Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Αφροδίτη στον Τοξότη 2-26.11.2011. Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο



Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη γίνεται από τις 2 Νοεμβρίου 2011 και θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου 2011.

Μια σύντομη ματιά στο πώς θα επηρεάσει η νέα θέση του πλανήτη το κάθε ζώδιο.
Διαβάζουμε πάντα και την πρόβλεψη για το ηλιακό μας ζώδιο αλλά και αυτήν για το ζώδιο του ωροσκόπου μας.

Κριός
Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα ταξίδια, τα θέματα με την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την ευνοϊκή διευθέτηση των διαφορών.  Μπορεί να φέρει, επίσης, δώρα και διασκέδαση μέσα από την επαφή με τους άλλους.  Ωστόσο, προσοχή στο πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας.  Μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.


Ταύρος
Η καλύτερη στιγμή για να διευκρινισθούν ορισμένες πτυχές χρηματοοικονομικής φύσεως: επαναδιαπραγμάτευση  πιστώσεων, συζητήσεις εκ νέου πάνω σε συμβόλαια κτλ.  Μπορεί να είναι και περίοδος που θα περάσετε ευχάριστα κάνοντας επιθυμητές αγορές ή επενδύσεις.  Αλλά να είστε προσεκτικοί και να τεντώνετε τα πόδια σς μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμά σας. Τα συναισθήματά σας μπερδεύονται με τις έννοιες κάτι που μπορεί να φέρει έντονες και παθιασμένες καταστάσεις. Προσοχή στην υγεία σας.

Δίδυμοι
Ενεργή και ζωντανή περίοδος σε συναισθηματικό επίπεδο και σε θέματα σχέσεων. Η Αφροδίτη στον Τοξότη προσθέτει χρώμα και αισιοδοξία στη ζωή σας και μπορεί να επανενεργοποιήσει παλιές σχέσεις, είτε ρομαντικές είτε επαγγελματικές.  Είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τη θέση σας σε σχέση με αυτά που έχετε αναλάβει απέναντι σε τρίτα πρόσωπα και να κάνετε ορισμένες αλλαγές σχέση με τα επαγγελματικά σας. Υπάρχει κίνδυνος κάποια μυστικά σας να έρθουν στην επιφάνεια αλλά γενικότερα είναι μια καλή περίοδος και πολλοί από τους φόβους σας θα εξαφανιστούν.


Καρκίνος
Ο καλύτερος χρόνος για την επίλυση ορισμένων πρακτικών καθηκόντων που σχετίζονται με την υγεία σας ή μια περίοδος που η Αφροδίτη μπορει να βοηθήσει τη διαδικασία επούλωσης και την ανάκτηση της δύναμης μέσα απο ιατρική περίθαλψη.Κάποια άλλα θετικά αποτελέσματα που περιμενετε μπορει να αργησουν λιγο ακόμη.  Και στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι μια καλή στιγμή, αλλά εσεις αισθάνεστε σαν οτιδήποτε άλλο εκτός εργατικοί αυτή την περίοδο Καλή στιγμή για την αναζήτηση για νέες ιδεες και μπορεί να χρειαστει να κανετε κάποια έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι σας

Λέων
Κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης από τον Τοξότη συναισθηματικά ανανεώνεστε και αισθάνεστε πολύ καλύτερα όσο αφορά την καθαρότητα της σκέψης σας μιας και θα μπορέσετε να συλλάβετε πολύ καλύτερα τις ιδέες που πετάνε γύρω σας...  Η Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί ευκαιρίες για όσους θέλουν μια σχέση αρκεί να μην αφήσετε να μπει εμπόδιο η υπερηφάνεια και η πολύ ισχυρή σιγουριά γιατί τότε μάλλον θα κυνηγάτε δυο ‘λαγούς’ αλλά δε θα πιάσετε κανέναν.. Έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε το έργο σας και όλα αυτά που έχετε δημιουργήσει καθώς επίσης να ανανεώσετε την επαγγελματική και τη δημόσια εικόνα σας.


Παρθένος
Η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να φέρει κάποιες ευκαιρίες που σχετίζονται με την αναχώρηση στο εξωτερικό (εσείς ή κάποιος στην οικογένεια) ή την επίλυση νομικών ζητημάτων.  Αλλά η Αφροδίτη θα αυξήσει ουσιαστικά την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και γύρω σας θα χαλαρώσει η ατμόσφαιρα και οι καταστάσεις. Μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ευκαιρίες που σχετίζονται με  αγορές για το σπίτι ή/και για τον εξοπλισμό ενός χώρου.

Ζυγός
Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί συνεντεύξεις, ταξίδια, διαπραγματεύσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με  μελέτες και επικοινωνία.  Επομένως, σε αυτή την περίοδο μπορεί να υπογράψετε ή θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για συμβάσεις ή για να κάνετε ευνοϊκές και κερδοφόρες διαπραγματεύσεις. Από την πλευρά των σχέσεων είναι μια καλή στιγμή γιατί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να δημιουργήσουν νέες επαφές.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σας φέρει ένα δώρο από κάποιον ή μπορεί να υπογράψετε ένα συμβόλαιο που όμως θα είναι μια οικονομικά συμφέρουσα ευκαιρία.  Ωστόσο πρέπει να ληφθεί μέριμνα και να διαχειριστείτε καλύτερα τους πόρους σας (χρόνος, χρήμα, φυσική ενέργεια), διότι η έλλειψη οργάνωσης και προσοχής μπορεί να σας φέρει εμπόδια και να σας κοστίσει σε χρήμα. Καλή στιγμή για να επαναδιαπραγματευτείτε μισθό ή να ψάξετε για άλλη δουλειά. Στις σχέσεις σας είναι μια περίοδος πάθους.

Τοξότης
Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας είναι πολύ καλό και φέρνει μια θετική κατάσταση. Μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων με διοικητικά ή επαγγελματικά θέματα, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί, διότι η διέλευση δημιουργεί μια μεγάλη τεμπελιά και χαλαρότητα.  Είναι καλή στιγμή για να επιλύσετε και να διαμορφώσετε εκ νέου ορισμένες επαγγελματικές δραστηριότητες σας αλλά και να ξεκινήσετε καινούργια έργα αρκεί να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να περάσουν.. Προσοχή στην υγεία γιατί κάποιες υπερβολές μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα.

Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι μια περίοδος λίγο πιο δύσκολη για εσάς, επειδή ενεργοποιεί μια ισχυρή εσωτερική ώθηση που εκτείνεται από ηθική παραίτηση μέχρι και ψυχική εγκατάλειψη.  Είναι σημαντικό για εσάς αυτή την περίοδο να καθαρίσετε και να τακτοποιήσετε τα πράγματα μέσα σας και αν νοιώθετε ότι το χρειάζεστε να πάρετε το χρόνο και να κάνετε ένα βήμα πίσω από τη ζωή σας ώστε να μπορέσετε να επαναπροσδιορίσετε το κέντρο σας ή να ζητήσετε τη βοήθεια και τις συμβουλές κάποιου ειδικού που θα σας σπρώξει προς τη σωστή κατεύθυνση.  Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μερικά μυστικά μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σας

Υδροχόος
Πολύ καλή περίοδος για την κοινωνικοποίηση και για νέους φίλους.  Γνωρίζοντας νέους ανθρώπους αυξάνονται και οι πιθανότητες για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης. Είναι η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσετε νέα κεφάλαια στη ζωή σας, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά Μπορεί να λάβετε βοήθεια για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με θέματα της οικογένειάς σας και του σπιτιού σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε το εγώ σας, επειδή μπορεί να κάνετε κακό και να καταστρέψετε μια πολλά υποσχόμενη σχέση.

Ιχθείς
Είναι μια καλή επαγγελματική περίοδος και έχετε την ευκαιρία να βγείτε μπροστά και να βελτιώσετε την εικόνα σας.  Είναι πιθανό ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κάποιες παλιές σας κινήσεις να πάρουν έγκριση ή να δώσουν θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία, οι διαπραγμάτευσης και οι συνεντεύξεις είναι θέματα που υποστηρίζονται καλά από την Αφροδίτη στον Τοξότη αυτή τη στιγμή. Να δώσετε όμως λίγο προσοχή και στο σπίτι σας και στους δικούς σας και να μην απορροφηθείτε μόνο από τη δουλειά.

                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου