Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Αναλυτικές Προβλέψεις Ταυ-Τετραγώνου Ερμή-Αφροδίτης-Άρη-Ποσειδώνα & Εξαγώνου Άρη-Κρόνου


Αναλύσαμε σε προηγούμενο άρθρο πως μας επηρεάζει το Ταυ-Τετραγώνου μεταξύ Ερμή-Αφροδίτης-Άρη-Ποσειδώνα και την επιρροή της όψης εξαγώνου μεταξύ Άρη-Κρόνου.
Σύντομη Περιγραφή: Ερμής και Αφροδίτη σε συγκλίνουσα όψη συνόδου από τον Σκορπιό εμπλέκονται δυσαρμονικά με τον Άρη από τον Λέοντα και τον Ποσειδώνα από τον Υδροχόο. Ευτυχώς συμμετέχει και ο Κρόνος σε αρμονική γωνία με τον Άρη και αυτό κάπως περιορίζει τη δυσαρμονία του με τον Ποσειδώνα. Καθώς ο Ποσειδώνας αποπροσανατολίζει τον Άρη, ο Κρόνος δρα με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο και αυτό μπορεί να μας φέρει σε εσωτερικές συγκρούσεις. Οι δυναμική των όψεων είναι ισχυρή και προκαλεί σύγχυση, παρεξηγήσεις, λάθη, πάθη και γενικότερα ένα εκρηκτικό κοκτέιλ. Ευτυχώς για το καλό μας ο Κρόνος λειτουργεί ως ποδομοχλός πέδησης και το κλίμα έχει κάποια υποστηρικτική όψη, τοιουτοτρόπως με ρεαλισμό και ορθολογικότητα μπορούμε να μετριάσουμε τις αντιπαραθέσεις και τις εξαπατήσεις. Οι όψεις επηρεάζουν από Κυριακή 23/10 έως Τετάρτη 02/11 συνεπώς μιλάμε για μία εθνική επέτειο μαινόμενη. Τη διεξοδική ανάλυση μπορείτε να τη βρείτε στις «Αστρολογικές Αλχημείες» και στο «Φλερτάροντας με τ’ άστρα» στο άρθρο «Ταυ- Τετραγώνου Ερμή-Αφροδίτης-Άρη-Ποσειδώνα».


Αναλυτικότερα: 

Κριός: Η δυσαρμονική όψη επηρεάζει θέματα οικονομικά που σχετίζονται με τις κληρονομιές, τα δάνεια, την εφορία ή τις διατροφές. Μπορεί να δημιουργηθούν κάποια απρόβλεπτα έξοδα ή να χρειαστεί να καλύψετε οικονομικές τρύπες, αποφύγετε δάνεια και υπογραφές συμβολαίων οικονομικών όρων καθώς μπορεί να επιφυλάσσουν κάποιες παγίδες. Αποφύγετε εμμονές και αδιάλλακτες συμπεριφορές, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε ακραιότητες και διαπληκτισμούς, διαφυλάξτε σχέσεις και συνεργασίες καθώς δημιουργούνται προστριβές. Ο έρωτας σας παρασύρει, αποφύγετε οριστικές δεσμεύσεις ή επισημοποιήσεις. Μην ενθουσιάζεστε από ένα νέο πρόσωπο καθώς μπορεί να το έχετε εξιδανικεύσει. Δεν αποκλείεται να νιώθετε κάπως αποπροσανατολισμένοι και οι στόχοι σας είναι κάπως ρευστοί. Προσοχή σε φιλίες και ομαδικές δραστηριότητές καθώς μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και να πληγωθείτε. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, να είστε διαλλακτικοί και μετριοπαθείς έτσι ώστε να διαφυλάξετε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Κρόνος σας χαρίζει σοφία έτσι μπορείτε να κάνετε έναν απολογισμό, επιλέγοντας σχέσεις-συνεργασίες ακόμη και ερωτικό σύντροφο με σοφία. Ένα ερωτικό δίλλημα αναμένεται να σας διχάσει, ζυγίστε τις καταστάσεις και αποφασίστε.  Ο Κρόνος παρέχει προστασία και μπορεί να σταθεροποιήσει στο τέλος κάποιες σχέσεις.

Ταύρος: Επηρεάζονται κάπως δυσαρμονικά οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας καθώς έχετε κάποια προβλήματα οικογενειακής προέλευσης και αυτό σας στρεσάρει. Η μητέρα σας πιθανώς να έχει κάποιο πρόβλημα και εσείς θα χρειαστεί να σταθείτε στο πλευρό της. Η καριέρα επίσης εμπλέκεται δυσαρμονικά και ένας φόρτος εργασίας μπορεί να σας κουράζει. Αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες με τους ανώτερούς σας ή τον προϊστάμενο σας καθώς μπορεί να έχετε κάποιες απώλειες. Να είστε προσεκτικοί ως προς τη δημόσια εικόνα σας και προβολή σας καθώς αναμένονται κάποιες σκανδαλολογίες εις βάρος σας. Μην βγάζετε την πίεση σας στον/στη σύντροφό σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήγματα. Υπομονή; Διαθέτετε!!!Χρησιμοποιήστε την δεόντως και διοχετεύστε την όλη συγκρουσιακή ενέργεια εποικοδομητικά στην ανώτερη γνώση και μόρφωση.  Μπορείτε να διδάξετε με επιτυχία και να αρχίσετε διδασκαλίες ενώ οι νεότεροι σε ηλικία εάν οργανωθείτε θα επιτύχετε θεαματικά αποτελέσματα στην ανώτερη εκπαίδευση και τις σπουδές σας.Οργανώστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και ξεφύγετε από άγχη και στρεσογόνες καταστάσεις. Τα οικογενειακά προβλήματα και οι ρήξεις μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς ο Κρόνος στέλνει το πέπλο προστασίας του.

Δίδυμος: Το Ταυ-τετραγώνου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις σε θέματα εργασίας και υγείας ενώ παράλληλα εντείνει το άγχος και τις αγωνίες σας όσον αφορά θέματα σπουδών και εκπαίδευσης. Αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις με άτομα της καθημερινής σας συναναστροφής ενώ παράλληλα μην εργάζεστε σαν μανιακοί καθώς θα εξαντληθείτε και το αμυντικό σας σύστημα θα εξασθενήσει. Διασφαλίστε ώρες ύπνου, γιόγκας και διαλογισμού έτσι ώστε να ανακάμπτει η δύναμή σας. Προσεκτικά να κινείστε κατά την οδήγηση και να τσεκάρετε το μεταφορικό σας μέσο καθώς δεν αποκλείονται βλάβες ή ζημίες. Προσεκτικοί στην επικοινωνία καθώς μπορεί να είστε λίγο εριστικοί και να επιτίθεστε με το παραμικρό. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων νομικής προέλευσης και να είστε συγκρατημένοι στο διάλογο. Προσεκτικά σε πιθανές εξετάσεις σπουδών και μεταπτυχιακών, αποφύγετε παγίδες , εξάλλου έχετε όλη την ευέλικτη εξυπνάδα να τις αντιληφθείτε. Αποφύγετε και ταξίδια στο εξωτερικό παράλληλα γιατί μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Παράλληλα στην δυσαρμονική όψη σας στηρίζει υποβοηθητικά ο Κρόνος καθώς φέρνει προστασία στον έρωτα. Μπορείτε να επισημοποιήσετε μία σχέση, θετικά και σταθεροποιητικά νέα από τα τέκνα σας δεν αποκλείεται να λάβετε. Η δημιουργία σας: Σταθερά ανοδική και η επιτυχία μπορεί να έρθει ακόμα και σε σπουδές μέσω πειθαρχίας και οργάνωσης.

Καρκίνος: Έρωτας και οικονομικά σε πρώτο πλάνο. Ο ερωτισμός σας διάχυτος και η καρδιά σας χτυπάει θερμοκρασίες καύσωνα. Ζήλιες, ίντριγκες και ερωτικά τρίγωνα-τετράγωνα ή πολύγωνα. Ο ερωτισμός σας συνοδεύεται από έντονη κτητικότητα και έχετε ξεσπάσματα στον/στη σύντροφό σας, αποφύγετε να πνίξετε τον έρωτα με τις εμμονικές σας σκέψεις και τις φοβίες σας. Ο έρωτας έχει απαραίτητη προϋπόθεση την ελευθερία και όχι τη σκλαβιά. Τα οικονομικά σας απασχολούν, μπορεί να έχετε απρόβλεπτα έξοδα και απώλειες. Αποφύγετε οικονομικές εμπλοκές και δικαστήρια, μην προσυπογράφετε συμβόλαια που εμπεριέχουν οικονομικούς όρους καθώς μπορεί να ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης ή συμβολαίων «μαϊμού». Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην καταναλωτική σας μανία και να αποφύγετε περιττές δαπάνες. Μπορεί να έχετε απώλειες ωστόσο ο Κρόνος δρα σταθεροποιητικά για θέματα οικογένειας αν και λίγο επίπονα, οι δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου μπορούν να εξομαλυνθούν. Μην διστάσετε να οργανώσετε επαγγελματικά σχέδια, τα οποία θα σας απογειώσουν.

Λέων: Σχέσεις-συνεργασίες βαδίζουν σε ένα καλά τεντωμένο σκοινί. Εμπλοκές και τσακωμοί με τον/τη σύντροφό σας δεν αποκλείονται. Πάθος, ένταση και συναισθηματικό βάθος διακατέχουν την καρδιά σας έτσι διεισδύετε με απόλυτα συναισθήματα και εκρηκτικό τρόπο όλες τις υποθέσεις. Το κλίμα εντός σπιτιού είναι ασφυκτικό και θέλετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις μολυσματικές που ατροφούν τα ζοφερά σας συναισθήματα. Ίντριγκες και διαφωνίες στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας, διαμάχες και τεταμένο κλίμα με άτομα της οικογένειάς σας. Μην βγάζετε την αλαζονεία σας και την ισχυρογνωμοσύνη σας, δώστε τα ηνία των αποφάσεων στο ταίρι σας και εμπιστευτείτε το. Μπορείτε με τα μεγαλόκαρδα συναισθήματά σας και την πληθωρική σας προσωπικότητα να ζεστάνετε τις σχέσεις και όχι να τις παγώσετε όπως παγώνουν οι μισθοί στην Ελλάδα την τρέχουσα περίοδο. Οι επαφές σας μπορεί να αποδώσουν καρπούς και κάποια συνέντευξή σας ή βιογραφικό σας ίσως γίνει αποδεκτό και αυτό θα σας χαρίσει μία θέση εργασίας και οικονομική βοήθεια. Σχέσεις με αδέλφια ή στενούς συγγενείς μπορεί να σταθεροποιηθούν είτε θετικά είτε αρνητικά. Βάλτε σε λειτουργία τη λογική και τον ορθολογισμό σας και διεκδικείτε τα κεκτημένα σας.

Παρθένος: Κινηθείτε προσεκτικά στην επικοινωνία και φροντίστε για το μεταφορικό σας μέσο για αν προλάβετε πιθανές βλάβες. Χρειάζεται να χειριστείτε το λόγο με σοφία καθώς θα έχετε έντονη νευρικότητα και μπορεί να είστε κάπως εριστικοί και επιθετικοί. Αποφύγετε εντάσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι κάπως επιβαρυμένη και αυτό ενδέχεται να αυξήσει το άγχος σας, τις φοβίες σας και τις εμμονές σας. Να αναλαμβάνετε όσες υποχρεώσεις μπορείτε να φέρετε εις πέρας και να μην έχετε την ιδέα πως είστε «μηχανές» καθώς το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα εξαντληθεί και οι άμυνες σας θα εξασθενίσουν. Ύπνος, γιόγκα και διαλογισμός θα βοηθήσουν σημαντικά στην τόνωση της υγείας σας. Προσεκτικά να κινηθείτε με όσους συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση καθώς μπορεί να σας κρύβουν πράγματα και έτσι να εκτεθείτε στην πορεία. Σταθεροποιητικά μπορεί να εξελιχθούν τα οικονομικά σας και ίσως έλθουν κάποιες χρηματικές οφειλές σταδιακά και συγκρατημένα. Η αυτοπεποίθησή σας έχει σκαμπανεβάσματα, επιστρατεύστε τη λογική σας και επιτύχετε επωφελείς συμφωνίες.  

Ζυγός: Ενδέχεται να προκύψουν κάποια έξοδα αυτές τις ημέρες που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και αυτό θα κοστίσει στην τσέπη σας. Αποφύγετε άσκοπες επενδύσεις και περιττά έξοδα. Οι στόχοι σας ίσως νιώθετε πως είναι βαλτωμένοι και δεν έχουν κάποια εξέλιξη, αυτή η αίσθηση είναι παροδική και όχι μόνιμη. Αποφύγετε εντάσεις με φίλους καθώς μπορεί να ειπωθούν λόγια πικρόχολα που ίσως δεν τα εννοείτε ούτε εσείς ούτε οι φίλοι σας. Συγκρατημένοι και στον έρωτα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος απογοήτευσης ή εξαπάτησης. Χειριστείτε σοφά με τη βοήθεια του Κρόνου από το ζώδιό σας τις καταστάσεις προς όφελός σας, επιστρατεύστε τη διπλωματία σας και με λογική επιτύχετε τις καλύτερες για εσάς διαπραγματεύσεις. Μην ανταλλάξετε βαριές κουβέντες με τους φίλους σας ή στην ομάδα που εντάσσεστε καθώς λειτουργούν αρκετά βοηθητικά για την εξέλιξή σας. Να είστε υπομονετικοί έτσι ώστε να έχετε ένα χέρι βοηθείας από τον φιλικό σας κύκλο.

Σκορπιός: Στο μάτι του κυκλώνα καθώς οι σχέσεις σας στον επαγγελματικό χώρο, στην οικογένεια και σε όλο το φάσμα συναναστροφής σας είναι τεταμένες. Ας είστε προσεκτικοί στον χειρισμό του λόγου σας καθώς μπορεί να εκτοξεύετε ρουκέτες και αυτό θα σας στοιχήσει από την καλή σας εικόνα. Γίνεστε διεκδικητικοί υπέρ του δέοντος με τρόπο ελεγκτικό και άκρως χειριστικό. Εκδηλώνετε συναισθήματα ζήλιας και επιθετικότητας. Προσεκτικοί και κατά την οδήγηση. Ο Κρόνος δρα σταθεροποιητικά και παρέχει όλα τα εφόδια να αναλογιστείτε καταστάσεις και να κουβεντιάσετε με τον εαυτό σας, σας ανοίγει το δρόμο για την αυτογνωσία. Μην εμπλακείτε σε διαφωνίες με ανωτέρους σας, κρατείστε ένα χαμηλό προφίλ και διασφαλίστε τα κεκτημένα σας, είναι κρίμα από μία κακιά στιγμή να χάσετε την εύνοια καθώς είναι ο μήνας σας και έχετε τεράστια αποθέματα δύναμης και εύνοια για επιτυχία. Με την ομορφιά και την επικοινωνιακή σας δύναμη κερδίστε τις εντυπώσεις, παραμερίστε τις επιθετικές συμπεριφορές για να βγείτε αλώβητοι.

Τοξότης: Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι κάπως περίεργη και ίσως κάνετε σκέψεις βαθιές. Επωφεληθείτε της όψης και μην δημιουργείτε άγχος στον εαυτό σας καθώς οι αλλαγές είναι προ των πυλών και είναι μάλλον θετικές. Εξασφαλίστε ώρες για ύπνο, ξεκούραση, βόλτες στην παραλία και τη φύση. Διαλογισμός και γιόγκα μπορούν να λειτουργήσουν θεραπευτικά για την ψυχή και το πνεύμα σας. Εξελίξεις σε θέματα σπουδών και μεταφορών αναμένονται, να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι. Να ελέγχετε το μεταφορικό σας μέσο για να προλάβετε πιθανές βλάβες. Τσεκάρετε την αλληλογραφία σας και να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο καθώς μπορεί να εκτοξεύεται ρουκέτες και αυτό θα σας στοιχίσει καθώς θα χάσετε συμμάχους. Διοχετεύστε δημιουργικά τη δυναμική της όψης σε θέματα στόχων και οραματισμού καθώς ο Κρόνος οργανώνει τα σχέδιά σας και προσπαθεί να τους δώσει σάρκα και οστά. Οι φίλοι φαίνεται να είναι λίγοι αλλά είναι δυνατοί και σας στηρίζουν. Μάλιστα παίζει πολύ έντονα το σενάριο φιλιών με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Δημιουργείστε τις φιλίες σας και μετατρέψτε τες με σοφία σε συμμαχίες και σχέσεις ζωής.

Αιγόκερως: Έχετε υποφέρει αρκετά ως ζώδιο. Δεν είναι άσχημες οι ημέρες απλά φροντίστε να είστε συνετοί και σώφρονες στην διαχείριση των οικονομικών σας θεμάτων τόσο αυτών που εξαρτώνται από την δουλειά σας όσο και εκείνων που σχετίζονται με δάνεια, κάρτες, εφορίες και φορολογία. Αποφύγετε να δανείσετε και να δανειστείτε ενώ μην υπογράφετε συμβόλαια οικονομικού περιεχομένου καθώς καραδοκούν παγίδες. Αποφύγετε ρήξεις και διαπληκτισμούς με φίλους σας ή με τις ομάδες που συναναστρέφεστε καθώς οι ισορροπίες είναι λεπτές και από ένα λάθος μιας κακιάς στιγμής μπορεί να χαλάσετε καλές φιλίες για εσάς. Μπορεί να εμφανιστούν κάποια εμπόδια και αυτό θα σας καθυστερήσει στο να υλοποιήσετε στόχους σας και οράματά σας. Υπομονή διαθέτετε ως γνήσια παιδιά του Κρόνου, χειριστείτε τον όπως μόνο εσείς ξέρετε και αδράξτε τις ευκαιρίες διοχετεύοντας την ενέργειά σας άκρως θετικά και εποικοδομητικά σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής.

Υδροχόος: Όλα για την καριέρα και την κοινωνική σας συνδρομή. Ο φόρτος εργασίας μεγάλος, οι υποχρεώσεις σας; Πολλές και αυτό συνεπάγεται έλλειψη χρόνου και χώρου έτσι θα δημιουργηθούν παραπονάκια από μεριάς φίλων σας και γενικότερα μέσα στις σχέσεις σας. Πιθανότατα ο/η σύντροφός σας να νιώσει παραμελημένος και αυτό θα σας αναστατώσει και θα σηκώσετε ανάστημα ξεσπαθώνοντας. Οι διαπληκτισμοί δεν ωφελούν αλλά αντιθέτως ταλαιπωρούν. Υιοθετείστε ένα πιο χαμηλό και ήπιο προφίλ, ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και αφήστε να πέσει και καμιά καρφίτσα κάτω. Είναι άδικο για τους άλλους αλλά ιδίως για τον ίδιο σας τον εαυτό να χαλάσετε σχέσεις είτε φιλικές είτε επαγγελματικές είτε ερωτικές λόγω μερικών ατυχών συμβάντων. Διοχετεύστε θετικά και δημιουργικά την ενέργεια της όψης καθώς ο Κρόνος είναι υποστηρικτής σας σε θέματα ανώτερης παιδείας και μόρφωσης. Αποστείλετε βιογραφικά και περάστε συνεντεύξεις καθώς έχετε όλα τα φόντα για να βρείτε μία θέση εργασίας ή να επιλύσετε προβλήματα που σας απασχολούν.

Ιχθείς: Θέματα εργασίας, υγείας, ψυχολογίας και ανώτερης μόρφωσης έρχονται σε αντιπαράθεση. Ενώ έχετε εύνοια σε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης είτε ως επιμορφωτές είτε ως αποδέκτες  δημιουργούνται κάποιες εντάσεις και αυτό σας ενοχλεί. Μην το βάζετε κάτω!!! Στείλτε βιογραφικά και δώστε συνεντεύξεις καθώς ενδέχεται να γίνουν αποδεκτά και να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις. Πιθανόν να βρείτε μία θέση εργασίας και αυτό θα έχει και οικονομική θετική εξωτερικότητα καθώς θα ενισχύσει το πορτοφόλι σας. Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας και διασφαλίστε ώρες ύπνου, ξεκούρασης και χαλάρωσης. Ακούστε μουσική και χαλαρώστε με διαλογισμό ή μία βόλτα στην ύπαιθρο. Κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ίσως έχει κάποιες εντάσεις, αποφύγετέ το. Ο Κρόνος σε αρμονική όψη με τον Άρη σας χαρίζει δύναμη και μπορείτε με σοφία, λεπτούς χειρισμούς και εφόσον εξασφαλίσετε ξεκούραση  μπορείτε να δείτε θετικά αποτελέσματα σε δικαστικούς αγώνες οικονομικού-κληρονομικού περιεχομένου. Η σεξουαλικότητά σας και η ενεργητικότητά σας είναι συγκρατημένα ανοδικές και εξελίξιμες.

                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου