Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ο Άρης στην Παρθένο - Ο Άρης το 2012


Άρης: Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του 2012 η πολύμηνη διαμονή του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, Οι ποιότητες του Άρη σχετίζονται με τη δράση ,την αποφασιστικότητα, την πρωτοβουλία, τη σεξουαλικότητα, τα κίνητρα και τις προθέσεις μας. Είναι ένας πλανήτης αρσενικής-θετικής πολικότητας και από το θηλυκό-αρνητικό ζώδιο της Παρθένου δυσκολεύεται να εκδηλώσει την εκρηκτική δυναμική του. Αυτό δεν πάει να πει πως είναι μία άσχημη θέση, η Παρθένος θεωρείται ουδέτερη προς θετική θέση για τις ποιότητες του συγκεκριμένου πλανήτη, ο οποίος δρα επιφυλακτικά από το συγκεκριμένο ζώδιο. Η δράση αποκτά μία διακριτική χροιά. Αποκτάμε χαρακτηριστικά εγκράτειας και επιφυλακτικότητας. Συγκρατημένοι, προσεκτικοί, επιφυλακτικοί και με έλλειψη ζωντάνιας θα χαρακτηριζόμαστε αρκετές φορές κυρίως κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του. Η εργατικότητα, η πρακτικότητα, η υπομονή, η επιμονή και η καταλυτική οργανωτική διάθεση θα είναι στο κύριο μενού της συνταγής, μίας επιτυχημένης συνταγής, η οποία θα μας ωθήσει σε αύξηση της παραγωγικότητας και του βιοτικού επιπέδου. 

Αρκετή δυναμική θα αποκτήσουν άτομα πρακτικά και οργανωτικά, έτσι η εικόνα τους θα βελτιωθεί σημαντικά και θα γίνουν υπολογίσιμη δύναμη. Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας συνεπώς βασικό και πάγιο αίτημα θα αποτελέσει η καλή και άριστη επικοινωνία σε θέματα ποιότητας του εν λόγω πλανήτη. Κατά το διάστημα της ανάδρομης πορείας του θέματα δράσης, ενέργειας, δραστηριότητας μπλοκάρονται και έτσι θα παρατηρηθεί μία αδυναμία στην εκδήλωση κινήτρων και πρωτοβουλιών. Πιθανά σενάρια η εκδήλωση κάποιων προβλημάτων σεξουαλικών ή μεταδιδόμενων νοσημάτων. Ο Άρης σχετιζόμενος με τη σεξουαλική δομή, τη λίμπιντο και τα γεννητικά όργανα του ανδρός και της γυναικός από το ζώδιο της Παρθένου(σχετίζεται με την υγεία) μπορεί να εμφανίσει προβλήματα τέτοιας φύσης. 
Πιθανό σενάριο η αντιμετώπιση προβλημάτων τεκνοποίησης μέσα στα ζευγάρια, η οποία μπορεί να ξεπεραστεί με διάλογο και επισκέψεις σε ειδικευόμενους ιατρούς. Πολλά προγράμματα, projects επιχειρησιακά ή οικονομικά θα αναθεωρηθούν και θα τεθούν υπό τροποποίηση. Ο Άρης από την Παρθένο θα μας οργανώσει σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας και έτσι μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς μας θα απορροφήσουν οι συγκεκριμένοι τομείς. Τα ωράρια μας πιθανώς να είναι εξαντλητικά και θα χρειαζόμαστε ξεκούραση, χαλάρωση και πλήρη βιταμίνωση σε συνδυασμό με ελαφριά γεύματα και αλκαλικές τροφές, οι οποίες θωρακίζουν-οξειδώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ευνοημένα σαφώς τα ζώδια της γης: Ταύρος και Αιγόκερως καθώς και τα του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες. Απαιτητικό διάστημα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Σαφώς προσεκτικοί και οι Ζυγοί. 

Ελλάδα: Αρχικά ο Άρης προκαλεί εντάσεις σε θέματα αντιπολίτευσης και αντιπολιτευτικών κομμάτων καθώς διανύει το 4ο ηλιακό κομμάτι του ωροσκοπίου της χώρας μας. Τα συμφέροντα και οι κινήσεις της αντιπολίτευσης θα έλθουν σε σύγκρουση με τις αποφάσεις και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης(10ος οίκος) έτσι αναμένεται θερμή περίοδος στο πολιτικό σκηνικό. Ο 4ος οίκος σχετίζεται με τον αγροτικό-πρωτογενή τομέα παραγωγής και πιθανώς να δημιουργηθούν εντάσεις στον συγκεκριμένο κλάδο. Ο αγροτικός πληθυσμός μπορεί να μην εισπράξει τα προαπαιτούμενα εισοδήματα και τις άμεσες εισοδηματικές ενισχύσεις έτσι θα εκδηλωθούν μικρές εστίες εξέγερσης από μέρους τους. Η κυβέρνηση, η όποια κυβέρνηση και εάν βρεθεί στην εξουσία θα περάσει κάποιες πιέσεις και αυτό θα δώσει το έναυσμα για πιέσεις από την αντιπολίτευση για εκλογές. Όλα αυτά έρχονται σε αντίφαση με τις αρετές που προσφέρει η Αφροδίτη από τον 1ο οίκο. Στη συνέχεια ο Άρης περνάει στο 5ο ηλιακό κομμάτι του ωροσκοπίου της Ελλάδας και τονίζει θέματα δημιουργικότητας, διασκέδασης και έρωτα. Δημιουργικό το κομμάτι της διέλευσής του από το 5ο ηλιακό κομμάτι της χώρας μας. Μπορούμε ως χώρα να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας και να επιτύχουμε αύξηση των κρατικών εσόδων και του κρατικού προϋπολογισμού. Ο έρωτας καλά κρατεί και ο Ελληνικός πληθυσμός βρίσκει ασπίδα προστασίας στην θαλπωρή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου