Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Αλεξάνδρειο Μέλαθρον



Ιστοσελίδα του καταστήματος
Το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον είναι ένα κτίριο που φιλοξενεί κοσμικά γεγονότα, δεξιώσεις, γάμους, βαφτίσια και τέτοιου είδους events. Οργανώνει catering και τροφοδοσία σε δεξιώσεις και επετείους. Δημιουργήθηκε στις 26/08/2005 και όπως κάθε άνθρωπος έτσι και κάθε επιχείρηση έχει το δικό της προσωπικό ωροσκόπιο και μπορούμε να εξάγουμε τα συμπεράσματά μας για την ποιότητά του ή για τον χαρακτήρα του. Σε έναν άνθρωπο κοιτάμε τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη για να εξάγουμε τα συμπεράσματά μας για τον χαρακτήρα ενώ στον προσωπικό χάρτη μίας επιχείρησης ενδιαφερόμαστε για την ποιότητα και για τις υπηρεσίες που παρέχει.


Εγκαινιάστηκε και λειτούργησε πρώτη φορά την 26η Αυγούστου 2005 υπό τον αστερισμό της Παρθένου. Ήλιος; Στην Παρθένο! Ζώδιο; Της γης! Ποιότητα; Μεταβλητή!
Είναι μία αίθουσα δεξιώσεων που παρέχει υπηρεσίες στο μέγιστο βαθμό και βασικό αίτημα του καταστήματος όπως εξάλλου δηλώνει και ο Ήλιος στην Παρθένο είναι η τελειότητα. Ξεχωρίζει για τις ικανότητές του προς την παροχή υπηρεσιών. Επικρατεί τελειότητα και λειτουργικότητα. Ο χώρος εξαιρετικά λειτουργικός, με συνεχή προσπάθεια για υλοποίηση και ικανοποίηση των επιθυμιών των φιλοξενούμενων. Πάγιο αίτημα της επιχείρησης αποτελεί η καλή οργάνωση και η απόλυτη ικανοποίηση των επιθυμιών των φιλοξενούμενων.

Αφροδίτη στο Ζυγό: Η Αφροδίτη, πλανήτης της φινέτσας, του έρωτα και της αγάπης από το ζώδιο της διακυβέρνησης της, αυτό του Ζυγού εκφράζει σε όλο της το μεγαλείο τα θετικά της χαρακτηριστικά. Ένας χώρος γοητευτικός, γεμάτος απολαύσεις και πολυτέλεια. Η κομψότητα του χώρου όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας είναι εμφανής. Υπέροχη διακόσμηση και ένας χώρος μοντέρνος, γεμάτος από χάρη. Η φινέτσα και η καλαισθησία στο χώρο μπορεί να γίνει αντιληπτή. Ένας μεγάλος χώρος, με ανέσεις και μεγάλης χωρητικότητας μπορεί να φιλοξενήσει τους καλεσμένους του και να εκπληρώσει κάθε τους επιθυμία.

Δίας στο Ζυγό: Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της αισιοδοξίας και της επέκτασης βρίσκεται στο Ζυγό και από εκεί μάλιστα σε στενό φλερτ με την Αφροδίτη χαρίζει κομψότητα και ένα πέπλο ομορφιάς και χάρης στο κατάστημά μας. Αφροδίτη και Δίας στο ζώδιο της συντροφικότητας και της ένωσης δικαιωματικά και με το νόμο δίνουν τον τίτλο « Αίθουσα οργάνωσης γάμων». Είναι ένα κατάστημα που δίνει έμφαση στην ένωση, τη συντροφικότητα και μάλιστα με έναν τρόπο μεγαλόπνοο και ιδανικό. Ο χάρτης, ο αστρολογικός χάρτης της επιχείρησης ταιριάζει γάντι με το είδος γεγονότων και κοσμικών γεγονότων που αντιπροσωπεύει.

Μιας και είναι ένα κατάστημα συσχετιζόμενο με το γάμο, μπορείτε να προμηθευτείτε νυφικά από το κατάστημα «Nufika Queens». Μπορείτε να το βρείτε στο face book. Υπεύθυνη καταστήματος: Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο www.gamosorganosi.gr και στο www.stargamos.gr . Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κατάστημα πατώντας στην Google «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» και στην σελίδα του στο face book : Alexandreio Melathron.

Βρίσκεται στο 47ο ΧΛΜ Θεσσαλονίκης-Βέροιας στην Αλεξάνδρεια.

Υπεύθυνος του καταστήματος: Παπαδόπουλος Δημήτριος

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2333025530

Στο σημείο αυτό θα παραχωρήσω ιδανικές ημερομηνίες για γάμους βάση αστρολογικής προσέγγισης:

Απρίλιος: 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 μοναδικές ημερομηνίες λίγο μετά την Νέα σελήνη στον Ταύρο, χαρίζουν ευαισθησία, δυναμισμό και είναι ανθεκτικές. Ιδανική περίοδος για Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους-Σκορπιούς-Καρκίνους και Ιχθείς.

Μάιος: 4, 5, 12 Θετικές ημέρες, Ήλιος-Δίας κοντά, σε σύνοδο χαρίζουν αισιοδοξία.

Ιούλιος: 7, 8, 12, 28, 29 ημέρες που ενισχύουν την επικοινωνία στον γάμο, την αισιοδοξία και την ανάλαφρη διάθεση. Ιδανικότερη περίοδος για Διδύμους, Τοξότες, Ζυγούς και Υδροχόους.

Αύγουστος: 9, 10, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30 Ιδανικές ημερομηνίες για Κριούς, Τοξότες, Λέοντες οι πρώτες δύο, οι υπόλοιπες για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Ευαισθησίες και ρομαντισμός τις δύο πρώτες, δυναμισμός και μαχητικότητα ή από κοινού καλή δράση υπόλοιπες.

Σεπτέμβριος: 5, 6, 12, 13, 14, 17, 18 Ιδανικότεροι γάμοι για Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους

Οκτώβριος: 2, 3, 9, 10, 30, 31 , Οι πρώτες 4 ημερομηνίες ιδανικές για Διδύμους, Τοξότες, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς-Λέοντες. Οι δύο τελευταίες ιδανικές για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς. Με Σκορπιούς να δέχονται τον Κρόνο σε σταθεροποιητική όψη.

Δεκέμβριος: 16, 17, 23, 24 . Φωτιά στις δύο πρώτες, τα της γης στις επόμενες .

Σελίδα νυφικών στο facebook

Σελίδα Καταστήματος δεξιώσεων & γάμου στο facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου