Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Αφροδίτη σε αρμονικό εξάγωνο με Άρη


Η Αφροδίτη από την Παρθένο συναντάει τον Άρη από τον Καρκίνο σε αρμονική όψη εξαγώνου και έτσι οι ημέρες είναι αρκετά ερωτικές καθώς οι ποιόητες των δύο αυτών πλανητών σχετίζονται με τον έρωτα.


Η όψη επηρεάζει από σήμερα 9 Σεπτεμβρίου μέχρι Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.


Η Αφροδίτη συνδέεται με τον έρωτα, την αγάπη και τα αισθήματα καρδιάς ενώ ο Άρης με την ενέργεια, τη δραστηριότητα, τη δυναμική και τη σεξουαλικότητα, τις λιμπιντικές ποιότητες.

Η Αφροδίτη κοντά στην απόλυτη πτώση της (27η Παρθένου) και ο Άρης επίσης κοντά στην απόλυτη πτώση του (27η Καρκίνου) δυσκολεύονται να εκφράσουν τη δυναμική τους και αυτό μας κάνει επιφυλακτικούς, διστακτικούς, μυστικούς και με αδυναμία έκφρασης των συναισθημάτων.

Το θετικό είναι πως η όψη αυτή εξομαλ΄νει λίγο το κλίμα > και συμπαρασύρει λίγο την πτωτική τους θέση καθώς εμπλεκόμενοι σε όψη μεταξύ τους εκπέμπουν σήματα έρωτα και φορτίου.

Ένα ερωτικό τριήμερο μέσα στην όλη ταραχή της Πανσελήνου στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου . Ας καταφέρουμε να σπάσουμε τον πάγο της πτωτικής τους θέσης και ας εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας . Η πίεση και η συναισθηματική φόρτιση της πανσελήνου ας διοχετευτεί στο ερωτικό-σεξουαλικό παιχνίδι .

 Τα δύο ερωτικά αρχέτυπα στην αστρολογία ενώνουν τις δυνάμεις τους συνδυαστικά και αρμονικά και δίνουν έμφαση στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης ευαίσθητος, συναισθηματικός και δοτικός σε συνδυασμό με μία Αφροδίτη ρεαλίστρια, όχι τόσο εκδηλωτική και πρακτική συμπαρασύρουν ο ένας τον άλλον και προσφέρουν ευχάριστες ερωτικές στιγμές, αυξημένη ερωτική διάθεση, νέους έρωτες και φλερτ για Καρκίνους και Παρθένους. Από κοντά κομμάτι στη μερίδα του λέοντος έχουν Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου