Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Αναλυτικές Προβλέψεις Πανσελήνου Στον Κριό Ανά Άξονες

 
Κριός-Ζυγός:   Άμεσοι αποδέκτες της πανσελήνου καθώς πραγματοποιείται στον άξονά σας και συγκεκριμένα στα δικά σας ζώδια. Σας βρίσκει συναισθηματικά φορτισμένους και υποκειμενικούς έτσι οφείλετε να θέσετε σε λειτουργία την αντικειμενικότητά σας και τον ρεαλισμό σας. Σχέσεις-συνεργασίες και το θέμα γάμος βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του φεγγαριού καθώς οι εξελίξεις κορυφώνονται και έχουν είτε θετική είτε αρνητική έκβαση. Η εμπλοκή Κρόνου και Μαύρης Σελήνης σας αμφιταλαντεύει μεταξύ ρεαλισμού και πάθους. Οι σχέσεις σας δέχονται ένα οριστικό ξεκαθάρισμα και οριστικοποιείτε συμμαχίες ή μετράτε απώλειες. Μην πτοείστε και κυρίως μην είστε λυπημένοι καθώς σχέσεις που τερματίζουν δεν έχουν στέρεο έδαφος, να θυμάστε πως νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή μας μετά ενός τέτοιου ξεκαθαρίσματος. Ο Κριοί έχετε όλες τις προϋποθέσεις να συσσωρεύσετε την ενέργεια της πανσελήνου άκρως εποικοδομητικά καθώς ενεργοποιείται θετικά ο τομέας που σχετίζεται με τη δημιουργία και τη χαρά της ζωής έτσι θα νιώσετε ακόρεστα δημιουργικοί με έναν τρόπο ωριμότερο και γεμάτο πάθος. Ο έρωτας τονίζεται ιδιαιτέρως και δεν αποκλείεται να έρθει, αναταράσσοντας τη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι να κινηθείτε προσεκτικά προκειμένου να μη θέσετε σε κίνδυνο τη μόνιμή σας σχέση, μπορείτε να προβείτε σε μία επισημοποίηση. Σχέσεις που έχουν φθαρεί κλονίζονται και μπορεί να διαλυθούν, μην στεναχωριέστε! Αφήστε ελεύθερο τον πρώην δεσμό σας καθώς ο έρωτας είναι ελευθερία και συνεχίστε με πλατύ χαμόγελο και αισιοδοξία. Οι αδέσμευτοι διανύετε μία ερωτική περίοδο και έχετε ερωτικό άσσο κούπα στο μανίκι σας. Μην οδηγείστε σε τυχερά παιχνίδια και το τζόγο για να αποφύγετε απώλειες. Οι δε Ζυγοί, συσσωρεύστε την ενέργεια της πανσελήνου στον τομέα του συλλογικού, συμμετάσχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις προώθησης της ομαδικής αλληλεγγύης και κερδίστε πόντους και νέους φίλους.

Ταύρος-Σκορπιός :  Η πανσέληνος του Οκτώβρη κλιμακώνει καταστάσεις στον εργασιακό χώρο, οι οποίες είτε οδεύουν σε διάλυση είτε σε εδραίωση. Όσοι αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στον χώρο εργασίας σας πιθανότατα να ενταθεί και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη διάλυση μιας συνεργασίας, μην πτοηθείτε! Εκεί που κάτι τελειώνει, κάτι άλλο αρχίζει, αξιολογότερο και φωτεινότερο. Μετά τον αποφορτισμό θα δείτε πως ήταν προς όφελός σας. Εάν επιδείξετε σοβαρότητα, ήθος και εργασιομανία υπάρχει πιθανότητα να ανατρέψετε το κακό κλίμα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Προσέξτε την υγεία σας καθώς μπορεί να δουλεύετε αρκετά και αποδυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Πλήρης βιταμίνωση, κατανάλωση αλκαλικών τροφών και λίγη περισσότερη ξεκούραση δεν βλάπτουν, αντιθέτως σας ενδυναμώνουν ανανεωτικά. Η εσωστρέφειά σας και οι σκέψεις σας είναι λίγο μυστικές, βοηθείστε τον εαυτό σας με χαλαρή μουσική, διαλογισμό ή μία βόλτα στη φύση. Υπάρχει πιθανότητα να εγκριθεί κάποιο βιογραφικό σας και να έλθετε σε δίλλημα σχετικά με την επιλογή ανάμεσα σε δύο εργασίες. Επιλέξτε την συμφέρουσα για εσάς λύση και γιατί όχι, εάν μπορέσετε συνδυάστε και τις δύο εργασίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Κάποιες εντάσεις στην οικογένεια κορυφώνονται αλλά με σωστούς χειρισμούς μπορείτε να τις ανατρέψετε προς όφελος σας. Η ασφάλειά σας πιθανών να νιώθετε πως κλονίζεται αλλά είναι κάτι παροδικό, μην σας ανησυχεί. Δεν αποκλείεται να νιώθετε ότι σας κατασκοπεύουν , δεν είναι απαραίτητα κακό! Εν συνεχεία μπορεί να σας θέσουν μία εργασία ευθύνης, η οποία τιμά το στάτους σας και την εικόνα σας. Αγαπημένα Ταυράκια συσσωρεύστε την ενέργεια της πανσελήνου σε θέματα οικογένειας και σπιτιού χωρίς να προκαλούνται ρήγματα και εντάσεις. Οι δε λατρεμένοι Σκορπιοί φροντίστε να συσσωρεύσετε με ενεργητικό και ήπιο τρόπο, χωρίς ρήσεις τη δυναμική της πανσελήνου σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας και την κοινωνική σας προβολή.

Δίδυμος-Τοξότης:  Η πανσέληνος ενεργοποιεί θέματα σχετικά με τον έρωτα, τη δημιουργία, τη χαρά της ζωής ενώ παράλληλα δρα εμφατικά σχετικά με τη δύναμή σας στο συλλογικό. Καταστάσεις και γεγονότα διαδραματίζονται στους συγκεκριμένους χώρους και αυτό συνεπάγεται πως έρωτες που δεν είναι στέρεοι διαλύονται ή απαιτούν σοβαρή προσέγγιση για επίλυση των ήδη υπαρχόντων προβλημάτων. Δεν αποκλείεται η επισημοποίηση μίας σχέσης ή η έλευση ενός έρωτα που θα δράσει σταθεροποιητικά στην άστατη ζωή σας. Ταυτόχρονα νιώθετε αφόρητα δημιουργικοί, μην σπαταλάτε την περιουσία σας σε τυχερά παιχνίδια. Η δύναμή σας σε μία συλλογική δραστηριότητα κορυφώνεται και είναι πλέον υπολογίσιμη. Τα προαναφερθέντα ξεκαθαρίσματα στις ερωτικές σχέσεις αφορούν και τις φιλικές σχέσεις, οι οποίες περνάνε κρας τεστ αλλά η έκβασή τους μάλλον βαίνει ομαλώς. Νέοι φίλοι έρχονται στο πλευρό σας και φέρνουν μαζί τους χαρά και ανανέωση. Οι στόχοι που έχετε θέσει γίνονται ξεκάθαροι και επιθυμείτε να τους θέσετε σε υλοποίηση. Τόσο οι Δίδυμοι όσο και οι Τοξότες μπορείτε να συσσωρεύσετε δημιουργικά την όλη δυναμική της πανσελήνου όσον αφορά θέματα σπουδών, αποστολής βιογραφικών και σχέσεων με αδέλφια ή στενούς συγγενείς. Πιθανότητα για πραγματοποίηση ταξιδιών είτε επαγγελματικής είτε προσωπικής φύσεως. Να είστε προσεκτικοί με το μεταφορικό σας μέσο. Η πανσέληνος μπορεί να φέρει τα νέα της έγκρισης ενός βιογραφικού ή την επιτυχία σε μία συνέντευξή σας, αυτό θα δράσει υπέρ σας καθώς φέρνει και μία θέση εργασίας που αλληλένδετα δρα αυξητικά για την εισοδηματική σας δυναμική. Σε ένα ταξίδι μπορεί να δημιουργηθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο.

Καρκίνος-Αιγόκερως :  Το φεγγάρι του Οκτώβρη σας επηρεάζει άμεσα καθώς ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, την ασφάλειά σας, το σπίτι σας, την καριέρα σας και την κοινωνική σας προβολή. Οι εξελίξεις που θα τρέξουν δεν είναι απαραίτητα άσχημες. Τα νέα μπορεί να είναι χαρμόσυνα και να σας φέρουν ικανοποίηση και τιμές. Δεν αποκλείεται η πρόσληψή σας ή η ανάθεση μιας υπεργολαβίας, η οποία θα φέρει νότα αισιοδοξίας. Ανάληψη μιας ανώτερης θέσης δρα προς όφελος σας καθώς χτίζετε την αυτοπεποίθησή σας. Εργαστείτε με σύνεση, υπομονή και κοπιαστικά ώστε τα αποτελέσματα να είναι ευεργετικά για τη ζωή σας. Η εικόνα σας προς την κοινωνία έχει όλα τα φόντα να εδραιωθεί εφόσον ακολουθείτε τη νόμιμη οδό και δεν αποκρύπτεστε του νόμου. Θέματα της οικογένειας θα σας απασχολήσουν και ένας από τους δύο γονείς σας πιθανώς να χρειαστεί την συμπαράστασή σας. Μην φορτιστείτε, κρατήστε όσο δύσκολο και αν σας έρχεται την ψυχραιμία σας και βοηθείστε την όλη κατάσταση. Σε ένα σενάριο απόλυσης αντιδράστε επίσης ψύχραιμα, κάπου κλείνει μία πόρτα κάπου αλλού ανοίγει μία άλλη, μην πτοείστε και βγείτε στην αναζήτηση εργασίας. Όσο δύσκολο και αν είναι να βρείτε εργασία εν περίοδο κρίσης, δεν είναι ακατόρθωτο έχετε προστασίες. Κινητοποιηθείτε στο δεύτερο μισό του Οκτώβρη και εξασφαλίστε μία νέα θέση εργασίας. Δεν αποκλείεται να έχετε έκτακτα έξοδα και απώλειες αλλά αυτό το φεγγάρι παρέχει ιδέες ώστε να βρείτε μία νέα-εναλλακτική πηγή εσόδων. Επωφεληθείτε των ευκαιριών.

Λέων-Υδροχόος :  Αγαπητά Λιοντάρια και λατρεμένοι Υδροχόοι η πανσέληνος δεν είναι καθόλου αρνητική για τα δικά σας ζώδια καθώς πραγματοποιείται σε άξονα άκρως φιλικό και δρα εμφατικά σε θέματα εκπαίδευσης, παιδείας, ανώτερης μόρφωσης, φιλοσοφίας και αντιμετώπισης της ζωής. Παρέχει προστασίες και δρα σταθεροποιητικά εφόσον εργαστείτε σκληρά. Στείλτε βιογραφικά σημειώματα, κινηθείτε, δώστε συνεντεύξεις και ακολουθείστε μία επικοινωνιακή φρενίτιδα για να έχετε επιτυχή αποτελέσματα και έκβαση καταστάσεων. Θέματα διδακτορικών ή μεταπτυχιακών εγκρίνονται και αυτό σας φέρνει χαρά και ικανοποίηση. Μπορείτε να ασχοληθείτε με πνευματικές δραστηριότητες και να τις επιτύχετε με σύνεση, κόπο και μόχθο. Σε διαρκή κίνηση και ετοιμότητα με προορισμό τη διεκδίκηση. Ο Άρης υπό αρμονική γωνία με την πανσέληνο από το ζώδιο του Λέοντα χαρίζει δύναμη, μαχητικότητα και μπορείτε να διεκδικήσετε θέσεις εξουσίας. Αγώνας είναι η ζωή, θέλει «πίστη» δυνατή για να αντισταθείτε στις δυσκολίες. Λέοντες; Τα παιδιά του Ήλιου είστε, βρήκε τη σταθερή φλόγα της γνώσης και εκμεταλλευτείτε την. Υδροχόοι; Τα παιδιά του Ουρανού είστε βρείτε έξυπνες λύσεις με τη δύναμη του νου σας. Νέες σχέσεις, συνεργασίες που θα δράσουν σταθεροποιητικά και καταξιωτικά είναι προ των πυλών. Τα καλύτερα έρχονται. Εφαλτήριο της ανόδου και της κοινωνικής προβολής αυτό το φεγγάρι. Ο έρωτας δεν απουσιάζει, μπορεί να κρύβεται σε μετακινήσεις και ταξίδια ενώ έχετε ανεβασμένη την αισιοδοξία σας και όλη τη δυναμική να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο και πιο επιτυχή τρόπο.

Παρθένος-Ιχθύς :  Θέματα οικονομικά που σχετίζονται με την μισθοδοσία και τη μισοληψία σας τονίζει αυτό το φεγγάρι και όχι μόνο. Φέρνει στην επιφάνεια θέματα κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου. Καταστάσεις προβληματικές έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν δυναμική λύση. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις που θα διαδραματιστούν δεν έχουν απαραίτητα αρνητική τροπή καθώς έχετε προστασίες που φέρνουν τύχη σε θέματα νομικά έτσι μπορείτε να επιτύχετε οικονομικές διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η σεξουαλική σας διάθεση και ο ερωτισμός σας χτυπάνε κόκκινο και είστε έτοιμοι να οδηγηθείτε σε ένα ερωτικό ολοκαύτωμα. Φροντίστε η ένωση να είναι εκτός από σαρκική και πνευματική έτσι ώστε να ταυτιστείτε με τους συντρόφους σας και να ανέλθετε ένα ενεργειακό επίπεδο υψηλότερα. Κάποιο άγχος και αγωνία σχετικά με το μέλλον σας μπορεί να ενταθούν και να σας προκαλέσουν τάσεις φυγής και απομόνωσης για μερικές μέρες, μην κάνετε αυτό το λάθος. Έχετε προστασίες και διατηρείστε το επικοινωνιακό σας χάρισμα χτίζοντας συμμαχίες που θα σας βοηθήσουν στο να αντιμετωπίσετε εχθρικές εισβολές. Ένα παρασκήνιο διαδραματίζεται, τα νήματα του οποίου μπορεί να κινείται και εσείς οι ίδιοι. Μην τρομοκρατείστε! Οι εξελίξεις μπορεί να είναι και θετικές. Παρθενάκια γλυκά αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας! Ψαράκια μου ρομαντικά; Φανείτε ευέλικτα στον εργασιακό τομέα και κερδίστε τις μάχες σας.

                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου