Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Αστρολογική Ατζέντα Ιουνίου/Προβλέψεις

3/6: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο υδάτινο και συναισθηματικό περιβάλλον του Καρκίνου τονίζοντας την ανάγκη μας να αγαπήσουμε αλλά και να αγαπηθούμε. Η λέξη επιπολαιότητα δεν αρμόζει στην συναισθηματική μας ζωή αυτόν τον μήνα αντιθέτως αναζητάμε την ασφάλεια τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο. Είμαστε αρκετά κτητικοί, με αλλαγές στις διαθέσεις και η βασική αιτία είναι η ανασφάλεια. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν μας χτυπούν την πόρτα ενώ παράλληλα μπορεί να έχουμε επιστροφές από το παρελθόν. Τέλος, ευνοούνται ο ενδοοικογενειακός βίος, η επαφή με την πατρίδα αλλά και με τον βαθύτερο μας εαυτό. Ιδανικές ημέρες για να προωθήσουμε θέματα αγοραπωλησιών αλλά και να ασχοληθούμε με την ακίνητη περιουσία. Οι τυχεροί σε επίπεδο συναισθηματικό αλλά και υλικό; Οι Ιχθείς, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί. Ευνοούνται σε επίπεδο σχέσεων, συνεργασιών ή από τους τρίτους οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι δέχονται εύνοια από φίλους και μπορούν να υλοποιήσουν σχέδιά τους ενώ οι Ταύροι κερδίζουν πόντους σε ρητορεία και επικοινωνιακή δεινότητα.


11/6:Ο Κρόνος (ανάδρομος) από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς αποτελούν μία ένδειξη πως τα μεγάλα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η φαντασία, η διαίσθηση και ο οραματισμός εναρμονίζονται με την σταθερότητα, με τον ρεαλισμό και την πρακτικότητα. Καρκίνοι-Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου μπορούν να πραγματώσουν μεγάλες φιλοδοξίες. Παρθένοι-Ιχθείς ευνοείστε σημαντικά εφόσον διατηρείτε τον ρεαλισμό και δεν ακολουθείτε τον δρόμο του ανέφικτου. Ταύροι-Σκορπιοί είστε από τους ωφελημένους μέσα από αγώνες, κόπο και κούραση. Ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικών αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

21/6: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο εγκαινιάζοντας την δική τους γενεθλιακή χρονιά, Καρκίνοι χρόνια σας πολλά! Προδιαγράφεται ένας νέος κύκλος, γεμάτος ανατροπές και υλοποιήσεις σχεδίων. Σίγουρα είστε από τους ευνοημένους μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2013 και μπορείτε να διαπρέψετε είτε επαγγελματικά είτε στην προσωπική σας ζωή. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο σηματοδοτεί το θερινό ηλιοστάσιο. Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου είναι παρούσα. Ας διώξουμε φοβίες, ανασφάλειες και δηλητηριασμένα συναισθήματα ώστε να λάμψει στην ψυχή μας το φως. Απολαύστε τις Ελληνικές παραλίες, η επαφή με την θάλασσα και το νερό είναι θεραπευτική. Αυξημένη ενέργεια για Καρκίνους, Ιχθείς και Σκορπιούς. Ευκαιρίες εμφανίζονται στις ζωές Ταύρων, Σκορπιών και Παρθένων.

26/6: Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Καρκίνο βάζοντας φρένο στα σχέδια μας. Καλό είναι να μην υπογράψετε αυτό το διάστημα σημαντικές συμφωνίες για ζητήματα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Προσπαθήστε να πάρετε παράταση χρόνου. Τι συμβαίνει όμως εάν μας προταθεί μία δουλειά; Την απορρίπτουμε; Σαφώς όχι, την δεχόμαστε! Απλώς, έχουμε κατά νου ότι αργότερα μπορεί να αλλάξουν κάποια γράμματα στο συμβόλαιο, όχι απαραίτητα αρνητικά. Αναβάλλετε ένα ταξίδι, την αγορά ενός οχήματος και να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν στην προσωπική τους ζωή Καρκίνοι και Αιγόκεροι αλλά και Κριοί-Ζυγοί, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με εμπόδια στην καθημερινότητα. Η δυσκολία συγκέντρωσης, η αφηρημάδα και η αδυναμία στην πρακτικότητα δεσπόζει. Προωθούμε τις επαγγελματικές μας φιλοδοξίες αλλά και τις οικονομικές μας υποθέσεις μέσα στο πρώτο εικοσαήμερο του μήνα καθώς ο χρόνος τρέχει πιο ομαλά. Διαθέτουμε ισχυρή μνήμη, αναπολούμε στιγμές του παρελθόντος ενώ χαρακτηριζόμαστε από διαίσθηση, φαντασία και υποκειμενισμό. Ας φροντίσουμε να είμαστε αντικειμενικοί. Σε επικοινωνιακό επίπεδο, σε επίπεδο κλεισιμάτων συμφωνιών και εμπορικών συνδιαλλαγών ευνοούνται οι Καρκίνοι, οι Ιχθείς, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι. Δεν υστερούν σε εύνοια Ταύροι και Παρθένοι. Απλώς, μετά τις 26/6 βαδίζουμε πιο προσεκτικά.

27/6: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της βασιλείας του Ήλιου. Γινόμαστε πιο ανοιχτόκαρδοι, πιο εξωστρεφείς και γενναιόδωροι. Επιθυμούμε τον θαυμασμό και περιμένουμε το χειροκρότημα. Στον έρωτα γινόμαστε δραματικοί και ίσως κάποιες φορές διαχυτικοί υπέρ του δέοντος ή πομπώδεις. Οι σχέσεις μας αποκτούν περισσότερη φωτεινότητα και είναι ιδιαίτερα θερμές. Ιδανική θέση για ερωτικές διεκδικήσεις και φλερτ. Οι διακοπές αρχίζουν και μέσα στο καλοκαίρι η αισθηματική μας ζωή φλέγεται. Επιθυμούμε να διασκεδάσουμε, να παραβρεθούμε σε κοσμικές δεξιώσεις αλλά και σε event. Γενικότερα, είναι μία θέση που τονώνει την αισθηματική ζωή και αναθερμαίνει τις σχέσεις. Οι τυχεροί της εν λόγω διέλευσης; Λέοντες, Κριοί, Τοξότες και Υδροχόοι. Δεν υστερούν σε εύνοια επί των αισθηματικών θεμάτων Ζυγοί και Δίδυμοι.

1-30/6: Ο Άρης καθ όλη την διάρκεια του μήνα διατρέχει το ζώδιο των Διδύμων χαρίζοντας μας ταχύτητα, ρητορεία και δυνατή επικοινωνία. Μέσα σε ένα κλίμα πιο συναισθηματικό ευτυχώς υπάρχει και ο Άρης από τους Διδύμους, ο οποίος μας χαρίζει οξυδέρκεια, κοφτερό νου και ρεαλισμό. Πολλές καταστάσεις περνάνε από την σφαίρα της λογικής και με την βοήθεια του εκλογικεύουμε καταστάσεις. Χρειάζεται ωστόσο να δείξουμε συνέπεια καθώς η ενέργεια μας αναλώνεται σε πολλές δραστηριότητες που ίσως να εγκαταλείπουμε. Καλό είναι να δείξουμε επιμέλεια και να μην εγκαταλείπουμε τις προσπάθειες μας. Οι δυνατές συζητήσεις αποτελούν χαρακτηριστικό του μήνα. Είμαστε πιο ανυπόμονοι και ανήσυχοι, επιθυμούμε να μαθαίνουμε τι συμβαίνει γύρω μας και να αντλούμε πληροφορίες. Εγκαινιάζεται ένα απαιτητικό διάστημα για Διδύμους και Τοξότες. Οι Δίδυμοι έχουν μέτωπα ανοιχτά, διεκδικούν μερίδιο στην δράση και στην εξουσία. Όσο για τους Τοξότες; Οι άλλοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί από εσάς. Παρθένοι και Ιχθείς έρχονται αντιμέτωποι με επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και οικογενειακά ζητήματα. Δυναμικές διεκδικήσεις για Κριούς, Ζυγούς, Λέοντες και Υδροχόους. Προωθήστε την δράση σας και τα σχέδιά σας. Φυσικά, το διάστημα είναι ιδιαίτερα παραγωγικό για Διδύμους, Τοξότες και Παρθένους, Ιχθείς. Φροντίστε την υγεία σας και τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας. Προσοχή στα μικροατυχήματα, στα καψίματα και στα κοψίματα.

Πιο αναλυτικά: 

3-4/6: Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας και Ερμής τρίγωνο Κρόνος. Ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού. Μία όψη που εξάπτει την φαντασία, την έμπνευση και τον οραματισμό. Είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, ρομαντικοί και ευερέθιστοι σε εξωτερικούς παράγοντες ή γεγονότα. Η ανάγκη για πνευματική φώτιση και διεύρυνση της πίστης είναι πάγιο αίτημα της ημέρας. Όλα αυτά αποκτούν μορφή και υλοποιούνται με την πένα του Κρόνου, ο οποίος δίνει δυνατότητα συγκέντρωσης. Μεγαλόπνοες ιδέες μπορούν να εφαρμοστούν και να διαπρέψει το έργο μας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι καλλιτέχνες, οι σπουδαστές και οι μελετητές. Πιο τυχεροί; Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου. Εύνοια δέχονται και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή γενέθλια θέση Ερμή στα εν λόγω ζώδια. Οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε εργασία, περάστε συνεντεύξεις και αποστείλετε βιογραφικά. Ιδανικό διήμερο για διαπραγματεύσεις επί του επαγγελματικού και του οικονομικού τομέα.
6/6: Ιδιαίτερα ερωτική ημέρα καθώς οι εραστές συνδέονται με γωνία τριάντα μοιρών. Το ημιεξάγωνο είναι αφομοιωτικής ισχύος και εφόσον συνδυάσουμε την ευαισθησία, το συναίσθημα με την λογική και τον ορθολογισμό θα γεφυρώσουμε χάσματα που ανέκυψαν στις σχέσεις. Τυχεροί; Δίδυμοι, Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου. Αρμονία στις σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες.

7/6: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Ευνοείται η συναισθηματική ζωή, ο έρωτας αλλά και οι οικονομικές συμφωνίες. Ο ρομαντισμός, η ευαισθησία και το συναίσθημα έχουν μέτρο και γνώμονα την λογική. Ιδανική ημέρα για σταθεροποίηση ή επισημοποίηση σχέσεων αλλά και οικονομικών συμφωνιών. Η τρυφερότητα και η στοργικότητα είναι συγκρατημένες, συγκροτημένες, σε ρεαλιστικές βάσεις. Είμαστε υπεύθυνοι, αξιόπιστοι και μετρημένοι ενώ παράλληλα η έννοια της ανιδιοτέλειας εξαίρεται. Οι τυχεροί; Καρκίνοι, Ιχθείς, Σκορπιοί αλλά και Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου.

8-9/6: Ένα ιδιαίτερα έντονο Σαββατοκύριακο αποτελεί γεγονός. Η Σελήνη στους Διδύμους προσφέρεται για αποδράσεις, εξορμήσεις στην θάλασσα αλλά η εμπλοκή του Ερμή στο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις μιας και υπάρχει ροπή για ατυχήματα. Είμαστε απόλυτοι, δογματικοί, εριστικοί, σαρκαστικοί και αρεσκόμαστε στο μαύρο χιούμορ. Καλό είναι να δείξουμε διαλλακτικότητα και να περιορίσουμε την τάση για επιβολή των απόψεων μας. Η εριστικότητα, η επιθετικότητα δεν ωφελούν, μόνο μεγεθύνουν τις συγκρούσεις. Προσοχή πρέπει να δείξουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω εκεί. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μειώνουν την ενέργεια μας, την παραγωγικότητα μας και την ορμητικότητα μας. Σε ένα τοπίο θολό, μη ξεκάθαρο και εμπόλεμο καλούμαστε να αναβάλλουμε οριστικές αποφάσεις και δεσμεύσεις. Προσοχή στην διατροφή μας, σε γαστρεντερολογικές παθήσεις αλλά και στην μετάδοση νοσημάτων μέσω της σεξουαλικής πράξης. Πιο προσεκτικοί; Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς στο πρώτο δεκαήμερο. Καλό είναι να ξεκουραστούμε κοντά στην φύση, να διαβάσουμε ένα βιβλίο. Προσοχή στα θαλάσσια σπορ. Ίσως ακούσουμε για ναυάγια ή πνιγμούς.

12-13/6: Η γλυκιά, ρομαντική και τρυφερή Αφροδίτη από τον Καρκίνο συναντάει το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Ο σχηματισμός ταυ-τετραγώνου είναι ένδειξη ανισορροπίας, ανατροπής, επαναστατικότητας και επιβολής στις σχέσεις μας και ειδικότερα στις αισθηματικές. Συναισθήματα απομόνωσης, σεξουαλική και αισθηματική ψυχρότητα διαδέχονται το πάθος, την ένταση αλλά και τις έντονες σεξουαλικές επιθυμίες. Η εμμονή για την δέσμευση αντιμάχεται με την ανεξαρτησία και την επιθυμία για ελευθερία. Η ισορροπία στις σχέσεις διασαλεύεται. Θα υπάρξουν συναισθηματικά κρεσέντο, έντονα πάθη και ίσως ακούσουμε για εγκλήματα πάθους ή χωρισμούς. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι μοιραίες σχέσεις είναι στο μενού των ημερών. Ίσως υπάρξουν και απιστίες. Επιθυμία για σεξουαλικές δοκιμές ή για αμφιλεγόμενες σεξουαλικές περιπτύξεις. Πιο ευάλωτοι; Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο, Άρη, Αφροδίτη κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων. Συναισθηματική ένταση για όσους έχουν σελήνη εκεί και επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα στις σχέσεις όσοι έχουν Ερμή στις εν λόγω μοίρες. Ένας Δίας μπορεί να μεγεθύνει την κρίση ενώ ο Κρόνος μπορεί να την δαμάσει μέχρι σημείο ψυχρότητας. Ας διασφαλίσουμε τις σχέσεις μας και ας είμαστε πιο προσεκτικοί σε οικονομικές συναλλαγές.

17/6: Άρης εξάγωνο Ουρανός. Μία όψη ιδιαίτερα ευνοϊκή για την προσωπική μας ζωή αλλά και για επιτυχείς διακανονισμούς σε θέματα επαγγελματικά. Η πρωτοπορία, ο αλτρουισμός, η δράση, η ορμητικότητα και η ταχύτητα στις αποφάσεις μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος, η θέληση μας ισχυρή ενώ μας διακατέχει ένα πνεύμα επιχειρηματικότητας. Προωθήστε επαγγελματικά σχέδια. Πιθανοί κεραυνοβόλοι έρωτες, απόλαυση μέσω της σεξουαλικότητας. Τυχεροί; Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες αλλά και Λέοντες-Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του πρώτου με αρχές δευτέρου δεκαημέρου.
18/6: Πιθανότητα συναισθηματικών απογοητεύσεων και ψυχολογικών προβλημάτων μέσω της παρέμβασης τρίτων. Ας προσέχουμε τα λεπτά γράμματα στις συνδιαλλαγές μας και στην επικοινωνία. Πιθανότητα κλοπών ή απώλειας αντικειμένων, προσοχή στα αντικείμενα σας και δει Καρκίνοι και Ιχθείς.

19/6: Σύνοδος Ήλιου-Δία. Μία όψη ιδιαίτερα τυχερή, αισιόδοξη και ελπιδοφόρα. Προάγει την επικοινωνία, τις προσωπικές επαφές και τους διακανονισμούς για θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Η ανάγκη για επέκταση, για διεύρυνση τόσο σε επίπεδο πνευματικό αλλά και κοινωνικό είναι έμφυτη. Δημιουργούνται ιδιαίτερα τυχερές σχέσεις και συνεργασίες που έχουν να μας προσφέρουν σε επίπεδο ιδεολογίας και μεταμόρφωσης της αντίληψης μας. Η αισιοδοξία και το χιούμορ δεσπόζουν. Προωθήστε τα σχέδια σας προς πάσα κατεύθυνση. Οι τυχερότεροι; Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι, Ζυγοί αλλά και Λέοντες Κριοί. Η τύχη σας χαμογελά. Μην πάρετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα, αποφύγετε τον τζόγο και έχετε πάντα και μία δόση ρεαλισμού καθώς η όψη μπορεί να σας κάνει υπέρμετρα αισιόδοξους οδηγώντας σας σε λάθος αποφάσεις.

21/6: Σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Καρκίνο, Σελήνη στον Τοξότη και Ήλιος στον Καρκίνο. Ο συναισθηματισμός στο μεγαλείο του. Μία ημέρα ιδιαίτερα φωτεινή και τυχερή για τις προσωπικές μας σχέσεις, οι οποίες γλυκαίνουν. Από εκεί μπορούμε να αντλήσουμε ικανοποίηση, αγάπη και συναισθηματική δύναμη. Φυσικά, αναζητούμε την ουσιαστική και εις βάθος επικοινωνία, η οποία ταυτίζεται με την ένωση των ψυχών. Η Σελήνη στον Τοξότη, αποτελεί δροσιά στον καύσωνα και χαρίζει ευδιαθεσία. Προωθήστε οικονομικές συμφωνίες και κλείστε τις διαπραγματεύσεις. Σχέσεις ιδιαίτερα δυνατές, τρυφερές αναδύονται και μάλιστα συνδυάζονται με εξαιρετική επικοινωνία. Τυχεροί; Καρκίνοι, Ιχθείς, Σκορπιοί και Αιγόκεροι. Εύνοια σε οικονομικά ζητήματα για Τοξότες. Η τύχη χαμογελά Παρθένους και Ταύρους μέσω της φιλίας, της δικτύωσης και του socializing.

26/6: Ο Δίας στον Καρκίνο! Ακολουθεί ειδικό αφιέρωμα. Το μεγάλο τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα αποτελεί ένδειξη υλοποίησης μεγάλων σχεδίων. Η ζωτικότητα και η ενεργητικότητα μας συντροφεύουν. Μεγαλεπήβολα σχέδια σταθεροποιούνται, όνειρα ανέφικτα υλοποιούνται επίσης. Οι προσπάθειες της περασμένης περιόδου καρποφορούν και σταθεροποιούνται. Μεγάλα επαγγελματικά-οικονομικά εγχειρήματα επιτυγχάνουν Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς. Οι δύο τελευταίοι μέσα από σκληρή δουλειά, προσπάθεια και τήρηση του μέτρου, του ρεαλισμού και της αντικειμενικότητας πραγματώνουν τα όνειρά τους. Η επιμονή, η σταθερότητα, η σύνεση αναδύονται σε μεγάλες αρετές της ημέρας. Μας γοητεύει και η πνευματική διάσταση της ζωής. Η καταξίωση έρχεται αργά και σταθερά.  Διαβάστε το αφιέρωμα μας για τον Δία στον Καρκίνο, μόνο στις Αστρολογικές Αλχημείες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου