Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Αύγουστος - Ζώδια & Προβλέψεις


Κριός: Μήνας σύνθετος, περίπλοκος και γεμάτος περιπέτεια αναμένεται ο Αύγουστος. Ένα εκρηκτικό κοκτέιλ συνθέτει το πλανητικό σκηνικό για το δικό σας ζώδιο. Ήλιος και Αφροδίτη στο μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα διανύουν το 5ο ηλιακό σας σπίτι και αυτό σας υπενθυμίζει πως η ζωή είναι δημιουργία. Έρωτας, δημιουργία, διασκέδαση και αγάπη κατακλύζουν τη ζωή σας και αυτό σας ανανεώνει και ανεβάζει τις μετοχές σας. Είστε ερωτικοί και τονίζονται θετικά οι σχέσεις σας, για τους παντρεμένους βελτίωση στις σχέσεις με τα παιδιά είναι πολύ πιθανές. Ο Άρης από τις 3 του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου και το 4ο ηλιακό σας σπίτι προκαλεί εντάσεις και συγκρούσεις όσον αφορά την οικογένειά σας ή τον επαγγελματικό σας τομέα. Ενεργοποιεί την έκλειψη της 1ης Ιουλίου και με έναν σταυρό από τα παρορμητικά ζώδια προκαλεί ανατροπές, αλλαγές και αναθεωρήσεις. Φανείτε μετριοπαθείς και με λιγότερη παρόρμηση απεμπλακείτε από αντιπαραθέσεις που μόνο αρνητικό κόστος μπορεί να φέρουν. Πιθανόν να χρειαστεί να σταθείτε σε κάποιο άτομο της οικογένειας σας ή ένα επαγγελματικό θέμα να σας ξεβολέψει. Φροντίστε τις διακοπές σας για το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα.   


   
Ταύρος: Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα φωτίζεται το 4ο ηλιακό σας σπίτι και οι οικογενειακές σας σχέσεις ανακτούν δύναμη και ενισχύονται. Ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να έχει μια θετική εξέλιξη και αυτό να σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Ο Άρης σε όλο σχεδόν το κομμάτι του μήνα προκαλεί εντάσεις με στενούς συγγενείς, αδέλφια και με άτομα γειτονικής προέλευσης. Φανείτε προσεκτικοί όταν οδηγείτε, τσεκάρετε το μεταφορικό σας μέσο, προσέχετε που στέλνετε μηνύματα και email. Ο Άρης ενεργοποιεί την έκλειψη της 1ης Ιουλίου και μπορεί να έχετε αλλαγές, ανατροπές και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις με το στενό περιβάλλον σας ή τα αδέλφια σας. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης και τα νέα μπορεί να είναι αναπάντεχα. Εφόσον είχατε εργαστεί με σύνεση και κοπιαστικά μπορεί να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δίδυμος: Τρελά μου Διδυμάκια Ήλιος και Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα και το τρίτο ηλιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας προσφέρουν ευκαιρίες για μικρές μετακινήσεις, ταξιδάκια και έντονη mobility. Μπορείτε να διασκεδάσετε και να οργανώσετε τις διακοπές σας έχοντας αρκετά καλή διάθεση και κοινωνικότητα. Σχέσεις με στενούς συγγενείς και αδέλφια βελτιώνονται. Γνώριμα για σας μέρη μπορεί να σας προσφέρουν χαλάρωση και τόνωση. Όχι άσχημος μήνας για τα ερωτικά σας αλλά προσοχή σε περιπέτειες που μπορεί να προσβάλλουν τη μόνιμη σχέση σας εφόσον είστε δεσμευμένοι. Ο Άρης από τον Καρκίνο ενεργοποιεί την έκλειψη της 1ης Ιουλίου και φέρει απρόοπτα έξοδα και δαπάνες βγάζοντας σας nok aout όσον αφορά τον προϋπολογισμό σας. Αν έχετε σκαρφιστεί μια εναλλακτική πηγή εσόδων μπορεί να αποφέρει καρπούς και να σας ενισχύσει οικονομικά.

Καρκίνος: Το ντουέτο Ήλιου & Αφροδίτης από τον Λέοντα και το δεύτερο ηλιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας μπορεί να φέρει έσοδα και επιστροφή οφειλόμενων προς εσάς χρημάτων. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση σας και νιώθετε μια ολίγη ασφάλεια. Δεν είναι άσχημος μήνας για τα οικονομικά σας. Ό Άρης από το ζώδιο σας φέρει μια εγρήγορση, αφύπνιση και σας γεμίζει με ενέργεια. Είστε δυνατοί, δυναμικοί και ανανεωμένοι, μπορείτε να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν και έχετε όλο το σθένος να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας. Μην γίνεστε όμως εριστικοί σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί μπορεί να έχετε απροσδόκητες αλλαγές ή απώλειες, οι οποίες μπορεί να σας πονέσουν. Καλείστε να κάνετε ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών και ενεργοποιείται η έκλειψη της 1ης Ιουλίου κλείνοντας έναν κύκλο της ζωής σας. Η προσωπικότητα σας αλλάζει και δημιουργείτε έναν νέο και ανανεωμένο εαυτό, ας γίνει και επίπονα. Θα απολαμβάνετε στη συνέχεια το καινούριο σας εγώ.

Λέων: Χρόνια πολλά μωρά μου. Ο μήνας Αύγουστος σας ανήκει δικαιωματικά αφού Ήλιος και Αφροδίτη παίρνουν τη σκυτάλη βρισκόμενοι  στο δικό σας ζώδιο. Είστε γεμάτοι ενέργεια, λάμψη, μεγαλοπρέπεια και ομορφιά. Οι σχέσεις σας τονίζονται θετικά και μπορείτε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κερδίζοντας όσα επιθυμείτε. Είναι σαφώς ο μήνας των διακοπών σας και μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφο ενώ οι ελεύθεροι βγείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης και φλερτάρετε, είστε γοητευτικοί και γεμάτοι σαγήνη. Ό Άρης από το 12ο ηλιακό σας σπίτι προκαλεί εύθραυστο ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να φανείτε επιρρεπείς σε τροφές που εμπεριέχουν τοξίνες. Ακολουθείστε μια διατροφή πλήρη σε βιταμίνες, η οποία θα σας εξασφαλίσει την καλή λειτουργία του οργανισμού σας. Μην ρισκάρετε σε κολύμβηση, σπορ και αθλητικά γεγονότα μπορεί να είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Προσέξτε μολύνσεις από ουσίες ή τρόφιμα. Ενεργοποιείται η έκλειψη της 1ης Ιουλίου και η ψυχολογία σας μπορεί να είναι elevator αλλά ένα παρασκήνιο και μια ψυχική ταλαιπωρία μπορεί να φτάνουν στο τέλος τους. Αμήν. Ο Δίας σας χαρίζει δύναμη, προβολή και εξελίξιμες καταστάσεις για τον επαγγελματικό σας τομέα μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Παρθένος: Αξιαγάπητα Παρθενάκια μπορεί ένα παρασκήνιο να επηρεάζει περίεργα την ψυχολογία σας ωστόσο από τις 20 του μήνα και μετά τα πράγματα καλυτερεύουν. Αυτό δεν σημαίνει πως είστε άτυχοι καθώς η Αφροδίτη από το 12ο ηλιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας λειτουργεί με ένα προστατευτικό πέπλο και σας σώζει από κακοτοπιές και κατραπακιές. Ό Άρης από τον Καρκίνο ενεργοποιεί την περίφημη έκλειψη της 1ης Ιουλίου και επηρεάζει τον τομέα της φιλίας και της συλλογικότητας. Μπορεί να ασχοληθείτε με τη φιλανθρωπία ή μπορεί να γίνετε περισσότερο υπολογίσιμη δύναμη στον τομέα του συλλογικού. Αποφύγετε μόνο εντάσεις με φίλους και συλλόγους, φανείτε διαλλακτικοί και διασφαλίστε τα κεκτημένα σας. Καλύτερο διάστημα για να οργανώσετε τις διακοπές σας είναι το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου καθώς η είσοδος πλανητών στο ζώδιο σας θα φωτίσει ολόπλευρα την πληθωρική σας προσωπικότητα. Οι μετοχές σας ανεβαίνουν και γίνεστε ιδιαίτερα ερωτικοί και θελκτικοί. Προσοχή σε περιττά έξοδα.

Ζυγός: Το ντουέτο Ήλιου & Αφροδίτης από το φιλικό προς το δικό σας ζώδιο του Λέοντα θα φέρει στο πλευρό σας φίλους, οι οποίοι θα φανούν πολύτιμοι για την χαλάρωση και την αναζωογόνηση σας. Με αρκετά καλή κοινωνική διάθεση μπορείτε να επιτύχετε πολλά και να ενδυναμώσετε την εικόνα σας. Ο Αύγουστος έχει ένα μικρό αγκαθάκι καθώς ο Άρης από τον 10ο ηλιακό σας οίκο προκαλεί αγώνα δρόμου, αλλαγές και ανατροπές σε θέματα καριέρας ή οικογένειας και αυτό μπορεί να προκαλέσει έναν ανεπιθύμητο εκνευρισμό. Έχετε πλέον ωριμάσει και βρίσκεστε σε μία φάση ωρίμανσης κατά την οποία αποκτάτε σοφία και κύρος, οι ευθύνες δε βλάπτουν, αντιθέτως καταξιώνουν και μας καθιστούν κυρίαρχους του εαυτού μας. Αποφύγετε ανταγωνισμούς και εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο ή αυτόν της οικογένειας. Αφήστε μια μίνι άδεια για τις 10 Σεπτέμβρη, δεν θα σας βλάψει.

Σκορπιός: Σκορπίνια μην σκέφτεστε τόσο πολύ τα επαγγελματικά σας και το πώς αυτά θα εξελιχθούν. Ξεκουραστείτε και γεμίστε τις μπαταρίες σας, ανανεώστε τον εαυτό σας και όλα τα άλλα έχετε τον τρόπο σας να τα επιτυγχάνετε. Ευκαιρίες και εύνοια σε θέματα καριέρας και οικογένειας. Ο Άρης από τον Καρκίνο ενεργοποιεί την ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουλίου και μπορείτε να οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή σε έναν εξωτικό προορισμό. Προσεκτικά όταν οδηγείτε και στις μετακινήσεις σας. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα σπουδών, πιθανή η έγκριση ενός μεταπτυχιακού σας. Κρατείστε μερικές μέρες άδεια για τα τέλη Αυγούστου και τις αρχές Σεπτεμβρίου καθώς θα έχετε καλύτερη διάθεση και θα έχετε λιγότερες έγνοιες και σκοτούρες.

Τοξότης: Καθόλου άσχημος μήνας ο Αύγουστος. Το αχτύπητο δίδυμο Ήλιου & Αφροδίτης από τον φιλικό προς εσάς Λέοντα μπορεί να σας κάνει κοινωνικούς, δημοφιλείς και extrovert. Δεν αποκλείεται να οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό και να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Η σεξουαλική σας κατάσταση τονώνεται και έχετε υψηλά αποθέματα ενέργειας, εκπέμπεται ιδιαίτερο ερωτισμό και η λίμπιντο φτάνει στο ζενίθ της. Θέλετε να ανανεώσετε την εικόνα σας και την εμφάνιση σας, μην διστάσετε! Κάντε το και διεκδικείστε τον έρωτα, ο οποίος σας χτυπά την πόρτα. Ευνοούνται οι διακοπές κοντά στη φύση, η οποία μπορεί να σας καταπραΰνει και να φρεσκάρει την προσωπικότητα σας. Οργανώστε κάποια απόδραση σε camping με φίλους ή το μοναδικό σας ταίρι. Ο Άρης με την είσοδο του στον Καρκίνο προκαλεί σπατάλες και δαπάνες που μπορεί να σας βλάψουν λίγο οικονομικά, να είστε φειδωλοί. Βάλτε και κανένα μανταλάκι στις τσέπες.

Αιγόκερως: Εμπρός λοιπόν καλά μου πατίνια που έλεγε και ο αστυνόμος Σαϊνης. Ο Άρης απέναντι σας, πυροδοτεί καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και εσείς πρέπει να φανείτε σοφοί όπως ακριβώς σας δασκαλεύει ο κυβερνήτης σας, Κρόνος. Οι άλλοι μπορεί να σας προκαλούν νεύρα, μην αφήσετε τις παρορμήσεις σας να χαλάσει σχέσεις ζωτικής σημασίας για εσάς. Το δίδυμο Αφροδίτης & Ήλιου από το 8ο ηλιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας αυξάνει την σεξουαλικότητά σας στα ύψη, είστε μαγνητικοί, ερωτικοί και εκπέμπετε ερωτικά σήματα. Κάποια έσοδα ή επιστροφές οφειλόμενων ποσών μπορούν να ενισχύσουν το πορτοφόλι σας και έτσι να περάσετε τις διακοπές σας λίγο περισσότερο glamorous, όπως εσείς θέλετε. Ο Άρης ενεργοποιεί την έκλειψη της 1ης Ιουλίου και θα έχετε αλλαγές, ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος: Ο τομέας σχέσεις φωτίζεται το μήνα Αύγουστο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη απέναντί σας. Είστε πιο όμορφοι και γοητευτικοί. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να μπείτε στο κυνήγι του έρωτα ενώ οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε τη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας. Είστε δημοφιλείς και επικοινωνιακοί. Έχετε καλή διάθεση και μπορείτε να οργανώσετε τις διακοπές σας μέσα στο πρώτο εικοσαήμερο του μήνα. Ο Άρης από τον Καρκίνο ενεργοποιεί την έκλειψη της 1ης Ιουλίου και μπορεί να προκαλέσει στομαχικές διαταραχές και κάποια εξασθένιση του αμυντικού σας συστήματος. Αποφύγετε καταχρήσεις και τοξικά φαγητά, φάτε τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες και διασφαλίστε το καλύτερο για τον οργανισμό σας. Πιθανώς να εμφανιστούν κάποιες υποχρεώσεις στον εργασιακό τομέα, οι οποίες θα σας ξεβολέψουν αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι θα κάνετε διακοπές.

Ιχθύες: Ήλιος & Αφροδίτη φωτίζουν τον εργασιακό σας τομέα και αυτόν της υγείας. Δεν αποκλείεται ο οργανισμός σας να αυξήσει τις άμυνες του και καταστάσεις στον εργασιακό τομέα μπορούν να βρουν δυναμικές λύσεις έτσι ώστε η κατάσταση να εξομαλυνθεί. Ό Άρης όλο το μήνα σας κάνει ερωτικούς και καρδιοκατακτητές. Οι μετοχές σας ανεβαίνουν και το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Ο έρωτας σας συνεπαίρνει και έχετε μια ακόρεστη όρεξη για φλέρτ και ξελογιάσματα. Η έκλειψη του Ιουλίου ενεργοποιεί τον ερωτικό τομέα και θα είναι ένας μήνας γεμάτος με νέες γνωριμίες και περιπέτειες. Ερωτικά σκιρτήματα, απολαύσεις και δημιουργία. Φανείτε μόνο συγκρατημένοι στη διαχείριση των οικονομικών σας και μην οδηγείστε σε περιττά έξοδα. Είτε στην αρχή είτε στο τέλος του Αυγούστου το σύμπαν συνωμότησε στο να σας δώσει ξεκούραση, χαλάρωση, είναι μεγαλόκαρδο για σας.  

                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου