Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Αστρολογικός Ουρανός Ιανουαρίου 2012


Ο πρώτος μήνας του 2012 δεν είναι ιδιαίτερα άσχημος από αστρολογική άποψη. Το 2011 έκλεισε επεισοδιακά και μάλιστα με τις εκλείψεις φορτιστήκαμε αρκετά. Ο πρώτος μήνας του 2012 έρχεται να μας ανταμείψει και να αποκαταστήσει πληγές και απώλειες της περασμένης χρονιάς. Δεν έχουμε ιδιαίτερες πλανητικές αλλαγές καθώς Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας κινούνται στα ίδια ζώδια με πέρσι. Ο Ερμής μετά από την δίμηνη παραμονή του στον Τοξότη εισέρχεται επιτέλους στον Αιγόκερω για παραπάνω από έναν μήνα και η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της διακυβέρνησής της, αυτό των Ιχθύων.  

Πιο αναλυτικά:

Α) Ο Ήλιος από τις αρχές του 2012 έως τις 20/01 βρίσκεται στον Αιγόκερω που συνεχίζουν να γιορτάζουν τη δική τους γενέθλια χρονιά. Οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου δέχονται την έντονη επιρροή του Πλούτωνα και του Ουρανού(βιώνουν μία ριζική αλλαγή στη ζωή τους με τρόπο απρόοπτο), οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είναι αντικειμενικά πιο προστατευμένοι ενώ οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου δέχονται την επιρροή του Κρόνου και νιώθουν περιορισμένοι. Οι βασικές μας επιδιώξεις με τον Ήλιο στο εν λόγω ζώδιο επικεντρώνονται σε θέματα επαγγελματικά, οικονομικά και εξουσίας. Είμαστε περισσότερο φιλόδοξοι και αγωνιζόμαστε με κάθε μέσο να κερδίσουμε έδαφος, φήμη και να καταξιωθούμε. Την ίδια ημέρα και ώρα (18:09) εισέρχεται στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζοντας τη δική τους γενεθλιακή χρονιά. Η διάθεσή μας ενισχύεται ενώ παράλληλα μας ενδιαφέρει δεόντως η φιλία και η ομαδική δραστηριοποίηση. Ιδανική περίοδος για να θέσουμε νέους στόχους με το καλημέρα σας.

Β) Ο Ερμής από τις 8 Ιανουαρίου κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Κρόνου, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο λόγος να γίνει συμβατικός και σοβαρός. Η επικοινωνία παίρνει μία πιο πρακτική μορφή και μπορούμε να αναλύσουμε καταστάσεις και γεγονότα με μαθηματική ακρίβεια. Το μυαλό μας γίνεται δυνατό, παραγωγικό, πρακτικό και υπολογιστικό. Μπορούμε να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό μας γειώνει στην καθημερινότητα. Μετά τις γιορτές και το κλίμα χαλάρωσης ένας Ερμής στον Αιγόκερω είναι ότι πρέπει προκειμένου να μας βάλει εντός πραγματικότητας. Ο λόγος μας αποκτά σοφία και οι ιδέες μας είναι λογικές, ώριμες. Έχουμε τη δυνατότητα να θέσουμε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά μας και να τα υλοποιήσουμε καθώς χαρίζει πρακτικότητας και ρεαλισμού. Αρνητικό; Το γεγονός ότι η σκέψη μας μπορεί να γίνει λίγο άκαμπτη και απόλυτη ή δογματική. Ευνοούνται Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι και όσοι έχουν Ερμή σε αυτά τα ζώδια. Από κοντά δέχονται εύνοια Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες ή όσοι έχουν Ερμή στα εν λόγω ζώδια.

Γ) Η Αφροδίτη μέχρι τις 14 Ιανουαρίου από τον αέρινο και εκκεντρικό Υδροχόο αβαντάρει Υδροχόους, Διδύμου, Ζυγούς, Λέοντες, Τοξότες και Κριούς σε θέματα ερωτικά και οικονομικά. Ο έρωτας έχει πάγιο αίτημα την ελευθερία και την ανεξαρτησία αλλά μας είναι αδιανόητο να μην συνυπάρξουμε καθώς αναζητάμε τη συντροφικότητα και τη συμπόρευση. Μας ελκύουν οι αντισυμβατικοί και πνευματώδεις άνθρωποι ενώ παράλληλα αναζητάμε τη σταθερότητα. Ο έρωτας μπορεί να μην είναι ρομαντικό, ευαίσθητος αλλά δεν απουσιάζει η σταθερότητα και η πίστη. Από τις 14/01 και ώρα 7:47 εισέρχεται στο ζώδιο της έξαρσής της(αυτό των Ιχθύων) και από εκεί ευεργετεί Ιχθείς, Καρκίνους, Σκορπιούς, Παρθένους, Ταύρους και Αιγόκερους. Ο έρωτας παίρνει την πιο «ιδανική» μορφή και απαιτεί ανιδιοτέλεια, προσφορά και παραμύθιασμα. Οι σχέσεις είναι γεμάτες ρομαντισμό, ευαισθησία και μπορούμε να πληγώσουμε ο ένας τα συναισθήματα του άλλου εύκολα. Υπάρχει κίνδυνος ακόμη να μπερδέψουμε το πάθος με την αγάπη ή να εξιδανικεύσουμε την εικόνα κάποιου/κάποιας ερωτικού/ής συντρόφου. Ο έρωτας μεταμορφώνεται σε ένα ανιδιοτελές παραμύθι χωρίς όρια.

Δ) Ο Άρης σε όλη τη διάρκεια του μήνα διατρέχει το ζώδιο της Παρθένου και μας προσγειώνει σε θέματα εργασιακά, καθημερινότητας, ρουτίνας και υγείας. Η καθημερινότητά μας είναι έντονη, απαιτητική και χρειάζεται να εργαστούμε περισσότερες ώρες προκειμένου να πάρουμε κάποιες απολαβές είτε υλικές είτε πνευματικές. Προσεκτικοί, αναλυτικοί και επιφυλακτικοί ακολουθούμε ένα πρόγραμμα προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Από τις 24/01 αναδρομεί και φέρνει καθυστερήσεις, αναβολές και μπλοκαρίσματα στη δράση μας ή την ενέργειά μας. Επηρεάζει δυσαρμονικά τις ζωές Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων ενώ στηρίζει Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Σκορπιούς. Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε πως μας επηρεάζει ο Άρης στην Παρθένο μέχρι τον Ιούλιο του 2012 στις προσωπικές μου ιστοσελίδες «Φλερτάροντας με τα’ άστρα» και «Αστρολογικές Αλχημείες», «astroflerting» και «astroalximies».

Ε) Ο Δίας κινείται σε όλη τη διάρκεια του μήνα ορθόδρομος στον ταύρο, φέρνοντας τύχη και εύνοια σε ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου. Από κοντά επωφελούνται Καρκίνοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου. Μπορούμε να επεκταθούμε μέσα από τις απολαύσεις και την καλοπέραση. Φιλοδοξία και πείσμα βοηθάνε όλους μας να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να εξελιχθούμε.

ΣΤ) Ο Κρόνος σε όλη τη διάρκεια του μήνα κινείται ορθόδρομος στον Ζυγό και επηρεάζει τις ζωές Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων(του τρίτου δεκαημέρου) φέρνοντάς στους ευθύνες, υποχρεώσεις και κούραση. Χρειάζεται να οργανώνουν τη ζωή τους με πειθαρχία και μέτρο έτσι ώστε να εξελιχθούν και να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα. Σχέσεις-συνεργασίες και το θέμα «γάμος» δοκιμάζονται για όλους μας, ιδιαιτέρως για τα προαναφερθέντα ζώδια. Τα χρόνια της παραμονής του Κρόνου στον Ζυγό αντιμετωπίσαμε τις σχέσεις μας με περισσότερη ευθύνη και δέσμευση. Σταθεροποιητικά δρα για τις ζωές Διδύμων, Λεόντων, τοξοτών και Υδροχόων του τρίτου δεκαημέρου.

Ζ) Ο Ουρανός κινείται πλέον και αυτός ορθόδρομος στο ζώδιο του πρωτοστάτη Κριού και φέρνει ριζικές και ανατρεπτικές αλλαγές στις ζωές Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων του πρώτου δεκαημέρου και ειδικότερα του πρώτου πενθήμερου. Είναι μία εκρηκτική θέση για τον Ουρανό, μας κάνει απρόβλεπτους και εκφράζουμε έντονα την ανάγκη μας για αλλαγή και πρωτοπορία. Εύνοια δέχονται οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.

Η) Ο Ποσειδώνας κινείται πλέον ορθόδρομος στο τέλος Υδροχόου και φέρνει σύγχυση ή εξαπατήσεις για τους γεννημένους στο τέλος πενθήμερου των ζωδίων(Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου). Φτάνουμε στο τέλος μιας εποχής που ταλάνισε τις ζωές των παραπάνω ζωδίων. Μέρα με τη μέρα η αντικειμενικότητα επιστρέφει στη ζωή σας.

Θ) Ο Πλούτωνας σε όλη τη διάρκεια του μήνα κινείται στον Αιγόκερω, φέρνοντας καταλυτικές αλλαγές στις ζωές Καρκίνων, Αιγόκερων, Κριών και ζυγών. Οι ζωές σας αλλάζουν ριζικά και ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή και γενικότερα την ύπαρξή σας. Πολλές φορές γίνεστε μελαγχολικοί, φροντίστε να απομακρύνετε από το μυαλό σας εμμονές και φοβίες ώστε να ξεπεράσετε ψυχολογικές σας μεταπτώσεις. Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες ευνοείστε ιδιαιτέρως της θέσης του Πλούτωνα, ο οποίος σας μεταμορφώνει σπιθαμή προς σπιθαμή.

                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου