Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Πάμε Διακοπές-Πάμε Χριστούγεννα-Πάμε Πρωτοχρονιά-Πάμε 2012


Πάμε διακοπές, πάμε προς το 2012! Εν όψει διακοπών και ξεκούρασης και μιας και ο Δεκέμβριος είναι μήνας εορτών και χαράς, είναι ο μήνας των γενεθλίων του αστρολόγου δεν σας έχω ετοιμάσεις τις μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου καθώς σας έχω ετοιμάσει αναλυτικά και για όλα τα ζώδια ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2012, τις οποίες θα αναρτήσουμε μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη. Ο Δεκέμβριος ως μήνας δεν έχει πολλές αλλαγές στο πρώτο δεκαπενθήμερο, εκτός της Σεληνιακής Έκλειψης στους Διδύμους, για την οποία θα αναφερθούμε σε ξεχωριστό άρθρο για το πώς μας επηρεάζει. Χαρακτηριστικό του πρώτου δεκαπενθήμερου του Δεκέμβρη; Ο ανάδρομος Ερμής για τον οποίο έχουμε κάνει εκτενή αναφορά για το πώς επηρεάζει σε προηγούμενο άρθρο. 


Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο έχουμε τον Ερμή να ορθοδρομεί(14/12), την Αφροδίτη να περνάει στον εκκεντρικό Υδροχόο(20/12) ενώ στις 24/12 έχουμε την δημιουργία μιας καυτής νέας σελήνης στις αρχές του Αιγόκερω. Στις 10/12 ο Ουρανός γυρίζει ορθόδρομος στον Κριό και αυτό δίνει μία δυναμική στον επαναστάτη πλανήτη, έτσι εξεγέρσεις και διεθνής αναστάτωση ανά τον κόσμο θα ξυπνήσει. Στις 25/12 ο Δίας ορθοδρομεί και φέρνει περισσότερη τύχη ενώ παράλληλα χαρίζει τα δώρα του σε όλους μας. Ας ελπίσουμε πως η γέννησης του Θεανθρώπου θα λυτρώσει τις ψυχές μας και θα μας κάνει να αγαπήσουμε ανιδιοτελώς τον διπλανό μας, τον συνάνθρωπό μας.  

Παρόλα αυτά, θα αναλύσουμε το προφίλ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ώστε να φωλιάσει στις καρδιές μας το φως, η αγάπη και η ελπίδα. Δεν υπάρχει άτυχος και τυχερός στις γιορτές καθώς όλα τα ζώδια έχουν συμπαράσταση και αρωγή, ο καθένας από διαφορετικούς παράγοντες. Τα ζώδια της γης και του νερού έχουν τη συμπαράσταση του φωτοδότη Ήλιου, της ετερόφωτης και μυστηριακής Σελήνης και του σεξουαλικού Άρη…τα της φωτιάς και του αέρα έχουν την αρωγή του κοινωνικού Ερμή, της ερωτικής Αφροδίτης και της μυστηριακής Σελήνης.

Οι όψεις που πραγματοποιούνται αβαντάρουν την αισιοδοξία, την ανεξαρτησία, το πάθος, τις ανατροπές και γενικότερα μας χαρίζουν ζωή και διάθεση για ελπιδοφόρο πορεία. Τα Χριστούγεννα περισσότερο ευνοημένα είναι τα της γης και του νερού(Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς) χωρίς να μένουν πίσω τα της φωτιάς και του αέρα. Η πρωτοχρονιά αβαντάρει τα της φωτιάς και του αέρα(Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι) φορέστε το χαμόγελό σας. Όλοι ανεξαιρέτως ζωδίου έχουν τη δυνατότητα να περάσουν όμορφα καθώς οι ημέρες είναι ερωτικές, επικοινωνιακές και πρωτοποριακές. Τα Χριστούγεννα μπορούμε να περάσουμε πιο οικογενειακά και να συναθροιστούμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι δείχνοντας ο ένας την αγάπη του στον άλλον ενώ η πρωτοχρονιά ενδείκνυται για διασκέδαση μέχρι πρωίας και ξέφρενους ρυθμούς.

Το 2011 ήταν κουραστικό και επίπονο αδιαμφισβήτητα για όλους, ας ελπίσουμε σε ένα πιο φωτεινό 2012!!! Χρόνια μας πολλά !!!


Χριστούγεννα:
Χρόνια Πολλά!!! Η γέννησης του Θεανθρώπου ας φέρει φως, λάμψη και αγάπη στις καρδιές μας. Τα Χριστούγεννα το βασικό mood ευνοεί ιδιαιτέρως τα ζώδια της γης καθώς Ήλιος, Σελήνη και Πλούτωνας βρίσκονται στον Αιγόκερω και έτσι ευεργετούνται σημαντικά. Είμαστε χρονικά λίγο μετά την επιρροή της καυτής νέας σελήνης στον Αιγόκερω(θα αναλύσουμε αναλυτικά σε άλλο άρθρο πως μας επηρεάζει). Καθώς ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της παράδοσης και του πατρικού σπιτιού μπορούμε να βρεθούμε με τις οικογένειές μας ή όποιους θεωρούμε οικογένειά μας, με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αναβιώσουμε πατροπαράδοτα έθιμα και συνήθειες ενώ μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε άφθονη αγάπη. Η νέα αυτή σελήνη είναι Πλουτώνια καθώς φλερτάρει με τον Πλούτωνα έτσι το πάθος και τα δυνατά συναισθήματα δεν απουσιάζουν. Ας απαλλαγούμε από εμμονές και φοβίες δείχνοντας ανιδιοτελή και αληθινή αγάπη. Ας συγκεντρωθούμε γύρω από το εορταστικό τραπέζι και ας απολαύσουμε την καλή παρέα, το καλό φαγητό και το καλό κρασί. Το βράδυ μπορούμε να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τον έρωτα καθώς το πάθος φουντώνει. Πάθος και έρωτας σφοδρός για Ταύρους, Καρκίνους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους
και Ιχθύες.  

Παράλληλα, ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σχηματίζει δυσαρμονική γωνία με τον εκκεντρικό Ουρανό και αυτό δημιουργεί απρόοπτα. Ας είμαστε υποπτευμένοι και ας μην μας χαλάσουν τη διάθεση μικρές αναποδιές. Ας περιορίσουμε την υπέρ του δέοντος φιλελεύθερη φύση μας και το αίτημά μας για αναρχική ανατροπή και ας καταφέρουμε να δείξουμε δοτικότητα, μέτρο και εγκράτεια. Προσοχή σε ανατροπές σχεδίων Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

Ο Ήλιος παράλληλα σχηματίζει θετική γωνία με τον Δία και αυτό φέρνει αχτίδες αισιοδοξίας, λάμψη και φως. Καθώς έχει ορθοδρομήσει κιόλας μπορεί να μας φέρει σαν μάνα εξ’ ουρανού δώρα, απολαύσεις, ελπίδα και ανανέωση. Είμαστε γεμάτοι χιούμορ, γενναιόδωροι και μπορούμε να φανερώσουμε όλη μας την αγάπη με δύναμη και ενθουσιασμό. Ευνοούνται της όψης Λέοντες, Ταύροι, Τοξότες και Αιγόκεροι.

Ο έρωτας και η κοινωνικότητα όμως δεν λείπουν και για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς καθώς η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και ο Ερμής από τον Τοξότη τους αβαντάρουν δεόντως. Η κοινωνικότητά και η εξωστρέφειά μας δεν περιορίζονται αντιθέτως έχουμε όλη τη διάθεση να έρθουμε σε επαφή και να μιλήσουμε με τους γύρω μας. Από την άλλη η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μας κάνει να αγαπήσουμε πανανθρώπινα, ειλικρινά και χωρίς ιδιοτέλειες. Η αγάπη μπορεί να εκφραστεί με τρόπο φιλελεύθερο, ανεξάρτητο ενώ έχουμε όλες τις δυνατότητες να περάσουμε καλά στη βραδινή μας έξοδο είτε με φίλους είτε με τον/τη σύντροφό μας. Πρωταγωνιστές Τοξότες-Υδροχόοι. Ακολουθούν Δίδυμοι, Λέοντες, Κριοί και Ζυγοί. Το σύμπαν είναι σοφό και φρόντισε για όλους μας.

Ερμής και Αφροδίτη σε συμβατά ζώδια μας κάνουν πιο αισιόδοξους και μπορούμε να εκφραστούμε συναισθηματικά με περισσότερη ευκολία. Η αγάπη δεν λείπει να είναι φιλελεύθερη και υπερατλαντική. Η Αφροδίτη σε αποκλίνων τρίγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί ένα κλίμα συναισθηματικής ανεξαρτησίας. Η διάθεσή μας εξωστρεφής και εμείς γεμάτοι ελπίδα.

Πρωτοχρονιά:  
Καλή πρωτοχρονιά και ευτυχισμένο το 2012!!! Μοιρασμένη η εύνοια για όλα τα ζώδια με τη ζυγαριά να γέρνει υπέρ των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα καθώς Ερμής-Σελήνη και Αφροδίτη τα αβαντάρουν δεόντως. Ο Ήλιος όμως αμετακίνητος και σταθερός στον Αιγόκερω δίνει της λάμψης του στα της γης και του νερού. Ο Ήλιος σαν μία Περσεφόνη σε αρσενική έκδοση φλερτάρει με τον Πλούτωνα και αυτό δημιουργεί ένα κλίμα πάθους, έντασης και αγάπης υπέρμετρης. Ας απαλλαγούμε από εμμονές, φοβίες και κτητικότητες ώστε να μετουσιώσουμε την αγάπη μας με τρόπο θετικό και να εκφραστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το πάθος; Διάχυτο! Ο έρωτας; Καλά κρατεί! Η όψη αυτή μας καλεί να περάσουμε την πρωτοχρονιά με τους δικούς μας ανθρώπους, να κόψουμε την παραδοσιακή βασιλόπιτα και να τηρήσουμε τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας(η όψη συμβαίνει στο ζώδιο της παράδοσης, Αιγόκερως).

Παράλληλα, ο Άρης από την Παρθένο στηρίζει το κλίμα στο ζώδιο του Κρόνου και μας προσφέρει έρωτες και διασκέδαση. Το κλίμα είναι ευχάριστο και γεμάτο αγάπη αλλά με τρόπο ανιδιοτελή και αγέρωχο.

Το mood ημέρας είναι θετικό, ζεστό, δυναμικό, φλογερό και γεμάτο πάθος καθώς η Σελήνη από τις αρχές του Κριού έχει ήδη συναντήσει τον «εκκεντρικό» Ουρανό και τα συναισθήματά μας είναι ένα εκρηκτικό πυροτέχνημα, έτοιμο να εντυπωσιάσει τους πάντες. Θέλουμε να απαλλαγούμε από την βαριά παρουσία του 2011 και να υποδεχτούμε το 2012 με ένα αίσθημα ανανέωσης σε όλα τα πεδία. Η διάθεσή μας; Επαναστατική, ανατρεπτική και είμαστε έτοιμοι για διασκέδαση μέχρι πρωίας ώστε να υποδεχτούμε το νέο έτος. Έχουμε μία έμφυτη τάση να κοιτάξουμε μέσα από ένα θετικό οπτικό πρίσμα και να δημιουργήσουμε ώστε να ξεχάσουμε τις δύσκολες ημέρες. Μέσα στους ξέφρενους ρυθμούς και τη διασκέδαση θέλουμε να αποκτήσουμε ένα σημείο αναφοράς, μία φωλιά συνεπώς και η πρωτοχρονιά ενδείκνυται για όμορφες οικογενειακές στιγμές γεμάτες ευχαρίστηση. Είμαστε κοινωνικοί, ευχάριστοι, με χιούμορ και μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να εγκαινιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2012. Σε θετική γωνία με τον Ερμή μας χαρίζει μία διάθεση για προσωπική συναισθηματική και εγκεφαλική επικοινωνία. 

Ο Ερμής από τον Τοξότη και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μας κάνουν κοινωνικούς, εξωστρεφείς και πάγιο αίτημά τους είναι η καλή επικοινωνία και η αγάπη χωρίς όρια. Μπορούμε να αγαπήσουμε και να εκδηλώσουμε την αγάπη μας με πράξεις και λόγια στον διπλανό μας. Διασκέδαση, χαρά, ζωή, ανανέωση και πρωτοποριακό πνεύμα με την έναρξη της νέας χρονιάς!!! Ευνοημένοι πολύ Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, η χαρά δεν λείπει και για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς!!!

Καλές γιορτές, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες, χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο, σε όλους τους Έλληνες εντός και εκτός συνόρων!!! Καλή Χρονιά και η γέννησης του Θεανθρώπου ας φωτίζει κάθε σκοτεινή πτυχή του εαυτού μας ρίχνοντας φως και χρυσόσκονη!!!


                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου