Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αστρολογικό προφίλ Παρασκευής-Σαββατοκύριακου(16-17-18 Σεπτεμβρίου)


Όλα τα ζώδια θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν λίγη ξεκούραση μέσα στο Σαββατοκύριακο καθώς η Σελήνη σήμερα Παρασκευλη και αύριο Σάββατο διατρέχει το ζώδιο της έξαρσής της, αυτό του Ταύρου ενώ την Κυριακή στις 11 το πρωί κάνει την είσοδό της στο αέρινι & επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων.


Παρασκευή-Σάββατο: Σήμερα ήδη από το πρωί η Σελήνη σχηματίζει αρμονική όμη τριγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και μας χαρίζει ψυχικό σθένος, συναισθηματική ανθεκτικότητα και αντοχή. Τα συναισθήματά μας είναι βαθειά και μυστηριώδη, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε συνθηκών και καταστάσεων που είναι αρκετά επίπονες-οδυνηρές.

Το μεσημέρι πραγματοποιεί όψη σύνόδου με τον μέγα ευεργέτη Δία και γίνεται μία Σελήνη, γήινη, πρακτική και αισθησιακή. Η συναισθηματική επέκταση-έκφραση με έναν μεγαλεπήβολο τρόπο είναι μία έκφανση αυτής της όψης. Μπορούμε να νιώσουμε συναισθηματικά ανανεωμένοι, λαμπεροί. ηρεμία, καλή διάθεση και ενέργεια. Δυναμώνει τις σχέσεις μας με την οικογένεια και τη μητέρα. Έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα υπέροχο μεσημεριανό τραπέζι, γεμάτο αφθονία αγαθών και σε εναρμόνιση με το πολυτιμότερο δώρο μας, τις οικογένειές μας. Ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία.

Προς το βράδυ σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον πλανήτη της επικοινωνίας, της νόησης, τον Ερμή. Επιτακτικό και πάγιο αίτημα; Η συναισθηματική έκφραση και η επικοινωνία. Μπορούμε να οργανώσουμε μία έξοδο και να απολαύσουμε χαμηλή-απαλή μουσική σε συνδυασμό με ευχάριστες συζητήσεις. Δυνατότητα να προσκαλέσουμε φίλους ή συγγενείς στο σπίτι μας και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

Αύριο σχηματίζει όψη τριγώνου με τον σύντροφό της Ήλιο και αυτό προσδίδει στην ημέρα εξαιρετικές προοπτικές. Τα ζευγάρια μπορούν να υλοποιήσουν από κοινού τα ψώνια της εβδομάδας και τους δίνεται η ευκαιρία να ενδυναμώσουν την όποια φθορά της εβδομάδας. Ενέργεια και καλή διάθεση αφθονούν. Ένα πνεύμα συνεργασίας μπορεί να είναι εμφανές από την αρσενική και από την θυληκή πλευρά.

Προς μεσημέρι-απόγευμα η Σενήνη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Άρη και αυτό προσδίδει συναισθηματική ρώμη, γενναιότητα και θάρρος. Μπορούμε να τολμήσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ακόμη και αν ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του(Καρκίνος)! Η Σελήνη από τη θέση της έξαρσής της παρέχει όλες τις προυποθέσεις για έκφραση συναισθήματος. Κάποια δραστηριότητα όπως Joking μπορείτε να οργανώσετε ώστε να είστε fit .

Τέλος σχηματίζει προς τα ξημερώματα Κυριακής-Πρωί Κυριακής όψη δυσαρμονίας με τον Ποσειδώνα και νιώθουμε συναισθηματικά άτονοι ή αποπροσανατολισμένοι. Ευτυχώς οι περισσότεροι έχουν γυρίσει ξημερώματα και η όψη θα τους βρει στον ύπνο....όσοι έχουνε ξυπνήσει μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ή το πρινό τους με ηρεμία. Η φύση ή μια βόλτα κοντά στη θάλασσα μπορούν να φανούν ευεργέτιδες. Ένα τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα πριν χαλάσει ο καιρός από Τρίτη και μας φέρει το φθινόπωρο είναι το κατάλληλο αναζοογονητικό όπλο για την αντιμετώπιση της ερχόμενης εβδομάδας.

Γιόγκα και διαλογισμός ευνοούν επίσης.

Από τις 11 και μετά η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και η διάθεση γίνεται ανάλαφρη, επικοινωνιακή. Έχουμε ανάγκη να εκφραστούμε και να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας. Σχηματίζει όψεις αρμονικές με Ουρανό και Αφροδίτη και τα συναισθήματά μας ρέουν ακατάπαυστα, ανανεωμένα και αλτροιστικά. Πάγιο αίτημα η συναισθηματική αρμονία και η ομορφιά...άλλο ένα όμορφο απόγευμα-βράδυ μας περιμένει. Εκφραστείτε, δηλώστε τα συναισθήματά σας.

Αυτά όσον αφορά το mood του Σαββατοκύριακου από άποψη Σελήνης.

Μέσα στο Σ/κ ο πλανήτης του έρωτα και των οικονομικών, η Αφροδίτη πραγματοποιεί σκληρή όψη αντίθεσης και φέρνει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα σε σχέσεις-συνεργασίες και το γάμο. Προστατεύστε τα με διαλακτικότητα και μην επαναστατείτε. Έχουμε τόσες όμορφες όψεις και μία Σελήνη δυνατή, μπορούμε να ανατρέψουμε το κλίμα τασακωμών, χωρισμών και αποξένωσης. Είναι μία ένδειξη, η οποία ταρακουνά σχέσεις με μη στέρεη βάση. Δημιουργεί συναισθηματικές δονήσεις. Προσοχή και σε σπατάλες καθώς οδηγεί σε έξοδα για καλοπέραση. Προτιμότερο βέβαια να ξοδέψετε παρά να τσακωθείτε η να χωρίσετε.

Προβλέψεις για 16η - 17η -18η Σεπτεμβρίου.

Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο σε όλους !!!

                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου