Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά και Καριέρα 2012 - Σκορπιός


Η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, της ομορφιάς, της τέχνης, της κομψότητας και των οικονομικών έχει μία ιδιάζουσα συμπεριφορά μέσα στο 2012 καθώς παραμένει ένα τετράμηνο στο ζώδιο των Διδύμων. Από το ζώδιο των Διδύμων τονίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου, τη σεξουαλικότητά σας και την βαθύτερη ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να επιτύχετε επικερδείς οικονομικούς διακανονισμούς ή να έλθουν κληρονομιές που δεν φανταζόσασταν. Μπορείτε να κερδίσετε διαμάχες οικονομικής φύσης και να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής. Να είστε όμως συνετοί καθώς όσο εύκολα έρχονται τα ακίνητα και οι κληρονομιές άλλο τόσο εύκολα ρευστοποιούνται σε μετρητά και εξαϋλώνονται. Αποφύγετε να μείνετε χωρίς αποταμιευτικά αποθέματα. Ο ερωτισμός σας, ο αισθησιασμός σας και η ερωτική σας ζωή θα κυλήσει ομαλά και αυτό θα σας χαρίζει πόντους αυτοπεποίθησης μιας και ο έρωτας εις βάθος αποτελεί μόνιμη πηγή τροφοδοσίας σας. Έχετε όλη τη δυναμική να ανακαλύψετε τον βαθύτερο σας εαυτό και δυνάμεις που ακόμα και εσείς οι ίδιοι αδυνατούσατε να κατανοήσετε. 


Η Αφροδίτη στους Διδύμους επιθυμεί την πνευματική διέγερση, είναι γοητευτικά επικοινωνιακή αλλά έχει μία ροπή προς το ακατάπαυστο φλερτ και συχνά χαρακτηρίζεται ψυχρή, μη εκδηλωτική και απόμακρη. Ελκύεται από πνευματικούς συντρόφους και απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία μίας σχέσης είναι η καλή επικοινωνία. Ο Δίδυμος είναι ο τομέας που σχετίζεται με το βαθύτερο και ουσιαστικό φλερτ και μιας και είναι σε ένα ζώδιο ανάλαφρο κάποιες φορές δεν διεισδύετε στο βάθος αλλά μένετε στην συναισθηματική επιφάνεια. Αυτό ισχύει κατά γενική προσέγγιση καθώς σας κυβερνά ο «βαθύς» Πλούτωνας έτσι οι επιπολαιότητες περιορίζονται σημαντικά. Βέβαια η ενασχόλησή σας με το ερωτικό παιχνίδι είναι αδιάκοπη και είστε και εσείς από τα ζώδια που έχουν ως επιτακτική ανάγκη το καλό επικοινωνιακό κομμάτι.

Από τον Ιούνιο έως τα τέλη του έτους ο Δίας κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μία θέση αρκετά ευνοϊκή προς το δικό σας ζώδιο καθώς ευνοεί έναν τομέα που δέχεται πλήγμα και διαβρωτικές ενέργειες τη σημερινή εποχή, τον τομέα των οικονομικών. Μπορεί να φέρει αναθεωρήσεις όσον αφορά θέματα κληρονομιάς ή ακίνητης περιουσίας, κάποιες υποθέσεις νομικού-οικονομικού-φορολογικού-κληρονομικού περιεχομένου ενδέχεται να εμφανιστούν και να σας απασχολήσουν. Ο Δίας μπορεί να φέρει κληρονομιές και απόκτηση ακίνητης περιουσίας, μπορείτε να αποκτήσετε επιπρόσθετη οικονομική δύναμη παρόλο που διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης. Η σεξουαλικότητά σας, ο ερωτισμός σας και η διαύγειά σας σε τέτοιου είδους θέματα αυξάνονται. Από τη φύση σας είστε ζώδιο που έχει μία μοναδική ικανότητα να παράγει χρήμα και ο Δίας έρχεται να αβαντάρει αυτήν την ικανότητά σας. Μόνιμο θέμα για εσάς τα αισθηματικά σας, τα οποία είναι σαφώς ενισχυμένα από την παρουσία του Δία στους Διδύμους. Έχετε όλες τις δυνατότητες να γνωρίσετε ποιότητες και πτυχές του εαυτού σας που ούτε καν οι ίδιοι σας γνωρίζατε ενώ παράλληλα θα εδραιώσετε τη δυναμική σας και θα αποκτήσετε θέσεις εξουσίας. Προσοχή όμως καθώς ο Δίας φέρνει καταχρήσεις έτσι χρειάζεται να είστε μετριοπαθείς και να μην οδηγείστε σε καταχρήσεις εξουσίας και οικονομικές ασυδοσίες για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Το χρήμα όσο εύκολα έρχεται τόσο εύκολα χάνεται.

Εύνοια μέχρι τον Ιούνιο καθώς ο Δίας επεκτείνει ότι αγγίζει. Ευνοϊκό διάστημα μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Ποντάρετε στο πρώτο οχτάμηνο και αποστείλετε βιογραφικά. Αναζητείστε θέση στην αγορά εργασίας και ενταχτείτε στο ενεργό εργατικό δυναμικό.

Ο τομέας των οικονομικών σας δεν πάει άσχημα. Ευνοϊκή περίοδος από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο μιας και η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει έσοδα και κληρονομιές. Περισσότερη εύνοια Ιούνιο-Ιούλιο λόγω της επιπρόσθετης συμβολής του Δία από τους Διδύμους.  Ο Δίας από τους Διδύμους με την έναρξη του καλοκαιριού φέρνει έσοδα. Ωστόσο, οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και τον τομέα των οικονομικών σας επιφέρουν αλλαγές και διακυμάνσεις. Αρκετά προστατευτικά αλλά αποφύγετε τις περιττές δαπάνες γιατί το χρήμα όσο εύκολα έρχεται άλλο τόσο εύκολα φεύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου