Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ερωτοσκόπιο 2015 - Ερωτικές Προβλέψεις

Κριός: Το 2015 είναι μία χρονιά με ποικίλες επιρροές και μάλιστα ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε δέχεστε διαφορετικές αστρικές επιρροές. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο έχετε την ευκαιρία να επισυνάψετε μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση, η οποία θα σταθεροποιηθεί και θα δομηθεί σε ένα πιο σοβαρό πλαίσιο. Ο μήνας Μάρτιος έχει ιδιαίτερες ευκαιρίες αλλά καλό θα είναι να προσέξετε τα παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις. Το καλοκαίρι είναι εξαιρετικό και άκρως εντυπωσιακό ενώ τέλος ο Νοέμβριος εγκυμονεί κινδύνους και καλό είναι να προσέχετε αδιέξοδες ερωτικές σχέσεις. Διόλου απίθανο το σενάριο να πραγματοποιήσετε έναν μυστικό δεσμό ή να διατηρήσετε κρυφά τα αισθήματά σας για κάποιο νέο πρόσωπο που έχει κάνει την εμφάνισή του. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο βρίσκεστε σε ένα στάδιο μεταβατικό. Μπορεί να βιώνετε τον απόλυτο έρωτα ή την απόλυτη ελευθερία. Κεραυνοβόλοι έρωτες, συναρπαστικές σχέσεις, ενθουσιασμός, παιδικότητα, ανεμελιά, ξενοιασιά πηγάζουν εκ των έσω σας. Από την άλλη υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι διαλύουν την σχέση τους λόγω υπερβολικού αιτήματος για ελευθερία και αποδέσμευση. Ο Μάρτιος και το καλοκαίρι μοιάζουν με πυροτέχνημα και έχετε όλες τις προοπτικές να δημιουργήσετε μία νέα γνωριμία. Απόλυτο πάθος, έντονος ερωτισμός και έντονα καρμικές σχέσεις είναι στο μενού της νέας χρονιάς. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο δεν δέχεστε αρνητικές επιρροές. Μάλιστα στο πρώτο οκτάμηνο και δη το καλοκαίρι έχετε την εύνοια του σύμπαντος και μπορείτε να απολαύσετε θυελλώδεις, μοναδικές ερωτικές στιγμές.

Ταύρος: Σίγουρα το 2015 είναι ευνοϊκότερο σε ζητήματα καρδιάς. Είσαι σαφώς απαλλαγμένος από πιέσεις και κρίσεις στις σχέσεις σου και στην συντροφική σου ζωή. Ωστόσο, εσύ του τρίτου δεκαημέρου από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου θα κληθείς να πάρεις μία οριστική απόφαση για ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Εάν διατηρούσες έναν δεσμό, ο οποίος δεν στηριζόταν σε γερές βάσεις τότε να είσαι σίγουρος πως μπορεί να πέσει οριστικά η αυλαία. Στο πρώτο πεντάμηνο και στο τελευταίο τρίμηνο εσύ του πρώτου δεκαημέρου περνάς μέσα από μία περίοδο αλλαγής. Λέγοντας αλλαγή εννοούμε την ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά με το άτομο της καρδιάς σου και να χτίσεις μία πιο ουσιαστική σχέση στηριζόμενη στην ποιότητα. Πολλές φορές δεν αποκλείεται να γίνεσαι αυστηρός, απαιτητικός και επικριτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά αυτό θα γίνεται λόγω της ανάγκης σου για τελειότητα. Από του Αύγουστο και έπειτα εσύ του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου περνάς σε φάση αναδόμησης και θα έχεις σπουδαίες ευκαιρίες για έρωτα, φλερτ και άφθονο παιχνίδι. Οι αδέσμευτοι του ζωδιακού δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο, με το οποίο θα πορευτείτε μαζί. Όσον αφορά εσένα του πρώτου δεκαημέρου μια φιλική σου σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ειδύλλιο ενώ παράλληλα ο έρωτας μπορεί να μαλακώσει την διάθεσή σου και την ψυχή σου. Φαίνεται πως έχεις όλα τα προνόμια ώστε να ζήσεις το απόλυτο «όνειρο». Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο μήνας Σεπτέμβριος και ο Νοέμβριος καθώς η ευθυκρισία σου θα είναι περιορισμένη και καλό είναι να επιστρατεύσεις την λογική σου ώστε να μην πληγωθείς ενόψει μιας «σχέσης-ουτοπίας». Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο έχετε δυναμικές, βαθιές, κυτταρικές αλλαγές και η αισθηματική σας ζωή αναμορφώνεται ευεργετικά. Σίγουρα, το 2015 είναι πολλά υποσχόμενο, υπόσχεται ανανέωση και ζουμερές ερωτικές ιστορίες. Έτοιμοι για τις μεγάλες αλλαγές.

Δίδυμοι:  Ανεξαρτήτως δεκαημέρου φαίνεται πως σοβαρεύεις ή οι καταστάσεις αλλάζουν και σε αναγκάζουν να αλλάξεις, να ενηλικιωθείς. Εσύ του πρώτου δεκαημέρου σίγουρα μπαίνεις σε μία διαφορετική τροχιά μιας και ο Κρόνος απέναντί σου σε σοβαρεύει να δεσμευτείς. Ο παλιός, επιπόλαιος σου εαυτός αποτελεί εικόνα παρελθοντική και τώρα επιλέγεις την ποιότητα θαρρώ. Εάν συνεχίσεις σε μότο «ελαφρά τι καρδία» το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθεις αντιμέτωπος με τις επιλογές σου και τον ίδιο σου τον εαυτό. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι μήνες Φεβρουάριος και Νοέμβριος μιας και η ευθυκρισία σου θα είναι περιορισμένη έτσι μπορεί να έρθεις μπροστά σε ένα δίλλημα. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ώστε να μην το μετανιώσεις λίγο αργότερα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είστε σαφώς πιο απαλλαγμένοι και με περισσότερη τύχη. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού τον Μάρτιο και το καλοκαίρι ευνοούν τις διασκεδάσεις, τα φλερτ, τους έρωτες και τις περιπέτειες. Μάλιστα το καλοκαίρι, που ο Κρόνος αποχωρεί για λίγο από τον Τοξότη φαίνεται πως βρίσκεις τον παλιό σου ανάλαφρο εαυτό. Ακόμα και εσύ του πρώτου δεκαημέρου από τις 14/6 έως τις 17/9 μπορείς να χαρείς, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά. Εσύ του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να βιώσεις ένα φλερτ, έναν έρωτα μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ενώ δεν αποκλείονται και οι έρωτες με χιλιομετρική απόσταση ή διαφορά ηλικίας. Ο Απρίλης και ο Σεπτέμβρης σε φέρνουν αντιμέτωπο με αλλαγές και ξεκαθαρίσματα συναισθηματικής φύσεως. Όλα αυτά συνηγορούν υπέρ της βελτίωσης της αισθηματικής σου ζωής. Τέλος, εσύ του δευτέρου δεκαημέρου διανύεις μία χρονιά μεταμόρφωσης στις ερωτικές σου σχέσεις, αναζητάς το πάθος, τον έρωτα, την απόλυτη ένωση ή ταύτιση. Χρονιά σταθμός το 2015. Μία χρονιά που σε φέρνει αντιμέτωπο με τον ίδιο σου τον εαυτό, σε καλεί να ωριμάσεις, να συμπεριφερθείς με αξιοπρέπεια και σοφία. Οι του πρώτου δεκαημέρου ίσως νιώσετε κάποιους τριγμούς στην ερωτική σας ζωή, ωστόσο όμως τα ξεκαθαρίσματα είναι ωφέλιμα και απαραίτητα.

Καρκίνος: Ανάλογα με το δεκαήμερο σου δέχεσαι διαφορετικές επιρροές. Σαφώς, στο επίκεντρο βρίσκεσαι εσύ του δευτέρου δεκαημέρου με τον Πλούτωνα απέναντί σου να αλλάζει τα πάντα στην αισθηματική σου ζωή. Εάν διατηρούσες μία σχέση από ρουτίνα ή συνήθεια οι αδυναμίες έρχονται στο φως και οι συνειδητοποιήσεις μπορούν να σε σοκάρουν. Έτσι, μην τρομάξεις εάν δεις τον εαυτό σου να αλλάζει, να μεταμορφώνεται αφήνοντας στο παρελθόν μία τέτοια σχέση. Είναι γνωστό πως είσαι συναισθηματικός και δυσκολεύεσαι να κόψεις δεσμούς και ομφάλιους λώρους αλλά η ανάγκη σου να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα, το απόλυτο πάθος σε οδηγεί σε δυναμικές αποφάσεις. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μην αποκλίσεις την έναρξη μιας θυελλώδους ερωτικής σχέσης, η οποία θα αλλάξει συθέμελα τα δεδομένα και θα φέρει ανακατατάξεις. Ξαφνικοί χωρισμοί, κεραυνοβόλοι έρωτες, όλα είναι στην σφαίρα του πιθανού. Εσύ του πρώτου δεκαημέρου μπορείς να βιώσεις ένα υπέροχο ρομάντζο, έναν έρωτα παραμυθένιο. Μην σταματήσεις να πιστεύεις ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Μέχρι τις αρχές Αυγούστου βρίσκεσαι σε μία φάση περισσότερο εσωστρεφής αλλά προσπαθείς να δώσεις χώρο σε μία γνωριμία να σταθεροποιηθεί και να καρποφορήσει. Αυτό αφορά εσένα του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου ειδικότερα. Από τον Αύγουστο και έπειτα μπαίνεις σε μία φάση διαφορετική, περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνική. Συνάμα, έχω να σου πω ότι η κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται και ανοίγεσαι κοινωνικά έτσι δεν είναι διόλου απίθανο να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Τέλος, από τις 14/6 έως τις 17/9 εσύ του τρίτου δεκαημέρου μπορείς να επισημοποιήσεις τον δεσμό σου, να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας ή να συμβιώσεις. Η σταθεροποίηση στα αισθηματικά σου δρώμενα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Λέων: Το 2015 σίγουρα είναι μία χρονιά πολλά υποσχόμενη για πολλούς εκ υμών. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου έχετε την θετική συνδρομή του Κρόνου, ο οποίος από τον Τοξότη σας ωθεί σε επισημοποιήσεις, σε δεσμεύσεις αλλά και σε ανταλλαγές όρκων πίστης, αγάπης και αφοσίωσης. Προσοχή χρειάζεται να επιδείξετε τους μήνες Φλεβάρη και Νοέμβρη καθώς η κρίση σας δεν θα είναι ξεκάθαρη και ίσως απογοητευτείτε στον βωμό μιας νέας αισθηματικής γνωριμίας. Επιστρατεύστε την λογική σας, τον ρεαλισμό σας και αποφύγετε να πέσετε θύματα συναισθηματικής εκμετάλλευσης.  Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο έχετε θετικές εξελίξεις, νέες γνωριμίες και ο ενθουσιασμός χτυπάει κόκκινο. Ειδικότερα, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου οι ερωτικές ευκαιρίες μπορούν να ξεπροβάλλουν μπροστά σας εντελώς αναπάντεχα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, φλερτ, ανανέωση διάθεσης, αισιοδοξία και τύχη σας σιγοντάρουν. Όσον αφορά εσάς του τρίτου δεκαημέρου και δη στο τελευταίο πενθήμερο στο διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 καλείστε να πάρετε μία οριστική απόφαση πάνω σε μία προσωπική ή αισθηματική σας υπόθεση. Εάν διατηρούσατε μία σχέση από συνήθεια ή από λόγους ανάγκης το μόνο σίγουρο είναι πως θα πέσει η αυλαία και θα λυτρωθείτε. Εάν πάλι διατηρούσατε μία σοβαρή σχέση δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να επισημοποιήσετε τον ήδη υπάρχοντα δεσμό σας. Το καλοκαίρι είναι σχετικά ανέφελο για τους περισσότερους από εσάς. Η παρουσία Διός-Αφροδίτης στο ζώδιό σας χτυπάει το θερμόμετρο σε ρεκόρ καύσωνα.

Παρθένος: Σίγουρα το 2015 είναι μία χρονιά σταθμός για το ζώδιό σας. Ανάλογα με το δεκαήμερο σας και τις πλανητικές θέσεις δέχεστε ποικίλες επιρροές έτσι η αισθηματική σας ζωή είναι σύνθετη και όλο εκπλήξεις. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του Κρόνου, ο οποίος φέρνει κρίση στον ερωτικό τομέα, οι σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις τρίζουν και ο χρόνος θα δείξει το μέλλον τους. Μέσα στην χρονιά θα καταλάβετε εάν το άτομο που έχετε επιλέξει να ζήσετε μαζί είναι το κατάλληλο. Ωστόσο, το διάστημα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό και αυτό σας δίνει την ευκαιρία για φλερτ, έρωτες και περιπέτειες. Δεν είναι λίγοι αυτοί, οι οποίοι ενδεχομένως να διατηρήσετε έναν κρυφό δεσμό ή να έχετε καταπιεσμένα συναισθήματα για ένα πρόσωπο. Ο Ποσειδώνας από απέναντι καλεί εσάς του πρώτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας, να διατηρήσετε την ευθυκρισία σας ώστε να αποφύγετε να ωραιοποιήσετε ένα νέο πρόσωπο. Καλό είναι να διατηρήσετε την λογική σας ώστε να μην πληγωθείτε. Οι μήνες Φεβρουάριος, Σεπτέμβριος και Νοέμβριος ενέχουν κάποιον βαθμό δυσκολίας μιας και η κρίση σας δεν είναι ξεκάθαρη. Από τον Αύγουστο και έπειτα η τύχη αυξάνεται ενώ ευνοείστε οι του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου σε αισθήματα. Μάλιστα, ο μήνας Οκτώβριος μοιάζει θεαματικός. Πολλοί από εσάς και δη οι του δευτέρου δεκαημέρου δεν αποκλείεται να γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα και να καείτε σε έναν έρωτα μοιραίο που θα σας αλλάξει άρδην. Προσέχετε τον Μάρτιο την στάση σας απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μιας και η συμπεριφορά σας ίσως γίνει απόλυτη ή αλλοπρόσαλλη. Σίγουρα μπαίνετε σε ένα στάδιο μεταβατικό, όπου η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει αλλαγές, μεταβολές. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο έχετε περισσότερο ζόρι μιας και καλείστε να συμπεριφερθείτε με περισσότερη ωριμότητα. Ωστόσο, οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Στην πλώρη της αλλαγής!

Ζυγός: Ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκεις δέχεσαι και διαφορετικές επιρροές. Σίγουρα εσύ του δευτέρου δεκαημέρου βιώνεις τις πιο καταιγιστικές αλλαγές και εξελίξεις αφού ο Ουρανός από τον Κριό σε βάζει σε μία διαδικασία κάθαρσης στις σχέσεις. Πολλές φορές βιώνεις έντονα, παθιασμένα και ανατρεπτικά συναισθήματα έτσι δεν αποκλείεται να βιώνεις κεραυνοβολήματα μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας. Στην σφαίρα του πιθανού ενθουσιώδεις σχέσεις, άκρως συναρπαστικές και διασκεδαστικές. Εάν πάλι διατηρείς έναν μακροχρόνιο δεσμό μέσα στο 2015 μπορεί να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις ή να αναζητάς την ελευθερία συνεπώς αυτό το «επιτακτικό» σου αίτημα θα οδηγήσει στην διάλυση μιας μακροχρόνιας σχέσης. Ο έρωτας, το φλερτ, οι περιπέτειες και τα ερωτικά σκιρτήματα είναι στο πρόγραμμα τον μήνα Μάρτιο αλλά και στην πορεία του καλοκαιριού. Εσύ του πρώτου δεκαημέρου δεν αντιμετωπίζεις ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο, όμως ο μήνας Σεπτέμβριος θα είναι καθοριστικός και θα κληθείς να λάβεις μία οριστική απόφαση σχετικά με μία αισθηματική σου υπόθεση. Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου υπάρχουν αλλαγές, ανακατατάξεις στον έρωτα και στην προσωπική σου ζωή έτσι τον μήνα Σεπτέμβριο φαίνεται να πέφτει η αυλαία σε ένα ζήτημα καρδιάς. Μέσα στο νέο έτος μπορείς να σταθεροποιήσεις μία γνωριμία, να επισημοποιήσεις μία νέα γνωριμία και να την δεις να προχωράει με περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά προς το μέλλον. Όσον αφορά εσένα του τρίτου δεκαημέρου βαδίζεις απτόητος, με την τύχη να είναι δίπλα σου. Όμορφες στιγμές στον έρωτα, νέες γνωριμίες γεμάτες ενθουσιασμό και κέφι σε βοηθάνε να ανασυγκροτηθείς. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους το νέο έτος και ειδικότερα μέχρι το καλοκαίρι έχεις όλες τις ευλογίες και ευκολίες να πραγματοποιήσεις μία νέα, ελπιδοφόρα σχέση. Το καλοκαίρι κρύβει ευκαιρίες και σίγουρα πρέπει να επωφεληθείς.

Σκορπιός: Το νέο έτος σίγουρα φέρνει περισσότερες ευκαιρίες, τύχη και χαμόγελα όσον αφορά τον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ του πρώτου δεκαημέρου δέχεσαι τις θετικότερες επιρροές και μπορείς να πραγματοποιήσεις μία σχέση γεμάτη ρομαντισμό, έντονο συναίσθημα και πάθος κάτι τελοσπάντων που αγγίζει την τελειότητα. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σε βοηθάει να υλοποιήσεις το μεγάλο σου όνειρο και να ζήσεις έναν έρωτα παραμυθένιο. Και όμως, τέτοιοι έρωτες υπάρχουν, είναι πραγματικότητα. Από τον Αύγουστο και έπειτα οι ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και έχεις σημαντική εύνοια σε ζητήματα καρδιάς. Περισσότερες γνωριμίες, δικτύωση, κοινωνικότητα και εξωστρέφεια σε καθιστούν δημοφιλή και γοητευτικό. Ο μήνας Σεπτέμβριος χρειάζεται κάποια προσοχή καθώς μπορεί να μεγεθύνεις κάποιες καταστάσεις και δεν αποκλείεται να ωραιοποιήσεις ένα πρόσωπο για αυτό κράτα τον ρεαλισμό σου και την ευθυκρισία σου ώστε να μην απογοητευτείς στην συνέχεια. Ο Οκτώβριος είναι εξαιρετικός και μπορείς να σταθεροποιήσεις μία νέα σχέση. Το πάθος, ο ερωτισμός, το ρομάντζο, η αισιοδοξία και το χιούμορ θα είναι πηγαία στην νέα περιπέτεια της ζωής σου. Μάλιστα, εσύ του δευτέρου δεκαημέρου περνάς σε μία φάση ριζικής μεταμόρφωσης και ο έρωτας χτυπάει κόκκινο. Η αισθηματική σου ζωή γίνεται ποιοτικότερη, περισσότερο παθιασμένη, ερωτική και ακόρεστα σεξουαλική. Όσον αφορά εσένα του τρίτου δεκαημέρου στο διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιό σου και εκεί είναι που θα κριθεί το μέλλον και η πορεία του δεσμού σου. Εάν διατηρείς μία σχέση κατ αναγκαστικά, από συνήθεια θα κληθείς να βάλεις ένα τέλος ή να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με το ταίρι σου ώστε να πάρετε μία απόφαση. Δεν αποκλείεται ένα οριστικό ξεκαθάρισμα, το οποίο θα οδηγήσει στον χωρισμό ή στην επανατοποθέτηση για ένα ζήτημα καρδιάς. Οι αλλαγές για όλους, ανεξαρτήτως δεκαημέρου πλέον έρχονται αβίαστα, λιγότερο έντονα και δεν προκαλούν ψυχολογική φόρτιση. Πολύ πιθανόν να βιώσετε μία ευχάριστη έκπληξη στον έρωτα και δη οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Μέσω της κάθαρσης οδηγείστε στην αναγέννηση. Νέα πορεία!

Τοξότης: Χρονιά σταθμός το 2015 μιας και πλέον σε συντροφεύει ο Mr. Κρόνος και καλείσαι να φερθείς ανάλογα των ποιοτήτων του, ώριμα, με σύνεση και σωφροσύνη. Εσύ του πρώτου δεκαημέρου δέχεσαι πιο έντονα την επιρροή του και τώρα καλείσαι να ενηλικιωθείς και να συμπεριφερθείς με ωριμότητα. Εάν διατηρούσες έναν δεσμό από συνήθεια ή από ανάγκη τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια τα προβλήματα και θα κληθείς να πάρεις μία οριστική απόφαση για το μέλλον της σχέσης σου. Τα σενάρια; Δύο! Ο χωρισμός ή ο επαναπροσδιορισμός και η αλλαγή πλεύσης απέναντι στο άτομο που σε συντροφεύει. Μάλιστα, πολλές φορές δεν έχεις την αντίστοιχη ευθυκρισία και τον ανάλογο ρεαλισμό καθώς ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς προκαλεί κυριολεκτικό υπνωτισμό. Ειδικότερα, οι μήνες Φεβρουάριος, Σεπτέμβριος και Νοέμβριος είναι δύσκολοι και χρειάζεται να αναδείξεις τον ρεαλισμό σου και τους ανοιχτούς σου ορίζοντες ώστε να αποφύγεις να πληγωθείς λόγω ωραιοποίησης των καταστάσεων. Εσύ του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου βρίσκεσαι στην καρδιά του καλοκαιριού και μέχρι τον Αύγουστο δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Ο συνδυασμός του Ουρανού από τον Κριό και του Δία από τον Λέοντα και τα μεταξύ τους τρίγωνα τον Μάρτιο και το καλοκαίρι υπόσχονται ζουμερές ερωτικές υποθέσεις. Η αισθηματική σου ζωή είναι όλοι εκπλήξεις και οι ευκαιρίες υψώνονται στο τετράγωνο. Φλερτ, έρωτες, περιπέτειες, αισιόδοξες και ελπιδοφόρες γνωριμίες έρχονται να φωτίσουν την ζωή σου προσφέροντας χρώμα, άρωμα και ανανέωση. Οι μήνες Απρίλιος και Σεπτέμβριος φέρουν αλλαγές, ανακατατάξεις σε ζητήματα καρδιάς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές και ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική σου ζωή. Εσύ του δευτέρου δεκαημέρου έχεις επιτακτικότερη ανάγκη από κάτι ουσιαστικό, βαθύ και δεν αρκείσαι στην επιφανειακή ένωση, αναζητάς την απόλυτη ταύτιση. Συμβουλή μου, να απολαύσεις τον έρωτα αλλά με την αντίστοιχη ωριμότητα γιατί λίγο αργότερα ο Κρόνος θα κρίνει τις πράξεις σου. Ενηλικίωση λοιπόν!

Αιγόκερως: Το 2015 είναι μία χρονιά πολλά υποσχόμενη για την αισθηματική σου ζωή. Στο πρώτο οχτάμηνο ο Δίας από τον Λέοντα υπόσχεται συσπείρωση, αναγέννηση και επέκταση για εσένα του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Οι ήδη δεσμευμένοι έχετε την ανάγκη για ουσιαστικότερη δέσμευση και ταύτιση με τον/την σύντροφό σας ενώ παράλληλα μπορείτε να γεφυρώσετε το χάσμα εάν είχε προκληθεί την περασμένη διετία. Προβλήματα σεξουαλικής φύσεως μπορούν να αντιμετωπιστούν και να ξεπεραστούν. Μάλιστα, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο στο παιχνίδι μπαίνει και η Αφροδίτη έτσι έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαίτερα ερωτικό καλοκαίρι. Πολλοί από εσάς θα ερωτευτείτε, εάν ανήκατε στους εργένηδες σίγουρα θα εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή μιας και δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στον μεγάλο έρωτα. Από τα μέσα Αυγούστου ο Δίας στην Παρθένο σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνουν ριζικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Εάν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα τον Οκτώβρη μιλάει για έναν μεγάλο, θυελλώδη έρωτα, ο οποίος έρχεται στην ζωή σου για να αλλάξει όλο σου το είναι. Ωστόσο, πολλές φορές μέσα στην χρονιά εσύ του δευτέρου δεκαημέρου βιώνεις έντονες αντιφάσεις και μπορεί να γίνεσαι απόλυτος, δογματικός, με υπερβολικές απαιτήσεις στον έρωτα ενώ και η αμφιταλάντευσή σου μεταξύ δέσμευσης και ελευθερίας πρέπει να χαλιναγωγηθεί καθώς μπορεί να προκαλέσει τριβές στην αισθηματική σου ζωή. Προσοχή χρειάζεται ο μήνας Σεπτέμβριος και Νοέμβριος διότι δεν αποκλείεται να εξιδανικεύσεις ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει στην ζωή σου. Παιδί του Κρόνου είσαι, έχεις τον τρόπο να διατηρήσεις την ευθυκρισία σου. Εσύ του τρίτου δεκαημέρου μπορείς να σταθεροποιήσεις ένα ζήτημα καρδιάς το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στο διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9. Στο μενού του διαστήματος αυτού; Μία αναθεώρηση στον έρωτα που οδηγεί στην επισημοποίηση, στην συμβίωση ή στον γάμο. Τέλος, εσύ του πρώτου δεκαημέρου πιθανώς να ζήσεις έναν έρωτα έξω από τον κόντρα «ρεαλιστή» χαρακτήρα σου, κάτι που θα σου αλλάξει την διάθεση και θα μαλακώσει την ψυχολογία σου. Οι απολαύσεις είναι επίγειο αγαθό, απόλαυσέ το!

Υδροχόος: Εάν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο το ζωδίου τα νέα δεν είναι διόλου άσχημα μιας και στο νέο έτος θα έχεις την σύμπραξη του Κρόνου ώστε να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή. Μία νέα σχέση, μία συμβίωση, μία επισημοποίηση, ένας γάμος; Όλα είναι στην σφαίρα του πιθανού. Την περασμένη χρονιά αντιμετώπισες πολλές αλλαγές και δεν αποκλείεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο να συνεχιστούν αλλά οι όποιες αλλαγές θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην αισθηματική σου ζωή. Εσύ του δευτέρου δεκαημέρου είσαι ο λιγότερο επιβαρυμένος μιας και έχεις μόνο την εύνοια του Δία και του κυβερνήτη σου Ουρανού. Το μεταξύ τους τρίγωνο προσφέρουν ανανέωση, νέες γνωριμίες, πολύ έρωτα, άφθονο φλερτ και ελάχιστες δυσκολίες. Εάν είσαι αδέσμευτος έχεις όλες τις ευλογίες να φτιάξεις έναν νέο δεσμό. Εάν πάλι είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναθερμάνεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Όσον αφορά εσένα του τρίτου δεκαημέρου τα πράγματα δεν είναι άσχημα, έως τον Αύγουστο έχεις την στήριξη Δία και Ουρανού. Το καλοκαίρι το μεταξύ τους τρίγωνο φέρνει ευκαιρίες, διασκεδάσεις, ανανέωση και μία ανάλαφρη διάθεση αλλά όμως ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό και έτσι θα κληθείς να λάβεις μία οριστική απόφαση για το μέλλον μιας σχέσης σου. Από τις 14/6 έως τις 17/9 θα αναθεωρήσεις και δεν αποκλείεται να χωρίσεις οριστικά από ένα πρόσωπο που σε κρατάει πίσω. Τα σενάρια; Δύο! Ή αλλάζεις τακτική απέναντι στην αισθηματική σου ζωή και στο άτομο της καρδιάς σου ή χωρίζεις, λυτρώνοντας τον εαυτό σου από πιέσεις και δεσμεύσεις. Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο και δη ο συνδυασμός της με τον Δία έως τα μέσα Αυγούστου υπόσχονται αφθονία, ανοίγματα, φλερτ αλλά και τύχη. Έρωτας υπό φιλτράρισμα λοιπόν!

Ιχθείς: Το 2015 είναι μία χρονιά γεμάτη εκπλήξεις. Πρώτα απ όλα έρχεσαι αντιμέτωπος με τον Κρόνο και δη εσύ του πρώτου δεκαημέρου, έτσι καλείσαι να ωριμάσεις, να ενηλικιωθείς και να συμπεριφερθείς με περισσότερη σοβαρότητα για ζητήματα καρδιάς. Εάν διατηρούσες μία σχέση, η οποία ήταν ατροφική θα δοκιμαστεί και το αποτέλεσμα θα είναι ή ο χωρισμός ή η αναθεώρηση και αλλαγή τακτικής απέναντι στον/στην σύντροφό σου. Ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου επηρεάζει εσένα του πρώτου δεκαημέρου και σε οδηγεί σε ερωτικές γνωριμίες ονειρικές, ιδανικές. Από την φύση σου είσαι ευαίσθητη και φευγαλέα ψυχή και ο Ποσειδώνας εντείνει τον χαρακτήρα σου αυτό. Δεν είναι διόλου απίθανο να ζήσεις έναν έρωτα χωρίς προηγούμενο. Και όμως και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Το καλό της υπόθεσης έγκειται στο τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα κάτι που σε προσγειώνει και έτσι δεν χάνεις τον ρεαλισμό σου. Πολλές φορές αναπτύσσεις ένα χάρισμα που λανθάνει μέσα σου, αυτό της λογικής έτσι καταφέρνεις να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα και να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης συναισθηματικής. Από τα μέσα Αυγούστου ο Δίας απέναντί σου ανοίγει τον κύκλο των γνωριμιών και δεν αποκλείεται να επισυνάψεις έναν νέο δεσμό. Οι εργένηδες του ζωδιακού πολύ πιθανόν να γνωρίσετε το άλλο σας μισό ενώ ο έρωτας θα ανθίσει και θα πάρει έκταση και ένταση. Ο μήνας Οκτώβριος μοιάζει εξαιρετικός και μπορεί να σταθεροποιήσει μία σχέση ζωής για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου. Εσύ που ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο από τις 14/6 έως τις 17/9 δεν αποκλείεται να σταθεροποιήσεις έναν δεσμό, να συμβιώσεις ή να παντρευτείς. Είναι ένα διάστημα που ευνοεί την σταθεροποίηση, την δέσμευση και την αλλαγή όρκων αγάπης. Οι εκλείψεις στον άξονά σου φέρνουν αλλαγές και ανακατατάξεις στην αισθηματική σου ζωή. Επηρεάζεσαι αμεσότερα εσύ του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Μέσα στην νέα χρονιά θα γνωρίσεις πολύ κόσμο νομίζοντας ότι βρήκες την αδελφή ψυχή σου. Πολλές φορές θα νιώσεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό αλλά καλό είναι να είσαι o open-minded μιας και θα γνωρίζεις συνεχώς κόσμο. Οι αλλαγές είναι στο μενού της χρονιάς αυτής και καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις μιας και είσαι επιρρεπής στον έρωτα και στα παιχνίδια της καρδιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου