Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Εορταστική Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω


Λίγο πριν σημάνουν τα Χριστούγεννα, λίγο πριν δοθεί το μήνυμα της γεννήσεως του Θεανθρώπου σχηματίζεται μία «εορταστική» νέα σελήνη στον Αιγόκερω. Την 24η/12ου και ώρα 20:08 σχηματίζεται η νέα σελήνη στην 2.34 μοίρα του Αιγόκερω. Ήλιος και Σελήνη σε ιδιομοιρία από το ζώδιο της διακυβέρνησης του Κρόνου σχηματίζουν δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό, αρμονική όψη τριγώνου με τον Δία από τον Ταύρο και όψη αποκλίνουσας συνόδου με τον Πλούτωνα. Τι συνεπάγεται αυτό; 

Έχουμε να κάνουμε με μία νέα σελήνη ανατρεπτική, γεμάτη σασπένς, επέκταση και δύναμη. Καθώς σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον «εκκεντρικό» Ουρανό έχουμε μία διάθεση για ανεξαρτησία, αποδέσμευση και ελευθερία. Σημαντικός παράγοντας των ημερών; Οι ανατροπές και οι αλλαγές! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξουμε τα Χριστούγεννα και μέχρι τον σχηματισμό της πανσελήνου στον Καρκίνο την 9η/01ου 2012. Καλό είναι να μην διαλύσουμε σχέσεις ή συνεργασίες για ανούσιους λόγους και για το «καπρίτσιο» μιας στιγμής, ας δείξουμε κατανόηση ώστε να αποφευχθούν χωρισμοί. Ημέρες γιορτινές διανύουμε, καλό είναι να μην γίνουμε «ερημίτες» αλλά να συμπορευθούμε. 

Η θετική γωνία της νέας σελήνης με τον Δία χαρίζει αισιοδοξία, καλή διάθεση και ενέργεια. Μεγαλόπνοες συμπεριφορές, θετικότητα και ζεστασιά μπορούμε να εισπράξουμε αυτές τις ημέρες. Έχουμε ανάγκη από επέκταση και το φεγγάρι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα ανεξαρτήτου ζωδίου να επεκταθούμε σε κάποιον τομέα. Τύχη, αισιοδοξία και χιούμορ στο κλίμα των Χριστουγέννων μας δένει. Ας βρεθούμε με τους δικούς μας ανθρώπους και ας γιορτάσουμε πατροπαράδοτα και εθιμοτυπικά αυτά τα Χριστούγεννα. Μέχρι την 9η/01ου μπορούμε να σπείρουμε σε κάποιον τομέα ώστε να επιτύχουμε οφέλη και κέρδη.

Η συμμετοχή του Πλούτωνα στη νέα σελήνη δίνει τη δυνατότητα για δημιουργία δυνατών καταστάσεων που μπορούν να θεμελιωθούν και να γίνουν ακλόνητα. Οτιδήποτε δημιουργείται αυτές τις ημέρες έχει δύναμη, άποψη και αντοχή στο χρόνο. Επικρατεί πάθος και ένταση στην ατμόσφαιρα, τα συναισθήματα και οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι αρκετά ισχυρά. Η νέα σελήνη μας δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από εμμονές, φοβίες και προσκολλήσεις ώστε να προχωρήσουμε δυναμικά σε όλα τα επίπεδα. Καλό είναι να κάνουμε έναν γενικότερο επαναπροσδιορισμό αξιών, στόχων και γενικότερα ας ψάξουμε βαθιά στην ψυχή μας τι μας ικανοποιεί και τι μας αφήνει ακάλυπτους.

Η νέα σελήνη έχει ωροσκόπο Λέοντα και αυτό της χαρίζει λάμψη, η οποία εναρμονίζεται με την λάμψη των ημερών. Συνεπώς, μπορούμε να πούμε πως μέσα από σταθερότητα και προκαθορισμένη τακτική μπορούμε να επιτύχουμε θετικά αποτελέσματα σε όποιον τομέα μας αναλογεί. Τέλος, χρειάζεται να αναφέρω πως το μεσουράνημα της νέας σελήνης βρίσκεται στα τέλη Κριού-αρχές ταύρου σε σύνοδο με τον μέγα ευεργέτη Δία και αυτό σημαίνει πως μπορούμε να προωθήσουμε επαγγελματικά μας σχέδια και να διακριθούμε δεόντως. Ένα βήμα πιο κοντά στην καταξίωση και την άνοδο.


Πιο αναλυτικά: 

Κριός: Κάποια θετική εξέλιξη συμβαίνει μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και έρχεται να σας δώσει δύναμη, άνοδο και προβολή. Μπορεί να σας ανατεθεί ένα άλλο πόστο(περισσότερο απαιτητικό) και αυτό θα γίνει με τρόπο κάπως αναπάντεχο. Οι σχέσεις σας με συναδέλφους φαίνονται να βελτιώνονται και ένα bonus έρχεται ως δώρο μέσα στις γιορτές. Ανοίγεται ένας νέος κύκλος εμπειριών για την επαγγελματική σας πορεία ώστε να ανέλθετε και να προβληθείτε, αποκτάτε δύναμη στον επαγγελματικό χώρο και γίνεστε υπολογίσιμη δύναμη. Μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή ένα μεγαλόπνοο επαγγελματικό σχέδιο που θα αποφέρει και οικονομικά οφέλη. Στην αρχή φαίνεται να ξεβολεύεστε αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την αποφόρτιση που προκαλεί η αλλαγή θα δείτε το όφελος. Επηρεάζεστε ειδικότερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, όλοι όμως δέχεστε την επιρροή. Μέσα από την δουλειά σας μπορείτε να πετύχετε μία αύξηση στον μισθό σας ή μία εισοδηματική ενίσχυση που θα συμβάλει στην ενίσχυση της ασφάλειας και της αυτοπεποίθησής σας. Επωφεληθείτε στον επαγγελματικό χώρο και βοηθήστε την τσέπη σας.

Ταύρος: Θετικότατη για το δικό σας ζώδιο η νέα σελήνη από τον Αιγόκερω καθώς σας κάνει πιο αισιόδοξους και διευρύνει τους ορίζοντές σας. Θέτετε νέους στόχους, τους οποίους μπορείτε να υλοποιήσετε και να αποκτήσετε δύναμη. Δεν είναι αρνητικό να χρησιμοποιήσετε up-to-date μεθόδους και να εκσυγχρονιστείτε. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία ένα μεταπτυχιακό, διδακτορικό ή ερευνητικό σας, αν μη τι άλλο δέχεται εύνοια ο τομέας των σπουδών σας. Αποστείλετε βιογραφικά στο εξωτερικό, περάστε συνεντεύξεις καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας και υπάρχουν πιθανότητες να βρείτε μία θέση εργασίας που θα σας αβαντάρει ψυχολογικά και οικονομικά. Επιτυχία σε κάποιο νομικό θέμα ή σε κάποιον αγώνα νομικού περιεχομένου στο μενού των ημερών. Ο έρωτας και η αισιόδοξες τονωτικές ενέσεις φλερτάρουν με το ζώδιό σας. Μπορείτε να διεκδικήσετε σε όποιον τομέα σας ενδιαφέρει μερίδιο απολαβών και κερδών. Βρίσκεστε σε μια δημιουργική περίοδο που έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας και τις ιδέες σας. Επωφεληθείτε των ημερών.

Δίδυμοι: Θέματα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο με αυτό το φεγγάρι και ο τομέας των οικονομικών σας παρουσιάζει έντονη κινητικότητα. Λόγω της θετικής συνδρομής του Δία τα έσοδα φαίνονται να υπερβαίνουν τα έξοδα και αυτό προκαλεί τονωτικές ενέσεις στην τσέπη σας και στην αυτοπεποίθησή σας. Μέσα από έναν πρωτοπόρο και επαναστατικό, up-to-date τρόπο μπορείτε να ενισχύσετε την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Μπορεί να σας έρθει κάποια κληρονομιά ή ένα κέρδος από τον/τη σύντροφό σας. Η σεξουαλικότητά σας και ο ερωτισμός σας στα ύψη. Γίνεστε πιο περιπετειώδεις και εφευρετικοί. Σταδιακά μπορείτε να αποκτήσετε οικονομική δύναμη και ευρωστία αλλά μέσα από λεπτούς χειρισμούς και όχι μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι να αφεθείτε σε ερωτικά παιχνίδια. Κάποιες καταστάσεις εξελίσσονται με τρόπο μυστικό. Ένα επαγγελματικό σας σχέδιο ή μία νέα επαγγελματική συνεργασία βρίσκονται στα σπάργανα και σταδιακά έρχονται στο προσκήνιο. Ενδέχεται η δημιουργία μίας ερωτικής σχέσης αλλά θέλετε να την κρατήσετε κρυφή. Κάποιες ανατροπές μέσα στις φιλίες ή αλλόκοτες συμπεριφορές ίσως σας παραξενέψουν. Μία αλλαγή σε ένα σχέδιό σας ίσως σας ταράξει αλλά είναι κάτι προσωρινό, αλλάζουν μόνο τα λεπτά γράμματα και επέρχεται η επαναφορά.

Καρκίνος: Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο να ενισχύσουν την πορεία σας και τις επιλογές σας. Μέσα σε αυτές τις σχέσεις συμπεριλαμβάνονται και πολλοί νέοι καλοί φίλοι που έρχονται επιβοηθητικά για την πορεία σας. Θέτετε νέους στόχους και επιθυμείτε την μελλοντική σας εξέλιξη. Οι άλλοι γίνονται η προτεραιότητά σας και εσείς καλείστε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες τους. Ακολουθήστε πιθανές προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα. Κάποιες ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα(ειδικότερα για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο) ενδέχεται να σας ξεβολέψουν. Η αναστάτωση είναι μόνο προσωρινή και μετά την αποφόρτιση θα δείτε τα οφέλη που ήταν κρυμμένα στις αλλαγές. Διανύετε μία εξωστρεφή, κοινωνική περίοδο που σας απασχολούν οι δίπλα σας ή ο/η σύντροφός σας. Ο έρωτας και η συντροφικότητα σας αβαντάρουν ώστε να περάσετε όμορφες στιγμές και χαρούμενα Χριστούγεννα.

Λέων: Εργασιακές ευκαιρίες και επέκταση φέρνει η νέα αυτή σελήνη στον Αιγόκερω. Έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και την ποιότητά της ενώ παράλληλα ενδέχεται να εξομαλυνθούν σχέσεις με συναδέλφους σας. Η υγεία σας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και εσείς οφείλετε για το δικό σας καλό να ακολουθήσετε έναν φυσικό-μεσογειακό τρόπο ζωής απαλλαγμένο από τοξίνες. Κάντε ένα τσεκ απ και φροντίστε για την ευεξία σας. Ιδανική η νέα σελήνη για την έναρξη σωστού προγράμματος άσκησης και διατροφής. Ενδέχεται να προκύψει ένα ταξίδι-κεραυνός στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους που θα συνδυαστεί με αναψυχή, διασκέδαση και ευχαρίστηση. Κάποια αναπάντεχη εξέλιξη σχετικά με ένα νομικό θέμα ή με θέματα σπουδών στο μενού των ημερών.  Επαγγελματικά ανοίγματα σας αβαντάρουν και μπορείτε να παρουσιάσετε ιδιαίτερη πρόοδο στον τομέα της εργασίας και της καριέρας. Βελτιώστε τη δημόσια εικόνα σας και κερδίστε πόντους. Οι καλύτερες εργασιακές συνθήκες και η καλύτερη απόδοσή σας έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση του μισθού σας και μία καλύτερη οικονομική προοπτική για το μέλλον.

Παρθένος: Ιδανική η νέα σελήνη στον Αιγόκερω για το δικό σας ζώδιο καθώς εκτοξεύει τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας και σας κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ένα νέο ειδύλλιο για τους αδέσμευτους είναι προ των πυλών και αναμένεται να σας συνεπάρει. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, επωφεληθείτε οι αδέσμευτοι και βρείτε το άλλο σας μισό ενώ οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Οι απαιτήσεις των ημερών; Πολλές αλλά η διάθεσή σας βελτιώνεται και παρόλες τις υποχρεώσεις επιθυμείτε να γίνετε «παιδιά». Να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Είστε πιο αισιόδοξοι, θετικοί και κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον σας. Αποστείλετε βιογραφικά στο εξωτερικό, περάστε μία συνέντευξη καθώς ενδέχεται να βρείτε μία θέση εργασίας που θα σας ενισχύσει και οικονομικά. Προσοχή σε οικονομικούς χειρισμούς καθώς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα σας ζημιώσουν. Αποφύγετε ένα δάνειο ή μία δοσοληψία με το δημόσιο. Ιδανική η νέα σελήνη για να προωθήσετε σχέδια σας και να εδραιωθείτε δεόντως σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Επωφεληθείτε της εύνοιας του σύμπαντος. Εορταστικό κλίμα διανύουμε, ξεχάστε λίγο τις υποχρεώσεις και αφεθείτε.

Ζυγός: Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω είναι άκρως εορταστική για το δικό σας ζώδιο καθώς σχηματίζεται στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού και σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε στιγμές ζεστασιάς με την οικογένειά σας ή όσους θεωρείτε εσείς οικογένεια σας. Μέχρι την πανσέληνο της 9ης Ιανουαρίου 2012 δέχεστε σημαντική εύνοια σε θέματα οικογένειας, ακίνητης περιουσίας, οι σχέσεις σας με τους οικείους βελτιώνονται σημαντικά και αντλείτε αστείρευτη πηγή ζεστασιάς από το σπίτι σας. Εύνοια ενδέχεται να δεχτεί ο τομέας των οικονομικών σας και τα έσοδα αναμένονται να υπερκαλύψουν τα έξοδα έτσι θα δημιουργηθεί ένας θετικός προϋπολογισμός για εσάς. Εύνοια ενδέχεται να δεχτείτε από τον/τη σύζυγο σας σε οικονομικό επίπεδο. Η σεξουαλικότητά σας και ο ερωτισμός σας κυμαίνονται σε αυξημένα επίπεδα και είστε άκρως γοητευτικοί. Στις σχέσεις και στις συνεργασίες αναμένονται κάποιες ανακατατάξεις και κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, μην είστε απόμακροι από τον/τη σύντροφό σας αλλά ενώστε τις ψυχές σας και περάστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ένα ξεκαθάρισμα μέσα σε μία σχέση στο μενού της νέας σελήνης ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας, πάντως δεν πλήττετε στις σχέσεις σας.

Σκορπιός: Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω σας κάνει πρωταγωνιστές εξωστρέφειας και επικοινωνίας. Τις φετινές γιορτές έχετε κέφια και θέλετε να περάσετε όμορφα είτε με την οικογένειά σας είτε με στενούς συγγενείς και αδέλφια. Οργανώστε ένα ταξίδι εντός Ελλάδας και θα δικαιωθείτε της επιλογής σας. Κέρδος και εύνοια μέσα από τις επικοινωνιακές σας ικανότητες στο μενού των ημερών, οι νεότεροι σε ηλικία αναμένεται να έχετε επιτυχίες σε θέματα σπουδών ή επιμόρφωσης. Αποστείλετε βιογραφικά ή περάστε συνεντεύξεις εντός Ελλάδας καθώς μπορείτε να επωφεληθείτε. Ο τομέας των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου ευνοούνται ιδιαιτέρως μέχρι τις 9 Ιανουαρίου και μία νέα σχέση φαίνεται να επισημοποιείται, δεν πλήττετε στις σχέσεις σας καθώς έρχονται νέοι άνθρωποι. Κάποιες ανατροπές στον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας σας ενδέχεται να σας ταρακουνήσουν λίγο αλλά αφιερωθείτε στη χαρά της ζωής και επωφεληθείτε της ευνοϊκής νέας σελήνης. Προσοχή σε κάποια πιθανή ίωση, φυλαχτείτε από κρυολογήματα. Χαρούμενες και επιτυχείς σχέσεις σας χτυπούν την πόρτα, η επικοινωνιακή σας ικανότητα σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μην πτοηθείτε εξαιτίας κάποιων ανατροπών στη δουλειά σας.

Τοξότης: Τον τομέα των οικονομικών σας αγγίζει η νέα σελήνη στον Αιγόκερω. Καθώς σχηματίζει θετική γωνία με τον κυβερνήτη σας Δία από τον Ταύρο δείχνει πως θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασίας και η καθημερινότητά σας βελτιώνεται σημαντικά. Ο κόπος σας και το έργο σας αναγνωρίζονται, αυτό σας χρήζει πρωταγωνιστές και μία νέα επαγγελματική πρόταση έρχεται να σας χτυπήσει την πόρτα. Αυτό συνεπάγεται αύξηση της παραγωγικότητάς σας που επιφέρει οικονομική ανάκαμψη και αύξηση μισθού παρόλο που διανύουμε περίοδο κρίσης. Η υγεία σας φανερώνει αρκετή ανάκαμψη, διατηρήστε τη φόρμα σας και μην πάρετε περιττά κιλά παρόλο που διανύουμε περίοδο γιορτών. Ενισχύεται η ψυχολογία σας και η αυτοπεποίθηση σας, χτίζετε ένα νέο σύστημα αξιών και αλλάζετε ζωή σταδιακά. Ο έρωτας καραδοκεί ανατρεπτικά! Οι δεσμευμένοι μην είστε παράλογοι από τη σχέση σας και φροντίστε να κρατήσετε ισορροπίες ώστε να μην επέλθει η απομάκρυνση ή ένα ρήγμα. Οι αδέσμευτοι τα βέλη στη φαρέτρα και βγείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα, έχοντας κατά νου πως οι σχέσεις αυτές μπορεί να μην έχουν διάρκεια. Βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε μέσα σε αυτές τις ημέρες, είναι γιορτινές…έχετε εύνοια! Ξεκουραστείτε από τις υπερβάλλουσες υποχρεώσεις και δώστε τα ρέστα σας.

Αιγόκερως: Στο δικό σας ζώδιο η νέα σελήνη και εγκαινιάζεται η δική σας γενεθλιακή χρονιά. Πρωταγωνιστές της περιόδου και των γιορτών. Μπορείτε να διεκδικήσετε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας μέχρι τις 9 Ιανουαρίου. Η δημιουργικότητά σας στα ύψη, ο έρωτας σας αβαντάρει δεόντως και είστε χαρούμενοι. Επαγγελματικές επιτυχίες, οικονομικά κέρδη και ωφέλειες στο μενού των ημερών. Επηρεάζεστε αμεσότερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διασκεδάστε, φύγετε από τις υποχρεώσεις και νιώστε ξανά παιδιά γιατί ενδόμυχα κρύβετε αυτήν την εικόνα. Οι γονείς θα έχετε ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας και αυτό θα λειτουργήσει σαν δώρο καθώς η οικογένειά σας είναι νούμερο ένα προτεραιότητα σας. Κάποιες ανατροπές σε θέματα οικογένειας θα δεχτείτε οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, μην πτοηθείτε. Κάποιο άτομο της οικογένειάς σας ενδέχεται να χρειαστεί τη βοήθειά σας, η οποία θα είναι καταλυτική όπως πάντα. Η αισιοδοξία δεν χάνεται, είστε ερωτικοί και θέλετε να περάσετε κάπως διαφορετικά τις φετινές σας γιορτές, ίσως με την οικογένειά σας αλλά voyage! Οι ημέρες που ακολουθούν έως τις 9 Ιανουαρίου είναι αρκετά δημιουργικές και μπορείτε να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχέδιά σας, μην ξεχνάτε την οικονομική άνοδο που θα συνδράμει στην καλυτέρευση της ψυχολογίας σας.

Υδροχόος: Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονο παρασκήνιο στη ζωή σας. Επεξεργάζεστε ένα επαγγελματικό σχέδιο ή κάνετε επαγγελματικές συμφωνίες με τρόπο μυστικό, δεν θέλετε να αποκαλυφθούν τα κρυμμένα σας χαρτιά και κινείστε στο παρασκήνιο. Καθώς σχηματίζει θετική γωνία με τον Δία δείχνει πως μάλλον η επαγγελματική σας πορεία μάλλον θετική πορεία θα πάρει. Η οικογενειακή σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά και νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά μέσα στην οικογένειά σας. Ευκαιρία να περάσετε και οικογενειακά αν και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σας κάνει εξωστρεφείς και έχετε αρκετές προσκλήσεις για εξόδους. Μπορείτε να ενισχύσετε το κομμάτι της ψυχολογίας σας σημαντικά και να απαλλαγείτε από εμμονές ή φοβίες. Χαλαρώστε, ηρεμήστε και επωφεληθείτε της εύνοιας του σύμπαντος. Μέσα στα σενάρια η πιθανή δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης που θέλετε να μείνει στο παρασκήνιο για λίγο καιρό, μέχρις ότου «μπει το νερό στο αυλάκι». Είστε λίγο νευρικοί και απρόβλεπτοι στο λόγο, αυτό σας καλεί να σκέφτεστε τα λόγια σας πριν μιλήσετε ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αποφύγετε εντάσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Κάποιο ταξίδι που οργανώνετε μπορεί να αναβληθεί. Μην πτοείστε από κάποιες ανατροπές όσον αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας.  

Ιχθείς: Η νέα σελήνη στον αιγόκερω σας βάζει σε μία διαδικασία όπου θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη. Οι φίλοι είναι κοντά σας και σας ενισχύουν σημαντικά ενώ εύνοια δέχεστε και μέσα από τη συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες. Νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας και επεκτείνεται ο κοινωνικός σας κύκλος. Εύνοια μπορείτε να δεχτείτε από στενούς συγγενείς ή από τα αδέλφια σας. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που σας στηρίζουν μέσα σε αυτές τις ημέρες. Οι ιδέες σας είναι αρκετά μεγαλόπνοες και καλό θα είναι να τις εφαρμόσετε προκειμένου να ξεχωρίσετε. Πραγματοποιείστε ένα επαγγελματικό ταξίδι εντός Ελλάδας και συνδυάστε το με αναψυχή και διασκέδαση. Μην είστε εριστικοί στις σχέσεις σας ή με τον/τη σύντροφό σας. Κάποια απρόβλεπτα στο πορτοφόλι σας θα φέρουν ανακατατάξεις. Έκτακτα έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, κάντε έναν καλό οικονομικό σχεδιασμό ώστε να μην βγείτε εκτός προγράμματος. Η ψυχολογία σας ενδέχεται να έχει κάποιες διακυμάνσεις. Μην πτοείστε! Βρείτε χρόνο για διασκέδαση και επωφεληθείτε από φίλους. Γενικότερα ανοίγεται ένας νέος δρόμος εξέλιξης έως τις 9/01 για εσάς φίλοι μου ιχθείς.

                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου