Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά και Καριέρα 2012 - Υδροχόος


Ο Άρης στο πρώτο εξάμηνο του 2012 από το ζώδιο της Παρθένου ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και τα αποθέματα ενέργειας σας ενώ παράλληλα προκαλεί έντονη κινητικότητα στον τομέα των οικονομικών και ειδικότερα των οικονομικών που σχετίζονται με κληρονομιές, φορολογία, διατροφές και δάνεια. Έσοδα θα έλθουν ασφαλώς και θα σας επιστραφούν οφειλόμενα ποσά αλλά τα έξοδα αναμένονται να είναι υπερβάλλοντα συγκριτικά με τα έσοδα και αυτό θα δημιουργήσει ελλειμματικό προϋπολογισμό. Μία καταναλωτική μανία θα σας κυριεύσει και οφείλετε να είστε πιο συγκρατημένοι στις οικονομικές δαπάνες. Αποφύγετε δοσοληψίες με το δημόσιο και μην παίρνετε δάνεια καθώς θα δημιουργηθούν «τρύπες» στον ισολογισμό σας. 


Από τον Οκτώβριο και μετά ο Κρόνος εισέρχεται στον Σκορπιό και φέρνει επαγγελματικές προκλήσεις, εμπόδια και δυσκολίες. Οι δυσκολίες δεν είναι κάτι κακό απαραίτητα, δυσκολία συνεπάγεται μία αύξηση του φόρτου εργασίας σας και περισσότερες υποχρεώσεις. Ο ελεύθερος χρόνος περιορίζεται σημαντικά και εσείς αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Ωστόσο εάν εργαστείτε σκληρά και μεθοδικά η επιτυχία θα σας συντροφεύει και θα σας χαρίσει καταξίωση, κοινωνική άνοδο και προβολή. Κατά την περίοδο αυτής της διέλευσης δεν αποκλείεται να σας ανατεθεί κάποιο πιο σημαντικό πόστο και αυτό θα σας χαρίσει περισσότερο κύρος. Οι σχέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα ωριμάζουν και σταθεροποιούνται. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε κάποιους οικογενειακούς περιορισμούς ή να χρειαστεί να σταθείτε στο πλευρό κάποιου μέλους της οικογένειάς σας(κατά πάσα πιθανότητα του πατέρα σας). Κάποιοι μπορεί να δεσμευτείτε και να επισημοποιήσετε μία σχέση σας ή μία επαγγελματική συνεργασία. Τα αγαθά κόποις κτώνται και η καριέρα κόποις κατακτάται.

Από τον Φεβρουάριο ο Ποσειδώνας εισέρχεται στους Ιχθείς και το 2ο ηλιακό σας σπίτι όπου από εκεί μπορεί να φέρει εξαπατήσεις σε θέματα οικονομικά. Μπαίνετε σε μία φάση που η υποκειμενικότητά σας περιορίζεται σημαντικά και μάλιστα μόνο στον τομέα των οικονομικών έτσι χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε οικονομικούς χειρισμούς και υπογραφές συμβολαίων οικονομικής οροθεσίας. Αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα κυρίως οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο το ζωδίου(20/01 έως 25/01) και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές δοσοληψίες. Φυσικά μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα κοντά στα ενδιαφέροντά σας και καλλιτεχνικό έτσι ώστε να κερδίσετε κάποιο επιπρόσθετο εισόδημα συμπληρωματικά. Δεν υπάρχει μόνο η αρνητική οπτική γωνία αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε και τις θετικές οπτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου