Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Αναλυτικές Προβλέψεις Μηνός Οκτωβρίου


Κριός:  Καθόλου αρνητικός ο μήνας Οκτώβριος για το δικό σας ζώδιο αγαπημένα μου Κριάρια καθώς δίνεται έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με οικονομικά κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου. Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος σταδιακά εισέρχονται στο ζώδιο του Σκορπιού και τονίζουν τέτοιου είδους θέματα. Η τάση σας για επιβολή και ανάδειξη ισχύος σημαντική ενώ παράλληλα ο ερωτισμός σας και η σεξουαλικότητά σας εκτοξεύονται στα ύψη. Μπορείτε να εξοφλήσετε οφειλές ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας επιστραφούν οφειλόμενα ποσά. Σημαντικές οι εξελίξεις γύρω από τον τομέα των οικονομικών. Η διάθεσή σας βέβαια σταδιακά γίνεται πιο εσωστρεφής και δύσκολα μπορούν οι άλλοι να καταλάβουν τα βαθύτερα σας ένστικτα. Ο Άρης από τον Λέοντα δρα άκρως υποστηρικτικά και σας χαρίζει δημιουργική διάθεση και ένα ιδιάζον ενδιαφέρον για ερωτικές περιπέτειες. Διασκέδαση, έρωτα μείζονα θέματα. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προάγει την κοινωνική σας ζωή, χαρίζει κοινωνικότητα και επιτυχίες σε σχέσεις-συνεργασίες ή το γάμο. Την αρμονία και την ισόρροπη διάθεση διαδέχονται τα βαθιά συναισθήματα και το πάθος. 



Ταύρος:  Σύνθετος μήνας ο Οκτώβριος, όχι κακός αλλά απαιτητικός. Το πέρασμα των πλανητών στο απέναντι ζώδιο του Σκορπιού χαρίζει επιτυχημένες συναναστροφές, σχέσεις και συνεργασίες. Οι άλλοι γίνονται προτεραιότητα σας ενώ παράλληλα η σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας βελτιώνεται σημαντικά. Μπορείτε να προστατεύσετε και να βελτιώσετε τις βάσεις στο γάμο σας ενώ παράλληλα οι δεσμευμένοι έχετε όλες τις προϋποθέσεις να βελτιώσετε το δεσμό σας. Οι αδέσμευτοι βγείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης και διασκεδάστε, ερωτευτείτε. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σας. Ο Άρης χαλάει κάπως το καλό κλίμα και προκαλεί αγώνα δρόμου για θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας, το σπίτι σας και την ασφάλειά σας. Κάποιο άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντός σας πιθανώς να χρειαστεί τη βοήθειά σας. Ο Δίας σας προστατεύει σημαντικά και φέρνει ευκαιρίες για επέκταση. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θέματα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να πάρουν την καλύτερη δυνατή τροπή, η επιτυχία είναι κοντά σας. Η υγεία σας βρίσκεται σε καλά επίπεδα.

Δίδυμος:  Αρκετά απαιτητικός αλλά όχι αρνητικός ο μήνας Οκτώβριος για το δικό σας ζώδιο. Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος εισερχόμενοι σταδιακά στο ζώδιο του Σκορπιού δίνουν έμφαση σε θέματα εργασίας, τα οποία μπορεί να είναι αρκετά θετικά και να σας χαρίσουν τιμές και ικανοποίηση. Αρκετές ευθύνες αλλά και πρόοδος. Η υγεία σας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα αλλά μην το παρακάνετε και στη δουλειά γιατί «η δουλειά βλάπτει τον αφέντη». Ο Άρης σας βάζει σε ένα διαρκές παιχνίδι μετακινήσεων και επικοινωνιακού ντόμινο. Μετακινήσεις, επικοινωνίες τονίζονται ιδιαιτέρως ενώ παράλληλα θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς καθώς από τον Λέοντα πυροδοτεί καταστάσεις και προκαλεί ένα κλίμα έκρυθμο. Προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο και κατά την οδήγησή σας. Εξελίξεις σε θέματα σπουδών και νομικών υποθέσεων για τους νεότερους σε ηλικία ενώ οι μεγαλύτεροι μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα εκπαίδευσης. Το πρώτο δεκαήμερο ιδιαίτερα ερωτικό και κοινωνικό, η διάθεσή σας ανεβασμένη και η παρουσία σας έχει δύναμη στο αντίθετο φύλο. Οι δεσμευμένοι έχετε τις προϋποθέσεις να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης και αφεθείτε στα θεόσταλτα μονοπάτια του έρωτα. Νέα ευχάριστα από τα παιδιά σας μπορεί να δεχτείτε και αυτό θα σας ικανοποιήσει δεόντως.


Καρκίνος:  Ιδιαίτερα ερωτικός μήνας ο Οκτώβριος καθώς Αφροδίτη, Ερμής, Ήλιος διαδοχικά εισέρχονται στο ζώδιο του Σκορπιού και δίνουν έμφαση στο κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργία, τη διασκέδαση και τη χαρά της ζωής. Θέλετε να παραβρεθείτε σε κοσμικά γεγονότα και events. Η διάθεση σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, είστε εξωστρεφείς και μπορείτε να φανείτε συγκλονιστικά δημιουργικοί. Ο μαγνητισμός σας δεν αφήνει ασυγκίνητους τους γύρω σας και αυτό ανεβάζει το θερμόμετρο στην ερωτική σας ζωή, η οποία φλέγεται. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι ακολουθήστε τα κρυφά μονοπάτια του έρωτα και αφεθείτε στην ερωτική συνομωσία που έχει ορίσει το σύμπαν για εσάς. Ο Άρης προκαλεί έξοδα και σας οδηγεί σε καταναλωτική μανία, φανείτε συνετοί και σώφρονες στις δαπάνες για να εξασφαλίσετε έναν όχι ελλειμματικό προϋπολογισμό. Κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας δεν θα λείψουν, φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και να τα αντιμετωπίσετε με ηρεμία και ρεαλισμό. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα έγκειται για επαφές με άτομα της οικογένειάς σας και για ανανέωση των ενδοοικογενειακών σας σχέσεων. Δεν αποκλείεται να κάνετε μία ανακαίνιση χώρου ή μία μετακόμιση.

Λέων:  Αγαπημένα μου Λιοντάρια δεν θα χαρακτήριζα ουδέτερο τον μήνα Οκτώβριο για το δικό σας ζώδιο αλλά σύνθετο. Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος κλιμακωτά κάνουν την είσοδό τους στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι σας και την ασφάλειά σας. Τέτοιου είδους θέματα έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν διευθέτηση. Πολύ πιθανόν να χρειαστείτε τη βοήθεια ενός ατόμου μέσα από την οικογένειά σας, δεν αποκλείεται να κάνετε μία ανακαίνιση ή να προβείτε σε μία μετακόμιση. Έχετε όλες τις προϋποθέσεις για να βελτιώσετε ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Ο Άρης από το δικό σας ζώδιο σας χαρίζει δύναμη, μαχητικότητα, δυναμικότητα, ανανέωση και ακόρεστο σεξουαλισμό. Θέστε στόχους και υλοποιήστε τους με θάρρος και τόλμη. Δεν παρεκκλίνετε εύκολα από αυτούς και έχετε όλες τις προδιαγραφές να τους επιτύχετε. Οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα είναι σαφώς καλύτερα καθώς έχετε την υποστήριξη των πλανητών από το φιλικό ζώδιο του Ζυγού. Κοινωνικότεροι και με πιο ανάλαφρη διάθεση έχετε και μία ικανότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με αδέλφια ή τους στενούς συγγενείς σας. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας βρίσκει σε διαρκή κίνηση και έχετε επαφές, συζητήσεις ενώ παράλληλα μπορείτε να προωθήσετε συνεντεύξεις και βιογραφικά, πιθανώς να έχουν θετική τροπή.

Παρθένος:  Ο μήνας Οκτώβριος σας επιφυλάσσει μετακινήσεις, συζητήσεις και σας βάζει σε έναν επικοινωνιακό κυκλώνα. Μπορεί να πραγματοποιήσετε μικρά ταξίδια εντός χώρας για λόγους επαγγελματικούς. Μην ξεχάσετε να τα συνδυάσετε και με αναψυχή έστω στον ελεύθερο χρόνο σας. Μπορείτε να προωθήσετε σχέδιά σας περί βιογραφικών και συνεντεύξεων κυρίως μετά το πρώτο δεκαήμερο. Βελτιώστε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Ο Άρης από τον Λέοντα προκαλεί στρες και θέλετε να κρατήσετε τα σχέδιά σας στο σκοτάδι. Να κινείστε προσεκτικά καθώς τα κακόβουλα σχόλια και οι εχθρικές επιδρομές δε θα λείψουν αλλά έχετε όλη την εξυπνάδα να κινηθείτε ευέλικτα και με το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο μπορείτε να ανατρέψετε το κλίμα, εξάλλου υπάρχουν και εύνοιες. Να ξεκουράζεστε αρκετά γιατί πιθανώς να νιώθετε πεσμένες τις άμυνες του ανοσοποιητικού συστήματός σας, οι καλή βιταμίνωση και οι αλκαλικές τροφές είναι επωφελείς. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να είστε συγκρατημένοι με τα οικονομικά σας καθώς μπορεί να προβείτε σε αγορές και να ζημιώσετε τον προϋπολογισμό σας. Πιθανές επιστροφές οφειλόμενων ποσών ενώ παράλληλα μπορεί να έχετε και κάποια έκτακτα έξοδα. Χρειάζεται συνετή διαχείριση.

Ζυγός:  Μήνας ο οποίος θέτει σε πρώτο πλάνο τον τομέα των οικονομικών σας ο Οκτώβριος. Το πέρασμα Αφροδίτης, Ερμή και Ήλιου σταδιακά στο ζώδιο του Σκορπιού στρέφουν το ενδιαφέρον σας σε θέματα ασφαλείας, κεκτημένων και οικονομικών. Επιστροφές οφειλόμενων ποσών ή μία εύρεση εναλλακτικής εργασίας που θα επιφέρει επιπρόσθετο εισόδημα είναι στα πιθανά σενάρια. Πιθανότητα για πληρωμές δικές σας προς νομικά ή φυσικά πρόσωπα. Μην οδηγείστε σε καταναλωτική μανία καθώς μπορείτε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Το χρήμα φεύγει όσο εύκολα έρχεται. Ο Άρης από τον Λέοντα τονίζει των τομέα της φιλίας και της μαζικοποίησης. Η συμμετοχή σας σε ομαδικές-συλλογικές δραστηριότητες εντείνεται ενώ παράλληλα χρειάζεται προσοχή στις φιλικές σας σχέσεις καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και ρήξεις. Οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα είναι σαφώς πιο βολικές καθώς οι πλανήτες από το ζώδιό σας τονίζουν την ομορφιά σας, τη διπλωματία σας, τη φινέτσα σας και μπορείτε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξασφαλίζοντας επιτυχία, τιμές και διατηρώντας τα κεκτημένα σας.

Σκορπιός:  Μήνας όχι άσχημος ούτε απόδοσης μέγιστης ικανοποίησης, μήνας σύνθετος αλλά και απαιτητικός. Σαφώς όμως έχετε προστασίες και μπορείτε να νιώσετε δημιουργικοί. Το πέρασμα της Αφροδίτης, του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιό σας σταδιακά αυξάνουν τη γοητεία σας, την ομορφιά σας και τη διπλωματία σας. Η επικοινωνιακή ικανότητά σας βελτιώνεται και όλα τα φώτα σταδιακά και δικαιωματικά στρέφονται στο δικό σας ζώδιο. Μπορείτε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να διεκδικήσετε όσα πιστεύεται ότι σας αξίζουν. Ο έρωτας παίρνει φωτιά και σας υπόσχεται ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο/στη σύντροφό σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης και απολαύστε την εύνοια του σύμπαντος. Ο Άρης από τον Λέοντα στρέφει την ενέργειά σας σε θέματα επαγγελματικής φύσεως ενώ παράλληλα σας φέρνει στο επίκεντρο της κοινωνικής προβολής. Θα χρειαστεί να δώσετε μάχες στον επαγγελματικό χώρο και να αντιμετωπίσετε αντίπαλα στρατόπεδα, διαθέτετε όλη τη μαχητικότητα και έχετε προστασίες από τους πλανήτες που εισέρχονται στο ζώδιό σας. Θετικός στις εξελίξεις και ο Δίας, ο οποίος φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες που σας δίνουν πνοή ζωής. Οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα είναι πιο εσωστρεφείς και θέλετε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, νιώθετε αποκομμένοι ή ανένταχτοι αλλά το κλίμα αλλάζει.

Τοξότης:  Μήνας όχι αρνητικός, αμφιθυμικός καθώς έχετε προστασίες και πιέσεις. Η Αφροδίτη από τις 9, ο Ερμής από τις 13 και ο Ήλιος από τις 23 εισέρχονται στο ζώδιο του Σκορπιού και το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι έτσι τονίζονται θέματα ψυχολογίας και αποκρυφισμού. Έχετε ένα αίσθημα απομόνωσης ή καλύτερα θέλετε να κρατήσετε τις ιδέες σας, τις σκέψεις σας μυστικές και κρυφές. Επικρατεί ένα παρασκήνιο, το οποίο πολλές φορές δημιουργείτε από μόνοι σας αλλά η τροπή που θα πάρει είναι μάλλον ευνοϊκή. Η Αφροδίτη πίσω από το ζώδιό σας λειτουργεί σαν φύλακας-άγγελός και σας προστατεύει από εχθρικές επιθέσεις. Κάποιο πιθανό promotion από επαγγελματική σκοπιά δεν αποκλείεται. Ο Άρης από τον Λέοντα συσσωρεύει την ενέργειά σας σε θέματα σπουδών, ανώτερης εκπαίδευσης, γνώσης και επιμόρφωσης. Η κοινωνικότητά σας έχει θετικούς πόντους και θα είστε δημοφιλείς, κοινωνικοί. Μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας, το αποκτήσετε φήμη ενώ παράλληλα οδηγείστε σε επιτυχείς κοινωνικές-δημόσιες σχέσεις. Οι φίλοι είναι δίπλα σας ενώ περνάτε όμορφες-ξένοιαστες στιγμές μαζί τους. Δέχεστε αντίρροπες δυνάμεις αστρολογικά και θέλετε την κοινωνικότητα και τη συντροφικότητα ενώ παράλληλα αναζητάτε και τη μοναξιά σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε δραστήριοι κοινωνικά αλλά να κρατάτε μυστικές τις ιδέες σας. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είστε σαφώς πιο ευεργετημένοι καθώς η κοινωνικότητά σας και η συμμετοχή σας στο συλλογικό παίρνει σάρκα και οστά. Ο έρωτας δεν είναι απών και δέχεται ακόμα ευεργετικότερες επιρροές το πρώτο δεκαήμερο.

Αιγόκερως:  Σαφώς όχι αρνητικός μήνας για εσάς ο Οκτώβριος καθώς δέχεστε ευεργετικές επιρροές. Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος σταδιακά εισέρχονται στον οίκο του συλλογικού και ενεργοποιούν τα επίπεδα συλλογικής δραστηριοποίησης. Φίλοι είναι κοντά σας και έχετε όλες τις προϋποθέσεις να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στον εργασιακό σας χώρο. Ένα φλερτ μπορεί να προκληθεί στις ομαδικές σας αναζητήσεις, να είστε επιφυλακτικοί και μη θέτετε σε κίνδυνο μία μόνιμη σχέση σας. Όσοι ασχολείστε με διαδίκτυο, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και την τεχνολογία θα έχετε ωφέλειες και κέρδη. Ο Άρης από τον Λέοντα πυροδοτεί καταστάσεις που σχετίζονται με οικονομικά φορολογικού-κληρονομικού περιεχομένου έτσι αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων και οικονομικούς διακανονισμούς. Είστε ερωτικοί και σεξουαλικοί, διοχετεύστε την ενέργεια σε μία ουσιαστική ένωση και μην επενδύετε σε ανούσια φλερτ. Να εξασφαλίζετε ξεκούραση γιατί η υπερβολική κατάχρηση της ενέργειάς σας μπορεί να προκαλέσει εξουθένωση της άμυνάς σας. Το πρώτο δεκαήμερο μπορείτε να προωθήσετε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής σας. Το σύμπαν είναι γενναιόδωρο και αποφάσισε να σας ικανοποιήσει. Ο Δίας από τον Ταύρο σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς-παραγωγικούς και οι έρωτες είναι πλέον κομμάτι του εαυτού σας.

Υδροχόος:  Σταδιακό φωτίζεται το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον τομέα των επαγγελματικών και της κοινωνικής σας προβολής. Ένα μέτωπο που απορροφά την ενέργειά σας είναι αυτό αλλά θα έχετε επιτυχίες και απολαβές, βέβαια δεν θα λείψουν αντιδικίες και διενέξεις καθώς ο Άρης απέναντί σας προκαλεί προστριβές σε σχέσεις, συνεργασίες ή το δεσμό σας. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε τα βίαια ξεσπάσματα στο ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι ακολουθείστε την καρδιά σας και τα άδυτα μονοπάτια του έρωτα. Χρειάζεται ισορροπία στις σχέσεις σας είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές είτε διαπροσωπικές. Μπορείτε να αδράξετε τις επαγγελματικές ευκαιρίες. Το πρώτο δεκαήμερο είναι αρκετά ευνοϊκό για θέματα που σχετίζονται με την ανώτερη παιδεία και την εκπαίδευση ενώ μπορείτε να εκτελέσετε με μεγάλη επιτυχία πνευματικές εργασίες και θέματα σπουδών. Μπορείτε να δώσετε συνεντεύξεις και να αποστείλετε βιογραφικά σας ακόμα και στο εξωτερικό, μην αποκλείετε να έχετε ευχάριστες ειδήσεις και την πρόσληψή σας. Μπορείτε να οργανώσετε ταξίδια στο εξωτερικό είτε για λόγους επαγγελματικούς είτε για λόγους ψυχαγωγίας και διασκέδασης-αναψυχής.

Ιχθύες:  Μήνας θετικός ο Οκτώβριος για το δικό σας ζώδιο. Το πέρασμα των πλανητών στο ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί θέματα σπουδών, ανώτερης εκπαίδευσης και παιδείας. Μπορείτε να φέρετε εις πέρας πνευματικές εργασίες και να αποστείλετε βιογραφικά σημειώματα στο εξωτερικό, μην απορρίψετε το σενάριο της έγκρισής τους. Αισιοδοξία και ένα χαμόγελο συντροφεύουν την πορεία σας ενώ παράλληλα δεν είναι άσχημη περίοδος για τον έρωτα. Ένα φλερτ μπορεί να προκληθεί σε κάποιο ταξίδι σας στο εξωτερικό είτε είναι επαγγελματικής χροιάς είτε είναι αναψυχής. Ο Άρης από τον Λέοντα φλέγει τον τομέα της καθημερινότητάς σας και είστε σε διαρκή εγρήγορση. Η εργασία είναι απαιτητική, αφιερώνετε αρκετές ώρες. Να ξεκουράζεστε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε στην υπερεξάνληση και την κόπωση. Αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις με άτομα που συναναστρέφεστε επί καθημερινής βάσεως. Διατηρείστε χαμηλό προφίλ στον εργασιακό σας χώρο. Καλή διατροφή, βιταμίνωση και αρκετές ώρες ύπνου. Οι πρώτες δέκα ημέρες τονίζουν την ερωτική σας διάθεση και σας χαρίζουν σεξουαλικότητα και ενέργεια ενώ παράλληλα μπορείτε να επιτύχετε επωφελείς οικονομικούς διακανονισμούς φορολογικού-κληρονομικού περιεχομένου.

                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου