Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Παρθένος

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Παρθένος
Το 2014 είναι μία χρονιά που πρέπει να εκμεταλλευτείτε καθώς από την παραμονή Χριστουγέννων μπαίνει ο Κρόνος στο σπίτι σας και φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις, πιέσεις και κούραση. Έως τον Ιούλιο ο Δίας από τον Καρκίνο ευνοεί τις φιλίες και σας κάνει πιο εξωστρεφείς βοηθώντας σας να δικτυωθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Ευνοείται η συλλογική δράση, το ομαδικό πνεύμα και έτσι μπορείτε να κατακτήσετε ένα καλύτερο αύριο και καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές. Στο δεύτερο μισό του έτους ο Δίας από τον Λέοντα έρχεται να στηρίξει ως δια μαγείας τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και να σας αναδείξει σταδιακά. Ευνοείται η υγεία σας και ανακτάτε την χαμένη σας ψυχολογία. Οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους συγγενείς περνάνε κρίση αλλά τώρα περνάτε στο στάδιο της ωρίμανσης και της συνειδητοποίησης ώστε να επιλέξετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Ο Ουρανός από τον Κριό σας κάνει πειραματιστές στον έρωτα και εκτοξεύει την λίμπιντο σας στα ύψη ενώ παράλληλα σας καλεί να μην ανοιχτείτε οικονομικά και βρεθείτε εκτεθειμένοι με ένα χρέος. Αποφύγετε τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια. Οι εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού φέρνουν κάποια οικονομική ανασφάλεια και ρευστότητα όσον αφορά τα οικονομικά σας ενώ σας καλούν να φανείτε ευέλικτοι και να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων.  Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στηρίζει την αισθηματική σας ζωή και βάζει νέες βάσεις ώστε να οικοδομήσετε τις σχέσεις σας σε πιο στέρεο έδαφος. Διακατέχεστε από ένα αίσθημα εσωτερικής δύναμης και έχετε αντοχή στα δύσκολα. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου να είστε προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς μπορεί να σας εντυπωσιάσει ένα άτομο και να θαμπωθείτε. Φροντίστε να μην δώσετε την ψυχή σας και την καρδιάς μονομιάς καθώς ενδέχεται να απογοητευτείτε. Όσον αφορά τις εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου αναδεικνύουν την επικοινωνιακή σας ικανότητα και σας ωθούν σε συμφέρουσες διαπραγματεύσεις. Ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνετε και στηρίζεστε από φίλους-συμμάχους.


Υγεία-Ψυχολογία
Η υγεία σας κατά διαστήματα μπορεί να παρουσιάζει κάποια προβλήματα και ειδικότερα κοντά στις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβριο καθώς οι οίκοι της υγείας δέχονται κόντρα γωνίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια ενέργειας. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε και τον μήνα Δεκέμβριο όπου ο Άρης ίσως φέρει πιθανές φλεγμονές και κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Από τα μέσα Ιουλίου που ο Δίας εισέρχεται στον Λέοντα τονώνεται η ψυχολογία σας και ανακάμπτει σημαντικά η υγεία σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα υγείας τους μήνες Μάρτιο και Σεπτέμβριο. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να είναι προσεκτικοί στην διατροφή τους, σε μολύνσεις και παθήσεις του εντέρου ή του στομάχου καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μολύνσεων. Συν τοις άλλοις πρέπει χρειάζεται να δείξετε προσοχή στην διάρκεια της σεξουαλικής πράξης καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μετάδοσης σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Το πρώτο τετράμηνο προσέχετε τις φλεγμονές και τις ημικρανίες.

Σπίτι-Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος εξελίσσεται ομαλά και χωρίς ιδιαίτερες δυστροπίες. Φροντίστε να βελτιώσετε τις σχέσεις με την οικογένεια σας καθώς από την παραμονή Χριστουγέννων ο Κρόνος θα μπει στον Τοξότη και θα δοκιμάσει τέτοιου είδους σχέσεις. Προς το παρόν η διέλευση του από τον Σκορπιό δοκιμάζει τις αδελφικές και άμεσα συγγενικές σχέσεις. Προσοχή πρέπει να δείξετε στο διάστημα από τις 15/9 έως τις 26/10 που ο Άρης διελαύνει τον Τοξότη και μπορεί να πυροδοτεί εντάσεις και διαμάχες. Οι εκλείψεις Οκτωβρίου-Απριλίου στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου ίσως σημαίνουν μετακόμιση για λόγους εργασίας, μην διστάσετε να αλλάξετε οικεία, ακολουθήστε την εργασία σας. Ιδιαίτερα καλό είναι το διάστημα από τις 24/6 έως τις 18/7 και από τις 17/11 έως τις 10/12 ώστε να αναθερμάνετε τις ενδοοικογενειακές σας.

Οικονομικά-Επαγγελματικά
Οι εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού αποτελούν την βασική επιρροή του νέου έτους όσον αφορά τα οικονομικά σας και σε συνδυασμό με το φαινόμενο του έτους, την πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Ζυγό σημαίνουν ρευστότητα και κάποια οικονομική ανασφάλεια. Αποφύγετε να δανείσετε την άνοιξη και διεκδικήστε τυχόν οφειλόμενα ποσά προς εσάς. Τα έξοδα τρέχουν, πρέπει να καλύψετε λογαριασμούς ενώ δεν αποκλείονται έκτακτες οικονομικές επιβαρύνσεις. Ωστόσο, παρόλα αυτά κινητοποιείστε και αναζητάτε εναλλακτικές πηγές εσόδων μέσα από τα ταλέντα σας αλλά και μέσα από την ενασχόληση σας με εναλλακτικά επαγγέλματα. Η σχέση εργοδότη-εργαζομένου μπορεί να περάσει μια κρίση και καλό είναι να αποφύγετε να ζητήσετε την αύξηση μισθού στο διάστημα της ανάδρομης κίνησης του Άρη. Ο Ουρανός από τον Κριό επηρεάζει τους γεννημένους στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου καλώντας σας να φανείτε ευέλικτοι και πρωτοποριακοί ώστε να κερδίσετε χρήμα. Εάν ασχολείστε με το διαδίκτυο, την επικοινωνία και την δημοσιογραφία έχετε να αναμένετε θετικές εξελίξεις. Καλείστε να μην επενδύετε σε ανθρώπους που εμφανίζονται στην ζωή σας και σας τάζουν το εύκολο χρήμα. Η παρουσία του Ποσειδώνα απέναντι σας θολώνει τα νερά και σας κάνει θύματα οικονομικών εξαπατήσεων για αυτό πρέπει να προσέχετε τους οικονομικούς συνεταιρισμούς. Μπορείτε να περιμένετε έσοδα τον Μάη που η Αφροδίτη κινείται στον Κριό και τον Οκτώβριο που κινείται στον Ζυγό. Σε γενικές γραμμές περνάτε ένα μεταβατικό στάδιο στα οικονομικά, διανύετε περιόδους λιτότητας αλλά μακροπρόθεσμα θα ευημερήσετε.

Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται να δέχεστε μία περισσότερη εύνοια μέχρι τον Ιούλιο που ο Δίας διελαύνει το φιλικό ζώδιο του Καρκίνου. Εκεί μπορείτε να προωθήσετε την δουλειά σας, την εργασία σας αλλά και την δημόσια εικόνα σας. Στην συνέχεια εισέρχεται στον Λέοντα και μπαίνετε σε μία περίοδο αναδιαμόρφωσης καθώς ετοιμάζετε ένα μεγάλο επαγγελματικό εγχείρημα από τα μέσα του 2015 και έπειτα. Εάν ασχολείστε με την νοσηλευτική, την ιατρική, την έρευνα, την επιστήμη, την εναλλακτική, την αστρολογία έχετε θετικές επιρροές και καλές προοπτικές. Από τις 15/9 έως τις 26/10 ο Άρης από τον Τοξότη φέρνει επαγγελματικές υποχρεώσεις και σας καλεί να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ οικογένειας-καριέρας. Ο μήνας Νοέμβριος είναι ιδιαίτερα παραγωγικός και μπορείτε να επιτύχετε κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά ενώ ο Δεκέμβριος φέρνει ένταση και μία απαιτητική καθημερινότητα, κάτι που σας εξαντλεί και σας κουράζει. Ο Μάρτης και ο Σεπτέμβρης είναι δύο πολλά υποσχόμενοι μήνες ενώ εύνοια δέχεστε και στα διαστήματα από τις 24/6 έως τις 18/7 και σε εκείνο από τις 17/11 έως τις 10/12.

Έρωτας, Αισθηματική και Κοινωνική Ζωή
Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έως συναρπαστική. Ο Δίας από τον Καρκίνο και την έξαρση του δίνει μοναδικές ευκαιρίες για έρωτες και φλερτ και ειδικότερα μέσα από ένα κλίμα παρείστικο ή μέσα από συλλογικούς χώρους. Οι δεσμευμένοι έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε την σχέση σας με ταξίδια ενώ οι αδέσμευτοι έχετε πολλές ευκαιρίες να εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή. Η κοινωνική σας ζωή δέχεται τονωτικές ενέσεις και φαίνεται πως νέος κόσμος εισέρχεται στην ζωή σας φέρνοντας ανανέωση και ελπίδα. Φροντίστε να μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία καθώς θα χάσετε τον/την φίλο/φίλη σας. Εν συνεχεία εισέρχεται τον Λέοντα έτσι μπαίνετε σε μία περίοδο περισυλλογής και απομόνωσης. Είναι εκεί που θα έλθετε σε επαφή με τις ανάγκες σας, με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σας. Ο Ιούλιος και έπειτα προσφέρονται για μία σχέση ρομαντική, χωρίς ιδιαίτερες περιπέτειες. Είναι ιδανική περίοδος για να αναθερμάνετε την σχέση σας οι δεσμευμένοι και να έρθετε κοντά στο ταίρι σας. Πολλοί φαίνεται να σταθεροποιείτε την αισθηματική σας ζωή με την άκρως βοηθητική επιρροή του Κρόνου από τον Σκορπιό ενώ φαίνεται πως και οι εκλείψεις αλλάζουν την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις, οι οποίες οικοδομούνται σε πιο δυνατά θεμέλια. Ο Ουρανός από τον Κριό κάνει τους Παρθένους πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου ιδιαίτερα ερωτικούς, σαγηνευτικούς, μαγνητικούς και αναζητούν έντονα βράδια, γεμάτα πάθος και απολαύσεις. Η σεξουαλικότητα χτυπάει κόκκινο και γίνεστε ιδιαίτερα πρωτοποριακοί στα τεχνάσματα του σεξ.

Η παραμονή της Αφροδίτης τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Δεκέμβριο στο κομμάτι των ερώτων σας, σας ξεμυαλίζει και φαίνεται να απολαμβάνετε τη ζωή. Ο Πλούτωνας στηρίζει την αισθηματική ζωή εκείνων του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου μεταμορφώνοντας τους κυριολεκτικά και εκ βάθους. Πολλοί θα ζήσετε έναν ιδιαίτερα έντονο και παθιασμένο έρωτα. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές και αντικειμενικοί καθώς ο Ποσειδώνας από απέναντι σας κάνει να παίρνετε την θέση του θύματος. Οι μήνες Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος και Σεπτέμβριος μοιάζουν ιδανικοί και προσφέρονται για άφθονες ερωτικές περιπέτειες. Δέχεστε σημαντική εύνοια από σχέσεις, συνεργασίες, από τον/την σύντροφο σας και όλα αυτά αναμειγνύονται σε ένα κοκτέιλ ζήλιας και διεκδίκησης. Ιδιαίτερα κοινωνικοί βαδίζετε στα διαστήματα από τις 19/7 έως τις 12/8 και από τις 24/10 έως τις 16/11 όπου η Αφροδίτη διατρέχει το φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και του Σκορπιού. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε τον έρωτα σε μία μετακίνηση, σε ένα ταξίδι ή μέσα από μία συγκυρία-σύμπτωση. Οι αδέσμευτοι σίγουρα δεν θα μείνετε μόνοι και θα έχετε ευχάριστες γνωριμίες που θα φέρουν χαρά και άφθονο χαμόγελο ενώ οι δεσμευμένοι θα επισημοποιήσετε, θα συμβιώσετε και θα κάνετε ποιοτικότερη την σχέση σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου