Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 31/10-7/11/11 - Της Λίλιαν Σίμου


Η εβδομάδα ξεκινά με την έμφαση στα σταθερά ζώδια, αφού έχουμε έξι πλανήτες στον σταθερό σταυρό. Πείσμα, επιμονή, πάθος και ένταση για ό,τι επιθυμούμε να αποκτήσουμε, υλικά ή συναισθηματικά να έχουμε απολαβές και να ανακτήσουμε την ασφάλεια. Συχνά συναισθήματα με πίκρα και πόνο, απώλειες και μία τάση εκδίκησης για τα δεινά που αντιμετωπίζουμε, γίνονται αιτία να εμμένουμε σε ιδέες και απογοητεύσεις, δίχως να επιδιώκουμε να προχωρήσουμε παρακάτω.

Αλλά όλα είναι ρευστά, αργά ή γρήγορα αλλάζουν. Οι υπερβολές των προηγουμένων ημερών και οι έντονες αντιπαραθέσεις, σταδιακά μπορούν να μετατραπούν και να αλλάξουν. Τι θα σημάνει αυτό για μας; Η διάθεση μεταβάλλεται καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή από τα μέσα της εβδομάδας και για αρκετές ημέρες θα είναι στον Τοξότη. Το συναίσθημα θα συντροφεύει την σκέψη μας, μέσα από ένα ανοιχτό και αισιόδοξο ορίζοντα.

Ξεπερνώντας πλέον τις σκοτεινές και απαισιόδοξες ιδέες, ανακτούμε τις δυνάμεις και μπορούμε να προχωρήσουμε αναζητώντας λύσεις και νέες επιλογές στα προβλήματά μας. Αντιμετωπίζουμε με διαφορετική λογική την ζωή μας και λειτουργούμε απελευθερωμένοι από κάθε τι που μας κρατά βαλτωμένους, δίχως φως (ο Ουρανός είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή πλέον).
Αυτό μπορεί να σημαίνει κατά κύριο λόγο την αποδέσμευση από σχέσεις νοσηρές, δίχως μέλλον και δίχως προοπτική. Μπορεί επίσης να είναι η επιθυμία να ξαναβρούμε την χαμένη χαρά, ελπίδα, ικανοποίηση, απόλαυση και ηρεμία.

Πώς θα γίνει αυτό; Το πρώτο και κύριο μέλημα είναι να ξεπεράσουμε δισταγμούς, εγκλωβισμένες σκέψεις και εμμονή στην δυστυχία ή το πρόβλημά μας. Να αποφασίσουμε να αποδεχτούμε το τέλος, σε μία σχέση, ένα συναίσθημα, μία χαρά, μία σιγουριά. Η αποδέσμευση από ό,τι μας έχει κρατήσει στάσιμους θα φέρει ευθύς αμέσως την ανάσα της ελευθερίας. Θα μας κάνει να αισθανθούμε πως τολμάμε μία αλλαγή μέσα από αλλαγή στάσης και οπτικής. Και οι λύσεις θα έρθουν. Γιατί θα είμαστε ανοιχτοί στο καινούργιο, στο διαφορετικό, ίσως σε κάτι που ως χθες, έμοιαζε…ξένο!

Το ευεργετικό τρίγωνο του Ουρανού προς τον Ερμή και την Αφροδίτη, σε ζώδια φωτιάς, ανάβει την φλόγα της δημιουργίας ξανά, φέρνει στην επιφάνεια την σπίθα και τον ενθουσιασμό και μας οδηγεί σε νέες αναζητήσεις, ανακαλύψεις και αποκαλύψεις, που θα προσφέρουν ικανοποίηση.
Ίσως το μάθημα να ήταν πως όλα είναι φθαρτά, έχουν ένα τέλος, αλλά αυτό δεν αποκλείει νέες διαδρομές στη ζωή μας. Αφήνοντας την σιγουριά ή την στασιμότητα, ξεκινάμε ένα μεγάλο ταξίδι με πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις!

Οι συμβουλές μας ανά ζώδιο (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, θα ήταν καλό να διαβάσετε και αυτόν)
Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως ο Ουρανός για είναι εδώ και ένα χρόνο στο ζώδιό σας, οδηγώντας σε αποφάσεις που θα έχουν μία ανατροπή δεδομένων. Η ζωή σας έχει υποστεί πολλές αλλαγές εδώ και καιρό, αλλά όσοι έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες, ακόμη υφίσταστε τους κλυδωνισμούς και προσπαθείτε να ανακαλύψετε πού θα γίνει το επόμενο βήμα. Οι προηγούμενες ημέρες, σας περιόρισαν τις επιλογές, καθώς επικράτησε μία φοβία και ένα κλίμα ανασφάλειας. Αυτό δεν αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη. Οι εμμονές παραμένουν και η επιθυμία για δύναμη, είναι εμφανής. Αλλά δεν μπορείτε να παραμείνετε στατικοί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Την ευκαιρία σας την προσφέρει πάλι ο Ουρανός που θα εξακολουθήσει να σας θυμίζει ότι είστε το ζώδιο που ανοίγει δρόμους, για μία ακόμη εξαετία. Τώρα όμως, απελευθερώνεστε και αποδεσμεύεστε από τις αδυναμίες σας. Θα υπάρχει μία ιδέα, μία γνώση ή μία ανακάλυψη που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Ίσως ένα ταξίδι, ή ένας διαφορετικός τρόπος αντίληψης της ζωής. Παράλληλα, κέντρισμα για την αλλαγή σας αυτή θα είναι είτε μία αγάπη, είτε ένα άτομο που θα αφήσει το συναίσθημά σας να εκφραστεί με χαρά και να σας προσφέρει πολλές χαρές.

Ταύρος
Εσείς θα λέγαμε πως ήσασταν αρκετά προσαρμοσμένοι στις προκλήσεις των προηγουμένων ημερών. Καθώς ο Σκορπιός είναι το απέναντί σας ζώδιο, είχατε έντονες αντιπαραθέσεις, αλλά και συμφιλιώσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μέσα σε ένα κλίμα έλξης και απώθησης παράλληλα, δημιουργήθηκαν δυνατοί δεσμοί και ιδιαίτερα σημαντικές εμπειρίες. Αλλά δεν θα ήταν σωστό να μείνετε στάσιμοι. Μπορεί να μην σας αρέσει η αλλαγή, όμως η ροή των πραγμάτων, σας ωθεί να ξεκινήσετε στη ζωή σας μία νέα πορεία. Αν αυτό σας ανησυχεί, θα σας πούμε πως έχετε ακόμη την πεισματική επιθυμία για σταθερές σχέσεις και κάποια άτομα που θεωρείτε σημαντικά στη ζωή σας, μπορούν να παραμείνουν. Ωστόσο κάποιες ανατροπές που δημιουργούν εσωτερικό εκνευρισμό και ένταση, θα σας ωθήσουν να τολμήσετε να αναζητήσετε λύσεις και επιλογές, σε ξένα –για σας- μονοπάτια. Θα πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι στην σκέψη και να είστε πιο ευπροσάρμοστοι. Θα διαπιστώσετε πως ένα πάθος μπορεί να είναι η έκφραση της ελευθερίας για σας. Να κάνετε την υπέρβαση και να προσπαθήσετε να αγαπήσετε με διαφορετικό τρόπο, ή ένα άτομο με ξένη νοοτροπία προς εσάς.

Δίδυμοι
Καθώς η στατικότητα για σας είναι σαν να βρίσκεστε μέσα στην φυλακή, πιστεύω πως θα αισθανθήκατε αρκετά άβολα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Δεν είχατε την ευχέρεια να χαρείτε την αναζήτηση, είτε μέσα από τις εναλλαγές, είτε μέσα από την αγάπη με τον τρόπο που θα σας έδινε άνεση και ευελιξία. Μέσα στις υποχρεώσεις ακόμη είστε περιορισμένοι. Η θέλησή σας δεν μπορεί να λειτουργήσει άνετα και αποδεσμευμένα. Ίσως μάλιστα να είχατε αναλάβει πολλά και τώρα δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά από το να αποδεχθείτε τις υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, έρχεται για σας μία ελπίδα και πρέπει να σας χαροποιεί αυτό. Ο Ουρανός ούτως ή άλλως, εδώ και ένα χρόνο, υπόσχεται στο κοινωνικό σας επίπεδο και στις συντροφιές σας, πολλές εκπλήξεις. Οι εκπλήξεις αυτές ήταν για σας το έναυσμα να τολμήσετε αρκετά νέα σχέδια και να μαγνητίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η εύνοια αυτή συνεχίζεται για αρκετά χρόνια ακόμη. Ωστόσο, περιορισμένοι ως τώρα δεν είχατε την δυνατότητα να απολαύσετε την ελευθερία σας. Τώρα, ο Ερμής με την Αφροδίτη σε τρίγωνο προς τον Ουρανό, φέρνουν νέες γνωριμίες, κατακτήσεις αλλά και άτομα με τα οποία μπορείτε να συζητήσετε πολλά θέματα. Ο έρωτας σας φέρνει ευφορία και δεν σας πιέζει πλέον. Η συνεργασία με άτομα που έχουν ελεύθερη φιλοσοφία, σας ταιριάζει επίσης.

Καρκίνος
Αν και το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ το προηγούμενο διάστημα, για σας υπήρξε η ευκαιρία να είστε ζεστοί και ερωτικοί με το ταίρι σας. Αν αυτό δεν περιορίστηκε από παράγοντες του ατομικού σας πλέον ωροσκοπίου, πρέπει να είχατε μία συναρπαστική περίοδο. Δεν αλλάζετε ριζικά από το κλίμα αυτό, καθώς ο Ήλιος παραμένει στον τομέα του έρωτα και της χαράς. Απολαύστε ακόμη τις προσωπικές σας στιγμές, με το ταίρι που σας κάνει να αισθανθείτε μοναδικοί, ερωτικοί και αναπτύσσει τις συγκινήσεις στη ζωή σας. Λιγότερο όμως θα είστε δεσμευμένοι από πριν. Αν το ταίρι σας έχει κουράσει, ίσως πρέπει να βρείτε μία ποικιλία ενδιαφερόντων που θα χαλαρώσουν την καθημερινότητά σας. Ίσως ασχοληθείτε με ένα νέο χόμπι με τον/την σύντροφό σας, για να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Το να συχνάζετε σε χώρους που προσφέρουν χαρά, μικρές απολαύσεις και μία αίσθηση ελευθερίας, δεν είναι αρνητικό. Μπορεί να απεύχεστε τις μεγάλες ανατροπές, αλλά δίνοντας ένα τόνο χαράς στις συνήθειές σας και επιδιώκοντας επικοινωνία με άτομα διαφορετικά, θα αντλήσετε νέες ιδέες και ίσως δείτε τις υποχρεώσεις σας με πιο ευχάριστη οπτική. Μία νέα κατάκτηση από τον χώρο της εργασίας σας, ταράζει τα …νερά!

Λέων
Ζώδιο φωτιάς εσείς, με την έμφαση στον Σκορπιό το τελευταίο διάστημα, είχατε αρκετή δυσκολία να αισθανθείτε άνετα. Πιεστικές υποχρεώσεις ίσως μέσα από τον οικογενειακό σας χώρο, σας έκαναν να αισθανθείτε περιορισμένοι. Αν είχατε ένα άτομο που είχε εξάρτηση από εσάς, για οποιοδήποτε λόγο, τότε θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο να κάνετε την ανατροπή. Ωστόσο, μην ξεχνάτε πως από πέρυσι ο Ουρανός σχηματίζει ευνοϊκή γωνία με το ζώδιό σας Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, τότε η ανάγκη για μία ελεύθερη και άνετη επιλογή, γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική. Θα θελήσετε να ανακαλύψετε ενδιαφέροντες και διαφορετικούς ανθρώπους, κυρίως ξένους ή με ξένη νοοτροπία προς αυτή που έχετε συνηθίσει. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Τοξότη, με τον Ουρανό στον Κριό, σχηματίζουν στην ουσία ένα μεγάλο θετικό σχηματισμό προς το ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει πως θα είστε ανακουφισμένοι από πολλές σκοτεινές ή πικρές σκέψεις, άνθρωποι που δηλητηριάζουν την χαρά σας φεύγουν από τη ζωή σας ή εσείς αποφεύγετε πλέον αυτά τα άτομα. Σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευθείτε ή να συναντήσετε ανθρώπους που θα βρείτε αξιαγάπητους και θα σας προσφέρουν στιγμές χαράς, διασκέδασης και λίγης ανεμελιάς.

Παρθένος
Αγαπητοί φίλοι από το ζώδιο της Παρθένου, η περίοδος που πέρασε έφερε σε σας γόνιμες σκέψεις και ιδέες για στοχασμό και προβληματισμό. Δεν μπορούμε να πούμε πως δεν περιείχε ευνοϊκές και ευεργετικές προτάσεις στη ζωή σας. Η πρόκληση ίσως ήταν περισσότερο η αναζήτηση νέου μοντέλου ζωής, είτε σαν προγραμματισμός, είτε σαν συναισθηματική κάλυψη. Καθώς όμως δεν μπορείτε να παραμένετε σταθερά στο ίδιο σημείο, αλλά είστε ανήσυχοι και αρκετά αγχώδεις, η επιθυμία για μία αλλαγή βρίσκει επιτέλους την κατάλληλη ώρα για να εκπληρωθεί. Και πώς θα γίνει αυτό; Μα είναι αρκετά εύκολο για σας. Η αναστάτωση που σας δημιουργεί ο Ουρανός σε σχέση με τα οικονομικά σας, περιορίζει αισθητά την επιθυμία για να παραμείνετε στατικοί. Θέλετε νέους ορίζοντες που θα σας παρέχουν ευκαιρίες και λύσεις. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Τοξότη, το άγχος εντείνεται αρχικά, γιατί δεν θέλετε να χάνετε από τον έλεγχο, είτε τα υλικά σας αγαθά, είτε τις ιδέες και τους στόχους. Όμως ο Ουρανός που δημιουργεί τρίγωνο, σας δίνει νέες προοπτικές και σας βοηθά να προσπαθήσετε λίγο …στα τυφλά, για έναν έρωτα που θα σας προσφέρει κίνητρο δημιουργικότητας και ιδέες που διευρύνουν τον ορίζοντά σας. Αφήστε κατά μέρος το άγχος και τολμήστε!

Ζυγός
Με τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιό σας, εδώ και ένα περίπου χρόνο είστε σε υπερδιέγερση. Σχέσεις έρχονται και φεύγουν ξαφνικά από τη ζωή σας, δημιουργούνται και διαλύονται συνεργασίες, είστε σε μία αναστάτωση και διαρκή έκπληξη για τους ανθρώπους που συναλλάσσεστε. Οι αντιδράσεις είναι άμεσες και πάντα καταλυτικές. Το τελευταίο διάστημα ήσασταν λίγο εστιασμένοι στα οικονομικά σας, καθώς οι καταστάσεις που φέρνουν ανασφάλεια, ήταν αρκετές για να σας βάλουν σε δράση και ετοιμότητα. Σίγουρα δεν σας άρεσε η στασιμότητα αυτή. Ανταγωνισμοί και εγωιστική συμπεριφορά κυρίως από φίλους ή άτομα του ευρύτερου κύκλου γνωριμιών σας, σας ενόχλησαν πολύ. Δεν είναι εύκολο να παραμείνετε στην κατάσταση αυτή. Ως εκ τούτου, το πέρασμα της Αφροδίτης και του Ερμή στον Τοξότη, δημιουργεί μία ευχάριστη νότα στη ζωή σας. Μπορείτε να έχετε τακτικές συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και να συζητάτε μ’ αυτά τις ανησυχίες ή τα ενδιαφέροντά σας. Κάποιο άτομο μεταξύ αυτών, μπορεί να δείξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον για σας.


Σκορπιός
Αδυναμίες που υπάρχουν μέσα στην ισορροπία της καθημερινότητας, φαίνονται πλέον πιο εύκολες στον χειρισμό. Ήδη εδώ και αρκετούς μήνες αισθάνεστε να μην έχετε μία σταθερή ροή στις υποχρεώσεις σας και μία συγκροτημένη πορεία στα καθήκοντά σας. Απρόβλεπτες καταστάσεις που αντιμετωπίζετε, είναι μία διαρκής αγωνία για σας και πρέπει να την ξεπεράσετε πλέον, αφού θα αρχίσετε να αισθάνεστε πιο χαλαρά, πιο ελεύθερα και ίσως πιο ευχάριστα. Γίνετε λίγο πιο ανέμελοι. Με την ανάγκη να είστε διαρκώς σε στέρεο έδαφος, χάνετε μικρές απολαύσεις. Θα διαπιστώσετε αυτό το διάστημα, πως η χαρά της ζωής, ο έρωτας, ακόμη και η προσωπική σας ασφάλεια δεν εξαρτώνται πάντοτε από ό,τι μπορείτε να χειρίζεστε με σταθερότητα. Αντίθετα, οι εναλλαγές σας απαλλάσσουν σε ένα βαθμό από ευθύνες, από διεκδικήσεις και διαρκείς πιέσεις. Ένα άτομο που ξεχωρίζει για σας, είστε σε θέση να κερδίσετε με την χαρά, την αισιοδοξία, το πνεύμα σας και το χιούμορ σας. Ξεπεράστε τους ενδοιασμούς και θα διαπιστώσετε πως είναι πιο απλό πλέον να διασκεδάζετε με ό,τι έχετε και με καλή συντροφιά. Σπάστε τη ρουτίνα σας.

Τοξότης
Για σας, από τα μέσα της εβδομάδας ξεκινά μία ευχάριστη περίοδος σε πολλά επίπεδα. Το κυριότερο όμως είναι πως απομακρύνεται σε μεγάλο βαθμό η διαρκής αγωνία και η εσωτερική πίεση. Αν και τα βάρη που έχετε αναλάβει ακόμη σας ακολουθούν και δεν είναι τόσο απλό να ξεπεραστούν από τη μία μέρα στην άλλη, η διάθεση αλλάζει και ξαναβρίσκετε σταδιακά την αισιοδοξία και το κέφι σας. Το πέρασμα από τις ευθύνες και τα προβλήματα σε μία πιο ελεύθερη και άνετη πορεία όμως, δεν πρέπει να σας επιτρέψει να κάνετε υπερβολές. Η σύνεση είναι απαραίτητη και ο άκρατος ενθουσιασμός δεν ωφελεί τα επόμενα βήματά σας. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τις νομικές σας εκκρεμότητας, αν υπάρχουν. Αλλάξτε την φιλοσοφία σας και κάνετε μία νέα αρχή σε ό,τι αφορά τις ιδέες και τον προγραμματισμό, αλλά και την αισθητική σας. Ίσως αποφασίσετε μία επιμόρφωση αυτή την εποχή. Καθώς θα αισθάνεστε την ανάγκη να ερωτευθείτε και να σας ερωτευθούν, χαρείτε τον έρωτα και αποφύγετε τις μεγάλες υποσχέσεις. Δεν φαίνεστε προς στιγμήν πολύ σταθεροί, επομένως είναι δύσκολο να διακρίνετε αν υπάρχει διάρκεια σε ό,τι κάνετε. Ωστόσο, επειδή προδιαγράφεται μία νέα αρχή ευχάριστη, να περιμένετε κάποια γνωριμία ή αναθέρμανση σχέσης, με πολύ καλές προδιαγραφές.

Αιγόκερως
Σε μία ενδιαφέρουσα περίοδο θα είστε και εσείς, που κλυδωνίζεστε εδώ και καιρό από πολλά γεγονότα. Οι γνωριμίες που είχατε μέσα σε ένα κύκλο κοινωνικό, θα σας απασχολήσουν ξανά, αλλά με διαφορετικό τρόπο πλέον. Ενώ ήσασταν σίγουροι για την σταθερότητά τους και είχατε σε ένα βαθμό βασιστεί για να μοιραστείτε κάποια σχέδια και να κάνετε κάποιους νέους προγραμματισμούς στη ζωή σας, αισθάνεστε πως δεν είναι εύκολο να στηρίζεστε όπως παλιά. Ωστόσο, εξακολουθείτε να έχετε οπαδούς στις απόψεις σας και κάποια σημαντικά άτομα δεν φεύγουν από πλάι σας. Ενημερωθείτε για τους στόχους σας και προσπαθήστε να σχεδιάσετε σωστά τα μελλοντικά σας βήματα. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε πως έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες. Από την άλλη πλευρά, θα ήταν καλό να χαλαρώσετε και να είστε λίγο πιο ανέμελοι το επόμενο διάστημα. Μία κρυφή σχέση θα σας έδινε την αίσθηση της ανεξαρτησίας και της αισιοδοξίας. Ακόμη κι αν την βιώνετε πλατωνικά, προς το παρόν θα σας ανακουφίσει από τις αγωνίες της καθημερινότητας. Ο νους απελευθερώνεται, η έμπνευση μπορεί να οδηγήσει σε στιγμές δημιουργίας ή ένα ρομαντικό έρωτα

Υδροχόος
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μπορούσατε να κάνετε μέσα στην ζωή σας ένα νέο ξεκίνημα αυτή την εποχή. Καθηλωμένοι για αρκετό χρονικό διάστημα, αισθανθήκατε πως είστε φυλακισμένοι σε δυσάρεστες υποχρεώσεις κοινωνικές. Ίσως η εργασία σας δεν σας προσφέρει την άνοδο που περιμένατε. Ή έχετε συνεργασία με ανθρώπους που σας καθηλώνουν. Σίγουρα η αίσθηση εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά θα ήταν καλό να είστε πεισματικά εστιασμένοι στον στόχο και τον τελικό σκοπό. Παρ’ όλ’ αυτά, είναι δυνατόν αν μην κάνατε ό,τι σας ευχαριστούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η περίοδος φέρνει αλλαγές, καθώς σας προσφέρει περισσότερη κοινωνικοποίηση, αλλά μέσα από ένα φιλικό περίγυρο. Ίσως ένας χώρος με άτομα που ταιριάζουν οι απόψεις σας μαζί τους, να είναι η καλύτερη λύση. Με συναντήσεις και εξόδους, θα δημιουργηθεί ένα χαρούμενο κλίμα και θα μπορείτε να αισθανθείτε επιτέλους ελεύθεροι να συζητήσετε, να ανταλλάξετε ιδέες και να ακούσουν ό,τι πρωτότυπο ή διαφορετικό εκφράζετε. Παράλληλα, θα έχετε θαυμαστές και αν σας ενδιαφέρει, μία ερωτική περιπέτεια.

Ιχθείς
Εσείς είχατε την ευκαιρία το τελευταίο διάστημα να ανακαλύψετε τις ευαισθησίες σας και να βιώσετε κάποιες στιγμές ζεστασιάς με άτομα που συναισθάνονται τις ανάγκες σας. Ακόμη μπορείτε να έχετε πλάι σας ανθρώπους με την ίδια σκέψη και φιλοσοφία ζωής. Αλλά οι ανάγκες προτάσσουν πλέον να ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας. Αν και υπάρχουν προκλήσεις, θα είστε αρεστοί, ευέλικτοι και έξυπνοι. Θα πρέπει να ελίσσεστε και να μην περιμένετε χαλαρά να γίνουν όλα με την πιο εύκολη μέθοδο. Αντίθετα, αλλάζοντας λίγο τακτική, θα μπορείτε να έλκετε προς εσάς, όσους σας ενδιαφέρουν. Το χαμόγελό σας θα δίνει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Μπορεί μάλιστα να έχετε θαυμαστές ή θαυμάστριες. Αν και θα φανείτε αρκετά συμπαθείς, θα μπορείτε να διατηρείτε μία απόσταση ασφαλείας, διακριτικά θα έλεγα…Δεν θα είναι εύκολο να σας προσεγγίσουν, όσο κι αν φαίνεστε πρόσχαροι και ευγενικοί. Αυτό είναι θετικό για σας, καθώς αφομοιώνετε από το περιβάλλον ό,τι συμβαίνει και επηρεάζεστε. Σταθεροί πρέπει να είστε στην θέληση για να πετύχετε ένα στόχο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είστε πιο επιρρεπείς σε αλλαγές. Μόνο που όταν συμβαίνουν, σας ικανοποιούν. Ωστόσο, αποφύγετε να χάνετε την γείωσή σας. Θέσατε προτεραιότητες για να ολοκληρώσετε αυτό που σας ενδιαφέρει.

                        Μπορείτε να βρείτε το άρθρο της κ.Λίλιαν Σίμου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου