Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Δίας αντίθεση Ποσειδώνας/Προβλέψεις

Κριός: Προσοχή σε θέματα εργασίας ή σε εργασιακές προτάσεις συνεργασίας που σου γίνονται αυτόν τον καιρό μιας και οι όροι μπορεί να είναι ασαφείς. Προσοχή στα κουτσομπολιά στον χώρο εργασίας σου αλλά και σε πισώπλατα μαχαιρώματα. Απέφυγε διατροφικές υπερβολές & καταχρήσεις. Εύθραυστη ψυχολογία στην κριτική. Ωστόσο, αυξάνεται η διαίσθηση και η προφητική σου ικανότητα.

Ταύρος: Προσοχή χρειάζεται στην ερωτική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έχεις εξιδανικεύσει καταστάσεις, γεγονότα αλλά και τον/την σύντροφό σου. Διατήρησε τον ρεαλισμό σου ώστε να μην πέσεις από τα σύννεφα. Εάν κάνεις μία νέα γνωριμία αυτήν την περίοδο μην πιστεύεις τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, περίμενε τον Οκτώβριο και εκεί θα καταλάβεις τι συμβαίνει πραγματικά. Πιθανές απογοητεύσεις από φίλους ή ομοϊδεάτες. Συναισθηματικές καταχρήσεις. Διόλου απίθανο να ματαιώνεται ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ.


Δίδυμοι: Η παραπλανητική αντίθεση Δία-Ποσειδώνα φέρνει πολυδιάσπαση ενέργειας στην καθημερινή σου ζωή έτσι μπορεί να μειώνεται η αποδοτικότητα σου. Προσοχή χρειάζεται στο σπίτι, στην οικογένεια αλλά και στον επαγγελματικό χώρο καθώς κάποιες κακές εκτιμήσεις ή η επιπολαιότητα σου μπορεί να σε εκθέσουν. Μην αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες στην καριέρα γιατί χάνεις την αποτελεσματικότητα σου. Προσοχή σε κλοπές ή σε απώλειες αντικειμένων. Δεν αποκλείεται άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος να είναι σαν σε σύγχυση και να χρειαστεί να είσαι εκεί, στηρίζοντας τα. Εύθραυστη ψυχολογία, αίσθημα μεταμέλειας.

Καρκίνος: Η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα προκαλεί ένα επικοινωνιακό βραχυκύκλωμα. Κακή συνεννόηση, ασυνεννοησία και προβλήματα στην επικοινωνία. Χρειάζεται να είσαι ακριβής στον τρόπο που εκφράζεσαι ή διατυπώνεις ένα θέμα καθώς μπορεί να μην γίνεται αντιληπτό. Πιθανά προβλήματα στις μετακινήσεις σου, με το όχημα σου. Προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς αλλά και με τον νόμο. Εάν εργάζεσαι σε χώρο με έγγραφα πρόσεχε μην χάσεις κάποιο επίσημο έγγραφο. Προσοχή στην αφηρημάδα και στις απώλειες αντικειμένων.

Λέων: Η υπερβατική αντίθεση Δία-Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια έντονα οικονομικά προβλήματα και ασάφειες γύρω από τα οικονομικά σου. Οι πηγές εισοδήματος μοιάζουν ρευστές και πιθανώς να χάνεις κάποιες εισοδηματικές πηγές. Απέφυγε να δανείσεις χρήματα ενώ φρόντιζε μην χάσεις το πορτοφόλι σου ή κάποια χρεωστική-πιστωτική κάρτα. Μην υπογράφεις συμβόλαια οικονομικού περιεχομένου. Ιδανική επιρροή για να ασχοληθείς με την τέχνη ή κάτι εναλλακτικό ώστε να βρεις συμπληρωματικές πηγές εσόδων. Κλονισμός σταθερών, αξιών, εύθραυστο σύστημα. Μπορεί να υπάρχουν πρακτικά εμπόδια, έτσι κάποια σχέδια σου δεν υλοποιούνται εύκολα.

Παρθένος: Στον άξονα σου συμβαίνει η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα έτσι μπορεί να συνειδητοποιείς τις κακές εκτιμήσεις σου ή την εσφαλμένη εικόνα που είχες για σχέσεις, συνεργασίες ή για τον/την σύντροφό σου. Είναι σαφές πως είσαι ορθολογιστής και ρεαλιστής ωστόσο αυτή η επιρροή σε οδηγεί σε εσφαλμένες κρίση έτσι πιθανώς να πέφτεις από τα σύννεφα για τις επιλογές σου. Εάν κάνεις μία νέα γνωριμία φρόντισε να μην εμπιστευτείς το νέο άτομο που εισβάλλει, ο Οκτώβρης θα αποδείξει τις προθέσεις του. Επιχειρηματικά-επαγγελματικά σχέδια πιθανώς να ματαιώνονται ή να αναβάλλονται. Είσαι σαν σε σύγχυση, διατήρησε την τετράγωνη λογική σου.

Ζυγός: Απέφυγε τα παρασκήνια, τις κρυφές συμμαχίες καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε κουτσομπολιά που θα πάρουν έκταση και αυτό θα σε εκθέσει κοινωνικά. Μην οδηγείσαι σε διατροφικές καταχρήσεις, απέφυγε να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά εύθραυστη σαν γυαλί και μπορεί να πικρένεσαι από τα σχόλια των γύρω σου. Ασυνεννοησία και πολυδιάσπαση στον εργασιακό χώρο, παρεξηγήσεις με συνεργάτες & συναδέλφους. Αθλήσου, ασχολήσου με την γυμναστική, την εναλλακτική γυμναστική και διοχέτευσε την ενέργεια σου.

Σκορπιός: Η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα φέρνει πιθανές απογοητεύσεις από τον φιλικό σου κύκλο ή από συνεργάτες-ομοϊδεάτες. Δεν αποκλείεται να νιώθεις προδομένος/η, φρόντισε μην διοχετεύσεις το δηλητήριο σου και πνιγείς. Βρες κάτι δημιουργικό, κάτι που σε εκφράζει και ξεμπλόκαρε την ενέργειά σου. Πιθανώς να ματαιώνονται σχέδιά σου, από τον Οκτώβρη υλοποιούνται. Δεν αποκλείεται να νιώθεις πως έκανες λάθος επιλογές στην αισθηματική σου ζωή και η εικόνα που έχεις για τον/την σύντροφό σου καταρρίπτονται. Δάμασε την έντονα συναισθηματική σου φύση, επιστράτευσε την λογική σου ώστε να μην πέσεις από ουρανοξύστη. Έντονος ρομαντισμός και ευαισθησίες.

Τοξότης: Η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Πιθανώς να υπάρχει σύγχυση, πολυδιάσπαση σε τέτοιου είδους ζητήματα και να νιώθεις σαν σε κινούμενη άμμο. Πιθανώς να έχεις κάνει κάποιες επιλογές για το επαγγελματικό σου μέλλον και τώρα να υπάρχουν εμπόδια ώστε να τις υλοποιήσεις. Διατήρησε τον ρεαλισμό σου και την αντικειμενική σκέψη ώστε να μην προσγειωθείς απότομα στην πεζή πραγματικότητα. Ωστόσο, μην χάνεις την "Πίστη" σου καθώς ακροβατείς σε έναν τεντωμένο σκοινί σχιζοφρένειας. Προσοχή σε ζητήματα σπιτιού, σε απώλειες αντικειμένων ή στα υδραυλικά του σπιτιού. Εάν ασχολείσαι με ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα η δημοτικότητα σου χτυπάει κόκκινο.

Αιγόκερως: Το τεχνοκρατικό ζώδιο σου βάλλεται στον τρόπο σκέψης καθώς προκαλεί σύγχυση και αποπροσανατολισμό η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα. Πρόσεχε τον τρόπο που εκφράζεσαι και στο πως τοποθετείσαι καθώς είσαι ασαφής και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εσφαλμένες ή λαθεμένες εντυπώσεις. Πρόσεχε τις σχέσεις σου με αδέλφια, συγγενείς αλλά και με τον νόμο, να είσαι νομοταγής. Πιθανώς να υπάρξουν προβλήματα στις μετακινήσεις σου ή στο μεταφορικό σου μέσο. Πρόσεχε την αφηρημάδα σου για να μην χάσεις αντικείμενα. Μην σκέφτεσαι πολλά πράγματα, αντιμετώπιζε τα ένα ένα και αποτελεσματικά.

Υδροχόος: Η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι προσεκτικός σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφών. Καλό είναι να μην ανοίγεσαι οικονομικά τούτη την περίοδο καθώς μπορεί να εκτεθείς και να χάσεις ένα μεγάλο ποσό. Ασάφεια, ανασφάλεια και αβεβαιότητα γύρω από θέματα οικονομικά σε αγχώνουν και σε ταλανίζουν. Πιθανώς να χάνεις πηγές εισοδήματος αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι διόλου απίθανο να ανακαλύψεις νέους τρόπους εισροής εσόδων. Η ψυχολογία σου αρκετά εύθραυστη και είσαι καθόλου ανεκτικός/ή στην κριτική. Όμορφες, ρομαντικές στιγμές σε περιμένουν με το ταίρι σου. Εάν είσαι αδέσμευτος πρόσεχε τις νέες γνωριμίες, μην ποντάρεις μονομιάς

Ιχθείς: Ποσειδώνας! Το χάος! Η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Είσαι που είσαι από την φύση σου χαοτικός έτσι αυτές τις ημέρες ζεις σε έναν κόσμο γνώριμο. Ασάφειες, αβεβαιότητα ταλανίζουν σχέσεις, συνεργασίες αλλά και την προσωπική σου ζωή. Η επιπολαιότητα, η κακή συνεννόηση και οι απογοητεύσεις μπορούν να σε χαρακτηρίζουν αυτήν την περίοδο. Εάν είσαι δεσμευμένος/η και κατασταλαγμένος/η ίσως βιώνεις τον απόλυτο έρωτα, την απόλυτα ιδανική σχέση. Εάν κάνεις τώρα μία γνωριμία πρόσεχε μην επενδύεις συναισθηματικά σε νέα άτομα. Προσοχή χρειάζεται στην επικοινωνία αλλά και στον επαγγελματικό χώρο. Απέφυγε τα κουτσομπολιά και μην εκτεθείς σε σχόλια κακεντρεχών ανθρώπων. Από την άλλη, μπορεί να πραγματώνεις ένα όνειρο ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου