Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Αιγόκερως

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Αιγόκερως
Ένα νέο έτος, πιο γόνιμο, πιο παραγωγικό, πιο ελπιδοφόρο έρχεται να φέρει χρώμα, φως, αισιοδοξία και επέκταση στην ζωή σας. Σίγουρα είστε ένα από τα βαλλόμενα ζώδια που από το 2008 και έπειτα πέρασαν δια πυρός και σιδήρου. Οι αλλαγές, οι ανατροπές και οι ουσιαστικές τροποποιήσεις πήραν σάρκα και οστά έτσι τίποτα δεν έχει παραμείνει ίδιο. Ο Δίας από τον Καρκίνο και τον τομέα των σχέσεων σας φέρνει νέους ανθρώπους δίπλα σας, οι οποίοι έρχονται να στηρίξουν τις φιλοδοξίες σας αλλά και τις επιδιώξεις σας. Εκτός αυτού, το πρώτο δίμηνο του νέου έτους η Αφροδίτη θα διελαύνει το ζώδιο σας κάνοντας σας γοητευτικούς, όμορφους και ελκυστικούς. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε την εύνοια των άλλων και μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να διεκδικήσετε όσα σας αντιστοιχούν. Από τον Ιούλιο και έπειτα η διέλευση του Διός από τον Λέοντα φτιάχνει την ψυχολογία σας αλλά και σταθεροποιεί την αισθηματική σας ζωή, ανακτάτε την αυτοπεποίθηση σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Ο κυβερνήτης σας, Κρόνος καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς από τον Σκορπιό σταθεροποιεί τις φιλοδοξίας σας και τα κεκτημένα σας. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω γκρεμίζει κάθε σάπια πτυχή της προσωπικότητας σας και χτίζετε ένα νέο «εγώ» που μάλιστα εμφανίζεται πιο μοντέρνο ή νεωτεριστικό (Ουρανός στον Κριό). Δεν θα λείψουν οι ανατροπές, οι αλλαγές, οι ανακατατάξεις και το άγχος την νέα χρονιά καθώς την άνοιξη και πιο συγκεκριμένα τον Απρίλιο κορυφώνεται το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Οι εκλείψεις μετατοπίζονται του άξονα Ζυγού-Κριού κάτι που σας κινητοποιεί και σας καλεί να αναλάβετε ευθύνες ώστε να διακριθείτε επαγγελματικά. Οι προκλήσεις, οι δυσκολίες είναι αναμενόμενες αλλά ο κυβερνήτης σας Κρόνος μπορεί να σας εφοδιάσει με σθένος, υπομονή και επιμονή ώστε να διακριθείτε. Σίγουρα αναμένεται μία χρόνια δικτύωσης, έμφασης στην κοινωνική ζωή σας αλλά και απόκτησης προνομίων.


Υγεία-Ψυχολογία
Η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο σας από το 2008 και έπειτα σας καλεί να είστε πιο συνετοί και συνεπείς απέναντι στον οργανισμό σας και στο ανοσοποιητικό σας σύστημα. Οφείλετε να ακολουθήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, προσαρμοσμένο στα μεσογειακά δεδομένα ώστε να αποφύγετε επιβαρύνσεις ή επεμβάσεις. Εάν είχατε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας, τώρα έρχεται στην επιφάνεια και απαιτεί λύση. Ο δε Ουρανός από τον Κριό σας εξωθεί σε μία νέα «εφηβεία» όπου επαναστατείτε απέναντι σε ταμπού και οτιδήποτε θεωρείται παλαιό. Η ψυχολογία σας περνάει αρκετά σκαμπανεβάσματα και μάλιστα οι μήνες Απρίλιος και Μάιος φαίνονται να είναι αρκετά επίπονοι ενώ εσείς θα χαρακτηρίζεστε από κυκλοθυμία και ευμετάβλητη διάθεση. Υπάρχει μία ροπή στα ατυχήματα και ειδικότερα τον Απρίλιο όπου κορυφώνεται το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Οι μήνες Απρίλιος και Οκτώβριος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς οι εκλείψεις αποδυναμώνουν τις άμυνες σας. Από τον Ιούλιο και έπειτα ο Δίας εισέρχεται στον Λέοντα και αυτό αυτομάτως έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας που ανακάμπτει σημαντικά. Η έννοιες της εσωτερικής «Πίστης» και τις αυτοπεποίθησης ανακτώνται. Εάν είχατε κάποιο πρόβλημα σεξουαλικής υπόστασης τώρα μπορείτε να βρείτε την λύση του προβλήματος. Τον μήνα Ιανουάριο αποφύγετε τις αισθητικές επεμβάσεις καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στο ζώδιο σας. Άκρως ευνοϊκά αναμένονται τα διαστήματα από τις 24/6 έως τις 18/7 και από τις 17/11 έως τις 10/12. Προσοχή δείξτε στο διάστημα από τις 15/9 έως τις 26/10 καθώς ο Άρης από τον Τοξότη απαιτεί ξεκούραση, ανάπαυλα και ώρες για ύπνο.

Σπίτι-Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου και τα δεδομένα της οικογενειακής σας ζωής ανατρέπονται συνεχώς μιας και ο Ουρανός από τον Κριό και το τέταρτο ηλιακό σας σπίτι αυτό επιτάσσουν. Δεν αποκλείεται να μετοικήσετε, να μετακομίσετε ή να αλλάξετε κατοικία είτε εντός πόλης είτε σε κάποια άλλη περιοχή. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου έρχεστε αντιμέτωποι με τέτοιου είδους θέματα. Πολλοί Αιγόκεροι ίσως αποφασίσετε να ζήσετε μόνοι, αφήνοντας πίσω την πατρική σας οικογένεια. Μπαίνετε σε μία φάση ανεξαρτητοποίησης και παίρνετε την ζωή στα χέρια σας. Μάλιστα, τον Απρίλιο που κορυφώνεται η δύσκολη γωνία Ουρανού-Πλούτωνα το αίτημα σας αυτό εντείνεται και η επιθυμία σας για απεξάρτηση φτάνει στο ζενίθ. Τον μήνα Μάιο η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό σε συνδυασμό με τον Ουρανό φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις απλά χρειάζεται να είστε λιγότερο παρορμητικοί καθώς οι ισορροπίες εύκολα μπορούν να διαταραχθούν. Ο μήνας Μάης απαιτεί διαλλακτικότητα και συμβιβασμό ώστε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους οικείους σας. Ο μήνας Ιούλιος φαίνεται να σας αποζημιώνει ενώ οι μήνες Απρίλιος και Οκτώβριος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Οικονομικά-Καριέρα
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου δέχεστε ιδιαίτερη εύνοια το πρώτο επτάμηνο της χρονιάς καθώς ο Δίας από τον Καρκίνο και το έβδομο ηλιακό σας σπίτι φέρνει νέους ανθρώπους δίπλα σας, με τους οποίους μάλιστα μπορείτε να επισυνάψετε έναν συνεταιρισμό ή μία συμμαχία. Έτσι, φαίνεται να είστε ενισχυμένοι και να κερδίζετε σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό σας χαρίζει πείσμα, επιμονή, υπομονή και εργατικό πνεύμα ώστε να κατακτήσετε τις φιλοδοξίες σας και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Μάλιστα, τον μήνα Μάιο κορυφώνεται το τρίγωνο Δία-Κρόνου που υπόσχεται επαγγελματικές επιτυχίες. Μέσα από φιλίες αλλά και μέσα από νέες συνεργασίες μπορείτε να κερδίσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό προφίλ αλλά και έσοδα. Τον μήνα Νοέμβριο το τετράγωνο Δία-Κρόνου σας καλεί να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ φίλων και οικονομικών. Διαχωρίστε τους δύο τομείς και μην δανείσετε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην επανεισπράξετε το ποσό που δανείσατε. Θετικός οιωνός για το εισόδημα σας αποτελεί η διέλευση του Δία από τον Λέοντα. Από τον Ιούλιο και έπειτα αναμένεται μία εισοδηματική ανάκαμψη προερχόμενη είτε από καλύτερες εξελίξεις όσον αφορά το εισόδημα του/της συντρόφου σας είτε από ευνοϊκές ρυθμίσεις σχετικά με ένα δάνειο σας. Μπορείτε να έχετε φορολογικές ελαφρύνσεις ή διευκολύνσεις στην αποπληρωμή ενός δανείου ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να έχετε κέρδη από κληρονομιές. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι εκείνο της αλλαγής επαγγελματικής στέγης, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως η εταιρία που εργάζεστε αλλάζει τόπο εγκατάστασης. Αυτό συνεπάγεται αλλαγή επαγγελματικής και ιδιωτικής στέγης, έτσι θα χρειαστεί να μετακομίσετε. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς αναδεικνύει καλλιτεχνικές πτυχές της προσωπικότητας σας και ωθεί πολλούς του πρώτου δεκαημέρου να ασχοληθούν με πιο καλλιτεχνικά επαγγέλματα ή με εκείνα που σχετίζονται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κάποιοι στρέφονται στον εκπαιδευτικό τομέα ή στην συγγραφή. Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στον Ζυγό και στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας φέρνει επαγγελματικές ανησυχίες, εμπόδια, προκλήσεις και αγωνίες ενώ σας καλεί να είστε εργατικοί και μεθοδικοί ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται και εσείς καλείστε να τις φέρετε εις πέρας. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις σας με ανωτέρους στο διάστημα Μαρτίου-Μαΐου όπου ο Άρης θα κινείται ανάδρομος στον Ζυγό. Αυτό το διάστημα των δυόμισι μηνών ενδείκνυται για αναθεωρήσεις επί των επαγγελματικών σας σχεδίων. Αποφύγετε κάποια νέα εκκίνηση και επανεξετάστε θέματα που άπτονται του επαγγελματικού τομέα. Τους μήνες Μάρτιο και Αύγουστο αναμένονται έσοδα ενώ τον Δεκέμβριο πρέπει να είστε συγκρατημένοι καθώς θα προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο και θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Έρωτας-Αισθηματική και Κοινωνική Ζωή
Ένα πολλά υποσχόμενο έτος έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σας ζωής. Η παραμονή του Δία στο ζώδιο που συμβολίζει για εσάς τις σχέσεις (Καρκίνος) σημαίνει έλευση νέων προσώπων στην προσωπική σας ζωή. Νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας φέρνοντας φρεσκάδα και ανανέωση. Πολλοί Αιγόκεροι μέσα στην νέα χρονιά θα πραγματοποιήσετε μία ενδιαφέρουσα σχέση, η οποία θα σας συνεπάρει τα μυαλά. Από την φύση σας είστε άνθρωποι εγκρατείς και συσταλτικοί ωστόσο το νέο έτος έρχεται να πάρει την εγκράτεια και την θέση της θα καταλάβει ο ενθουσιασμός (πάντα σε λογικά πλαίσια). Συν τοις άλλοις το πρώτο δίμηνο της χρονιάς η Αφροδίτη φλερτάρει με το ζώδιο σας και αυτό σας κάνει γοητευτικούς, ελκυστικούς. Τι σημαίνει αυτό; Πως δύσκολα περνάτε απαρατήρητοι. Επιτέλους, αλλάζετε και δίνετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας και των αισθήσεων σας. Από τον Ιούλιο και έπειτα ο Δίας εισέρχεται στον Λέοντα και σας καλεί να σταθεροποιήσετε την γνωριμία που πραγματοποιήσατε στο πρώτο μισό της χρονιάς. Μιας και δεν είστε άνθρωποι επιφανειακοί σύντομα θα απαιτήσετε μία ουσιαστική και εις βάθος ένωση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι έχοντες επισυνάψει μία πρόσφατη σχέση θα απαιτήσετε μία περαιτέρω δέσμευση. Ο Κρόνος από το φιλικό ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί την επισημοποίηση και την αλλαγή όρκων πίστης και αφοσίωσης. Μάλιστα, Κρόνος και Πλούτωνας σε αμοιβαία υποδοχή είναι πανίσχυροι και αυτό σημαίνει πως οι αλλαγές στην ζωή σας είναι βαθιές και ουσιαστικές, αλλάζοντας την κυτταρική δομή σας. Ιδιαίτερα ερωτικοί είναι οι μήνες Μάρτιος και Ιούνιος όπου η Αφροδίτη από τα ζώδια του Υδροχόου και του Ταύρου αντίστοιχα υπόσχεται ζουμερές αισθηματικές ιστορίες πάθους και αγάπης. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και σε όλο το διάστημα των μηνών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας.

Δέχεστε εύνοια από τους γύρω σας, γοητεύετε, επισυνάπτετε επιτυχείς και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στο διάστημα από τις 12/8 έως τις 5/9 προσέξτε τα αισθήματα ζήλιας και την κτητικότητα σας καθώς θα γίνετε φορτικοί για το ταίρι σας. Τον Σεπτέμβριο πάλι βαδίζετε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και θάρρος. Η διέλευση της Αφροδίτης από τα ζώδια του Καρκίνου, του Λέοντα και της Παρθένου διαδοχικά συμπίπτει με την διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό και αυτό υπόσχεται πλούσιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες έτσι ένα φλερτ μπορεί να ξεπροβάλλει μέσα από μία φιλική παρέα. Το 2014 αναμένεται μία χρονιά επέκτασης, δικτύωσης και διεύρυνσης του κοινωνικού σας ιστού. Εφόσον μάθετε να εργάζεστε ομαδικά θα έχετε περισσότερες επιτυχίες στην προσωπική σας ζωή. Αποκτάτε φήμη, γίνεστε περισσότερο δημοφιλείς και αυτό είναι ευεργετικό για τους τομείς της ζωής σας. Επωφεληθείτε των γνωριμιών σας τους μήνες Απρίλιο και Δεκέμβριο, ποντάρετε στο διάστημα από τις 24/10 έως τις 16/11 καθώς το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας. Ο Άρης διελαύνει το ζώδιο σας στο διάστημα από τις 27/10 έως τις 4/12 και σας καλεί να είστε προσεκτικοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εντάσεων, απότομων και βίαιων συμπεριφορών. Περιορίστε τον δογματισμό σας και μην είστε απολυταρχικοί, φανείτε στωικοί και συνεργάσιμοι ώστε να μην γκρεμίσετε το εξαιρετικό κλίμα που χτίζατε σε όλη την διάρκεια του έτους. Οι εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβριο φέρνουν ρευστότητα, αλλαγές, ανακατατάξεις και αποσταθεροποίηση στις σχέσεις. Μην διστάσετε να δώσετε τέρμα σε μία σχέση που έχει φθαρεί, θα λυτρωθείτε και λείαν συντόμως θα έλθει στο προσκήνιο μία νέα σχέση, η οποία έχει να σας προσφέρει περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου