Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο Παντοδύναμος Ερμής στον Αιγόκερω


Επιτέλους ο Ερμής στον Αιγόκερω!!! Έπειτα από τη δίμηνη παραμονή του πλανήτη στον Τοξότη(ζώδιο αδυναμίας) εισέρχεται δυναμικά στον Αιγόκερω για να ενσαρκώσει ιδέες και επιδιώξεις μας. Το τελευταίο δίμηνο χαρακτηριστικό της επικοινωνίας ήταν η ασάφεια, η υπερβολική θεωρία και η φιλοσοφία σε ένα πολύ επιφανειακό-θεωρητικό επίπεδο. Η αφηρημάδα ήταν στα ύψη, η επιπολαιότητα στο λόγο ήταν αυξημένη. Μπορεί να μας χάρισε εξωστρέφεια αλλά παράλληλα είχαμε αδυναμία συγκέντρωσης και υλοποίησης των στόχων μας. Από σήμερα 8 Ιανουαρίου κάνει την εντυπωσιακή του είσοδο στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Κρόνου και η επικοινωνία γίνεται ορθολογική και άκρως ρεαλιστική. Το μυαλό μας είναι ιδιαίτερα δημιουργικό, παραγωγικό, δυνατό και χαρακτηρίζεται από πρακτική ικανότητα. Επιτέλους βρίσκουμε τον τρόπο να υλοποιήσουμε ιδέες μας και να τις δώσουμε σάρκα και οστά. Η επικοινωνία αν και συμβατική φημίζεται από δύναμη, η κρίση μας γίνεται αντικειμενική και μπορούμε να αποκομίσουμε πολλά οφέλη από τον επαγγελματικό τομέα και αυτόν του έρωτα μέχρι και τον οικονομικό. Η επικοινωνία μπορεί να γίνεται συμβατική, υλιστική ή καλύτερα ωφελιμιστική αλλά επιτέλους έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε τις σκέψεις μας και να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Σκεφτόμαστε πριν εκφραστούμε και αυτό χαρίζει ελεγχόμενη σκέψη, τακτ και σοβαρότητα. Αντιλαμβανόμαστε την πρακτική διάσταση της καθημερινότητας και φέρουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας. Επιτέλους δουλειά!!! Η καλή συγκέντρωση, η πειθαρχία, η υπομονή και η επιμονή μπορούν να φέρουν θεαματικά αποτελέσματα. 


Με το που εισέρχεται στον Αιγόκερω πραγματοποιεί αρμονική όψη τριγώνου με τον Δία από τον Ταύρο. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως ο νους μας γίνεται ιδιαίτερα παραγωγικός, εφευρετικός, επινοητικός και όχι απαισιόδοξος. Ο Δίας χαρίζει πινελιές φωτός, λάμψης και αισιοδοξίας στον ρεαλιστή Ερμή από τον Αιγόκερω. Οι ιδέες μας και τα σχέδιά μας είναι αρκετά μεγαλόπνοα και μάλιστα ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα έτσι μπορούμε να τα υλοποιήσουμε. Έχουμε μία ροπή προς διεύρυνση των πνευματικών μας οριζόντων, το χιούμορ είναι πηγαίο και βελτιώνει την συνολική ατμόσφαιρα. Η δίψα μας για τη γνώση και την απόκτηση μόρφωσης μας κάνει ανοιχτούς σε νέες προκλήσεις. Κυριακή 08/01/2012 και μπορούμε να απολαύσουμε ατελείωτες ώρες συζητήσεων με χιούμορ και παραγωγικότητα. Μπορούμε να οργανώσουμε με τρόπο επιτυχή το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας και να αποκομίσουμε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη. Επαγγελματικές συζητήσεις έχουν την τιμητική τους, νέες επαγγελματικές συμφωνίες έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ωφεληθούν οι εμπλεκόμενοι των συμφωνιών. Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα είναι ιδιαίτερα τυχερά καθώς έχουν έφεση στη μόρφωση, στις ξένες γλώσσες και στη συγγραφή. Θα έχουν μία πλούσια ζωή σε γνώση και εμπειρία. Επιτυχία σε σπουδές και δίψα για μόρφωση και απόκτηση ανώτερης γνώσης.

Την Τρίτη 09/01ου/2012 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό. Τι συνεπάγεται αυτό; Νευρικότητα, ένταση, επικοινωνιακή εριστικότητα, αδυναμία συγκέντρωσης, εκκεντρικό λόγο και επιθετικές συμπεριφορές. Αυτή είναι η αρνητική εκδοχή της όψης έχουμε όμως και θετικές εκφάνσεις καθώς μέσα από ένα καλό κοντρόλ νεύρων μπορούμε να βρούμε ακαριαία και ουρανοκατέβατα έξυπνες, εφευρετικές, επινοητικές και συμφέρουσες λύσεις που μόνο θετικό αντίκτυπο μπορούν να έχουν. Κάνουμε πολλές σκέψεις και χρειάζεται να τις περιορίσουμε προκειμένου να μην οδηγηθούμε σε πονοκεφάλους και διανοητική εξουθένωση. Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα είναι εξαιρετικά τυχερά καθώς θα έχουν μία ροπή προς τις εκκεντρικές επιστήμες, την τεχνολογία και τη μεταφυσική-αστρολογία. Συνδυάζοντας και την όψη της προηγούμενης ημέρας χαρακτηρίζονται και από συγγραφική ικανότητα.

Την Παρασκευή στις 13 του Ιανουαρίου ο Ερμής σχηματίζει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι σκέψεις μας μπορεί να είναι λίγο μελαγχολικές ή απαισιόδοξες αλλά παράλληλα χαρακτηριζόμαστε από ένα παντοδύναμο μυαλό, το οποίο κινείτε διαισθητικά και μπορεί να έχει τεράστιες επιτυχίες όσον αφορά επαγγελματικά επιτεύγματα. Η επιχειρηματική μας ικανότητα βαίνει προς ένα ισχυρό επίπεδο και μπορούμε να αποκομίσουμε και οικονομικά οφέλη. Παρουσιάζουμε μία ροπή προς την πνευματική υπεροχή και έχουμε τη δυνατότητα να διεισδύσουμε στο βάθος των καταστάσεων. Αυτό μπορεί να φανεί σωτήριο καθώς μπορούμε να εισχωρήσουμε στο βάθος των προβλημάτων, να τα εντοπίσουμε και να τα επιλύσουμε οριστικά. Άλλη μία ημέρα που κάνει αισθητή την παρουσία του το «black χιούμορ». Κάνουμε σκέψεις βαθιές, όχι επιφανειακές και κρατάμε αρκετά για τον εαυτό μας. Ιδιαίτερα τυχερά και τα παιδιά που θα γεννηθούν υπό την συγκεκριμένη επιρροή καθώς θα έχουν έναν επιχειρηματικό νου, παραγωγικό και ικανό να αποκτήσει δύναμη, εξουσία και να ηγείται πλήθους και καταστάσεων. Οργανωμένη λογική, εγκράτεια, σοφία σε συνδυασμό με διαίσθηση είναι το μεγάλο όπλο τόσο των παιδιών που θα γεννηθούν όσο και των ημερών.

Την Τρίτη 17η/01ου ο Ερμής πραγματοποιεί δυσαρμονική όψη ημιτετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Η όψη συμπεριλαμβάνεται στις δευτερεύουσες όψεις, έχει πιο ασθενική επιρροή αλλά επηρεάζει. Προκαλεί ψευδαισθήσεις, εξαπατήσεις. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων και κλείσιμο συμφωνιών την εν λόγω ημέρα. Μία τάση φυγής από την καθημερινότητα και τα προβλήματα είναι εμφανής. Καλλιτεχνικές τάσεις κυριαρχούν και μπορούμε να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας δημιουργώντας, «ζωγραφίζοντας».

Δευτέρα 23η/01ου/2012 και ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει ένα ευεργετικό τρίγωνο με τον «μαχητικό» ή «εμπρηστικό» Άρη. Τι συνεπάγεται αυτό; Την ανάγκη μας για μάθηση και επιβεβαίωση των γνώσεων. Έχουμε πείσμα, εφευρετικότητα, αποφασιστικότητα και επιβλητικότητα. Είμαστε ιδιαίτερα οξυδερκείς σήμερα και κατεβάζουμε λύσεις και ιδέες. Το μυαλό στροφάρει σαν κάδος πλυντηρίου και ο εγκέφαλος υπερλειτουργεί. Χρειάζεται να δείξουμε προσοχή μόνο στον τρόπο που χειριζόμαστε το λόγο καθώς έχουμε μία ροπή προς την επιθετικότητα ή την εριστικότητα. Τυχερά τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα, αρκετά έξυπνα, με επιχειρηματικό νου και έξυπνες ιδέες.

Παρασκευή 27/01ου/2012 και ο Ερμής από το τέλος του Αιγόκερω σχηματίζει δυσαρμονικό τετράγωνο με τον κυβερνήτη του Αιγόκερω, τον Κρόνο. Πάγιο το αίτημα της διανοητικής συμμόρφωσης και επιμόρφωσης με τρόπο μάλιστα λίγο άκαμπτο και αυστηρό. Δυσκολία στην επικοινωνία εκδηλώνεται σήμερα και έλλειψη εμπιστοσύνης στις ιδέες των άλλων. Ας είμαστε περισσότερο διαλλακτικοί, ας περιορίσουμε την σκληρή και «στείρα κριτική» απέναντι στους άλλους. Μπορούμε να πειθαρχήσουμε έναντι του νου μας και να ξεπεράσουμε εμπόδια επικοινωνίας.  


Πιο αναλυτικά:

Κριός: Ο Ερμής από τον Αιγόκερω δίνει έμφαση σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας. Η δουλειά έρχεται στο προσκήνιο και εσείς καλείστε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό στίβο. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους βελτιώνονται και το επικοινωνιακό κλίμα συνάμα. Μία επαγγελματική σχέση ή συμφωνία σας ενισχύει και ενισχύει το στάτους σας και την δημόσια εικόνα σας. Η επαγγελματικές επιτυχίες έχουν σαν ντόμινο και την οικονομική ενίσχυση ή την ενίσχυση της ψυχολογίας. Προωθήστε τη δουλειά σας, οι εξελίξεις τρέχουν.

Ταύρος: Πιο εξωστρεφείς, πιο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί σχεδιάζετε για το μέλλον σας. Κάποια νομική επιτυχία σας αβαντάρει. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους σας ενισχύει εξίσου, συνδυάστε το με αναψυχή και επωφεληθείτε. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε εξελίξεις σε θέματα σπουδών. Υπογράψτε συμφωνίες και συμβάσεις, αποστείλετε βιογραφικά και περάστε συνεντεύξεις, μία κενή θέση εργασίας έρχεται δίπλα σας ώστε να σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και χαμόγελο. Προωθήστε τις ιδέες και τις σκέψεις σας.

Δίδυμοι: Θέματα οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά αναμοχλεύει ο Ερμής από τον Αιγόκερω. Εξελίξεις σχετικά με ένα θέμα οικονομικό έρχονται στο προσκήνιο, κάποιο όφελος από δάνειο, εφορία ή από κάποια διατροφή ή κληρονομιά. Τα έξοδα δε λείπουν, κάντε ένα καλό οικονομικό κοντρόλ και αποφύγετε απώλειες ή περιττές αγορές. Εύνοια από τα οικονομικά του/της συντρόφου σας ενδέχεται να δεχτείτε. Κάνετε κρυφές και ενδόμυχες σκέψεις, μην κλείνεστε στον εαυτό σας, μιλήστε στο ταίρι σας και επικοινωνήστε μαζί του/της. Ερωτικοί και σεξουαλικοί εξακολουθείτε να είστε και αυτό το μήνα.

Καρκίνος: Οι άλλοι γίνονται προτεραιότητά σας με τον Ερμή στον Αιγόκερω. Να είστε πιο δεκτικοί στις ιδέες τους ώστε να επιτύχετε κέρδη και οφέλη. Μπορείτε να βελτιώσετε το επικοινωνιακό κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες είτε φιλικές είτε επαγγελματικές ενώ παράλληλα καλό είναι να έρθετε σε επαφή με τον/τη σύντροφό σας και να εξομαλύνετε αντιθέσεις των προηγούμενων ημερών. Οι αδέσμευτοι έχετε δυνατότητες για φλερτ και έρωτα, ευνοϊκό διάστημα ώστε να αλλάξετε απόψεις ή μηνύματα. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για διασκέδαση και ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις έστω και για λίγο.

Λέων: Εργασιακά θέματα τονίζονται ιδιαιτέρως. Επιπρόσθετος φόρτος εργασίας σας κουράζει και σας κόβει την ανάσα, κάποιος συνάδελφος μπορεί να απουσιάζει και να επωμίζεστε τις υποχρεώσεις του. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο όμως βελτιώνεται σημαντικά. Λέμε όχι στην αδιαλλαξία και την εριστικότητα ώστε να εξομαλυνθούν αντιθέσεις της προηγούμενης περιόδου. Προσεκτικά στην υγεία σας καθώς ο εγκέφαλος υπερλειτουργεί και μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, ημικρανίες ή νευρώσεις. Ακολουθήστε ένα πλήρες και ισορροπημένο γεύμα.

Παρθένος: Ιδιαίτερα ευεργετικός ο Ερμής από τον Αιγόκερω καθώς αυξάνει τις δημιουργικές σας ικανότητες, φέρετε πιο εύστοχες και πετυχημένες ιδέες ώστε να αποκομίσετε οφέλη. Οι γονείς έχετε θετικές ειδήσεις από τα παιδιά σας. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι διανύετε έντονα ερωτική περίοδο, οι αδέσμευτοι επιδοθείτε σε περιπέτειες και φλερτ ενώ οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν ή που σας γεμίζουν, αυτό χαρίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Επωφεληθείτε!!!

Ζυγός: Έμφαση σε θέματα οικογενειακά φέρνει ο Ερμής από τον Αιγόκερω. Κάποιο άτομο της οικογένειάς σας χρειάζεται τη θετική συνδρομή σας και χρειάζεται να τρέξετε για αυτό και να βρείτε μία λύση σε κάποιο πρόβλημά του. Εσωστρέφεια και μία πιο κλειστή συμπεριφορά φέρνει η νέα θέση του από το εν λόγω ζώδιο. Ενασχόληση με θέματα σπιτιού ή με ένα ακίνητο έρχονται στο προσκήνιο. Επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν λείπουν αλλά μέσα από οργάνωση και πειθαρχία μπορείτε να κερδίσετε αρκετά είτε σε ηθικό είτε σε υλικό επίπεδο.

Σκορπιός: Μετακινήσεις, μετακομίσεις, ταξίδια στο εσωτερικό, έντονη κινητικότητα στον τομέα της επικοινωνίας φέρνει ο Ερμής από τον Αιγόκερω. Κλείστε κάποια συμφωνία, υπογράψτε ένα συμβόλαιο καθώς μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικερδές δια το δικό σας ζώδιο. Ο λόγος σας έχει δύναμη και οι άλλοι, συνεργάτες ή φίλοι υπολογίζουν την εικόνα σας. Σχέσεις με αδέλφια ή στενούς συγγενείς βελτιώνονται και αυτό σας ηρεμεί. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών.  Προβείτε στην αγορά ενός μεταφορικού μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Ταξίδια στο εσωτερικό ή σε γνωστούς προορισμούς για επαγγελματικούς λόγους μπορούν να φέρουν κέρδος, συνδυάστε τα με διασκέδαση.

Τοξότης: Επικεντρωμένοι σε θέματα οικονομικά βρίσκεστε και πραγματοποιείτε κάποια έξοδα. Παρόλα αυτά σας επιστρέφονται οφειλόμενα ποσά και αυτό σας χαροποιεί και ενισχύει και την αυτοπεποίθησή σας. Κάποιο extra bonus σας αβαντάρει και έρχεται να αυξήσει την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Σταδιακά χτίζεται ισχυρή αυτοπεποίθηση ενώ οι στόχοι σας υλοποιούνται. Κέρδη από τον εργασιακό χώρο σας αβαντάρουν εξίσου. Η υγεία σας είναι καλή και ο ερωτισμός σας δε λείπει. Υπογράψτε συμβόλαια οικονομικά μέχρι τις 20 του μήνα καθώς σας ενισχύουν.

Αιγόκερως: Στο δικό σας ζώδιο ο Ερμής και επιταχύνει την καθημερινότητά σας, ειδήσεις, μηνύματα και εξελίξεις έρχονται στα αυτιά σας και εσείς καλείστε να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας. Κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο έρχεται δυνατό στο προσκήνιο, έχει επιτυχία και αυτό φέρνει αναγνώριση και ηθική-υλική ικανοποίηση. Ο έρωτας έρχεται να σας απογειώσει, επισημοποιείστε μία σχέση, οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι επιδοθείτε σε ερωτικές περιπέτειες. Κάποια οικογενειακά απρόοπτα σας ταράζουν αλλά είναι κάτι παροδικό. Προωθήστε τις ιδέες σας και τις σκέψεις σας.

Υδροχόος: Εσωστρέφεια και σκέψεις σας βασανίζουν. Όλα δείχνουν πως σχεδιάζετε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα και τώρα βρίσκεστε στη μελέτη, σύντομα θα το βγάλετε στο προσκήνιο. Κάνετε έναν ετεροχρονισμένο απολογισμό του 2011; Μην αναλώνεστε σε σκέψεις, ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Να ξεκουράζεστε αρκετά καθώς η υπερβολική δουλειά σας εξουθενώνει. Προσοχή στη διατροφή σας. Ερωτικά; Έχει παιχτεί κάτι και δεν είστε σίγουροι, θέλετε να σιγουρευτείτε για το πρόσωπο που σας απασχολεί και εν συνεχεία να επισημοποιήσετε την εν λόγω γνωριμία.

Ιχθείς: Φίλοι είναι κοντά σας, αποδεχτείτε προσκλήσεις τους και περάστε καλά μαζί τους. Πιο κοινωνικοί, εξωστρεφείς και επιθυμείτε την καλοπέραση. Συνεργαστείτε σε πνεύμα άμιλλας, όχι ατομικά και θα έχετε κέρδη και οφέλη τόσο στην εργασία όσο και στον οικονομικό τομέα. Σκέφτεστε το μέλλον σας, θέτετε νέους στόχους και αυτό σας αισιοδοξεί. Φίλοι είναι δυνατοί, προσοχή σε έξοδα και κακούς ή λάθος χειρισμούς. Στείλτε βιογραφικά, περάστε συνεντεύξεις και έρχεται μία θέση εργασίας. Βελτίωση σχέσεων με αδέλφια ή στενούς συγγενείς, επιτυχία σε σπουδές για τους νεότερους σε ηλικία. Ειδήσεις ευχάριστες καταφθάνουν στα αυτιά σας, πραγματοποιείστε κάποιο ταξίδι εντός Ελλάδας για εργασία και συνδυάστε το με διασκέδαση ή ξεκούραση.




                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου