Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Αναλυτικές Προβλέψεις Μηνός Νοεμβρίου


Κριός: Ο Ήλιος στη μεγαλύτερη διάρκεια του μήνα τονίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας και πιο ειδικά τα οικονομικά κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου. Τα συναισθήματά σας έντονα και εις βάθος έτσι προσπαθείτε να κατανοήσετε πιο κρυφές πτυχές του εαυτού σας και την πιο μυστική πλευρά του χαρακτήρα σας. Το ντουέτο Ερμή-Αφροδίτης από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη αυξάνει την εξωστρέφεια σας και καλυτερεύει τη διάθεσή σας σημαντικά. Μπορείτε να διεκδικήσετε μία καλύτερη θέση στην εκπαίδευση ενώ παράλληλα αποστείλετε βιογραφικά για εύρεση εργασίας στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό. Μπορεί να προκύψει κάποιο επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο μπορεί να συνδυάστε και για αναψυχή. Μέχρι τις 20 η εύνοια είναι περισσότερη έτσι μπορείτε να έχετε κάποια πιθανή επιτυχία. Θέματα νομικά και ανώτερης εκπαίδευσης ευνοούνται, οι νέοι μπορεί να έχετε επιτυχίες ή την έλευση μίας επιβράβευσης ή υποτροφίας. Ο Άρης σας αβαντάρει στο πρώτο δεκαήμερο κάνοντάς σας δημιουργικούς και άκρως ερωτικούς. Από τις 11/11 εισερχόμενος στην Παρθένο φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις, άγχος και μπορεί να αρχίσει να επηρεάζει κάπως αρνητικά τον οργανισμό σας και το αμυντικό σας σύστημα, η καθημερινότητά σας γίνεται πιο απαιτητική. Έχετε όμως εύνοια στον έρωτα και το ερωτικό «παιχνίδι» μέχρι τις 27 του μήνα που η Αφροδίτη παραμένει στον φλογερό Τοξότη. 


Ταύρος: Ο Ήλιος απέναντι σας από το ζώδιο του Σκορπιού δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σχέσεων-συνεργασιών και εγκαινιάζει μία περίοδο όπου ο γάμος ή η συμβίωση απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας. Ο εαυτός σας έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς ο τομέας «εσύ» υπερισχύει. Το ντουέτο Ερμή-Αφροδίτης από τον Τοξότη δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά και ειδικότερα στα οικονομικά του/της συντρόφου σας ή εκείνων που σχετίζονται με κληρονομιές και εφορίες. Τονίζεται ιδιαιτέρως ο ερωτισμός σας και κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα ενώ παράλληλα μπορεί να έχετε μία κάπως πιο κτητική συμπεριφορά. Σας δίνεται η ευκαιρία να κατανοήσετε κρυφές-μυστικές δυνάμεις του εαυτού σας που ακόμα και εσείς οι ίδιοι αδυνατούσατε να κατανοήσετε. Μπορείτε να έλθετε πιο κοντά στο ταίρι σας οι δεσμευμένοι και να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας στην κρεβατοκάμαρα ενώ οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις εύνοιες για έρωτα, φλερτ και διασκέδαση. Τα πράγματα καλυτερεύουν από τις 11/11 καθώς ο Άρης κάνει την είσοδό του στον τομέα που σχετίζεται με τις φιλίες και εσείς γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί συμμετέχοντας σε ομαδικές δραστηριότητες. Οι φίλοι είναι κοντά σας και οι στόχοι σας για την μελλοντική σας πορεία αναζωπυρώνονται. Χρειάζεται να κινηθείτε προσεκτικά στις φιλίες και στις συλλογικές σας δραστηριοποιήσεις καθώς μπορεί να δημιουργούνται μικροεντάσεις.

Δίδυμος: Να χαρακτήριζα τον Νοέμβριο άσχημο μήνα; Θα ήταν ψέματα! Μήνας σύνθετος ο Νοέμβριος καθώς ο Ήλιος στρέφει το ενδιαφέρον σας στην εργασία και φέρνει περισσότερο φόρτο εργασίας και υποχρεώσεις, οι οποίες μπορεί να εξαντλούν τον οργανισμό σας. Χρειάζεται να κάνετε ένα γενικό τσεκ απ για τυχόν μικροπροβλήματα υγείας, διασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση και ύπνο. Το ντουέτο Ερμή-Αφροδίτης από τον Τοξότη εγκαινιάζει μία εξωστρεφή περίοδο κατά την οποία θα σας απασχολήσουν σημαντικά σχέσεις-συνεργασίες ή ο/η σύντροφός σας. Οι δεσμευμένοι έχετε όλες τις ευκαιρίες να αναθερμάνετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε στα μονοπάτια του έρωτα, απολαμβάνοντας το φλερτ και τη διασκέδαση. Ο Άρης από τις 11/11 εισέρχεται στην Παρθένο και προκαλεί έναν πολύμηνο αγώνα δρόμου σχετικά με ζητήματα σπιτιού, ασφαλείας η καριέρας. Κάποιο άτομο της οικογένειάς σας πολύ πιθανόν να χρειαστεί την προσωπική σας συνδρομή και να επωμιστείτε τοιουτοτρόπως άγχη και αγωνίες. Αβαντάρετε και ποντάρετε στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα καθώς σταδιακά επηρεάζεστε από τις χειμερινές εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή έτσι θα επικρατεί ρευστότητα, αναβλητικότητα και στασιμότητα. Ο έρωτας και η καλή σας διάθεση δεν παύουν να φέρουν μία πιο αισιόδοξη νότα στη ζωή σας.

Καρκίνος: Ο Ήλιος στο μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα λειτουργεί θετικά και εμφατικά όσον αφορά θέματα δημιουργίας, έρωτα και διασκέδασης. Οι γονείς μπορεί να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας ενώ δεσμευμένοι και αδέσμευτοι έχετε μερίδιο στον έρωτα και  τη διασκέδαση. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Θέματα εργασίας και καθημερινότητας ομαλοποιούνται λόγω του ντουέτου Ερμή-Αφροδίτης και μπορείτε να έχετε διεκδικήσεις και θετικά αποτελέσματα κυρίως το πρώτο εικοσαήμερο. Αρχίστε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, ασκηθείτε ή κάντε έναν γενικό ιατρικό έλεγχο. Ευκαιρία να αποτοξινωθείτε από τοξίνες και αρνητικότητες. Ο Άρης από τις 11/11 σας βάζει σε ένα μοτίβο διαρκών μετακινήσεων και ταξιδιών εντός της χώρας. Μπορείτε να έχετε εξελίξεις σε θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ενώ χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς καθώς επικρατεί ένα τεταμένο κλίμα και μπορούν να επέλθουν εύκολα ρήξεις. Προσεκτικοί στην οδήγηση και στο μεταφορικό σας μέσο ενώ να έχετε το νου σας και σε ατυχήματα σε ταξίδια(όπως απώλεια αποσκευών). Τις τελευταίες δέκα ημέρες κινηθείτε πιο προσεκτικά καθώς ο ανάδρομος Ερμής και οι εκλείψεις φέρνουν ανατροπές σε θέματα εργασίας και υγείας.

Λέων: Μήνας ευνοϊκότερος ο Νοέμβριος του Οκτώβρη σαφώς καθώς το ντουέτο Ερμή-Αφροδίτης αυξάνει τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας κατακόρυφα ενώ ο έρωτας φλερτάρει με το δικό σας ζώδιο. Θέλετε να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να απολαύσετε τις ομορφιές της ζωής ενώ οι δεσμευμένοι έχετε όλες τις ευκαιρίες να τονώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, οι αδέσμευτοι τραβήξτε προς τα ερωτικά μονοπάτια και επωφεληθείτε της εύνοιας του σύμπαντος. Οι γονείς θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας που θα σας ικανοποιήσουν. Ο Ήλιος όμως από τον Σκορπιό σας κρατά δέσμιους σε θέματα οικογένειας και έτσι έχετε κάποιες οικογενειακές έγνοιες, δυσκολευόμενοι να απολαύσετε τη χαρά της ζωής. Από τις 11/11 ο Άρης προκαλεί έκτακτες δαπάνες και απρόβλεπτα έξοδα γι’ αυτό χρειάζεται να είστε συγκρατημένοι με τον οικονομικό σας τομέα ώστε να τον διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διεκδικήστε τα συμφέροντά σας και διασφαλίστε τα κεκτημένα σας κατά το πρώτο εικοσαήμερο καθώς στη συνέχεια ανάδρομος Ερμής και εκλείψεις προκαλούν ρευστότητα και καθυστερήσεις στον έρωτα και τη δημιουργική σας φλόγα. Όχι αρνητικός μήνας, ευχάριστος, ερωτικός, διασκεδαστικός και σας θυμίζει κάτι από την θερμότητα και πληθωρικότητα του κυβερνήτη σας Ήλιου.

Παρθένος: Ένας μήνας αρκετά απαιτητικός ο Νοέμβριος καθώς σας βρίσκει αγχωμένους. Το βασικό κομμάτι της ενέργειάς σας απορροφάται από μετακινήσεις και ατελείωτες συζητήσεις, μπορείτε να αποστείλετε τα βιογραφικά σας για μία έρευνα αγοράς εργασίας. Θα προκύψουν ταξίδια εντός εθνικών συνόρων επαγγελματικής φύσεως και αυτό θα σας στρεσάρει. Μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άτομα του στενού συγγενικού σας κύκλου ή με τα αδέλφια σας, έτσι να βρείτε στήριγμα σε αυτούς. Ερμής και Αφροδίτη σε στενό ερωτικό μαρκάρισμα φέρνουν στην επιφάνεια θέματα οικογενειακά αλλά παράλληλα μπορούν να βελτιωθούν σχέσεις μαζί τους. Μπορείτε να κάνετε μία μίνι-ανακαίνιση. Από τις 11/11 ο Άρης από το ζώδιό σας προκαλεί αγώνα δρόμου σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι, ερωτικοί και άκρως σεξουαλικοί. Μπορείτε να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας και να υλοποιήσετε τους στόχους σας απλά χρειάζεται να είστε λίγο διαλλακτικοί καθώς έχετε νεύρα. Διασφαλίστε ώρες ύπνου, χαλάρωσης και σωστά βιταμινωμένα γεύματα έτσι ώστε να αλκαλοποιήσετε τον οργανισμό σας μιας και οι υπέρ του μέτρου υποχρεώσεις μπορεί να σας εξουθενώσουν. Η ζωή φέρνει αλλαγές και εσείς χρειάζεται να είστε εξοπλισμένοι με υπομονή για να κερδίσετε μάχες και στοιχήματα.

Ζυγός: Μήνας κατά τον οποίο σας απασχολούν θέματα οικονομικά, ακίνητης περιουσίας και ασφαλείας. Έχετε έγνοιες και σκοτούρες σχετικά με τον μισθό σας ενώ δεν αποκλείεται να έχετε κάποια έκτακτα έξοδα. Το ντουέτο Ερμή-Αφροδίτης σε όλη τη διάρκεια του μήνα σχεδόν βελτιώνει τη διάθεσή σας σημαντικά και σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Μπορείτε να οργανώσετε σύντομες αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς είτε με φίλους σας είτε με την οικογένειά σας είτε με τον/τη σύντροφό σας. Δεν αποκλείεται να συνδυάσετε ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους με αναψυχή. Βελτιώνονται σημαντικά οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς έτσι μπορείτε να μοιραστείτε στιγμές ηρεμίας μαζί τους. Αποστείλετε βιογραφικά, δώσετε συνεντεύξεις καθώς έχετε σημαντική εύνοια και μπορεί να βρείτε κάποια θέση εργασίας. Ο Άρης από τις 11 του μήνα από την Παρθένο και για μεγάλο χρονικό διάστημα προκαλεί αρκετή παρασκηνιακή δράση και ετοιμάζεστε για δυναμικά νέα ξεκινήματα από τον Ιούλιο του 2012, θα σχεδιάσετε στρατηγικές αλλά χρειάζεται να κινηθείτε με απόλυτη μυστικότητα. Να είστε προσεκτικοί στην εργασία σας και στα επαγγελματικά σας, να φέρεστε με πειθαρχία και σύνεση καθώς οι άλλοι επιθυμούν να σας μειώσουν, προσοχή σε μυστικές εχθρότητες. Χρειάζεται να ξεκουράζεστε σημαντικά καθώς επικρατούν στρεσογόνες καταστάσεις και αυτό σας βάλλει σημαντικά, πλήρης βιταμίνωση, διαλογισμός ή γιόγκα θα σας βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε.

Σκορπιός: Δικαιωματικά και με το νόμο σας ανήκει ο μήνας καθώς σας βρίσκει να γιορτάζετε τα γενέθλιά σας. Ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο φωτίζει ολόπλευρα την προσωπικότητά σας και σας θέτει στο κέντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντός σας. Το ντουέτο Ερμή-Αφροδίτης από τον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και μπορεί να έλθουν κάποια έσοδα λόγω Αφροδίτης ενώ μπορεί να πραγματοποιήσετε και κάποια έκτακτα έξοδα λόγω Ερμή στον 2ο οίκο. Η αυτοπεποίθηση σας ενισχύεται σημαντικά και μπορείτε να διεκδικήσετε όσα σας ανήκουν. Χρειάζεται να κάνετε σωστό προϋπολογιστικό πρόγραμμα για να είστε εντός προϋπολογισμού και να μη βρεθείτε χωρίς οικονομική ρευστότητα. Ο Άρης από την Παρθένο σας αβαντάρει στο κομμάτι της φιλίας και θέτει την προσωπικότητά σας μαχητική και άκρως υπολογίσιμη στον τομέα που σχετίζεται με την ομαδική κινητοποίησή σας. Μεγάλο κομμάτι της ενέργειας και της δράσης σας θα απορροφήσει ο τομέας της φιλίας και της συλλογικότητας ενώ παράλληλα οφείλετε να είστε προσεκτικοί καθώς ενδέχεται να προκύψουν ρήξεις με φίλους που θα αδυνατούν να σας καταλάβουν ή θα έχετε αντικρουόμενα συμφέροντα. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας αποφεύγοντας να διαλύσετε σχέσεις φιλικές, Παράλληλα είστε σε μία φάση σημαντική όπου θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη ενώ παράλληλα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι πιο προοδευτικό και καινοτόμο.

Τοξότης: Μήνας αρνητικός; Όχι βέβαια!!! Μήνας πολυσύνθετος και πολυδιάστατος καθώς σταδιακά οι πλανήτες αρχίζουν να παρελαύνουν από το δικό σας ζώδιο χαρίζοντάς σας ομορφιά, χάρη, κοινωνική διάθεση, εξωστρέφεια. Το ντουέτο Ερμή-Αφροδίτης από το ζώδιό σας προσθέτει πινελιές επικοινωνιακής δεινότητας ενώ η γοητεία σας καθηλώνει κυριολεκτικά. Μπορείτε να κάνετε αισθητικές επεμβάσεις ή ένα γενικό μποτέ. Ο έρωτας σας προσκαλεί και σας ρίχνει στα μυστηριώδη μονοπάτια του. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας ή ακόμη και να φλερτάρετε ενώ οι αδέσμευτοι βάλτε τα βέλη στη φαρέτρα και στοχεύστε ψηλά. Βέβαια ο Ήλιος σας κρατά κάπως εσωστρεφείς και απόμακρους έτσι χαρακτηρίζεστε από μία μυστηριώδη γοητεία και είστε ακαταμάχητοι. Διανύετε μία περίοδο όπου κατανοείτε κρυφές και άγνωστες δυνάμεις για εσάς. Οι πρώτες δέκα ημέρες είναι πάρα πολύ θετικές και οφείλετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας, το κλίμα δεν χαλάει στην πορεία απλά ρευστοποιείται και φέρνει μικροκαθυστερήσεις από τις 20 και μετά. Ο Άρης από τις 11 Νοεμβρίου και μετά σας ρίχνει στη μάχη του επαγγελματικού στίβου και αρχίζετε ένα τερέν επαγγελματικών διεκδικήσεων. Όλα για όλα για την καριέρα σας και για την κοινωνική σας προβολή. Μην αντιπαρατίθεστε με ανωτέρους και προϊσταμένους καθώς αυτοί κρατάν και το μαχαίρι και το καρπούζι. Οι αλλαγές είναι προ των πυλών αλλά ο έρωτας καλά κρατεί και με τα φώτα σταδιακά στραμμένα πάνω σας μπορείτε να εκπλήσσετε και να κερδίζετε μάχες θεαματικά.

Αιγόκερως: Ο Νοέμβριος σας βρίσκει μέσα σε κόσμο και αρκετά κοινωνικούς καθώς ο Ήλιος δίνει έμφαση σε φιλίες, οι οποίες μπορεί να σας χαρίσουν ευκαιρίες για άνοδο και τιμές ενώ παράλληλα η παρουσία σας και ο λόγος σας έχουν δύναμη μέσα σε ομάδες. Θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη. Ερμής και Αφροδίτη σε ερωτικό ντουέτο από τον Τοξότη προκαλούν έντονο παρασκήνιο κυρίως στον ερωτικό τομέα και μπορεί να θελήσετε να κρατήσετε κρυφή μία σχέση. Κάποιοι μπορεί να συζητούν μάλλον θετικά για την εξέλιξή σας και την πορεία σας έτσι ώστε να σας δοθεί μία προώθηση και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Ο Άρης από την Παρθένο σας κινητοποιεί και θέτετε στόχους προς υλοποίηση και εφαρμογή. Αποστείλετε βιογραφικά, δώστε συνεντεύξεις και βγείτε στην αναζήτηση θέσης εργασίας, μόνο αποφύγετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Κάποιες εντάσεις με κληρονομιές που αφορούν τα πεθερικά για τους έγγαμους αναμένονται επίσης. Δεν είναι αρνητικός μήνας καθώς προσφέρεται για διαλογισμό, γιόγκα και εσωτερική ενδοσκόπηση έτσι μπορείτε να ηρεμήσετε αρκετά. Συνεχείς μετακινήσεις και αρκετές συζητήσεις, μερικές από τις οποίες γίνονται κάπως μυστικά και δεν εμφανίζονται στο προσκήνιο.

Υδροχόος: Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν αρκετά και εξακολουθούν να απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειας από την καθημερινότητά σας, ωστόσο να είστε ικανοποιημένοι καθώς στις μέρες μας άλλοι δεν έχουν καν δουλειά. Το ντουέτο Ερμή-Αφροδίτης από τον φιλικό Τοξότη χαρίζει εξωστρέφεια, ροπή για ταξίδια, φλερτ και περιπετειούλες. Η διάθεσή σας καλή ενώ παράλληλα μπορείτε να προωθήσετε βιογραφικά, να δώσετε συνεντεύξεις και να βρείτε μία θέση εργασίας κυρίως στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό. Γίνεστε πιο πνευματικοί και φιλοσοφημένοι ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε ταξίδια στο εξωτερικό και να έλθετε σε επαφή με άλλες κουλτούρες. Ο Άρης από την Παρθένο φέρνει έκτακτα έξοδα γι’ αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στους οικονομικούς χειρισμούς σας καθώς μπορεί να βγείτε ζημιωμένοι. Εντάσεις με τα οικονομικά του/της συζύγου ενώ παράλληλα μπορεί να έχετε απώλειες όσον αφορά ακίνητα και κληρονομιές. Ο ερωτισμός σας όμως αυξάνεται και η σεξουαλικότητά σας εκτοξεύονται έτσι μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας εποικοδομητικά στην κρεβατοκάμαρά σας. Φαίνεται να ηρεμείτε σταδιακά μέσα στις σχέσεις σας ενώ στο τελευταίο δεκαήμερο αποφύγετε ταξίδια στο εξωτερικό και επαφές με άτομα από άλλες χώρες.

Ιχθείς: Ο μήνας Νοέμβριος σας βρίσκει αρκετά απορροφημένους σε θέματα εκπαίδευσης, μόρφωσης και διεύρυνσης των οριζόντων σας. Η αισιοδοξία σας και η διάθεσή σας κυμαίνονται σε καλά επίπεδα ενώ είστε εξωστρεφείς και με κλίση για ερωτικές περιπέτειες. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης μετατοπίζεται στο θετικό και ανοιχτό ζώδιο του Τοξότη έτσι μπορεί να ξεδιπλώσει ευχάριστες καταστάσεις στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας προβολής. Κερδίζετε πόντους και ύψος στο έδαφός καθώς η δουλειά σας γίνεται αξιόλογη και υπολογίζεται σημαντικά. Διεκδικείστε καταστάσεις και ότι σας αξίζει στο πρώτο δεκαπενθήμερο καθώς στη συνέχεια αρχίζει το πάρτι των εκλείψεων και του ανάδρομου Ερμή έτσι το κλίμα στα επαγγελματικά γίνεται ρευστό ενώ παράλληλα καθυστερήσεις θα αρχίζουν να παίζουν με τα νεύρα σας. Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζει μία περίοδο έντασης και επιθετικότητας μέσα στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες σας ή το γάμο σας. Φανείτε μετριοπαθείς και διαλλακτικοί έτσι ώστε να περιορίσετε εντάσεις και ρήξεις. Μπορείτε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια κυρίως στο πρώτο δεκαπενθήμερο και να ενδυναμώσετε το κοινωνικό σας προφίλ. Έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάποια θέση εργασίας αποστέλλοντας βιογραφικά και δίνοντας συνεντεύξεις.

Υστερόγραφο: Αναλύσεις για το πώς μας επηρεάζουν οι εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής θα έχουμε στην πορεία καθώς είναι σημαντικά γεγονότα και εφιστούν μία πιο αναλυτική προσέγγιση. Καλό μήνα!!! 


                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου