Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Αναλυτικές Προβλέψεις Πανσελήνου 10ης Νοεμβρίου


Midautumn full moon wallpaper no17099Κριός: Αυτό το φεγγάρι αναμοχλεύει θέματα οικονομικής προέλευσης και ασφάλειας. Ενδέχεται μία πιθανή αυξομείωση στο μισθό σας ή μπορεί να σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει. Η ψυχολογία σας μπορεί να έχει διακυμάνσεις κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου και εσείς οφείλετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αντιμετωπίζοντας το elevator της διάθεσής σας. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε ή να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο οικονομικού περιεχομένου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας απασχολήσει ένα ζήτημα κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου.  Ο τομέας των οικονομικών έχει την τιμητική του.


Ταύρος: Άμεσα επηρεαζόμενοι της πανσελήνου καθώς πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα και επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής σας με έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η διάθεσή σας περισσότερο κυκλοθυμική και οφείλετε να επιστρατεύσετε τη λογική και την πρακτικότητά σας προκειμένου να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις ενδεχόμενες ανατροπές και ρήξεις. Λειτουργείτε περισσότερο συναισθηματικά και είστε ευάλωτοι σε καταστάσεις που σας φορτίζουν συναισθηματικά. Υπομονή 3μερούλες είναι και η ένταση καταλαγιάζει. Κάποιες καταστάσεις ολοκληρώνονται και ένας κύκλος κλείνει στη ζωή σας.

Δίδυμος: Έντονο παρασκήνιο κρύβεται σε αυτό το φεγγάρι και η διάθεσή σας είναι κάπως μελαγχολική και εσωστρεφής για ένα τριήμερο περίπου. Κρατάτε σκέψεις καλά κρυμμένες για τον εαυτό σας και ίσως επιθυμήσετε για λίγο την απομόνωση. Εάν ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι κάντε διαλογισμό, γιόγκα ή μία βόλτα στη φύση. Προσωπικά πιστεύω πως οι άλλοι θα σας παρασύρουν στη διασκέδαση αλλά ουσιαστικά «σέρνοντάς» σας, χωρίς να το θέλετε διακαώς. Δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν κάποιες καταστάσεις στην εργασία σας ή να εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα υγείας που απαιτεί θεραπευτική αγωγή, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, ακολουθείστε το μονοπάτι της ηρεμίας και της σωστής διατροφής και θα επιλυθεί.

Καρκίνος: Όπως σε κάθε φεγγάρι έτσι και σε αυτό επηρεάζεστε καθώς η Σελήνη είναι κυβερνήτης σας. Όχι αρνητική για το δικό σας ζώδιο. Επαφές με φίλους και δραστηριοποίηση στον τομέα των ομάδων εντείνει για εσάς αυτή η πανσέληνος. Η προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο μπορεί να εκτιμηθεί σημαντικά και σταδιακά οι άλλοι θα εκτιμήσουν περισσότερο το προφίλ σας και τις ιδέες σας. Εξωστρέφεια και καλή αντικειμενικά διάθεση σας ωθεί στο να διασκεδάσετε και να βγείτε από τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις έστω και για ένα τριήμερο. Ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα και ένα φλερτ μέσα σε μία ομαδική δραστηριότητα ενδέχεται να κορυφωθεί.

Λέων: Κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα πιθανόν να σας προκαλέσουν μία συναισθηματική φόρτιση ενώ ένας ανώτερός σας ή ο προϊστάμενος σας μπορεί να έχουν παραπάνω απαιτήσεις και αυτό θα σας ζορίσει. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε τις ρήξεις λόγω μίας σύντομης έντασης. Η ανάθεση περισσότερης εργασίας προς το πρόσωπό σας μπορεί να συνεπάγεται μία καλύτερη θέση στο μέλλον και αυτό είναι θετικό. Θα χρειαστεί να βρείτε λεπτές ισορροπίες για ένα θέμα οικογενειακής προέλευσης συγκριτικά με τον επαγγελματικό σας τομέα. Βρείτε τη χρυσή τομή και μην παραγκωνίσετε κάποιον εκ των δύο φασμάτων της ζωής σας.

Παρθένος: Θέματα επικοινωνίας, ανώτερης εκπαίδευσης και παιδείας έρχονται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες. Μπορεί να γίνει αποδεκτή κάποια αποστολή βιογραφικού σας στο εξωτερικό και αυτό να σας δώσει μία ευκαιρία για θέση εργασίας εκεί. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ταξίδι κεραυνός στο εξωτερικό για κάποιον επαγγελματικό λόγο και να καταφέρετε να τον συνδυάσετε με αναψυχή και διασκέδαση. Εξωστρέφεια, καλή διάθεση και ερωτικά παιχνίδια στο μενού της πανσελήνου. Μπορεί να περάσετε εξίσου καλά με τα αδέλφια σας και τους συγγενείς του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Ζυγός: Θέματα οικονομικά που σχετίζονται με κληρονομιές, ακίνητη περιουσία και φορολογία έρχονται στο προσκήνιο και έτσι ο τομέας των οικονομικών αναμοχλεύεται σημαντικά. Αποφύγετε να δανείσετε, να δανειστείτε ή να υπογράψετε οικονομικά συμβόλαια καθώς μπορεί να είναι προβληματικοί οι όροι και να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην πορεία. Η ερωτική σας διάθεση στα ύψη και η σεξουαλικότητά σας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας θετικά και χωρίς να προκληθούν εντάσεις. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας και μην είστε εξουσιαστικοί απέναντι στο ταίρι σας έτσι ώστε να μην χαλάσει το ερωτικό κλίμα, λιγότερη καχυποψία και όλα θα κυλήσουν θετικά.


Σκορπιός: Πρωταγωνιστές αυτής της πανσελήνου καθώς πραγματοποιείται στον άξονά σας και αναμοχλεύει ζητήματα που σχετίζονται με τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο σύντροφός σας ίσως νιώσει παραμελημένος και εκδηλωθούν κάποια παραπονάκια. Φροντίστε για μία απόδραση οι δυο σας αφήνοντας τα παιδιά στα πεθερικά ή στους γονείς σας για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Πάρτε μία άδεια από τη δουλειά και αποδράστε. Το μότο αυτού του φεγγαριού σας βάζει μέσα σε κόσμο και είναι αδιανόητο να είστε στο περιθώριο. Θέλοντας και μη οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο και εσείς οφείλετε να τους ακολουθήσετε. Μην είστε πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι και λειάνετε τις όποιες αντιθέσεις αναμένονται να εκδηλωθούν.  

Τοξότης: Κάπως στρεσογόνες οι ημέρες κοντά στην πανσέληνο καθώς μπορεί να κορυφώσουν κάποια ένταση στον εργασιακό σας τομέα και θα χρειαστεί να δείξετε την ευελιξία σας προκειμένου να αντισταθμίσετε τις όποιες παραξενιές και αντιπαραθέσεις. Η υγεία σας μπορεί να σας προβληματίσει κάπως γι’ αυτό χρειάζεται να ξεκουράζεστε και να παίρνετε πλήρη σε βιταμίνες γεύματα που αλκολοποιούν το αμυντικό σας σύστημα. Μπορεί να λείψει κάποιος συνάδελφος σας στη δουλειά και να χρειαστεί να διεκπεραιώσετε παραπάνω φόρτο εργασίας. Η διάθεσή σας ίσως είναι λίγο πεσμένη αλλά οι πλανήτες από το ζώδιο σας χαρίζουν χάρη και σας αναγκάζουν να βγείτε στο φως. Υπερνικήστε τη ροπή προς τη μελαγχολία γιατί το σύμπαν σας θέλει χαρούμενους.

Αιγόκερως: Έρωτας και πάλι έρωτας! Καθόλου δυσαρμονική προς το δικό σας ζώδιο η πανσέληνος καθώς αυξάνει τα επίπεδα ενέργειάς σας και βελτιώνει σημαντικά τη διάθεση σας. Θέλετε να διασκεδάσετε, να βγείτε, να τραγουδήσετε και να νιώσετε πάλι παιδιά. Ερωτικές μέρες και ευνοούν νέες γνωριμίες  ενώ παράλληλα οι γονείς έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, το τζόγο ή τη χαρτοπαιξία καθώς ενδέχεται να προκύψουν χρηματικές απώλειες. Βάλτε τη δουλειά σας δεύτερο πλάνο για μερικές μέρες, έχετε και εσείς δικαίωμα στη διασκέδαση, τον έρωτα και το φλερτ. Είστε δημιουργικοί και μπορείτε να επιτύχετε στόχους με ευκολία.

Υδροχόος: Σας επηρεάζει αρκετά η πανσέληνος και κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, κατά πάσα πιθανότητα η μητέρα σας μπορεί να χρειαστεί τη δική σας βοήθεια για κάποιο ζήτημά της. Θέματα και υποχρεώσεις ενδοοικογενειακές εμφανίζονται και έρχονται σε σύγκρουση με τον τομέα των επαγγελματικών σας που είναι απαιτητικός αυτήν την περίοδο. Θα χρειαστεί να βρείτε τη χρυσή τομή και να αντεπεξέλθετε στις όποιες απαιτήσεις εμφανιστούν. Κινηθείτε έξυπνα και μοναδικά όπως πάντοτε και  φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις. Η διάθεσή σας προσωρινά γίνεται εσωστρεφής αλλά σύντομα επανέρχεται καθώς Ερμής και Αφροδίτη από τον Τοξότη σας βάζουν δυναμικά μέσα σε ομάδες και φιλίες.

Ιχθείς: Θέματα επικοινωνίας και σπουδών κορυφώνονται αυτές τις ημέρες έτσι δεν αποκλείεται να εγκριθούν κάποια βιογραφικά σας και να βρείτε μία θέση εργασίας, σε μία επικείμενη απόρριψή της μην τα βάψετε και μαύρα, εύνοια έχετε σε αυτόν τον τομέα έτσι κάτι άλλο μπορεί να προκύψει στην πορεία. Να είστε πιο προσεκτικοί με τα αδέλφια σας και τις άμεσες συγγενικές σας σχέσεις καθώς μπορεί να προκύψει κάποια μικροπαρεξήγηση. Κάποιο ταξίδι επαγγελματικής φύσης μπορεί να προκύψει εντός συνόρων και δεν αποκλείεται να το συνδυάσετε με διασκέδαση και ψυχαγωγία. Μόνο να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση μιας και θα είστε κάπως ανήσυχοι ή ευέξαπτοι.

                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου