Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά και Καριέρα 2012 - Αιγόκερως


Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου η Αφροδίτη από τους Διδύμους ευνοεί σημαντικά τον τομέα της εργασίας σας και της καθημερινότητάς σας, η οποία φαίνεται να γλυκαίνει και να έχει περισσότερες υποχρεώσεις κοντά στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να δεχτείτε εύνοια από γυναίκες μέσα στον χώρο που εργάζεστε ενώ παράλληλα μπορείτε να ασχοληθείτε με μία συμπληρωματική δουλειά ενισχύοντας το εισόδημά σας. Η Αφροδίτη των Διδύμων σας αβαντάρει και στον τομέα της υγείας μιας και ενισχύει τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος ενώ παράλληλα σας βοηθάει να αποτοξινωθείτε από χημικές τροφές έτσι ώστε να αλκαλοποιήσετε τον οργανισμό σας.



Στο δεύτερο μισό του 2012 εισέρχεται ο βαρύγδουπος Δίας στους αέρινους Διδύμους και φέρνει τύχη στον ίδιο τομέα. Μπορείτε να βρείτε με ευκολία θέση εργασίας και να ενταχθείτε στο εργατικό δυναμικό οι άνεργοι. Παράλληλα φέρνει περισσότερη δουλειά και περισσότερες υποχρεώσεις στους ενεργά ενταγμένους στο εργατικό δυναμικό. Εν πάση περιπτώσει οι τομείς της εργασίας και της καθημερινότητάς σας ενεργοποιούνται σημαντικά. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να αντέξετε αλλά θα τις φέρετε εις πέρας με μεθοδικότητα και Κρόνιες τακτικές.

Από τις αρχές του έτους μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου ο Κρόνος φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις και κούραση στον τομέα των επαγγελματικών σας. Οι άλλοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί μαζί σας και σας αναθέτουν σημαντικό έργο. Αυτό δεν σας φοβίζει καθώς είστε εργασιομανείς, μεθοδικοί και άκρως οργανωτικοί έτσι μπορείτε να φέρετε εις πέρας τεράστιο φόρτο εργασίας με τρόπο επιτυχή και αυτό εντυπωσιάζει. Εφόσον αντεπεξέλθετε σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις με επιτυχία δεν αποκλείεται να σας ανατεθεί κάποια σημαντικότερη θέση εργασίας που θα συμβάλει στην περεταίρω κοινωνική σας καταξίωση και πρόοδο. Η κούραση είναι σημαντική αλλά η άνοδος είναι πιο γλυκιά συνεπώς οπλιστείτε της Κρόνιας τακτικής σας και κερδίστε το στοίχημα με τους εαυτούς σας. Εξάλλου κυβερνήτης σας είναι και έχετε «τα κότσια» να τον χειριστείτε καλύτερα από κάθε άλλο ζώδιο. Συν τοις άλλοις είναι αρκετά πιο επιεικής με το δικό σας ζώδιο.

Ο Ουρανός σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς προκαλεί(κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο) αλλαγές και στην καριέρα. Κάποιοι ενδέχεται να αλλάξουν χώρο συστέγασης εργασίας ενώ άλλοι αναμένεται να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά της νέας εργασιακής θέσης συγκριτικά με την παλαιά και αποφασίστε μετά από ώριμη σκέψη και τακτική. Φερθείτε έξυπνα και πρακτικά.

Ο Ποσειδώνας τον πρώτο μήνα του 2012 από τον Υδροχόο κλείνει οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες και επιπλοκές για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου(17 έως 20 Ιανουαρίου). Από τον Φεβρουάριο του 2012 και μετά ο τομέας των οικονομικών σας καθαρίζει οριστικά και απαλλάσσεστε οριστικά από την Ποσειδώνια επιρροή που σας οδήγησε σε κακούς οικονομικούς χειρισμούς. Οι όποιες οικονομικές εξαπατήσεις των προηγούμενων ετών φτάνουν στο τέλος τους και εσείς πλέον με περισσότερο ρεαλισμό και αντικειμενικότητα έρχεστε να φέρετε τις ισορροπίες στον πολύπαθο οικονομικό τομέα.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω φέρνει αλλαγές και στην επαγγελματική σας ζωή και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μπορεί να αλλάξετε αντικείμενο επαγγελματικής απασχόλησης και να ασχοληθείτε με κάτι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου