Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Θερινό Ηλιοστάσιο ~ Καλό Καλοκαίρι

Την Κυριακή 21/6 και ώρα 19:38 ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο εγκαινιάζοντας το θερινό Ηλιοστάσιο. Η μεγαλύτερη ημέρα του καλοκαιριού αποτελεί γεγονός. Το συνειδητό κομμάτι, η εξωστρέφεια, η χαρά, οι διασκεδάσεις χτυπάνε κόκκινο. Ο ωροσκόπος του θερινού ηλιοστασίου ανατέλλει στον Τοξότη (στην 12 μοίρα). Κυβερνήτης ολόκληρου του ωροσκοπίου είναι ο Δίας, ο πλανήτης ευεργέτης, της επέκτασης, της πληθωρικότητας και της γενναιοδωρίας. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Ήλιου, στον Λέοντα μαζί με την Αφροδίτη (σύνοδος) κάτι που μας κάνει πληθωρικούς, πομπώδεις και έτοιμους να ερωτευθούμε ή να μας ερωτευτούν. Δίας και Αφροδίτη στον όγδοο (8 οίκο) μιλούν για μυστικές ερωτικές ενώσεις, για πάθη, έντονο ερωτισμό και ακράτητη σεξουαλικότητα. Η τυχερή σύνοδος στον οίκο του Σκορπιού μιλάει για μία μεταμόρφωση αφού πρώτα έχει προηγηθεί ένας οδυνηρός θάνατος.

Σημαντική όψη; Αυτή του τριγώνου του Δία και της Αφροδίτης προς τον Ουρανό, ο οποίος από τον τέταρτο οίκο (4 οίκο) μιλάει για ενόραση, διορατικότητα, πρόοδο. Οι ευκαιρίες έρχονται εντελώς απροσδόκητα και ξαφνικά. Τύχη και εύνοια θα υπάρξουν σε θέματα κληρονομικά, εφορίας, δανείων και διατροφής. Πιθανώς η ανάγκη μας να ξοδέψουμε για να καλοπεράσουμε θα εκτοξευθεί στα ύψη. Ωστόσο, οι συνειδητοποιήσεις θα είναι έντονες. Οι επιρροές συγκλίνουν υπέρ παράνομων ερωτικών σχέσεων, με μοιραία πάθη. Ήλιος και Άρης σε σύνοδο μιλούν για σχέσεις ερωτικές που στηρίζονται στο σεξουαλικό στοιχείο ενώ δεν αποκλείεται να μπουν στην ζωή μας νέοι άνθρωποι, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν σε επίπεδο δράσης και πρωτοβουλίας. Πολλές φορές στις σχέσεις μας ίσως είμαστε αδιάλλακτοι, εγωιστές ή επιθετικοί ενώ κάποιες φορές δεν θα εκλείψει το στοιχείο της ψευδαίσθησης και του ψέματος για αυτό καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί με τις υποσχέσεις των άλλων, οι οποίοι δεν θα έχουν ξεκάθαρες προθέσεις.

Κυβερνήτης του πέμπτου (5 οίκου) του έρωτα η Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό μιλάει για αιφνίδιες ερωτικές σχέσεις, έντονες διασκεδάσεις και ξέφρενα ξεφαντώματα. Η δημιουργικότητα χτυπάει κόκκινο και μπορούμε να προωθήσουμε επαγγελματικά-επιχειρηματικά σχέδια. Θα παρατηρηθεί αύξηση των γεννήσεων αλλά και των εγκυμοσουνών έως την φθινοπωρινή ισημερία του Οκτώβρη. Όσον αφορά θέματα οικονομικά, μισθοδοσίας, αξιών και σταθερών θα υπάρξει κάποια αναθεώρηση και οι αναθεωρήσεις επί του χρηματωπιστωτικού συστήματος δεν αποκλείεται να είναι επωφελείς. Σαν να διαφαίνεται μία αλλαγή στο καπιταλιστικό σύστημα οικονομίας. Θα πραγματοποιηθούν πολλά ταξίδια και η επικοινωνία θα ζωντανέψει τονώνοντας τις σχέσεις μας. Καλό θερινό ηλιοστάσιο, καλό καλοκαίρι!!!

Υγεία, αγάπη, αφθονία, φως, χρυσάφι και πολύ έρωτα στις καρδιές μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου