με τον/την σύντροφό σας, μην διαπληκτίζεστε γιατί εκεί θα βρείτε στήριγμα στις επαγγελματικές σας ανησυχίες. Στο τέλος της εβδομάδας η πανσέληνος σας κάνει εριστικού, επιθετικούς και μπορεί να χάσετε την επιτυχία. Αποστασιοποιηθείτε ως παιδιά του Ουρανού και υπερνικήστε τις αντιξοότητες.

Ιχθείς: Ανασυνταχθείτε οικονομικά, οργανώστε τον χρόνο σας και ανταποκριθείτε θετικά στις αυξημένες ευθύνες, καθώς διακατέχεστε από μια εμμονή να κάνετε πολλά πράγματα και να αποκομίσετε περισσότερα χρήματα. Πιθανό να υπάρξουν οικονομικές εντάσεις και πιέσεις με την Πανσέληνο στον Κριό, από την άλλη όμως εμφανίζονται και οι κατάλληλες βοήθειες. Τα ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά θα πρέπει να περιμένουν ως τον Οκτώβριο. Στην αρχή της εβδομάδας αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικού και οικογενειακού περιεχομένου, διεκδικήστε τυχόν οφειλόμενα και διαχειριστείτε τις πωλήσεις υπέρ σας ώστε να αποκομίσετε κέρδη και οφέλη. Βελτίωση των σχέσεων με τους οικείους σας αλλά και μία ηρεμία. Στο τέλος της εβδομάδας αναμένονται έξοδα έκτακτα και δαπάνες, μην ανησυχείτε, είναι κάτι παροδικό. Αποφύγετε να εμπλέξετε την φιλία με τα οικονομικά. Ο ερωτισμός σας και η σεξουαλικότητά σας στα ύψη. Φροντίστε επίσης για την υγεία σας και να είστε πιο διαλλακτικοί στις εργασιακές σας σχέσεις, καθώς η καθημερινότητα σας πιέζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου