Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά και Καριέρα 2012 - Ταύρος


Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου η Αφροδίτη από τους Διδύμους ενισχύει τον τομέα των οικονομικών σας και φέρνει εισοδηματική ανάκαμψη. Δεν αποκλείεται κάποια αύξηση του εργατικού μισθού ή κατώτατου μισθού επιβίωσης όσο τρελό και αν ακούγεται στη σημερινή εποχή. Μπορεί να πληρωθείτε κάποια παραπάνω υπερωρία και αυτό συμβάλλει θετικά στην οικονομική σας εξέλιξη. Δεν αποκλείεται να βρείτε κάποια εργασία, συμπληρωματική προς την μόνιμη και βασική με απώτερο σκοπό την επιπλέον οικονομική σας ευελιξία. Από τον Ιούνιο, ο μέγας ευεργέτης Δίας εισέρχεται με τη σειρά του στους Διδύμους και προκαλεί βαρύγδουπες ανακάμψεις του εν λόγω τομέα. Οφείλετε να είστε συνετοί στους οικονομικούς χειρισμούς και μιας και το ρευστό κινείται, μην προβαίνετε μόνο σε δαπάνες αλλά αποταμιεύστε χρήμα για περιόδους λιγότερης κινητικότητας. 


Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο του 2012 από το δικό σας ζώδιο φέρνει ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές επιλογές και οικονομικές απολαβές. Μπορείτε να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό ή να εγχειρίσετε ένα επαγγελματικό-οικονομικό άνοιγμα. Ο Δίας δρα άκρως προστατευτικά τόσο για τον τομέα των οικονομικών όσο και για εκείνον των επαγγελματικών. Μπορείτε να επιτύχετε πρόοδο στο επαγγελματικό σας έργο και να αφήσετε σημαντική παρακαταθήκη. Η επαγγελματική επιτυχία και πρόοδος συνεπάγεται και οικονομικά οφέλη μιας και μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσα από τη δική σας προσωπική εργασία.

Ο Κρόνος μέχρι τον Οκτώβριο προκαλεί κούραση όσον αφορά τον εργασιακό σας τομέα καθώς έχετε αναλάβει υποχρεώσεις αρκετές και περισσότερες από όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Φυσικά με επιμονή, υπομονή, οργάνωση, μεθοδικότητα και πείσμα(αρετές που διαθέτετε) μπορείτε να υλοποιήσετε όλες σας τις υποχρεώσεις και να ανέλθετε σταδιακά ή να αποκτήσετε κάποια σημαντικότερη θέση. Το κλίμα που κινείστε καθημερινά είναι κάπως βαρύ-κουραστικό και υπάρχουν στιγμές που νιώθετε κόπωση ή απογοήτευση. Οι σχέσεις σας με κάποιους συνεργάτες σας είναι κάπως ψυχραμένες και έχετε αποκοπεί ο ένας από τον άλλον. Ένα άλλο σενάριο είναι να έχει αποχωρήσει κάποιος από το πόστο του και να έχετε αναλάβει επιπρόσθετο φόρτο εργασίας. Σε κάποια πιθανή απόλυσή σας ή απώλεια θέσης εργασίας μην πτοηθείτε καθώς ο Δίας είναι άκρως φιλικός προς εσάς και δίνει ευκαιρίες από το πουθενά έτσι γρήγορα μπορείτε να ανακάμψετε και να αποκτήσετε μία κενή θέση εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου