Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αστεροειδής Ήρα - JUNO


Ο αστεροειδής Ήρα σχετίζεται με τον/την πιθανή σύντροφο/σύζηγο ενός ανθρώπου. Η Ήρα μυθολογικά ήταν η μόνιμη σύζυγος του Δία. Με έναν σύντομο αποσυμβολισμό μπορούμε να καταλάβουμε πως συμβολίζει τον/τη μόνιμη σχέση-σύντροφό μας. 
Βρίσκεται στην 17η μοίρα του Ζυγού και μάλιστα σχηματίζει στενή όψη συνόδου με τον "Δάσκαλο" Κρόνο. Ο Κρόνος σε έξαρση εκεί ψάχνει ισορροπία και δικαιοσύνη στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η Ήρα εκεί μας κάνει να αναζητάμε τον/την ιδανική σύντροφο και μάλιστα με τρόπο σοφό και ώριμο.
Πάγιο αίτημα η σταθεροποίηση ή επισημοποίηση μιας σχέσης . Αναζητάμε την ισορροπία, την αρμονία μέσα στο γάμο! Τα κριτήρια που προσεγγίζουμε έναν σύντροφο ως μόνιμο δεσμό μας είναι ορθολογιστικά, ρεαλιστικά και απαιτούμε σταθερότητα, ειλικρινή αγάπη και δικαιοσύνη. Οι σχέσεις μας και ο σύντροφός μας θέλουμε να είναι πιστός, ώριμος, αξιοπρεπής, ευσεβής και να κατέχει καλή κοινωνική τάξη.
Έχουμε την ανάγκη για μία σχέση σοβαρή, φτάνουμε να αναζητάμε επιτέλους τη δέσμευση και να λειτουργούμε καλύτερα μέσα από τις σχέσεις και λιγότερο εγωιστικά-εγωκεντρικά! 
Το κλίμα για συντροφικότητα και αρμονία εντείνεται σταδιακά και προς το τέλος του μήνα. Από σήμερα η Αφροδίτη, από τις 23 ο Ήλιος, από τις 25 ο Ερμής και τέλος το καρέ του Ζυγού ολοκληρώνεται με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 27 Σεπτεμβρίου! Μία πολυαστρία στο Ζυγό και το αίτημά μας η ισορροπία !
Επιτέλους! Ήρθε η ώρα να προσθέσουμε πινελιές καλλιτεχνίας και κομψότητας στις ζωές μας; Δεν φοβόμαστε τη δέσμευση, η δέσμευση είναι σοφία γιατί μαθαίνουμε να συνυπάρχουμε και να σπάμε το μονότονο "εγώ" μας ..

                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου