Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Αφροδίτη-Κρόνος σε Αμοιβαία Υποδοχή


Από σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 18/12ου (κορύφωση) και μέχρι την Τρίτη 20/12ου (αποκλιμάκωση) πραγματοποιείται δυσαρμονική όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου. Η όψη τετραγώνου αντικειμενικά θεωρείται δυσαρμονική αλλά στην προκειμένη περίπτωση καλείται «αμοιβαία υποδοχή». Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του ζωδίου του Αιγόκερω και η Αφροδίτη αποτελεί τον κυβερνήτη του Ζυγού. Τα δύο ζώδια(Ζυγός και Αιγόκερως) φιλοξενούν τον αντίστροφο πλανήτη και αυτό καλείται αμοιβαία υποδοχή που ισοδυναμεί με τη σύνοδο. Ο Κρόνος στο ζώδιο της διακυβέρνησης της Αφροδίτης και η Αφροδίτη στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Κρόνου συναντώνται υπό μορφή τετραγώνου, η οποία λειτουργεί ως σύνοδος όπως διδάχτηκα από  μία καθηγήτριά μου στην αστρολογία, την Άση Μπήλιου. Τι σημαίνει όμως αυτό; Κρόνος και Αφροδίτη φιλοξενούνται στα αντίστροφα ζώδια και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Αιγόκερως να θέλει να χαρίσει τις καλύτερες ποιότητές του στην Αφροδίτη και ο Ζυγός τις καλύτερες δικές του στον Κρόνο. Από τη μυθολογία γνωρίζουμε αναφορές σχετικά με τη φιλοξενία και τις υποδοχές(λόγου χάρη στην αρχαία Ελλάδα πασίγνωστος είναι ο όρος της φιλοξενίας και των επικλήσεων στον ξένιο Δία).



Αστρολογικά οι δύο αυτοί πλανήτες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους. Η Αφροδίτη αποτελεί σύμβολο της ευαισθησίας, της συναισθηματικότητας και του ρομαντισμού ενώ ο Κρόνος είναι το σύμβολο της λογικής, του ρεαλισμού, της ψυχρότητας, των υποχρεώσεων και των ευθυνών. Σημαντική η συνάντησή τους καθώς λειτουργεί ως δίκοπο μαχαίρι. Τις ημέρες αυτές μπορεί να βιώσουμε εντάσεις και δυσαρμονίες μέσα στις σχέσεις μας και στις συνεργασίες μας ή στο γάμο μας και τον δεσμό μας. Σχέσεις, οι οποίες δεν βασίζονται στην ειλικρίνεια και δεν είναι καλά θεμελιωμένες περνάνε μέσα από το μικροσκόπιο και δοκιμάζονται. Γίνεται ένα ξεκαθάρισμα και έρχονται στην επιφάνεια τα προβλήματα, τα οποία απαιτούν άμεσο γεφύρωμα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα συνειδητοποιήσεις και αποφάσεις. Μπορεί να διαπιστώσουμε πως δεν έχουμε απολύτως κανένα κοινό σημείο επαφής με τον/τη σύντροφό μας και αυτό να σηματοδοτήσει έναν χωρισμό. Καλό είναι να μην είμαστε εμμονικοί και φοβικοί απέναντι σε έναν αποχωρισμό αλλά να μπορούμε να τον αποδεχτούμε και να δώσουμε ελευθερία στον άνθρωπο που μοιραστήκαμε στιγμές ζωής(είτε καλές είτε λιγότερο καλές). Από την άλλη πλευρά μπορεί να αποτελέσει δείκτη σταθεροποίησης και μορφοποίησης. Μία γνωριμία που έλαβε χώρα την περασμένη περίοδο ενδέχεται να επισημοποιηθεί ή να οριστικοποιηθεί. Το ενδεχόμενα αυτά δεν αφορούν μόνο τον τομέα των ερωτικών αλλά επεκτείνονται και στους τομείς των οικονομικών και των επαγγελματικών. (Αφροδίτη = έρωτας, οικονομικά & Κρόνο = επαγγελματικά).

Πριν αναφερθούμε αναλυτικά στην επιρροή της όψης είναι χρήσιμο και αξιόλογο να αναφέρουμε πως με την εν λόγω όψη τις ημέρες που διανύουμε μπορούμε να πραγματοποιήσουμε πολλά επαγγελματικά σχέδιά μας και πολλές φιλοδοξίες μας. Η Αφροδίτη συναντάει τον «προσωπικό της μάνατζερ» και αυτό συνεπάγεται πως θα ασχοληθούμε έντονα με θέματα επαγγελματικά-οικονομικά και αισθηματικά. Οικονομικοί και επαγγελματικοί διακανονισμοί στο μενού των ημερών. Ας κάνουμε ένα καλό κοντρόλ στον εαυτό μας, ας περιορίσουμε την ακαμψία στις συμπεριφορές μας, μέσα στις σχέσεις μας, ας κρατήσουμε ένα περισσότερο low profile και αυτό θα συνδράμει στις επωφελείς διαπραγματεύσεις και θα μας ενισχύσει ηθικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά αλλά και υλικά. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, νέοι έρωτες, νέες φιλίες ανοίγουν έναν δρόμο μοναδικό. Πάγιο αίτημα όλων των νέων καταστάσεων που σχηματίζονται αποτελεί ο ρεαλισμός, ο ορθολογισμός, η ειλικρίνεια και όχι το ψεύδος και η ανηθικότητα. Λέμε ναι στους ειλικρινείς ανθρώπους και δημιουργούμε αληθινά δεσμά!!! Μπορούμε να συγχωρέσουμε και να αναθερμάνουμε σχέσεις φθαρμένες; Εάν επιτύχουμε κάτι τέτοιο αυτό σημαίνει πως οι σχέσεις είναι δυνατές και ειλικρινείς.

Πιο αναλυτικά: 


Κριός: Η όψη έρχεται να δοκιμάσει σχέσεις, συνεργασίες είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές είτε φιλικές καθώς όσες δεν είναι καλά δομημένες ή θεμελιωμένες περνάνε κάτω από το μικροσκόπιο και δοκιμάζονται. Κάποιος χωρισμός ελλοχεύει για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Από την άλλη πλευρά μπορεί να δημιουργήθηκε την προηγούμενη περίοδο μία ερωτική σχέση και τώρα αποφασίζετε να την επισημοποιήσετε και να της δώσετε μορφή. Επαγγελματικά σχέδια σε πρώτο πλάνο και προσπαθείτε να τα σταθεροποιήσετε ώστε να αποκομίσετε οφέλη είτε συναισθηματικά είτε υλικά. Προωθήστε τη δημόσια εικόνα σας και το κοινωνικό σας προφίλ, μην τα βάζετε με ανωτέρους και προϊσταμένους. Εργαστείτε και θα ανταμειφτείτε, χρειάζεται υπομονή, επιμονή, εργατικότητα και οργάνωση. Καλείστε να αποκτήσετε αρετές που σας λείπουν. Σταθεροποιείτε μία νέα επαγγελματική συνεργασία ή κάποιοι αποφασίζετε να δώσετε ένα τέλος, όποια και εάν είναι η απόφαση μετά τη συναισθηματική φόρτιση θα διαπιστώσετε πως ήταν επικερδής. Αποφύγετε τη σκληρή και άκαμπτη κριτική.

Ταύρος: Υποχρεώσεις και ευθύνες εδώ και καιρό έχει φέρει ο Κρόνος από τον Ζυγό ωστόσο αυτές τις ημέρες μέσα από αρκετή δουλειά, οργάνωση, πρόγραμμα κα μεθοδικότητα φέρνει επιτυχία, δύναμη, αναγνώριση κόπων και καταξίωση. Αναλαμβάνετε ένα πιο υπεύθυνο πόστο και η καθημερινότητά σας εξομαλύνεται σημαντικά. Μία νέα εναλλακτική εργασία μπορεί να σταθεροποιηθεί και να σας αβαντάρει και οικονομικά. Η υγεία σας μέσα από ένα σωστό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, χωρίς τοξίνες και καταχρήσεις μπορεί να κυμανθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εύνοια από το εξωτερικό ή από άτομα που βρίσκονται εκεί. Είστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα έρωτα σε κάποιο ταξίδι σας στο εξωτερικό. Περισσότερο εξωστρεφείς και δεχτικοί σε φιλικές προσκλήσεις. Αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή και θεμελιώνετε ένα νέο σύστημα αξιών και φιλοσοφίας. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών και η πορεία σας σταθεροποιείται, απολαύστε τον κόπο της προηγούμενης περιόδου. Μην ραθυμείτε, έτσι θα αποτύχετε. Επιτυχία σε κάποια νομική υπόθεση.

Δίδυμοι: Ο Κρόνος τα τελευταία χρόνια από το Ζυγό σταθεροποίησε τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας, έφερε επιτυχία και αναγνώριση μέσα από αρκετή και επίπονη δουλειά ενώ παράλληλα έδρασε σταθεροποιητικά για τον έρωτα. Τις ημέρες αυτές θα έχετε κάποια επιτυχία είτε ερωτική είτε επαγγελματική και αυτό θα σας ικανοποιήσει. Ένας έρωτας που δημιουργήθηκε την προηγούμενη περίοδο σταθεροποιείται ή επισημοποιείται. Κάποια ήδη υπάρχουσα σχέση αποκτά ουσιαστικότητα. Οι γονείς θα αντλήσετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας. Χρήματα και αισθήματα κατά γενική ομολογία ευνοούνται. Δέχεστε οικονομικά bonus και κάποια χρήματα ενδέχεται να σας επιστραφούν ή να σας έλθουν, αυτό αυτόματα αυξάνει την εισοδηματική σας δυναμικότητα για τις εορτές. Κέρδος από έναν οικονομικό-δικαστικό αγώνα και οφέλη από διατροφές ή τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Ο έρωτας δεν λείπει! Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και μην γίνεστε σκληροί ενώ οι αδέσμευτοι φορέστε τα φτερωτά σας σανδάλια και αφεθείτε στο κυνήγι του έρωτα.


Καρκίνος: Τα τελευταία δύο χρόνια σας απασχόλησαν δεόντως θέματα οικογενειακά και ακίνητης περιουσίας. Κάποιο άτομο της οικογένειάς σας πιθανώς να χρειάστηκε τη βοήθειά σας και τη συνδρομή σας, μην αδιαφορήσετε. Οικογενειακά βάρη σας αγχώνουν και σας στερούν χαράς και δημιουργικότητας. Σχέσεις, συνεργασίες ή ο δεσμός σας δέχονται ριζικές αλλαγές και δεν είναι τίποτα όπως παλιά. Όσες σχέσεις δεν είναι θεμελιωμένες καλά, μπαίνουν στο μικροσκόπιο, εξετάζονται εξονυχιστικά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνονται ορατές οι αδυναμίες τους. Μην διστάσετε να αφήσετε πίσω σας μία σχέση που δεν έχει προοπτική. Αλλάξτε χαρακτήρα, σταματήστε τις εμμονές, τις φοβίες και κοιτάξτε μπροστά. Νέες σχέσεις και συνεργασίες παίρνουν τη σκυτάλη και φέρνουν πινελιές ανανέωσης και αισιοδοξίας. Ένα οικογενειακό βάρος φτάνει στο τέλος του και λυτρώνεστε κάπως. Μην είστε αρνητικοί στη δημιουργία νέων σχέσεων και συνεργασιών καθώς αποτελούν δύναμη για την μετέπειτα πορεία σας. Ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του, να είστε δεκτικοί στο φλερτ και να απολαύσετε τη χαρά που σας προσφέρει. Κάποια επαγγελματική σχέση φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, μην στεναχωρηθείτε καθώς δημιουργούνται καινούριες, πιο δυνατές και στέρεες.

Λέων: Τα τελευταία χρόνια ο Κρόνος σταθεροποίησε την απόδοσή σας στο επικοινωνιακό κομμάτι και σας καθιέρωσε επικοινωνιακά σε μια αξιόλογη θέση. Σταθεροποιήθηκαν σχέσεις με αδέλφια ή στενούς συγγενείς είτε προς το καλό είτε προς το κακό(σύσφιξη δεσμών ή απομάκρυνση). Οι ιδέες σας, οι στόχοι σας ήταν πιο ρεαλιστικοί και μετρημένοι έτσι προσπαθήσατε να τους υλοποιήσετε. Επιτυχία σε θέματα εργασίας φέρνει η όψη και μπορείτε να αντλήσετε ηθική ικανοποίηση και κάποιο επιπλέον εισόδημα που θα ενισχύσει την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και τους συναδέλφους σας βελτιώνεται σημαντικά. Η καθημερινότητα σας φαίνεται να εξομαλύνεται σημαντικά ενώ παράλληλα φροντίστε για την υγεία σας ώστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας. Ακολουθήστε έναν πιο μεσογειακό τρόπο διατροφής, αρχίστε κάποια εξάσκηση και ενδυναμώστε τις άμυνες του οργανισμού σας. Αλλάξτε προφίλ, μην είστε δογματικοί, αποκτήστε διαλλακτικότητα και κερδίστε τις εντυπώσεις καθώς οι ιδέες που φέρετε ξεχωρίζουν σε λάμψη, σοφία και σας αβαντάρουν.


Παρθένος: Δεν είναι άσχημη η όψη για το δικό σας ζώδιο. Ο Κρόνος τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμάσει τον τομέα των οικονομικών σας, έφερε περιορισμούς και ελλείψεις. Χρειάζεται να εργαστείτε σκληρά και μεθοδικά ώστε να καλύψετε ελλείμματα και ακάλυπτους λογαριασμούς ή επιταγές. Εφόσον ακολουθείτε μία πιο φειδωλή οικονομική πολιτική μπορείτε να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας και να έχετε και κέρδη ή πλεονασματικά μεγέθη. Η δημιουργικότητά σας, η επινοητικότητά σας και η εφευρετικότητά σας εκτοξεύονται και αυτό έχει σημαντική επίδραση στην οικονομική ανάκαμψη σας και στην επαγγελματική σας θεμελίωση σε ένα υψηλό επίπεδο. Ο έρωτας σας χρήζει πρωταγωνιστές και μπορείτε να σταθεροποιήσετε μία σχέση ή έναν δεσμό. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση και δώστε της ξανά πνοή ζωής ενώ οι αδέσμευτοι φορέστε τα φτερωτά σας σανδάλια και πετάξτε για τον ερωτικό παράδεισο. Οι γονείς θα λάβετε χαρούμενες ειδήσεις και εξελίξεις από τα παιδιά σας, αυτό όπως είναι λογικό θα σας ικανοποιήσει. Κάποια σχέση ερωτική έχει κουράσει, μην διστάσετε να χωρίσετε και να συνεχίσετε για νέες εμπειρίες, οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους και εμείς εκπληρώνουμε το κάρμα μας μέσω αυτών, παρέχουμε και μας παρέχουν βοήθεια.


Ζυγός: Στο δικό σας ζώδιο ο Κρονούλης τα τελευταία χρόνια έχει φέρει περισσότερες υποχρεώσεις, ευθύνες, κούραση, αγώνες και εμπόδια αλλά σας έχει κάνει πιο μεθοδικούς, εργατικούς, συνετούς ώστε να αλκαλοποιήσετε την προσωπικότητά σας. Η δουλειά και η εργασία απέδωσαν καρπούς και έφεραν τιμές και καταξίωση. Κάποιο άτομο της οικογένειάς σας πιθανώς να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και εσείς θα χρειαστεί να είστε δίπλα του ώστε να του/της παρέχετε ψυχολογική στήριξη. Οικογενειακά βάρη σας απασχολούν αλλά φαίνεται πως έρχεται μία περίοδος που περιορίζονται και αυτό σας λυτρώνει. Μπορείτε να βελτιώσετε σχέσεις σας με οικείους και γενικότερα την ποιότητα ζωής σας. Βελτιώστε την εμφάνισή σας και ανανεωθείτε. Εργασία, επαγγελματικά, σχέσεις και συνεργασίες φαίνονται να σταθεροποιούνται. Οι δε μη καλά θεμελιωμένες περνάνε κρας τεστ και δοκιμάζονται ενώ οι δυνατές σταθεροποιούνται και αντέχουν στο χρόνο. Μην είστε σκληροί και άκαμπτοι, διατηρείστε την ευέλικτη και διπλωματική σας φύση προκειμένου να διατηρήσετε σχέσεις που όντως αξίζουν να ονομάζονται σχέσεις σας.

Σκορπιός: Τα τελευταία χρόνια η ψυχολογία σας κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα και έχετε έντονα ψυχολογικά ξεσπάσματα. Κάνετε μία βαθιά και επίπονη ενδοσκόπηση και επαναπροσδιορίζετε τα θέλω σας, τις επιθυμίες σας και τις προτεραιότητές σας. Χρειάζεται να ακολουθήσετε τη νόμιμη οδό καθώς ο Κρόνος εποπτεύει τις κινήσεις σας και σε πιθανές παρανομίες σας τιμωρεί με σκοπό τον σωφρονισμό σας. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς μπορούν να ενδυναμωθούν και να αλλάξουν επίπεδο και ποιότητα. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη και φινέτσα και αυτό σας χρήζει πρωταγωνιστές επικοινωνίας. Κερδίζετε μέσα από την επικοινωνιακή σας ικανότητα και τις ιδέες σας, οι οποίες έχουν ποιότητα, δύναμη και ανταποκρίνονται σε πραγματικά-ρεαλιστικά δεδομένα. Αποφύγετε την αυστηρή αυτοκριτική και την αυστηρή κριτική απέναντι στους άλλους, δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας και στους διπλανούς σας, συγχωρείστε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας ώστε να εξιλεωθείτε και να προοδεύσετε. Επιτυχείς διαπραγματεύσεις μπορούν να φέρουν οικονομικές επιτυχίες ή επιτυχία με κάποια συναλλαγή σας είτε οικονομικού είτε εμπορικού περιεχομένου.


Τοξότης: Τα τελευταία χρόνια ο Κρόνος από τον Ζυγό έφερε ξεκαθαρίσματα στις φιλίες σας και είτε δημιούργησε δυνατές φιλίες είτε τις δοκίμασε και εξαφανίστηκαν από τη ζωή σας. Σταθεροποίησε τους στόχους σας για την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη και αύξησε τα επίπεδα της προσφοράς σας στο κοινωνικό σύνολο, στο όλον. Κάποια έσοδα διαφαίνονται τις ημέρες αυτές, σας επιστρέφονται χρήματα που σας οφείλονταν εδώ και καιρό και αυτό ενισχύει την εισοδηματική σας δυναμικότητα ενώ παράλληλα σας προσφέρει και τονωτικές ενέσεις αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης. Ένα ξεκαθάρισμα σε φιλικό επίπεδο σας ικανοποιεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να συσφίξετε παλαιές φιλικές σας σχέσεις. Θέστε στόχους προς υλοποίηση ώστε να αποκομίσετε τα καλύτερα δυνατά οφέλη στο μέλλον. Είστε εξωστρεφείς, δημιουργικοί και αρκετά αισθησιακοί. Προσοχή σε κτητικές συμπεριφορές και ζήλιες. Μην είστε απόλυτοι, δογματικοί και άκαμπτοι με τον φιλικό σας κύκλο ή το ταίρι σας. Προωθήστε τη συλλογική-ομαδική σας δραστηριότητα και επωφεληθείτε. Επωφελείς φίλοι σας αβαντάρουν και είναι επικερδείς για εσάς.

Αιγόκερως: Ο Κρόνος, δικός σας κυβερνήτης από τον Ζυγό τα τελευταία χρόνια έχει φέρει εμπόδια, δυσκολίες και προκλήσεις στην καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας. Δουλεύετε εντατικά με ακούραστους ρυθμούς αλλά έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ανταμειφθείτε των κόπων σας και να απολαύσετε την ικανοποίηση. Σχέσεις επαγγελματικές δοκιμάζονται και όσες δεν βασίζονται στην ειλικρίνεια τεστάρονται και αποσυντίθενται. Τη θέση τους έρχονται να συμπληρώσουν νέες, με καλύτερες προοπτικές που θα αβαντάρουν την προώθηση της δημόσιας εικόνας σας. Η εικόνα σας, η γοητεία σας και η ομορφιά σας στα ύψη. Έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επιτύχετε επωφελείς διαπραγματεύσεις είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε σε αυτόν της φιλίας είτε στον οικονομικό. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Μην είστε σκληροί και επικριτικοί, χρησιμοποιείστε την όψη με τρόπο που σας ενισχύει, εξάλλου δικός σας κυβερνήτης είναι ο Κρόνος και μπορείτε να τον χειριστείτε με άνεση. Κάθε σας σχέδιο μπορεί να πραγματοποιηθεί με πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Κάποια σχέση ή συνεργασία έρχεται στο τέλος της, μην απαγκιστρωθείτε εμμονικά, απελευθερωθείτε και γίνετε δεκτικοί σε νέους ανθρώπους.

Υδροχόος: Τα τελευταία χρόνια ο Κρόνος σας έχει βοηθήσει ιδιαιτέρως καθώς έχει σταθεροποιήσει τα σχέδιά σας και την πορεία σας. Οι στόχοι σας είναι πιο συγκροτημένοι και πιο ευκρινείς και εσείς καταφέρνετε να τους εφαρμόσετε επιτυχώς. Η αισιοδοξία σας είναι ανοδικά συγκρατημένη. Επιτυχία σε σπουδές και εκπαίδευση για τους νεότερους σε ηλικία κρύβουν οι ημέρες. Ένα επαγγελματικό σχέδιο φαίνεται πως το επεξεργάζεστε ακόμη με τρόπο μυστικό και δεν επιθυμείτε να αποκαλυφθεί. Πολλοί από εσάς θα θελήσετε να κρατήσετε μυστική μία ερωτική σχέση, την οποία θα επισημοποιήσετε αργότερα. Βελτιώνεται η ψυχολογία σας και η ευεξία σας. Κέρδη μπορείτε να αποκομίσετε από ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό όπου ενδέχεται να γνωρίσετε και ένα πρόσωπο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Κάποιοι ενδέχεται να συζητούν με τρόπο θετικό για εσάς και την εξέλιξή σας, σύντομα θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις ή ένα τηλεφώνημα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαιτέρως.

Ιχθείς: Τα οικονομικά σας δοκιμάζει τα τελευταία δύο χρόνια ο Κρόνος και φέρνει οικονομική λιτότητα, στενότητα ή περιορισμούς. Κάποια έκτακτα έξοδα και επιβαρύνσεις σας αγχώνουν και δρουν αρνητικά για το πορτοφόλι σας. Μπορείτε να κερδίσετε σε μία διαμάχη δικαστική και οικονομικού περιεχομένου. Κάποιοι ενδέχεται να αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα υγείας και πιο συγκεκριμένα σεξουαλικότητας, το οποίο φαίνεται πως επιλύεται. Ο ερωτισμός σας συγκρατημένος και είχατε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μία ερωτική σχέση σταθερή. Φίλοι είναι ιδιαίτερα επικερδείς και σας επωφελούν. Πιστέψτε τους, ακολουθήστε τις επιλογές τους και θα περάσετε υπέροχα. Κάποια φιλία του παρελθόντος αναθερμαίνεται και εσείς μένετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Θέστε στόχους για την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη και κυνηγήστε την πρόοδό σας. Σε έναν ερωτικό αποχωρισμό πείτε ναι εφόσον η σχέση δεν έχει προοπτικές. Ο έρωτας είναι μορφή ελευθερίας και οφείλετε τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας να συνεχίσετε την πορεία σας. Λέμε όχι στις εμμονές, στις φοβίες και στις προσκολλήσεις.  













                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου