Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οικονομικά και Καριέρα 2012 - Παρθένος


Από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της αγάπης και των οικονομικών διανύει το ζώδιο των Διδύμων και ενισχύει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική σας προβολή. Το κλίμα στον επαγγελματικό χώρο φαίνεται να βελτιώνεται σημαντικά και οι σχέσεις με ανώτερους ή προϊσταμένους φαίνονται να παίρνουν θετική τροπή. Έχετε όλες τις προδιαγραφές να παρουσιάσετε τη δουλειά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποσπάσετε θετικές κριτικές που θα ενισχύσουν σημαντικά το επαγγελματικό σας προφίλ. Σημαντική εύνοια και αρωγή θα δεχτείτε από γυναίκες συναδέλφους σας που θα στηρίξουν κάθε σας προσπάθεια. Μπορείτε να στοχεύετε σε αλλαγή αντικειμένου επαγγελματικού προσανατολισμού και αυτό να αποτελέσει μία πρόκληση, η οποία θα εξελιχθεί ομαλώς και υπέρ σας. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας και να φέρετε εις πέρας περισσότερη δουλειά κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας ενώ παράλληλα βελτιώνεται η δημόσια εικόνα σας. Δεν αποκλείεται να έχετε έσοδα λόγω σημαντικής εργασίας και αυτό θα αυξήσει τον προϋπολογισμό σας.  


Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιό σας, ωθεί μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας σε θέματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό χώρο είναι αυξημένος και διανύετε μία έντονα απαιτητική περίοδο έτσι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Αυτό συνεπάγεται κούραση αλλά παράλληλα και επαγγελματική καταξίωση. Ο τομέας των οικονομικών παρουσιάζει σημαντική κινητικότητα με τη σειρά του. Έσοδα και έξοδα πηγαινοέρχονται και εσείς προσπαθείτε να φέρετε τη χρυσή τομή στο πορτοφόλι σας.  

Στο δεύτερο μισό του 2012 η είσοδος του Δία στους Διδύμους ενισχύει την καριέρα σας και φέρνει σημαντική πρόοδο και εξέλιξη σε τέτοιου είδους θέματα. Οι υποχρεώσεις σας και οι ευθύνες σας αυξάνονται και πληθύνονται και εσείς με πρακτικότητα και οργανωτική διάθεση προσπαθείτε να τις φέρετε εις πέρας. Έχετε όλα τα εφόδια να τις διεκπεραιώσετε και να αναλάβετε μία υψηλότερη θέση. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας βελτιώνονται σημαντικά ενώ παράλληλα δέχεστε την εύνοια ανωτέρων ή προϊσταμένων σας. Η δημόσια εικόνα σας βελτιώνεται σημαντικά και μπορείτε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νέες επαγγελματικές σχέσεις-συνεργασίες εκκολάπτονται και σκοπός τους είναι η περαιτέρω προώθησή σας. Δεν αποκλείεται η αλλαγή χώρου εργασίας ή και κατοικίας ακόμα. Κάποιοι μπορεί να ακολουθήσετε το σχήμα της «καθημερινής παλίνδρομης μετακίνησης», κατά την οποία ο τόπος μόνιμης κατοικίας βρίσκεται σε μία περιαστιακή περιοχή και ο τόπος εργασίας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Πολύ πιθανόν να έχετε μία επέκταση μελών της οικογένειας σας όσοι έχετε ακολουθήσει τον έγγαμο βίο.

Από τις αρχές του έτους και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου ο Κρόνος από τον Ζυγό πιέζει τον τομέα των οικονομικών σας και φέρνει περιορισμούς και λιτότητα. Μπορεί να πραγματοποιούνται έκτακτα έξοδα και εσείς χρειάζεται να είστε προσεκτικοί των οικονομικών χειρισμών σας έτσι ώστε να έχετε πάντα μία αποταμιευτική ικανότητα αποθέματος. Μπορεί να υποστείτε μία μείωση μισθού(καθόλου παράξενο τη σήμερον ημέρα) και αυτό θα σας ωθήσει στο να μειώσετε σημαντικά τα έξοδά σας και τις καταχρήσεις σας. Περισσότερο προσεκτικοί οφείλετε να είστε οι γεννημένοι μετά τις 12 Σεπτεμβρίου, στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.  

Ο Ουρανός σε όλη τη διάρκεια του 2012 κινείται στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού και επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου(από 23/08 έως 1/09). Φέρνει αστάθεια στον οικονομικό τομέα και ειδικότερα τα οικονομικά κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου. Μπορεί να σας έρθουν κληρονομιές με έναν εντελώς αναπάντεχο τρόπο και  αυτό να αυξήσει την περιουσιακή σας δύναμη ενώ από την άλλη μπορεί να έχετε απώλειες εισοδηματικές ή ακίνητης περιουσίας λόγω κάποιου δικαστικού αγώνα. Μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη ή οφέλη εφόσον ασχοληθείτε με εναλλακτικές μορφές ενέργειας ή μεταφυσικής όπως λόγου χάρη με την αστρολογία. Γίνεστε πιο καινοτόμοι και αντιλαμβάνεστε καλύτερα την τεχνολογία και την επιστήμη έτσι σε συνδυασμό με τον αποκρυφισμό ή την μεταφυσική μπορείτε να επιτύχετε κάποια άνοδο στο εισόδημά σας.

Οι εκλείψεις Μαΐου, Ιουνίου και Νοεμβρίου μπορούν να φέρουν αλλαγές στην καριέρα σας ή και στον επαγγελματικό σας προσανατολισμό. Ενδέχεται το σενάριο να αλλάξετε προϊστάμενο ή χώρο εργασίας. Αλλαγές στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας είναι μέσα στο πιθανό μενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου