Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Σεληνιακή Επιστροφή (Lunar Return) - Μέθοδος Πρόβλεψης

Μίας από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους πρόβλεψης όσον αφορά τις μηνιαίες προβλέψεις που αφορούν κάποιο άτομο, ιδιωτικά, είναι αυτή της σεληνιακής επιστροφής. Τι καλούμε όμως σεληνιακή επιστροφή; Την στιγμή που η διελαύνουσα σελήνη επιστρέφει στην γενέθλια θέση της (εκεί που την έχουμε στον γενέθλιο χάρτη μας) καταστρώνεται ένας νέος χάρτης, ο οποίος αποτελεί μία ένδειξη για το πώς θα κυλήσει ο μήνας του ατόμου (συγκεκριμένα ένας κύκλος 28 ημερών) μέχρι να επιστρέψει η σελήνη στην γενέθλια θέση της ξανά.

Λόγου χάρη, ο κύριος Χ γεννήθηκε στις 12/12/1989 και έχει γενέθλια Σελήνη στην 18ο των Διδύμων
Στις 6/12/2014 και ώρα 21:51 η Σελήνη επέστρεψε στην γενέθλια θέση της (18η μοίρα). Εκείνη την στιγμή ο ωροσκόπος ανέτειλε στην 17ο του Λέοντα. Τι σημαίνει αυτό; Πως τον κύριο Χ τον τρέχοντα μήνα θα τον απασχολήσουν θέματα δημιουργίας, έρωτα, χαράς, διασκέδασης και φλερτ. Έχει να κάνει με έναν μήνα εξωστρεφή και άκρως κοινωνικό. Κυβερνήτης του ωροσκοπίου; Ο Ήλιος, ο οποίος βρίσκεται στον Τοξότη και συγκεκριμένα στην ακμή του πέμπτου (5ου) οίκου. Πιθανώς να έρθει στο προσκήνιο μία νέα αισθηματική υπόθεση. Μάλιστα το τρίγωνο Ήλιου-Ωροσκόπου-Ουρανού δείχνει μία ανανέωση, ένα άνοιγμα στην προσωπικότητα του ατόμου αλλά και μία ευδιαθεσία, ένα διάχυτο κέφι και μία ελπίδα, άσβεστη. Ωστόσο, παρόλα αυτά, ο Ήλιος είναι έτοιμος να σχηματίσει αντίθεση με την γενέθλια Σελήνη.


Τι σημαίνει αυτό; Αδιαμφισβήτητα θα προκύψουν κάποιες εντάσεις, κάποιες αντιπαραθέσεις και αυτό θα προκαλέσει αγωνία και άγχος στην ζωή του κυρίου Χ. Όσον αφορά τώρα την Σελήνη, η οποία αποτελεί και το βασικό μας μέλημα (άλλωστε αφορά την μέθοδο πρόγνωσης lunar return) αυτή βρίσκεται στον ενδέκατο (11ο) οίκο, τον οίκο του Υδροχόου. Το άτομο θα διανύσει μία εξωστρεφή, έντονα κοινωνική περίοδο, στην διάρκεια της οποία θα βρεθεί με φιλικά πρόσωπα αλλά και θα απευθυνθεί στο κοινό ή θα έχει επαφή με ομοϊδεάτες και ανθρώπους που ενστερνίζονται παρόμοιες ιδέες με αυτόν.
Ο Ερμής βρίσκεται στον Τοξότη, σε σύνοδο με τον Ήλιο αλλά και σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον ωροσκόπο. Σίγουρα, ο κύριος Χ θα έχει πολλές επαφές, συζητήσεις και θα ανοιχτεί στο κοινωνικό σύνολο. Θα εκφραστεί και δη πολλές φορές με τρόπο υπερβολικό, εκκεντρικό και πληθωρικό. Αν και ο Κρόνος βρίσκεται στον τέταρτο οίκο, της οικογένειας, του σπιτιού υπάρχει άνοιγμα και βελτίωση των ενδοοικογενειακών και πολύ προσωπικών σχέσεών του. Το βάρος σιγά σιγά αποκλιμακώνεται και την θέση του καταλαμβάνει η αισιοδοξία, η ανανέωση και η χαρά. Πολλές σκέψεις, πολλές ιδέες, πολλές συζητήσεις συντροφεύουν τον κύριο Χ.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη, στον πέμπτο (5ο) οίκο και αυτό δείχνει έρωτες, διασκεδάσεις, φλερτ ανανέωσης. Η παρουσία της εκεί δεν σημαίνει αυτό αποκλειστικά. Είναι ένδειξη σύσφιξης σχέσεων χτυπημένων και ταλαιπωρημένων. Το ανοιχτό τρίγωνο Αφροδίτης με τον τυχερό Δία στηρίζει όλη αυτήν την εξομάλυνση των σχέσεων και σημαίνει ανανέωση και αποκαθήλωση. Ο τυχερός Δίας στον πρώτο (1ο) οίκο, του ωροσκόπου δείχνει έναν τυχερό μήνα, αισιόδοξο, ελπιδοφόρο, με άνοιγμα της προσωπικής ζωής του ατόμου, το οποίο θα ξεχωρίσει και θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Μάλιστα, οι δύο ευεργέτες βρίσκονται σε πολύ τυχερές θέσεις και όλα δείχνουν την ετοιμασία ενός επιχειρηματικού σχεδίου, ενός πρότζεκτ ή μιας ευκαιρίας που είναι προ των πυλών και πρέπει να εκμεταλλευτεί. Ο κυβερνήτης του πέμπτου (5ου), Δίας βρίσκεται στον πρώτο οίκο και ο κυβερνήτης του πρώτου (1ου), Ήλιος βρίσκεται στον πέμπτο (5ο) οίκο. Κάτι ισχυρό, κάτι δυναμικό, κάτι σαν αμοιβαία υποδοχή.

Ο Άρης από τον Υδροχόο (στον έκτος οίκο) σε αποκλίνον εξάγωνο με τον Κρόνο από τον τέταρτο δείχνει υποχρεώσεις, ευθύνες, κούραση, απαιτητικά ωράρια και προγράμματα. Όλα αυτά μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φυσικά, η έμφαση βρίσκεται στην εξωστρέφεια, στην διασκέδαση, στα νέα ξεκινήματα και σε ένα άνοιγμα της ψυχολογίας του ατόμου.

Πιο ειδικά, σύμφωνα με τις διελεύσεις από τους οίκους:

Σελήνη στον 1ο οίκο: Δίνει έμφαση σε θέματα προσωπικότητας, στον εαυτό του. Ιδανικός μήνας για να αναδείξει τις ικανότητές του το άτομο. Επιτυχείς κοινωνικές σχέσεις, δικτύωση, έρωτας, φλερτ, διασκέδαση, ανανέωση. Πιθανώς να έρθει στην επιφάνεια ένα θέμα οικογενειακό. Ανάγκη για ικανοποίηση των προσωπικών θέλω και επιθυμιών του ατόμου.

Σελήνη στον 2ο οίκο: Δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά, μισθού, αλλά και στο εισόδημα. Ένας μήνας που θα τεθούν επί τάπητος θέματα οικονομικά. Ανάγκη για αγορές, πωλήσεις αλλά και αναζήτηση εναλλακτικών πηγών εσόδων. Αλλαγές στο σύστημα αξιών και σταθερών. Γονιμότητα, σταθεροποίηση σχέσεων και επιχειρηματικών σχεδίων.

Σελήνη στον 3ο οίκο: Ανάγκη για έκφραση, για επικοινωνία. Το άτομο θέλει να επικοινωνήσει τις ιδέες του, να εκφραστεί και να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες. Βελτίωση σχέσεων με αδέλφια και συγγενείς. Έρωτας, φλερτ, εξωστρέφεια, ταξίδια, μετακινήσεις. Ιδανικός μήνας για αναζήτηση εργασίας αλλά και καλύτερες προοπτικές σε εμπορικές συναλλαγές και σε εμπορικές συμφωνίες.

Σελήνη στον 4ο οίκο: Ένας μήνας στην διάρκεια του οποίου θα απασχολήσουν το άτομο θέματα οικογενειακά, ακίνητης περιουσίας, αγορών και πωλήσεων. Πιθανή ανακαίνιση ή ενασχόληση με τα του οίκου. Εσωστρεφής περίοδος, περίοδος αναζήτησης, επανατοποθέτησης επάνω σε κάποια πράγματα. Ψυχική ηρεμία, γαλήνη, αυτογνωσία. Ιδανικός μήνας για σύσφιξη σχέσεων με την οικογένεια ή οικογενειακών συνάξεων.

Σελήνη στον 5ο οίκο: Η Σελήνη στο σπίτι του Ήλιου χαρίζει εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, τάση για διασκεδάσεις, απολαύσεις και πανηγύρια. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ατόμου ενώ τα φλερτ και οι ερωτικές κατακτήσεις δεν λείπουν. Ένας μήνας χαρά, δημιουργικότητας, ζωντάνιας, ελπίδας και αισιοδοξίας. Ευνοϊκό διάστημα στην γυναίκα για να αποκτήσει παιδί. Επιχειρηματικότητα και ρίσκα αποδίδουν.

Σελήνη στον 6ο οίκο: Τονίζονται θέματα εργασιακά, πρακτικά, ρουτίνας, καθημερινότητας. Το άτομο θα κληθεί να αναλάβει ευθύνες, να εργαστεί και να δουλέψει σκληρά ώστε να υλοποιήσει έναν στόχο. Έλλειψη ελεύθερου χρόνου και ξεκούρασης. Καλό είναι να αποφευχθεί η συναισθηματική υπερανάλυση μιας και θα κουράσει το άτομο. Εκλογίκευση καταστάσεων, ρεαλισμός. Μήνας με ευκαιρία για έναρξη διατροφής ή δίαιτας.

Σελήνη στον 7ο: Οι άλλοι απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειας του ατόμου. Έμφαση σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στην συντροφική ζωή. Κοινωνικότητα, δικτύωση και πιθανότητα για έναρξη μιας νέας σχέσης. Εξισορρόπηση αντιθέσεων στις σχέσεις. Καινούργιοι συνεταιρισμοί και ενάρξεις. Εύνοια από τους άλλους. Εάν δέχεται η σελήνη θετικές επιρροές το άτομο θα ανακαλύψει ευκαιρίες μέσα από τις συναναστροφές του.

Σελήνη στον 8ο: Στην χώρα του Σκορπιού. Τον εν λόγω μήνα το άτομο θα ασχοληθεί με θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, αφορίας και δανείων. Πολύ πιθανώς να υπάρξουν εξελίξεις στα οικονομικά του/της συντρόφου. Εσωτερίκευση των συναισθημάτων και δυσκολία έκφρασης. Έντονα πάθη, έρωτες, πιθανά καταπιεσμένα συναισθήματα, τάσεις επιβολής και ελέγχου στο ταίρι. Έντονη σεξουαλικότητα. Ενδοσκόπηση και εύρεση ισορροπιών με τον εαυτό μας.

Σελήνη στον 9ο οίκο: Στην χώρα του Δία. Μήνας αισιόδοξος, κεφάτος, εσωστρεφής που παίζει με την ιδεολογία και την έκφραση του ατόμου, το οποίο θέλει να εκφραστεί, να επικοινωνήσει τις ιδέες του σε ένα ανώτερο επίπεδο. Ιδανικός μήνας για οργάνωση ταξιδιών στο εξωτερικό και στο εξωτερικό. Ιδανικός μήνας για εύρεση εργασίας ή για έναρξη σεμιναρίων και εμπλουτισμού βιογραφικών. Εξωστρέφεια, φλερτ, διασκεδάσεις, δικτύωση.

Σελήνη στον 10ο οίκο: Στο σπίτι του Κρόνου. Θέματα επαγγελματικά, καριέρας, κοινωνικής προβολής μονοπωλούν το ενδιαφέρον του ατόμου, το οποίο πιθανώς να αναλαμβάνει πολλές υποχρεώσεις, τις οποίες θέλει να φέρει εις πέρας για να αναδειχτεί κοινωνικά. Επισύναψη τυχερών επαγγελματικών συνεργασιών και πιθανή προαγωγή ΄γ βελτίωση σχέσεων με ανωτέρους. Συναισθηματικά στερείται της έκφρασης και των έντονων εκφράσεων, απαιτεί αποδείξεις για την αγάπη και δρα επιφυλακτικά στον έρωτα.

Σελήνη στον 11ο οίκο: Στην χώρα του Ουρανού. Εκεί γίνεται επινοητική, προοδευτική έτσι το άτομο είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και μπορεί να κοιτάξει μπροστά προλαβαίνοντας ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο. Ένας μήνας κοινωνικός, εξωστρέφειας, δικτύωση με έμφαση στις δημόσιες σχέσεις. Ιδανικός μήνας για σύσφιξη φιλικών σχέσεων. Εάν θέλει το άτομο να κοινοποιήσει ένα σχέδιο ή κάποιες αποφάσεις του μπορεί να το κάνει με επιτυχία. Απήχηση στον κοινωνικό ιστό. Φλερτ και διασκεδάσεις.

Σελήνη στον 12ο οίκο: Ένας μήνας κλεισίματος υποθέσεων σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Καλείται το άτομο να αποσυρθεί, χρειάζεται να σκεφτεί κάποια πράγματα ή να αναθεωρήσει ιδέες, απόψεις και τακτική. Δεν ενδείκνυται για εκκινήσεις επαγγελματικές και για τυμπανοκρουσίες. Πιθανώς να ετοιμάζει το άτομο ένα σχέδιο επαγγελματικό, κάτι που θα προβάλλει αργότερα. Κρυφά, καταπιεσμένα συναισθήματα ή έναρξη μιας παράνομης, μυστικής σχέσης που λόγω κάποιων συνθηκών δεν βγαίνει στο φως. Εσωτερικές αναζητήσεις, εύρεση ισορροπιών με τον εαυτό μας.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο προσωπικό μου email kyrkok@gmail.com ή στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook Kiriakos Koktzidis. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου