Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ανάδρομος Δίας στον Ταύρο


                                                                                                                                                                                   
Ο Δίας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τη νομοθεσία, τη νομολογία, την παιδεία, την εκπαίδευση, την ανώτερη μόρφωση, τους ορίζοντες και οτιδήποτε σχετίζεται με το πνευματικό.

Κινείται πλέον φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και θέτει υπό αμφισβήτηση και τροποποιήσεις θέματα νομοθετικά, νομολογιακά, ψηφίσματα, παιδείας και εκπαίδευσης. Κλονίζονται θέματα ασφάλειας και ύλης καθώς ο Ταύρος είναι κατ' εξοχήν ζώδιο της ύλης και θα δούμε θέματα που σχετίζονται με το ζώδιο αυτό να μπαίνουν σε μία φάση επαναπροσδιορισμού και ενδοσκόπησης.

Αναταράξεις, διαταραχές και τροποποιήσεις είναι ήδη ορατές. Η κατάσταση στην Ελληνική παιδεία και τα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι επιεικώς απαράδεκτη. Το κείμενο δέχεται μία προσωπική χροιά αγανάκτησης από μέρους όχι μόνο δικού μου αλλά και όλως των συμφοιτητών μου και φοιτητών της Ελλάδας που είναι κατά των καταλήψεων και αυτής της αναρχίας-ασυδοσίας.

Το κακό κάρμα ορισμένων  , τα χαμηλά επίπεδα συνειδητότητας και πνευματικότητας είναι ικανά να ανατρέψουν το όραμα και τους στόχους όσων έχουν στόχους και αγωνίζονται.

Η Ελληνική παιδεία μπορεί να τροποποιηθεί και να αλλάξει ριζικά όχι με χουλιγκανισμούς, ασυδοσίες και εκμεταλλεύσεις.

Το κακό κάρμα όλων αυτών θα ξεπληρωθεί με προσωπικό τους τίμημα.

Το σύμπαν είναι σοφό και ο Δίας ευεργέτης, ο Κρόνος ο κριτής και η δικαιοσύνη είναι αρμοδιότητα αυτών των δύο πλανητών.

Έλλειψη επικοινωνίας, μπλοκαρισμένες αντιλήψεις και πνευματικές ιδέες, νομικές αναβολές και καθυστερήσεις στο μενού. Δύσκολη περίοδος και για τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και μάλιστα στο ζώδιο του Ταύρου(συμβολίζει την ύλη) θα είναι ακόμη πιο έντονα.

Οι σπόροι της αλλαγής μπαίνουν αλλά οι αναταραχές αναμένονται σφοδρές και σκληροπυρηνικές .

                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου