Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Καρκίνος

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Καρκίνος
Το 2014 αναμένεται μία χρονιά επέκτασης, ευκαιριών, προόδου αλλά και σταθεροποίησης πολλών προσωπικών σας στόχων. Ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε δέχεστε διαφορετικές επιρροές και αυτό σας κάνει να ξεχωρίζετε μιας και είστε από τα πρωταγωνιστικά ζώδια μέσα στη νέα χρονιά. Ο Δίας στο ζώδιο σας μέχρι τον Ιούλιο φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και νέες συνεργασίες ενώ ο Κρόνος από τον Σκορπιό σε όλη την διάρκεια της χρονιάς σταθεροποιεί κάθε σας επαγγελματικό πλάνο. Πολλοί από εσάς αναμένεται να επισημοποιήσετε μία σχέση ή να αποφασίσετε να συμβιώσετε. Από τα μέσα Ιουλίου και έπειτα ο Δίας περνάει στον Λέοντα και τονώνει τον τομέα των οικονομικών σας, έτσι έχετε την ευκαιρία για εισοδηματική ανάκαμψη και απόλαυση των πολυτελειών. Φροντίστε για την υγεία σας καθώς από τα τέλη του έτους ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια πιθανά προβλήματα υγείας. Οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου έρχεστε αντιμέτωποι με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Οι αλλαγές, οι ανατροπές, οι ανακατατάξεις δεδομένων αλλά και οι ριζικές αλλαγές στη ζωή σας (εκ βάθους και ρίζας) αποτελούν εκφάνσεις των εν λόγω επιρροών. Χρειάζεται να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Πολλοί θα ζήσετε έναν μεγάλο, παθιασμένο έρωτα αλλά ίσως χωρίς διάρκεια. Ο Ποσειδώνας βοηθάει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο στην προσωπική σας ή επαγγελματική σας ζωή. Οι ημέρες κοντά στις εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και ρευστότητα για θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά. Φροντίστε την υγεία σας τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβριο. Οι εκλείψεις πάλι στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου είναι πιο συμβατές με το ζώδιο σας και φέρνουν στην επιφάνεια ένα πιο επικοινωνιακό πρόσωπο έτσι μπορείτε να προωθήσετε τις ικανότητες σας και να αδράξετε ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο.


Υγεία-Ψυχολογία
Η υγεία σας δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο και δεν δέχεστε κάποια άμεσα δύστροπη επιρροή. Χρειάζεται να προσέχετε το πρώτο τετράμηνο στην διάρκεια της κορύφωσης του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα αλλά και τους μήνες Απρίλιο-Οκτώβριο όπου πραγματοποιούνται οι εκλείψεις σε κόντρα ζώδια με το δικό σας. Προστατευτείτε οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου από κοψίματα, από καψίματα, από φλεγμονές και ημικρανίες ή πονοκεφάλους. Ίσως παρατηρηθεί κάποια απώλεια ενέργειας και μία ευπάθεια του οργανισμού σας σε παθήσεις και μολύνσεις. Πάρτε βιταμίνες και θωρακίστε τον οργανισμό σας. Αγκάθι στη νέα χρονιά αποτελεί η κόντρα θέση του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, ο οποίος σας στρεσάρει, δημιουργεί έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και κάπως πεσμένη διάθεση. Μάλιστα την άνοιξη του 2014 θα νιώσετε απομονωμένοι και αποκομμένοι για αυτό καλό είναι να ασχοληθείτε με την γιόγκα, την αγιουβέρδα ή με εναλλακτικές μορφές ενέργειας-θεραπείας ώστε να μην συσσωρεύεται η αρνητική ενέργεια στον οργανισμό σας. Μεριμνήστε για θέματα υγείας, φροντίστε το σώμα σας καθώς από τις παραμονές Χριστουγέννων ο Κρόνος θα μπει στο ζώδιο που συμβολίζει το κομμάτι υγεία-ψυχολογία. Ποντάρετε στα διαστήματα από τις 24/6 έως τις 18/7 και σε εκείνο από τις 17/11 έως τις 10/12.

Σπίτι-Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο Άρης από τον Ζυγό για ένα επτάμηνο έως τα τέλη Ιουλίου φέρνει εντάσεις, κόντρες, διαφωνίες και διαπληκτισμούς. Μάλιστα, καθώς στο πέρασμα του συναντάει Ουρανό και Πλούτωνα φαίνεται πως την άνοιξη υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, εμμονές, βία ίσως και διαταραγμένες ισορροπίες. Χρειάζεται να αποφύγετε τον δογματισμό, τον απολυταρχισμό και την ξεροκεφαλιά καθώς θα προκληθούν ρήγματα που ίσως να μην ξενακολλάνε. Καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε για κάποιες σχέσεις με την οικογένεια σας και για αυτό προσφέρεται η άνοιξη όπου ο Άρης κινείται ανάδρομος στο κομμάτι του σπιτιού σας. Ένα θέμα αγοραπωλησίας ακινήτων σας απασχολεί και ίσως την άνοιξη να μην προχωράει όπως θέλατε. Κάντε υπομονή καθώς από το καλοκαίρι η λύση θα βρεθεί και θα εξιλεωθείτε. Οι εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού σημαίνουν αλλαγές, ανακατατάξεις και διαφοροποιήσεις όσον αφορά θέματα οίκου αλά και ενδοοικογενειακών σχέσεων. Κάποιοι εκ υμών θα ανακαινίσετε τον ιδιωτικό σας χώρο, κάποιοι τον επαγγελματικό ενώ άλλοι θα μετακομίσετε ή θα αλλάξετε κατοικία. Πολλοί θα αποφασίσετε να συμβιώσετε εάν η σχέση σας έχει προοπτική ενώ οι άλλοι θα ακολουθήσετε ένα μοναχικό μονοπάτι και θα έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή τους μήνες Οκτώβριο και Απρίλιο καθώς οι εκλείψεις ταλανίζουν το ζώδιο σας ενώ και στο διάστημα από τις 27/10 έως τις 4/12 ο Άρης από τον Αιγόκερω φέρνει πιέσεις και αντιπαραθέσεις. Εκεί θα κληθείτε να βρείτε λεπτές ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και επαγγελματικών. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου έχετε να αντιμετωπίσετε περισσότερες προκλήσεις, εμπόδια, ανατροπές και πιέσεις καθώς σας βομβαρδίζουν Πλούτωνας και Ουρανός. Να μην γίνεστε επιθετικοί, απόλυτοι, δογματικοί, εριστικοί και ανισόρροποι στις σχέσεις σας. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και κινηθείτε στωικά. Εάν φανείτε ευέλικτοι και λιγότερο εμμονικοί θα βρείτε λύσεις, διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Οικονομικά-Επαγγελματικά
Ο Δίας από τον Λέοντα μετά τον Ιούλιο φέρνει σημαντική ανάκαμψη στον οικονομικό τομέα και προσθέτει έσοδα στο πορτοφόλι σας. Παράλληλα σας δίνει την ευκαιρία να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων μέσω της εκμετάλλευσης κάποιου χόμπι σας ή κάποιου ταλέντου. Ο Κρόνος στηρίζει κάθε επαγγελματική δραστηριότητα σας και την στέφει με επιτυχία έτσι μπορείτε να αναμένετε καλύτερες οικονομικές προοπτικές. Φυσικά, ο Λέοντας αποτελεί το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι και δέχεται τετράγωνο από τον Κρόνο κάτι που σημαίνει πως οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του ζωδίου και μετά τις 6/7 θα έχουν κάποιες οικονομικές πιέσεις ή θα βιώσουν ένα αίσθημα οικονομικής λιτότητας ή περιορισμού. Οι μήνες Απρίλιος και Οκτώβριος με τις εκλείψεις σε κόντρα στον άξονα Ζυγού-Κριού δείχνουν κάποια πιθανά έξοδα για την οικογένεια ή την καριέρα. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς βέβαια στηρίζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο και μπορούν να έχουν έσοδα από την συγγραφή, την ενασχόληση με την ποίηση, την εκπαίδευση ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας καθώς κερδίζουν σε επικοινωνιακό επίπεδο. Όσοι ασχολούνται με την πολιτική ή τους ταξιδιωτικούς οίκους έχουν να αναμένουν έσοδα. Οι μήνες Μάιος και Ιούλιος κρύβουν κάποια οικονομική ευκαιρία ενώ ο Απρίλιος ενέχει ένα στοιχείο έντασης και απρόοπτων εξόδων. Χρειάζεται να κάνετε συνετούς χειρισμούς στο διάστημα από τις 26/7 έως τις 14/9 όπου ο Άρης τετραγωνίζει τον τομέα των οικονομικών αλλά και τον μήνα Δεκέμβριο. Έχετε να αναμένετε έσοδα ή ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις οικονομικές σας διεκδικήσεις στα διαστήματα από τις 7/3 έως τις 5/4 και από τις 12/8 έως τις 5/9. Διεκδικήστε τυχόν οφειλόμενα.
Ο τομέας των επαγγελματικών σας δέχεται ποικίλες επιρροές ανάλογα με το δεκαήμερο σας. Οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου και στις αρχές δευτέρου δεκαημέρου πρέπει να γίνετε πιο καινοτόμοι, πιο πρωτοποριακοί και να εκσυγχρονιστείτε σχετικά με θέματα που άπτονται του επαγγελματικού τομέα.

Πολλοί θα ασχοληθείτε με την πληροφορική ή με επαγγέλματα που σχετίζονται με την τεχνολογία. Πρέπει να ρισκάρετε λίγο στην ζωή σας καθώς υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη. Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση και να αντιλαμβάνεστε την ευκαιρία, απλά να κρίνετε σωστά και ορθά γιατί η υπερβάλλουσα φιλοδοξία σας μπορεί να φανεί αυτοκαταστροφική. Έχετε μία εμμονή με την δόξα, την φήμη και αναζητάτε την απόκτηση δύναμης αλλά όποιος είναι υπέρμετρα φιλόδοξος μπορεί να έχει απώλειες. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω αλλάζει ριζικά τον τομέα των συνεργασιών σας έτσι μπορεί να υπάρχουν απότομες ρήξεις και να χάνετε συνεργάτες αλλά έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέο κόσμο και να οικοδομήσετε νέες συμμαχίες. Ο Άρης από τον Ζυγό (την άνοιξη ανάδρομος) προκαλεί ένταση, άγχος και αγωνίες για θέματα επαγγελματικά και καλείστε να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ των δύο τομέων. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν και μάλιστα οι εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού σας δίνουν την δυνατότητα να αλλάξετε πολλά σε αυτήν την κατεύθυνση. Ενδέχεται να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, χώρο εργασίας, πόλη εργασίας ή και εργοδότη. Κάποιοι μπορεί να αλλάζουν αντικείμενο εργασίας και άλλοι έχετε την δυνατότητα για ένα επαγγελματικό άλμα, το οποίο θα στεφεί με επιτυχία εφόσον δεν δείξετε αλαζονεία. Από τα τέλη Οκτωβρίου έως τις αρχές Δεκεμβρίου υπάρχει μία σημαντική ανάκαμψη ενώ ο Μάης φαντάζει εξαιρετικός. Μέσα από τα επαγγελματικά και τις κινήσεις σας εδώ μπορείτε να έχετε κέρδη υλικά αλλά και ψυχολογικά. Οι εκτός εργατικού δυναμικού μπορεί να έχετε την δυνατότητα εύρεσης εργασίας ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες ευνοείστε σημαντικά.

Έρωτας, Αισθηματική και Κοινωνική ζωή
Σαφώς είστε ένα από τα τυχερά ζώδια μέσα στην νέα χρονιά καθώς τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Δεκέμβριο η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντι στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει πως δέχεστε την εύνοια των άλλων ενώ οι άλλοι έχουν μια καλύτερη εικόνα για εσάς και αυτό σας βοηθάει προς πάσα κατεύθυνση. Ο Δίας από το ζώδιο σας και η Αφροδίτη απέναντι σημαίνουν έντονη κινητικότητα. Νέοι και παλιοί άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και φέρνουν στήριξη, χαρά και ευτυχία. Οι δεσμευμένοι έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε την σχέση σας ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι έχετε την δυνατότητα να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ξεχάσετε κακές στιγμές του παρελθόντος και να νιώσετε ξανά την χαρά της ζωής. Τον Ιανουάριο θα υπάρξουν επιστροφές από το παρελθόν αλλά και αναθεωρήσεις για παλιές σχέσεις είτε αισθηματικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικές. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό φέρνει την πολυπόθητη σταθεροποίηση και ο μήνας Μάης μοιάζει ο ιδανικότερος για ένα τέτοιο περιστατικό στην κορύφωση τριγώνου Δία-Κρόνου. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον Δία φέρνουν σχέσεις γιγατόνων, μοιραίες, γεμάτες πάθος, ένταση, θυελλώδη ερωτισμό αλλά με αμφίβολη διάρκεια και πιθανή ημερομηνία λήξης. Μην διστάσετε να ερωτευτείτε, να ρισκάρετε. Χειριστείτε τον απόλυτο και δογματικό χαρακτήρα σας και διασφαλίστε την αρμονία στις σχέσεις σας. Ο Ουρανός από τον Κριό και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα έως τον Μάη σημαίνουν πιθανούς έρωτες με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Φροντίστε μην εμπλέξετε τις σχέσεις σας καθώς αυτό θα γκρεμίσει μία συνεργασία επαγγελματική και σημαντική για εσάς. Κρίσεις, υστερίες, ρευστότητα και αλλαγές αναμένονται τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβριο κοντά στις εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού. Μην επενδύετε σε γνωριμίες που γίνονται αυτήν την εποχή μονομιάς αλλά να είστε επιφυλακτικοί και αφήστε στον χρόνο να αναδείξει την κατεύθυνση της σχέσης αυτής. Ο Άρης από τον Ζυγό σας κάνει πιο εσωστρεφείς και μετρημένους, προφυλαχτείτε από πισώπλατα χτυπήματα και μην δίνετε λαβές για σχόλια. Οι κόντρα γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σημαίνουν έντονη κοινωνική ζωή. Έχετε να αναμένετε θετικές ιστορίες στον έρωτα τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο αλλά και στα διαστήματα από τις 19/7 έως τις 12/8 και από τις 24/10 έως τις 16/11. Έντονη κοινωνική ζωή αναμένεται και τους μήνες Ιούνιο-Σεπτέμβριο. Γενικότερα φαίνεται ένα σημαντικό άνοιγμα στις σχέσεις και αρκετές ευκαιρίες μέσα από αυτές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου