Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αριθμολογία: Ο Παραγωγικός Κύκλος της ζωής μας


Από την Χαρίκλεια Μπεκιάρη
Αριθμολόγο
Όλοι στη ζωή μας, σαν παιδιά και περισσότερο ίσως σαν έφηβοι έχουμε κληθεί να απαντήσουμε στην ερώτηση – η οποία μας έφερνε ίσως  λίγο αμηχανία – «Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις?», αργότερα στο λύκειο «τι κατεύθυνση θα ακολουθήσεις?» και άλλες τέτοιου είδους ερωτήσεις που τις περισσότερες φορές μέσα στο μυαλό ενός εφήβου δεν υπάρχει απάντηση ξεκάθαρη άποψη  ακόμα. Στην ηλικία αυτή ένα παιδί , ένας νέος  λαμβάνει υπόψιν και το τι θα πουν οι γονείς, οι φίλοι γι αυτό και την  στιγμή που γίνεται η ερώτηση η πρώτη κίνηση είναι η διασταύρωση των ματιών με τη μαμά ή τον μπαμπά για να δοθεί η κατάλληλη απάντηση. Σε αυτές τις ηλικίες είναι δύσκολο να διαχωριστεί τι αγαπάμε  και τι όχι, σε τι είμαστε καλοί και ποιες είναι οι κλίσεις μας. Ας πούμε σε ποιον τομέα θα μπορούσαμε να διοχετεύσουμε την δημιουργικότητα μας, την καλλιτεχνία μας, το επιχειρηματικό μας μυαλό ή το ανήσυχο πνεύμα και τη φαντασία μας?


Όλη αυτήν την εισαγωγή την έκανα για να εξηγήσω ότι στην Αριθμολογία υπάρχουν οι δυνατότητες να εντοπιστούν κάποια στοιχεία στην προσωπικότητα ενός ατόμου και να αξιολογηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Σίγουρα συντελεί στον καθένα μας πως έχει μεγαλώσει, τι ερεθίσματα έχει πάρει από την οικογένεια και τι παιδική ηλικία πέρασε. Συμφωνώ. Γιατί  θα μου πείτε , μπορεί να υπάρχουν τα ταλέντα και οι κλίσεις αλλά οι καταστάσεις να μη μας άφησαν να τα εξελίξουμε.        Αυτό όμως που πρέπει όλοι να θυμόμαστε είναι ότι οι ενδείξεις που δίνουν οι αριθμοί δεν χρησιμοποιούνται να στερήσουν την ελευθερία βούλησης του ατόμου. Απλά γνωρίζοντας και εντοπίζοντας κάποια στοιχεία στην προσωπικότητα μας, αν ακολουθήσουμε τις τάσεις αποφεύγουμε τις δυσαρμονίες και τα παραστρατήματα από το μονοπάτι της ζωής. Τουλάχιστόν να ακολουθήσουμε το μονοπάτι που έχει τις λιγότερες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Γι ‘ αυτό λοιπόν κι εγώ θα αναφερθώ και θα ασχοληθώ με τον λεγόμενο Παραγωγικό Κύκλο της ζωής.

Ο Κύκλος αυτός ξεκινάει από τα 25 μας χρόνια και έχει επιρροή έως και τα 55. Πράγμα που δείχνει ότι είναι και ο σημαντικότερος , αφού είναι τα χρόνια που έχουμε αποκτήσει δική μας προσωπικότητα, είναι τα χρόνια που οι περισσότεροι πασχίζουμε να εδραιωθούμε, να αναγνωριστούμε επαγγελματικά , να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι και να εναρμονίσουμε τη ζωή μας γενικότερα με τα «θέλω» μας . Είναι η περίοδος που δημιουργούμε για το μέλλον και σε συνδυασμό με άλλες αναλύσεις(Προσωπική χρονιά, Απόγεια κτλ) παίρνουμε πολλές  απαντήσεις.

Ο Παραγωγικός Κύκλος προκύπτει από την ημέρα γέννησης. Αρχίζοντας από το 1 έως και το 9.  Αν την ημέρα που έχουμε γεννηθεί είναι ο αριθμός διψήφιος π.χ. 14 τότε προσθέτουμε τους 2 αριθμούς και υπολογίζουμε  ότι ο Παραγωγικός Κύκλος  (στο παράδειγμα) είναι 5. Βέβαια έχει πάντα σημασία από ποιον αριθμό προκύπτει ο μονοψήφιος αριθμός. Δηλαδή το 5 εδώ , προκύπτει από το 23, το 5 σαν μονοψήφιο ή το 14).




Παραγωγικός Κύκλος 1

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 1, 10 , 19 και 28 του μήνα ο Παραγωγικός τους κύκλος είναι 1. Όποιος είναι γεννημένος αυτές τις ημερομηνίες έχει λαχτάρα να φτάσει πρώτος , να είναι καλύτερος από τους άλλους. Δίνει μια δυνατότητα για ένα ξεκίνημα που ίσως να είναι και για δεύτερη φορά. Περίοδος ολοκλήρωσης , δράσης και ατομικότητας. Χρόνια δράσης και επιτυχίας. Ιδανικά επαγγέλματα όπου υπάρχουν ηγετικές θέσεις και όπου απαιτείται οργάνωση.

Γέννηση 1 του μήνα :  Άτομα δραστήρια, που υπακούν περισσότερο στην λογική παρά στις παρορμήσεις του συναισθήματος. Με μεγάλη επιμονή και αποφασιστικότητα. Δεν εκφράζουν εύκολα συναισθήματα και  συγκινήσεις.

Γέννηση 10 του μήνα : Τα άτομα αυτά δεν λειτουργούν απαραίτητα σε ένα πεδίο δράσης αλλά ασχολούνται με πολλές δραστηριότητες, ζητώντας την πρώτη θέση φυσικά. Έχουν μεγάλες ικανότητες επιβολής και δημιουργικό ταλέντο.

Γέννηση 19 του μήνα : Τα άτομα αυτά χαρακτηρίζονται από  μεγάλο ενθουσιασμό. Συνήθως έχουν σκαμπανεβάσματα στη ζωή από την μεγάλη επιτυχία σε κατηφορικό έδαφος. Αλλά συνήθως δεν πτοούνται , υπάρχει θέληση και ξαναβάζουν νέους στόχους.

Γέννηση 28 του μήνα : Αυτά τα  άτομα , τα χαρακτηρίζει το συναίσθημα της συνεργασίας. Έχουν πρακτικές και οργανωτικές ικανότητες. Είναι αγαπητοί και κοινωνικοί και έχουν ικανότητα να επηρεάζουν  να επηρεάζουν μάζες λαού. Τους χαρακτηρίζει έντονα το αίσθημα της ελευθερίας  (όχι μόνο της προσωπικής ) και συνήθως παίρνουν θέσεις έντονα αντισυμβατικές.

Παραγωγικός Κύκλος 2

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 2, 11, 20 και 29 του μήνα ο Παραγωγικός τους Κύκλος είναι 2. Η επίδραση του 2 εκδηλώνεται σε έναν χαρακτήρα ευγενικό, πρόθυμο και με πειθώ. Όποιοι βρίσκονται σε αυτόν τον Κύκλο καλείται να εστιάσει στις λεπτομέρειες  και στη διεξαγωγή συμπερασμάτων μέσα από την μελέτη , την μορφωτική ενημέρωση και να ανοίξει τις «πόρτες» για τους άλλους. Τα χρόνια αυτά επικρατεί η συνεργασία, οι συνεταιρισμοί και γενικότερα οι ενώσεις.

Γέννηση 2 του μήνα :  Τα άτομα αυτά καλούνται να έρθουν σε αρμονία με το περιβάλλον τους. Η αισιοδοξία είναι σημαντική για εκείνους οπότε θα πρέπει να απομακρύνουν άτομα σκυθρωπά , με υπερβολική τάση κριτικής από το περιβάλλον τους. Αν καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους  και τα χόμπυ τους θα μπορούσαν να προκύψουν αποδοτικές δραστηριότητες.

Γέννηση 11 του μήνα : Είναι ένας πολύ δυνατός αριθμός , καθότι Κύριος. Τα άτομα αυτά καλούνται να εμπιστευθούν τη διαίσθηση τους, να ενισχύσουν τη δύναμη της θέλησης και της αυτοπειθαρχίας. Να δαμάσουν τις συγκινήσεις τους και να εκμεταλλευτούν τη διδακτική τους ικανότητα.

Γέννηση 20 του μήνα : Ο αριθμός αυτός δείχνει υπερευαισθησία και τα άτομα αυτά έχουν την τάση να ζουν με συντροφιά. Πολλοί παντρεύονται νέοι. Επιλέγουν επαγγέλματα όπου αποκτούν αξιόλογες τεχνικές, αγαπούν την καλλιτεχνία και τη μουσική.

Γέννηση 29 του μήνα : Είναι ο αριθμός που ταιριάζει στους διπλωμάτες , σε όσους ασχολούνται με το εμπόριο και γενικότερα όσους πρέπει να πετύχουν δύσκολες συμφωνίες. Μπορούν να ασχοληθούν με την πολιτική ή ως υπάλληλοι σε πρεσβείες. Έχουν σαν άτομα εφευρετικότητα, φαντασία και εγκαρδιότητα.


Παραγωγικός Κύκλος 3

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 3, 12, 21 και 30 του μήνα ο Παραγωγικός τους Κύκλος είναι 3. Το 3 σκορπάει γύρω του ευθυμία και θετικές επιρροές.  Είναι περίοδος χαρούμενη, ευχάριστη. Ευνοείται η επικοινωνία, η έκφραση, η δημιουργία και η αυθεντικότητα σε τομείς καλλιτεχνικούς, συναισθηματικούς και πνευματικούς.

Οι θετικές σχέσεις με τους άλλους , οι εξωστρεφείς στάσεις σε συνδυασμό με την εξυπνάδα είναι τα εφόδια.

Γέννηση 3 του μήνα : Δείχνει διάθεση για κάθε δραστηριότητα που απαιτείται η ικανότητα αυτοέκφρασης. Τα άτομα αυτά είναι δραστήρια και πάντα σε φόρμα. Θα μπορούσαν κάλλιστα να ασχοληθούν με την υποκριτική ή ακόμα και ως συγγραφείς μυθιστορημάτων. Τους κάνει καλό να ζουν ανάμεσα σε κόσμο όπου εξασκούν προσωπική επιρροή.

Γέννηση 12 του μήνα : Όσοι είναι γεννημένοι 12 του μήνα πρέπει να φροντίσουν να τοποθετηθούν σε στρατηγικές θέσεις και να κάνουν γνωριμίες με άτομα κύρους διότι η επιτυχία τους προέρχεται από την επαφή τους με τους άλλους. Οφείλουν να κάνουν θυσίες  στη ζωή τους. Καλό θα είναι να προσέξουν τις κρίσεις κατάθλιψης από ασήμαντες αφορμές γιατί είναι άτομα που έχουν απαίτηση από τις αισθηματικές σχέσεις ή φιλίες.

Γέννηση 21 του μήνα : Τα άτομα που είναι γεννημένα την ημέρα αυτή ελκυστικά, μαγνητικά, με μεγάλη ικανότητα έκφρασης και αξιόλογη επιβολή σε όσους βρίσκονται γύρω τους. Κινδυνεύουν κι αυτοί επίσης από τις ψυχολογικές μεταπτώσεις αλλά αρκεί ένα «χτύπημα» και επανέρχονται. Ιδανικά επαγγέλματα εφόσον έχουν την ικανότητα να προκαλούν το ενδιαφέρον των άλλων να τους ακούν είναι ότι έχει σχέση με αυτοέκφραση ή δημοσιογραφία.

Γέννηση 30 του μήνα : Οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τα άτομα με αυτόν τον αριθμό γέννησης είναι τέχνη, λογοτεχνία, μουσική, θέαμα. Συνήθως καλούνται πριν αφοσιωθούν στη σταδιοδρομία τους να υπερνικήσουν τα εμπόδια και τις αντιδράσεις που προέρχονται κυρίως  από το οικογενειακό περιβάλλον. Επίσης τους ευνοούν οι πολιτικές σταδιοδρομίες. Καλό θα ήταν να καλλιεργήσουν την αίσθηση του χιούμορ που έχουν διότι στις κοινωνικές τους σχέσεις είναι εντυπωσιακό!


Παραγωγικός Κύκλος 4

Όσοι έχουν  γεννηθεί στις 4, 13, 22 και 31 του μήνα ο Παραγωγικός τους Κύκλος είναι 4. Το 4 προδιαθέτει για σκληρή και μεθοδική δουλειά και κούραση πριν φτάσει κανείς στην πολυπόθητη επιτυχία. Είναι ο καιρός του «χτισίματος» και της προσπάθειας αλλά και της σταθερότητας. Ίσως δεν υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος αλλά ευνοεί την ολοκλήρωση σχεδίων. Ο Κύκλος 4 είναι περιττό να το κρύψουμε ότι είναι σπαρμένος με εμπόδια, ωστόσο είναι πιθανό να μετατραπεί θετικός θεωρώντας  τις εμπειρίες χρήσιμες για το μέλλον.

Γέννηση 4 του μήνα : Τα άτομα που είναι γεννημένα στις 4 οποιουδήποτε μήνα , αγαπούν το σπίτι, την οικογένεια και γενικά τη σταθερότητα της ζωής. Στη ζωή τους ίσως να κυριαρχεί κουραστικές εργασίες ή δουλειές ρουτίνας  κάποιες φορές  για μια μακροχρόνια έρευνα. Συχνά η δουλειά καταντά ο μόνος πόλος της ύπαρξης τους. Πρέπει να εκτιμούν τις ευκαιρίες για διασκέδαση και ξεκούραση.

Γέννηση 13 του μήνα : Όσοι είναι γεννημένοι 13 του μήνα συχνά καλούνται να «δουλέψουν» και να κοπιάσουν  στις σχέσεις του με τους άλλους και γενικά με τις δυσκολίες του περιβάλλοντος τους. Όσο για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό έχουν την τάση να σχετίζονται με πράγματα στέρεα και συγκεκριμένα, όπως αγοραπωλησίες οικοπέδων ή μελέτη και κατασκευή οικοδομών ή τεχνολογικές εφαρμογές της επιστήμης . Υπάρχουν και καλλιτεχνικές τάσεις : Σκηνογραφία, γλυπτική.

Γέννηση 22 του μήνα : Κύριος αριθμός με όλη του την δύναμη, ο οποίος φέρνει την επιθυμία να διευρύνει κανείς τους ορίζοντες του. υπάρχει μια βαθιά ανθρωπιστική δράση, μια λαχτάρα να βοηθήσει τους άλλους , να γίνει χρήσιμος στην κοινωνία. Διαπρέπουν σε χώρους πολιτικούς , στις κοινωνικές δραστηριότητες και στη διοργάνωση επιχειρήσεων πολύπλοκων ή και πολύμορφων.


Γέννηση 31 του μήνα : Μοιάζει με αυτόν που έχει γεννηθεί στις 4 του μήνα αλλά οι γεννημένοι στις 31 διακρίνονται από μια αστάθεια τόσο στην εργασία όσο και στα αισθήματα.

Παραγωγικός Κύκλος 5

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 5,14 και 23 του μήνα , έχουν Παραγωγικό Κύκλο 5.Δυναμική περίοδος  με ελευθερία και ανεξαρτησία. Όσοι έχουν λοιπόν αυτόν τον Κύκλο υπόκεινται σε απρόοπτες αλλαγές, σε ξαφνικές μεταβολές, σε γρήγορες μεταστροφές στο περιβάλλον, στις συμπάθειες και στις διανοητικές τάσεις. Καλό είναι το διάστημα αυτό να μην κάνουν μακροχρόνια σχέδια , γιατί ίσως βρεθούν στη διαδικασία να κάνουν σχέδια ξανά. Να δέχονται τις αλλαγές και να προσαρμόζονται σε αυτές.

Γέννηση 5 του μήνα : Στα άτομα που έχουν γεννηθεί 5 του μήνα η προσαρμοστικότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους και καλό είναι να αναζητήσουν ένα επάγγελμα που να μπορούν να αξιοποιήσουν τις πολύμορφες δυνατότητες του μυαλού τους. Ευνοϊκά  είναι τα επαγγέλματα που συνδυάζουν μετακινήσεις και ταξίδια. Επίσης  σε οτιδήποτε που να μην υπάρχει γραφική δουλειά, αλλά αντιθέτως εξωτερικές επαφές, συζήτηση και κίνηση.

Γέννηση 14 του μήνα : Είναι ο αριθμός που ευνοεί την βαθμιαία άνοδο σε μια σταδιοδρομία, όπως μια στρατιωτική καριέρα ή μια επιχείρηση μεγάλων διαστάσεων. Η προσοχή που πρέπει να δείξουν αυτά τα άτομα είναι στην επίδραση του 5, δηλαδή να μην υποκύψουν σε πειρασμούς και ιδιαίτερα σαρκικούς. Επίσης πάντα να υπολογίζουν τις πιθανότητες ξαφνικών αλλαγών στη ζωή τους.

Γέννηση 23 του μήνα : Ο αριθμός αυτός σας  δίνει το χάρισμα της διαίσθησης σε ότι αφορά στις δυσκολίες των άλλων. Γι ‘ αυτό ανοίγεται μια σταδιοδρομία μπροστά τους είτε γιατρών, τεχνικών  ή εμπορικών συμβούλων γιατί σε κάθε τομέα θα μπορούν εύκολα να διαγνωστούν τα αδύνατα σημεία. Επίσης είναι καλοί διοργανωτές και έχουν την αίσθηση της δημοσιότητας και των κοινωνικών σχέσεων. Φυσικά καλό θα ήταν να λειτουργείτε πάντα με σύνεση.

Παραγωγικός Κύκλος 6

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 6, 15 και 24 του μήνα έχουν Παραγωγικό Κύκλο 6. Περίοδος που συνδέεται με την τέχνη(θέατρο, θέαμα) ή  την διακόσμηση. Είναι ο αριθμός των ευθυνών και των υποχρεώσεων. Μα πάνω απ’ όλα είναι ο αριθμός της αγάπης και της προσφοράς. Όσοι έχουν αυτόν τον Κύκλο έχουν την ικανότητα να κάνουν μικρές και μεγάλες οργανώσεις να  λειτουργούν  άψογα γιατί δείχνουν μεγάλη ευαισθησία στα προβλήματα όσων βρίσκονται κοντά, είστε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Σε αυτή την περίοδο ψάχνουν την τελειότητα στη ζωή τους και στη ζωή των  άλλων. Καμιά φορά υπάρχει και το αίσθημα του ανικανοποίητου.


Γέννηση 6 του μήνα : Τα άτομα αυτά τα διακατέχει μια έντονη ευσυγκινησία και αναζητούν από τους άλλους τους επαίνους. Επιδιώκουν την επιτυχία όχι τόσο για προσωπική ικανοποίηση όσο για τον έκδηλο θαυμασμό των άλλων. Καλό θα ήταν να ασχοληθούν με επαγγέλματα που θα κάνουν συνεργασίες με άλλους, αλλιώς δουλειές που σχετίζονται με λογοτεχνικές ή καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Όχι ότι έχει να κάνει με πρακτικές επιστήμες ή τεχνολογία.

Γέννηση 15 του μήνα : Εδώ έχουμε έναν αριθμό αντιφατικό, από τη μια δείχνει ανυποταγή σε κάθε περιορισμό και από την άλλη ικανότητα για σχέσεις εγκάρδιες. Καλό θα ήταν λοιπόν όσοι έχουν τον Κύκλο αυτό να επιλέξουν εργασίες στις οποίες η ιεραρχία και η αυστηρή πειθαρχία δεν είναι απαραίτητες. Ακόμα οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για  ελεύθερα επαγγέλματα προπαντός σε όσα σχετίζονται με νόμους και οικονομία.

Γέννηση 24 του μήνα : Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον αριθμό της υπερδραστηριότητας. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας στα άτομα αυτά και μπορούν να υπερνικήσουν τα πιο σκληρά εμπόδια. Πρώτη επιλογή είναι τα επαγγέλματα που σχετίζονται με λογοτεχνία ή καλλιτεχνία. Όμως μπορούν να σημειώσουν επιτυχία και σε ελεύθερα επαγγέλματα, στα οικονομικά ή στις διαφημίσεις.

Παραγωγικός Κύκλος 7

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 7,16 και 25 του μήνα έχουν Παραγωγικό Κύκλο 7.

Είναι ο αριθμός που συνδέεται με τις πνευματικές αξίες , με τον διαλογισμό, με σκέψεις που αφορούν τα θέματα της ύπαρξης. Περίοδος μοναξιάς ή και απομόνωσης από άτομα και καταστάσεις  που προκαλούν «θόρυβο» και αναστάτωση. Κυριαρχεί η μελέτη , η εμβάθυνση. Κατά κύριο λόγο είναι προτιμότερη η ενασχόληση με καθαρά διανοητικές δραστηριότητες.

Γέννηση 7 του μήνα : Δείχνει ότι τα άτομα αυτά έχουν ένα γνήσιο εφευρετικό πνεύμα , οδηγημένο από διαίσθηση περισσότερο. Δίνουν σημασία στις ξαφνικές «αναλαμπές» ή ιδέες, γι’αυτό καλό θα ήταν να ασχοληθούν με επαγγέλματα στα οποία να μπορούν να εξειδικευτούν σε ένα περιορισμένο πεδίο, αφήνοντας τη διαίσθηση ελεύθερη. Αν επιλέξουν μια επιστημονική δραστηριότητα θα κάνουν πολύτιμες ανακαλύψεις, αν κατευθυνθούν στον καλλιτεχνικό τομέα θα βρουν νέα μέσα έκφρασης.

Γέννηση 16 του μήνα : Όσοι είναι γεννημένοι στις 16 του μήνα είναι προικισμένοι να πλησιάζουν προς την κατανόηση του υπερφυσικού, του μυστηρίου. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει ανικανότητα για αντιμετώπιση των δυσκολιών, αντιθέτως πως υπάρχει ένα παραπάνω χάρισμα για την εξήγηση σε γήινο και μη επίπεδο. Χρήσιμα προτερήματα για μια καριέρα στον κόσμο της οικονομίας, της διαφήμισης ή του εμπορίου.

Γέννηση 25 του μήνα :Έχουμε έναν αριθμό εδώ που αγωνίζεται να βγάλει στο φως κρυφά προτερήματα. Τα άτομα αυτά είναι μεγάλα δημιουργικά ταλέντα αλλά που έχουν και την ικανότητα να δουλεύουν και σε συνεργασία με άλλους. Σε εμπορικούς και πρακτικούς τομείς θα καταφέρουν μια χαρά να αναπτύξουν τις ιδέες τους.

Παραγωγικός Κύκλος 8

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 8,17 και 26 του μήνα έχουν Παραγωγικό Κύκλο 8.

Το 8 είναι ο αριθμός των υλικών αποκτημάτων, των χρημάτων και της οικονομικής σταθερότητας. Με αυτόν τον Κύκλο τα άτομα αυτά έχουν τις ευκαιρίες  να φτάσουν σε μια αξιοζήλευτη οικονομική θέση. Στη διάρκεια του Κύκλου αυτού οι πιθανότητες να εμφανιστούν «καλές» προτάσεις είναι πολλές. Με τον Κύκλο αυτό μαθαίνουν τις θετικές αξίες του 8, δύναμη , εξουσία, χρήμα  με το να εμπλουτίζονται χωρίς να καταστρέφονται. Πρέπει να προσέχουν και να καλλιεργούν το συναίσθημα του μέτρου και της ισορροπίας διότι είναι εξ’ίσου εύκολο να χαθούν τα χρήματα.

Γέννηση 8 του μήνα : Το φυσικό περιβάλλον των ατόμων αυτών είναι ο κόσμος των επιχειρήσεων και των οικονομικών. Με σωστούς χειρισμούς, οικονομικούς κυρίως μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Αρκεί φυσικά να κατανοήσετε πως το χρήμα δεν είναι καθαυτός σκοπός. Είναι μόνο το μέσο, γι’αυτό πρέπει  να καταπολεμηθεί η φιλαργυρία ή η υπερβολική πλεονεξία.

Γέννηση 17 του μήνα : Οι άνθρωποί με γενέθλια μέρα το 17 είναι ιδανικοί σαν τραπεζίτες, χρηματιστές ή επιχειρηματίες. Έχουν μια σίγουρη διαίσθηση σε ότι αφορά το χρήμα. Είναι καλός αριθμός για διευθυντές επιχειρήσεων ή για τομείς του εμπορίου. Επίσης νιώθουν άνετα ως επικεφαλής ομάδων , όπως νοσοκομείων , πανεπιστημίων ή υπουργείων.

Γέννηση 26 του μήνα : Εδώ οι δυνατότητες πληθαίνουν! Εκτός από τον κόσμο των επιχειρήσεων λόγω του 8 τα άτομα αυτά μπορούν να ασχοληθούν με την τέχνη, τη φιλολογία, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση επιτυγχάνοντας έτσι την οικονομική τους ευρωστία. Αυτό το φυσικό τους χάρισμα μπορούν  να το  εκμεταλλευτούν  πολύ καλά στο χώρο της πολιτικής και των δημοσίων σχέσεων.

Παραγωγικός Κύκλος 9

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 9, 18 και 27 του μήνα έχουν Παραγωγικό Κύκλο 9.

Το 9 χαρακτηρίζεται από μια φιλοδοξία υπερβολική να καταπιαστεί με επιχειρήσεις ανώτερες από τον μέσο όρο, αφήνοντας έτσι στο πέρασμα του ένα χνάρι διαφορετικό και μοναδικό. Συχνά σε όλο αυτό υπάρχει και ένα συναίσθημα βαθύ ανθρωπιστικό με μια μεγάλη επιθυμία να προσφέρει στην ανθρωπότητα, το οποίο  όταν υπάρχει πραγματικά  το σύμπαν ανταμείβει με διασημότητα και αναγνώριση . Ωστόσο καλό θα ήταν να μην χάνεται το συναίσθημα του μέτρου, να ενεργούν δηλαδή χωρίς να υπερτιμούν ή υποτιμούν τις δυνατότητες τους.

Γέννηση 9 του μήνα : Η γέννηση σε αυτόν τον αριθμό φανερώνει άτομα που ξεκινούν ταυτόχρονα την ενασχόληση πολλών δραστηριοτήτων. Έπειτα αναγκάζονται συνήθως να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να τα κάνουν όλα μαζί και απογοητεύονται. Καλό θα ήταν λοιπόν να καταπιάνονται με ότι γνωρίζουν και να μην εγκαταλείπουν ότι ξεκινούν. Το 9 φέρνει μαζί του τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα άτομα αυτά πολλές χώρες. Βέβαια έχουν κλίση στις ξένες γλώσσες και καλούνται να την εκμεταλλευτούν.

Γέννηση 18 του μήνα : Είναι ο αριθμός που δείχνει ικανότητα τα άτομα αυτά να διοικήσουν με προσοχή και επιμέλεια μεγάλες και πολύπλοκες οργανώσεις. Το έμφυτο ταλέντο της τάξης και της έκφρασης ανοίγουν δρόμους για δικαστική σταδιοδρομία. Ευνοείται η δημοσιογραφία όπως επίσης και οι διοικητικές και λογιστικές εργασίες.

Γέννηση 27 του μήνα : Όποιος γεννιέται τη μέρα αυτή έχει ένα κομμάτι μοναχικό στον χαρακτήρα του. Δύσκολα μπαίνει σε συνεταιρισμούς, κι αν το κάνει θα πρέπει να έχει κυρίαρχο ρόλο. Βέβαια τα άτομα αυτά έξω από τις δουλειές έχουν έναν κοινωνικό χαρακτήρα. Ιδανικά επαγγέλματα διότι είναι και πολύ λεπτολόγοι ως συμβολαιογράφοι, διοικητές ή διευθυντές μιας μεγάλης επιχείρησης. Με την δόση γενναιοδωρίας που έχουν  πιθανόν  να γίνουν δημοφιλής και αγαπητοί.



Να αναφέρω κλείνοντας ότι ο Παραγωγικός Κύκλος σε μια Αριθμολογική ανάλυση είναι ακόμα μία πινελιά στο «πορτρέτο» του καθενός μας .

Είναι μια τάση που μας κατευθύνει σημαντικά για το τι δρόμο πρέπει να διαλέξουμε. Μόνος του ίσως μας δίνει μερικά στοιχεία ή λίγες  πληροφορίες, μέσα όμως σε μια ολοκληρωμένη ανάλυση μας απαντά σε πολλά ερωτήματα σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα στοιχεία που προκύπτουν. Διαβάζοντας λοιπόν ο καθένας σας  τον Κύκλο του ανακαλύπτει τι είναι προικισμένος να κάνει με τα έμφυτα ταλέντα του…

Ας μην ξεχνάμε όμως υπάρχουν και τα επίκτητα!

Το άρθρο της Χάρις Μπεκιάρη βρίσκεται στη στήλη αριθμολογία εδώ

                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου