Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Αφροδίτη τετράγωνο Άρης/Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος/Προβλέψεις

Κριός: Ένταση και πάθος στα αισθηματικά. Έντονη σεξουαλικότητα, απότομη ή εγωιστική συμπεριφορά με τον/την σύντροφό σας. Οικονομικά αδιέξοδα, έκτακτα έξοδα, λιτότητα. Έντονη επιθυμία για διασκεδάσεις, διατηρήστε το μέτρο. Ψυχολογική πίεση, κάντε έναν διάλογο με τον εαυτό σας.

Ταύρος: Ένταση στις ενδοοικογενειακές και πολύ προσωπικές σχέσεις, κόντρες και εγωισμοί. Ίδιο μότο και στην αισθηματική ζωή, στον έρωτα. Ο εγωισμός μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες. Ιδιαίτερα έντονα βράδια, γεμάτα σεξουαλικότητα για τους αδέσμευτους. Αναθερμάνετε την σχέση σας οι δεσμευμένοι και ενδιαφερθείτε για το ταίρι σας.


Δίδυμοι: Στον λόγο και στην επικοινωνία αν και θέλετε την ισορροπία και την αρμονία μπορούν να ανατραπούν λόγω εγωιστικών διαθέσεων και δη με άτομα που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Προσοχή στις εργασιακές σας σχέσεις αλλά και στην υγεία σας. Κούραση, κόπωση και έλλειψη χρόνου για ξεκούραση. Αποφύγετε ανταγωνισμούς με αδέλφια, συγγενείς και συνεργάτες. Προσοχή στο όχημά σας και στις μετακινήσεις σας.

Καρκίνος: Αν και υπήρχαν έσοδα αυτές τις ημέρες αναμένονται έκτακτα έξοδα και οικονομικές επιβαρύνσεις που θα σας βγάλουν εκτός προυπολογισμού. Ο έρωτας είναι μία υπόθεση προβληματική και τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια καλώντας σας να δράσετε και να πάρετε αποφάσεις. Δυσκολίες στην αισθηματική ζωή, εγωισμοί και κόντρες. Ξύνονται πληγές. Δυσκολίες και με τα παιδιά, έλλειψη ζωτικότητας ή παραγωγικότητας.

Λέων: Προβλήματα στην προσωπική σας ζωή, στις πολύ προσωπικές αλλά και στις αισθηματικές ή οικογενειακές σας σχέσεις. Έντονοι εγωισμοί ή και ανταγωνισμοί. Πιθανή απομάκρυνση από τον./την σύντροφό σας. Κάποιο μέλος της οικογένειας σας σας χρειάζεται και ίσως έχει πολλές απαιτήσεις. Προβλήματα σε αγορές, πωλήσεις ή σε ζητήματα ακινήτων. Ψυχολογική πίεση ή αίσθημα ματαιότητας. Στην αντίθετη περίπτωση; Θυελλώδεις ερωτικές νύχτες για τους αδέσμευτους, βρείτε χρόνο για το ταίρι σας οι δεσμευμένοι.

Παρθένος: Αν και γενικότερα η ψυχολογία σας ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, θα υπάρξει ένα αίσθημα μοναξιάς ή μία επιθυμία για απόσυρση έως την Παρασκευή. Προσοχή σε ανταγωνισμούς και σε εχθρικές συμπεριφορές από ανταγωνιστές στην δουλειά. Χειριστείτε κατάλληλα σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς. Προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, ίσως φανείτε επικριτικοί, σχολαστικοί, λεπτολόγοι και σκληροί. Ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις. Προσοχή και στην υγεία ή σε ένα θέμα επαγγελματικό.

Ζυγός: Αν και είχατε κάποια έσοδα βιώνετε ένα αίσθημα ανασφάλειας στα οικονομικά. Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις, λίγο πιεσμένη η ψυχολογία σας. Κρίση αξιών, κρίση ταυτότητας. Προστριβές με φιλικά πρόσωπα ή με συνεταίρους ή μέσα σε ομάδες με ανθρώπους που μοιράζεστε παρόμοιες ιδέες, ενδιαφέροντα ή χόμπι. Προσωρινά κολλήματα σε σχέδιά σας. Μην εμπλέξετε την φιλία με το χρήμα αλλά και την φιλία με τον έρωτα. Λιγότερο εγωιστές φανείτε με τους φίλους σας.

Σκορπιός: Αν και στα επαγγελματικά σας υπάρχει πρόοδος και ανοδική πορεία αυτές τις ημέρες ίσως υπάρξουν εμπόδια, δυσκολίες, κακή συνεννόηση ή και προστριβές με ανωτέρους. Προσοχή στην προσωπική, αισθηματική σας ζωή αλλά και σε κάθε είδους σχέση καθώς θα είστε φορτισμένοι, περισσότερο εγωιστές. Οι δεσμευμένοι ίσως απομακρυνθείτε από το ταίρι σας, κρατήστε ισορροπίες. Οι δε αδέσμευτοι θα βιώσετε έντονα ερωτικές σκηνές.

Τοξότης: Γενικότερα υπάρχει μία πιο αισιόδοξη νότα στην ζωή σας τον τελευταίο καιρό, βλέπετε με τα μάτια σας ανοιχτά και να βγάζουν λάμψη, κοιτάτε το ποτήρι μισογεμάτο. Αναζητάτε τρόπους που θα ενισχύσουν την επαγγελματική σας υπόσταση. Αναζήτηση εργασίας, μεταπτυχιακών αλλά και δυσκολίες στην αναζήτηση. Πιθανά σκαλώματα, πιθανές εμπλοκές με τον νόμο ή ταλαιπωρίες σε μετακινήσεις και ταξίδια. Κλείνουν κάποια θέματα στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή με ψυχολογικό κόστος. Εσωστρέφεια και απολογισμός. Προσοχή στην υγεία.

Αιγόκερως: Αν και είχατε κάποια έσοδα, κάποιες θετικές διευθετήσεις σε θέματα κληρονομικά, φορολογικά, διατροφής ή δανείων θα υπάρξουν κάποια έξοδα που θα σας στοιχίσουν αυτές τις ημέρες. Στον έρωτα μπορεί να βιώνετε είτε απομάκρυνση και μοναξιά είτε θυελλώδη ερωτικά βράδια. Μην απομακρύνεστε από το ταίρι σας, ποτίστε το παρτέρι σας. Προστριβές και εγωισμοί μέσα σε φιλικές σχέσεις και με ομοϊδεάτες. Προσωρινά σκαλώματα στην υλοποίηση στόχων σας και σχεδίων σας. Ψυχολογική και ψυχαναλυτική περίοδος. Και η μοναξιά δεν βλάπτει.

Υδροχόος: Αν και υπάρχει ένα άνοιγμα στις γνωριμίες σας και στον κοινωνικό σας κύκλο από τα μέσα Ιουλίου αυτές τις ημέρες γίνεται ένα γενικότερο ξεκαθάρισμα και κρίνεται το μέλλον κάποιων σχέσεων και δη επαγγελματικών ή πολύ προσωπικών. Ο γάμος σας ή η σταθερή σας σχέση μπορεί να περνάν ένα κρας τεστ λόγω εγωισμών ή καπρίτσιων. Η επαγγελματική κούραση, οι ευθύνες απορροφούν μεγάλο ποσοστό της ενέργειάς σας αλλά εάν εργαστείτε σκληρά θα και θα καταξιωθείτε. Ο έρωτας δεν λείπει, είναι εδώ αλλά έχει και δέσμευση.

Ιχθείς: Προβλήματα θα υπάρξουν στην καθημερινότητά σας, σε θέματα γραφειοκρατίας, στον εργασιακό σας τομέα αλλά και σε θέματα νομικά ή στις μετακινήσεις σας. Πιθανές νομικές εμπλοκές αλλά και καθυστερήσεις στα ταξίδια σας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας. Αποφύγετε εντάσεις, διαφωνίες, την αδιαλλαξία με συνεργάτες και συναδέλφους. Πιθανό αίσθημα κόπωσης αλλά και έλλειψη ζωτικότητας. Μην εμπλέξετε τον έρωτα με την εργασία, τα όρια μιας σχέσης είναι δυσδιάκριτα. Έρωτας με απόσταση χιλιομετρική ή με διαφορά ηλικίας. Πλατωνικός έρωτας. Ενεργοποίηση για εύρεση εργασίας αλλά και για ενίσχυση βιογραφικού μέσω κατάρτισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου