Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω


Από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της αγάπης και των οικονομικών εισέρχεται στο γήινο ζώδιο του Κρόνου, τον Αιγόκερω. Ο έρωτας σταδιακά μεταμορφώνεται σε μία σοβαρή υπόθεση, αποτελεί υπόθεση ευθύνης και εκλείπουν οι συναισθηματικές εξάρσεις. Επιθυμούμε και αναζητάμε τον σεβασμό τόσο στον έρωτα όσο και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις ενώ παράλληλα γινόμαστε περισσότερο σοβαροί και συντηρητικοί. Ο έρωτας αποτελεί σοβαρή και όχι επιπόλαιη υπόθεση. Η γενική τάση της εν λόγω Αφροδίτης είναι η σοβαρότητα και η εγκράτεια, είναι μία ολιγαρκής Αφροδίτη που δεν έχει τις υπέρμετρες απαιτήσεις στον έρωτα. Αρκούμαστε στη σταθερότητα και είμαστε περισσότερο πιστοί στις σχέσεις μας. Στις 20/12 εισέρχεται στον αέρινο Υδροχόο και μας προσφέρει κοινωνικότητα τις εορταστικές ημέρες έτσι μπορούμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να περάσουμε καλύτερα με άτομα δικά μας. 

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Το προφίλ της εβδομάδας 21 έως 27 Νοεμβρίου


Καλή μας εβδομάδα...σημαντική εβδομάδα μιας και είναι πλούσια σε αστρολογικά φαινόμενα! Ξεκινάμε με Σελήνη Ζυγό και τις σχέσεις-συνεργασίες να μας απασχολούν ιδιαιτέρως....καθώς η Σελήνη κοντράρεται με Ουρανό & Πλούτωνα επικρατεί ένα συναισθηματικό καρφί που μας πληγώνει αρκετά...θέλουμε να αποτινάξουμε ότι μας στερεί από τη ζωή...κτητικότητες, ζήλιες και απόλυτες συμπεριφορές...ακρότητες...χρειάζεται να κάνουμε ένα καλό συναισθηματικό κοντρόλ και να αποφύγουμε ρήξεις...αν και πολλές φορές είναι αναγκαίες....

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ανάδρομος Ερμής - Προβλέψεις



Το άρθρο μου για τον ανάδρομο Ερμή θα το βρείτε εδώ:

Κριός: Ο ανάδρομος Ερμής από τον Τοξότη φέρνει στη ζωή σας μία επικοινωνιακή παραζάλη καθώς δημιουργεί διαρκώς παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση του λόγου σας καθώς άλλα μπορεί να αντιλαμβάνονται οι άλλοι και αυτό να δημιουργεί παρεξηγήσεις. Η αφηρημάδα είναι στο μενού του ανάδρομου γι’ αυτό να ελέγχετε τα πράγματά σας. Τσεκάρετε πιθανόν φουσκωμένους λογαριασμούς. Καλό είναι να αναβάλλετε ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό καθώς μπορεί να σας ταλαιπωρήσει στη μεταφορά του, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τις αποσκευές σας ενώ προσεκτικά πρέπει να κινηθείτε όσοι οδηγείτε κάποιο όχημα καθώς θα επικρατεί ένας εκνευρισμός. Ελέγξετε τη μπαταρία, τα λάδια του οχήματός σας και επιβεβαιωθείτε πως δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή βλάβη. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια νομικής χροιάς και αναβάλλετε εάν μπορείτε κάποιους δικαστικούς αγώνες. Είναι καλή περίοδος για να αναθεωρήσετε τους όρους σε συμφωνίες και νομικές υποθέσεις. Επανεξετάστε τους στόχους σας οι νεότεροι σε ηλικία όσον αφορά την ανώτερη εκπαίδευση και σκεφτείτε για συμφέρουσες λύσεις στο μέλλον. Καλή περίοδος για να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και τις σπουδές σας. Αποφύγετε να οριστικοποιήσετε αποφάσεις σε όλα τα παραπάνω ζητήματα καθώς μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές στη συνέχεια.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 14-21 Νοεμβρίου 2011


Μία ιδιαίτερη περίοδος είναι αυτή που διανύουμε και έχει ξεκινήσει με δύο φαινόμενα που θα άξιζε να διερευνηθούν σύμφωνα με την αστρολογική προσέγγιση. Η  πρόσφατη Πανσέληνος στον Ταύρο και η είσοδος του Άρη στην Παρθένο. Ζώδια της γης και τα δύο, εκφράζουν την ανάγκη να κάνουμε μία καλύτερη και πιο ουσιαστική επεξεργασία των πρακτικών μας αναγκών. Στον αστρολογικό ουρανό έχουμε ένα θαυμάσιο σχηματισμό χαρταετού, μεταξύ του Άρη, του Πλούτωνα και του Δία, ως προς το στοιχείο της γης και του Χείρωνα σε αντίθεση με τον Άρη. Επομένως είναι ενδιαφέρον να δούμε τι μας προσφέρει.  Το πλήρες άρθρο της αστρολόγου, συναδέλφου και φίλης Λίλιαν Σίμου θα το βρείτε εδώ: 

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Αναλυτικές Προβλέψεις Ηλιακής Έκλειψης 25ης Νοεμβρίου


Κριός:   Καθόλου άσχημη η έκλειψη για το δικό σας ζώδιο καθώς πραγματοποιείται στο φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, αυτό του Τοξότη. Φέρνει αλλαγές σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης και φιλοσοφίας. Δεν αποκλείεται να μεταναστεύσετε στο εξωτερικό για εύρεση εργασίας και αναζήτηση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή και το βαθύτερο νόημά της αλλάζει και γεμίζει με ακτίνες αισιοδοξίας. Η διάθεσή σας σταδιακά αλλάζει και βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε κάποια πρόοδο ή επιτυχία που σχετίζεται με κάποιο μεταπτυχιακό σας ή ερευνητικό σας. Οι σπουδές σας έχουν προφανώς ανοδική πορεία. Ορισμένοι θα αποφασίσετε να μπείτε στη διαδικασία απόκτησης διπλώματος οδήγησης και να ανακαλύψετε μία ακόμη δύναμη. Οι σχέσεις με τα πεθερικά μπορεί να περάσουν από στάδιο αλλαγής και μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα νομικής προέλευσης ή σχετικά με τον νόμο και τους δικαστικούς αγώνες. Οι αλλαγές και οι ευκαιρίες έρχονται για τους Κριούς που είναι γεννημένοι από τις 23 έως τις 29 Μαρτίου με περισσότερη ευκολία, οι άλλοι ακολουθούν. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε περιττές δαπάνες και σπατάλες, ας υιοθετήσετε έναν πιο συγκρατημένο τρόπο ζωής. Κάποιες εντάσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν στον χώρο εργασίας σας ή με όσους συνδιαλέγεστε επί καθημερινής βάσης. Να είστε προσεκτικοί με τα θέματα της υγείας σας. Κατά διαστήματα ίσως νιώσετε απογοητευμένοι από φίλους σας και δεν αποκλείεται να νιώθετε λίγο αποπροσανατολισμένοι σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους της εξέλιξής σας. 

Έκλειψη Ηλίου 25ης Νοεμβρίου & Ελλάδα


Η έκλειψη της 25ης Νοεμβρίου πραγματοποιείται στην 2η μοίρα του Τοξότη και βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο-κομβικό σημείο συγκριτικά με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας. Η έκλειψη αποτελεί παράλληλα και νέα σελήνη και σχηματίζεται στην ακμή του 7ου οίκου. Τι σημαίνει αυτό όμως; Ο 7ος οίκος αποτελεί τις σχέσεις της χώρας μας με τις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού και δημιουργεί ένα ενεργειακό σημείο, το οποίο αποτελεί την έναρξη ενός νέου κύκλου εμπειριών για την χώρα μας. Είναι εμφανές πως παρουσιάζεται μία ανακατάταξη συμμαχιών και αντιμαχιών, χώρες που ήταν υπέρ της Ελλάδας στρέφονται εναντίον της αλλά η χώρα μας δεν θα μείνει χωρίς συμμαχίες. Καθώς η ηλιακή έκλειψη αποτελεί παράλληλα και νέα σελήνη αυτό σηματοδοτεί πως υπάρχουν μυστικές διεργασίες και μυστικές συμφωνίες από μέρους άλλων χωρών που θα ταχθούν υπέρ μας στην πορεία. Καθώς σχηματίζεται στην ακμή 7ου οίκου επηρεάζεται και ο προηγούμενος τομέας έτσι θα σημειωθούν αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο και το υγειονομικό σύστημα της χώρας μας. 

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη και Νέα Σελήνη


Στις 25 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 8:11 προ μεσημβρινής πραγματοποιείται η ηλιακή έκλειψη στη 2η μοίρα του Τοξότη. Μία ηλιακή έκλειψη αποτελεί παράλληλα και νέα σελήνη συνεπώς συμβολίζει μία δημιουργική νέα αρχή. Μία νέα σελήνη αποτελεί τα εγκαίνια μίας νέας πορείας ζωής, αποτελεί το άνοιγμα ενός νέου κύκλου εμπειριών που θα συνδράμουν στην εξέλιξή μας. Η ηλιακή έκλειψη αποτελεί δείκτη αλλαγών και κατά την διάρκεια της πραγματοποίησής της η Σελήνη(υποσυνείδητο) μπαίνει μπροστά στον Ήλιο(συνειδητό) και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έλθει στη γη το φως του Ήλιου μειωμένο και πιο αδύναμο. Είναι η διαδικασία κατά την οποία το «εγώ» μας μπλοκάρεται και βγαίνουν στην επιφάνεια παρορμήσεις, σκοτεινές πτυχές του εαυτού μας, δυσαρμονίες και πάθη. Μπλοκάρεται η δράση μας και λειτουργούμε πιο υποκειμενικά και με λιγότερο ρεαλισμό. Μία έκλειψη δεν είναι απαραίτητα ένα άσχημο γεγονός καθώς μπορεί να λειτουργήσει άκρως εξιλεωτικά. Μας βάζει στη διαδικασία μίας εσωτερικής διεργασίας κατά την οποία καλούμαστε να υπερβούμε τα προσωπικά μας όρια και να αποκοπούμε από αρνητικές συνήθειες του παρελθόντος. Μας ωθεί σε ένα μονοπάτι δυναμικής πορείας και μας απομακρύνει από τη στατικότητα. 

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Αναλυτικές Προβλέψεις Πανσελήνου 10ης Νοεμβρίου


Midautumn full moon wallpaper no17099Κριός: Αυτό το φεγγάρι αναμοχλεύει θέματα οικονομικής προέλευσης και ασφάλειας. Ενδέχεται μία πιθανή αυξομείωση στο μισθό σας ή μπορεί να σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει. Η ψυχολογία σας μπορεί να έχει διακυμάνσεις κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου και εσείς οφείλετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αντιμετωπίζοντας το elevator της διάθεσής σας. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε ή να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο οικονομικού περιεχομένου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας απασχολήσει ένα ζήτημα κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου.  Ο τομέας των οικονομικών έχει την τιμητική του.

Η Πανσέληνος στον Ταύρο


Στις 10 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 22:17 πραγματοποιείται η πανσέληνος στον Ταύρο. Ο Ήλιος από τον Σκορπιό και η Σελήνη από τον Ταύρο, εκ διαμέτρου αντίθετοι σχηματίζουν όπως σε κάθε πανσέληνο δυσαρμονική όψη αντίθεσης. Το συνειδητό κομμάτι(Ήλιος) έρχεται σε συγκρουσιακή σχέση με το υποσυνείδητο κομμάτι(Σελήνη) και αυτό προκαλεί συναισθηματική φόρτιση, εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις. Προσπαθούμε να ισορροπήσουμε τα θέλω μας, τις επιθυμίες μας με τα πρέπει και τις υποχρεώσεις μας. Η ενεργητικότητά μας πιθανώς να είναι κάπως πεσμένη και η διάθεσή μας περισσότερο κυκλοθυμική. Κάθε πανσέληνος αποτελεί το κλείσιμο ή την ολοκλήρωση κάποιων καταστάσεων που ξεκίνησαν 14ημέρες πριν με τη νέα σελήνη. Η φράση «Η Πανσέληνος του Έρωτα» χρησιμοποιείται για να δείξουμε πως ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού αποτελεί μία αφιέρωση στον έρωτα αλλά κυρίως γιατί σε αυτό το φεγγάρι εμπλέκονται ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε όψη συνόδου μεταξύ τους αλλά και με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Ο Ερμής, η Αφροδίτη και οι Δεσμοί της Σελήνης βέβαια είναι αποστασιοποιημένοι από τα φώτα(Ήλιο και Σελήνη) και δεν εμπλέκονται με την πανσέληνο αλλά μόνο μεταξύ τους. Παρόλα αυτά δίνουν από τις ποιότητες στους στην ατμόσφαιρα του αστρολογικού Ουρανού.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Αφροδίτη στον Τοξότη 2-26.11.2011. Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο



Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη γίνεται από τις 2 Νοεμβρίου 2011 και θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου 2011.

Μια σύντομη ματιά στο πώς θα επηρεάσει η νέα θέση του πλανήτη το κάθε ζώδιο.
Διαβάζουμε πάντα και την πρόβλεψη για το ηλιακό μας ζώδιο αλλά και αυτήν για το ζώδιο του ωροσκόπου μας.

Κριός
Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα ταξίδια, τα θέματα με την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την ευνοϊκή διευθέτηση των διαφορών.  Μπορεί να φέρει, επίσης, δώρα και διασκέδαση μέσα από την επαφή με τους άλλους.  Ωστόσο, προσοχή στο πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας.  Μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.