Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου


             
Οι αστρολογικές προβλέψεις του Φεβρουαρίου γίνονται βάση Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης. Μπορείτε να ανατρέχετε για την επιρροή του Άρη από την Παρθένο στο σχετικό άρθρο στις ιστοσελίδες μου «Αστρολογικές Αλχημείες» και «Φλερτάροντας με τ’ άστρα». Θα αναφερθούμε σε ξεχωριστό άρθρο για το πώς μας επηρεάζει ο Ποσειδώνας, ο οποίος εισέρχεται στο ζώδιο της διακυβέρνησής του πανηγυρικά.

Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου: 

Ήλιος: Από τις αρχές του μήνα έως τις 18/02ου διελαύνει πανηγυρικά το ζώδιο του Υδροχόου και η βασικές ποιότητες της ενέργειάς μας και της δράσης μας χαρακτηρίζονται από αντισυμβατικότητα, αυθεντικότητα και εκκεντρικότητα. Εφευρετικότητα, επινοητικότητα, προοδευτικό πνεύμα και αλτρουισμός στο μενού της βασικής ενέργειας. Στις δυσκολίες και στα εμπόδια αντιστεκόμαστε και προσπαθούμε να τα υπερβούμε, έχουμε αρκετή υπομονή και επιμονή, λόγω εγωισμού επιθυμούμε την επιτυχία. Ευνοούνται περισσότερο Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί, Λέοντες, Κριοί και Τοξότες.
Στις 19 εισέρχεται στους Ιχθύες και ακμάζει ένα πιο ευαίσθητο κλίμα. Γινόμαστε περισσότερο συναισθηματικοί, εκφραστικοί, έχουμε τάσεις φυγής αλλά αυξάνεται η διαίσθηση και ο οραματισμός μας. Οι διαθέσεις μας χαρακτηρίζονται από μεταβλητότητα και έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε αληθινά συναισθήματα αγάπης, συμπόνιας και φιλευσπλαχνίας. Σε συνδυασμό με την είσοδο του Ποσειδώνα στους Ιχθείς(εκεί κυβερνά) μας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε συλλογικά προς μία κοινωνία που εξυψώνει τον άνθρωπο ως οντότητα. Ευνοούνται Ιχθείς, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι.


Ερμής: Ο Ερμής μέχρι τις 13/02ου διελαύνει το ζώδιο της έξαρσής του, αυτό του Υδροχόου και δημιουργεί ένα άριστο επικοινωνιακό κλίμα. Η επικοινωνία γίνεται αντισυμβατική, φιλελεύθερη και εκκεντρική κάποιες φορές. Επιθυμούμε να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να γίνουμε «μία ομάδα», προωθείται η συλλογική δουλειά και έχουμε μία τάση να εκλογικεύουμε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας. Ο συναισθηματισμός εκλείπει και έχουμε αυξημένη αντικειμενικότητα-ρεαλιστικότητα. Φέρουμε ιδέες μεγαλόπνοες, εφευρετικές που μπορούν να αποδώσουν θεαματικά αποτελέσματα. Ευνοούνται στο πρώτο μισό του μήνα Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί, Λέοντες και από κοντά εύνοια δέχονται Κριοί και Τοξότες.

Στις 14/02ου εισέρχεται σε θέση πτώσης, αυτή των Ιχθύων. Αυτό τι σημαίνει; Πως δεν επικοινωνούμε; Όχι φυσικά!!!Απλώς ο Ερμής μέσα στο υδάτινο περιβάλλον των Ιχθύων δυσκολεύεται να εκφράσει τις θετικές ποιότητές του. Επικρατεί μυστικοπάθεια, εσωστρέφεια και κρατάμε αρκετές σκέψεις για εμάς, ενδόμυχα. Το κακό είναι πως έχουμε τάσεις φυγής και αυτό δυσκολεύει το να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητά μας με ρεαλισμό και πρακτικότητα. Είναι ένας Ερμής διαισθητικός και επικοινωνούμε ακόμα και με κλεφτές ματιές. Η φαντασία, ο ιδεαλισμός, ο οραματισμός και η έμπνευση ξεχωρίζουν! Καλλιτέχνες του σύμπαντος ενωθείτε και μεγαλουργήστε. Χρειάζεται να προσέξουμε τη ροπή μας προς τα ψέματα και τις εξαπατήσεις ενώ παράλληλα οφείλουμε να μην μπερδεύουμε τις σκέψεις μας με τα συναισθήματά μας. Ευνοημένοι στέκονται Ιχθείς, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι.

Αφροδίτη:  Η Αφροδίτη μέχρι τις 07 Φεβρουαρίου από το ζώδιο της έξαρσής της, αυτό των Ιχθύων δίνει τις πιο θετικές ποιότητες της και τα καλύτερα χαρακτηριστικά της. Ρομαντική ατμόσφαιρα, ιδεαλισμός, καλοσύνη και συμπόνια παίρνουν θέση και ο έρωτας εξυψώνεται. Έχουμε τη δυνατότητα να αγαπήσουμε, να ερωτευτούμε τρυφερά και όχι «άτσαλα ή επιπόλαια». Αρνητικό αυτής της θέσης αποτελεί το γεγονός πως ο έρωτας συγχέεται με την αγάπη και το πάθος. Θέλουμε να αφεθούμε σε μονοπάτια ερωτικά και εξωτικούς προορισμούς. Η ανιδιοτελής και χωρίς όρια αγάπη ζει και βασιλεύει. Εύνοια δέχονται οι Ιχθείς, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Παρθένοι και από κοντά Ταύροι και Αιγόκεροι.

Από τις 8 μέχρι το τέλος του μήνα(στις 29/02ου) η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της αδυναμίας της, αυτό του Κριού. Παραδοσιακά θεωρείται θέση αδυναμίας καθώς δυσκολεύεται να εκφράσει τις ποιότητες της, προσωπικά δεν θεωρώ πως είναι άσχημη θέση καθώς είναι γνήσια και αυθεντική. Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη(αρσενικό σύμβολο στην αστρολογία) και η Αφροδίτη(σύμβολο της θηλυκότητας) δεν νιώθει άνετα στο πολεμικό περιβάλλον του Άρη. Έλα μου όμως που ο εραστής της την περιμένει πως και πως για να την αποθεώσει!!!;;; Τότε οι δύο επιδίδονται σε ερωτικές περιπέτειες και παρασυρόμαστε σε πάθη!!! Η Άρεια φύση του Κριού θέλει να φιλοξενήσει την ερωμένη του Άρη και την αποθεώσει. Τα συναισθήματά μας γίνονται δυναμικά, αυθόρμητα και παρορμητικά. Το πάθος και ο ερωτισμός εκτοξεύονται στα ύψη  και είμαστε αρκετά απαιτητικοί στον έρωτα. Ερωτευόμαστε ακαριαία και μας περνάει σε μερικές ημέρες, έχουμε μία εγωιστική συμπεριφορά και αυτό είναι που πληγώνει την ευαίσθητη φύση της Αφροδίτης. Ο έρωτας θέλει συμπόρευση και κατανόηση, όχι εγωισμούς. Εάν ξεπεράσουμε τις εγωπαθητικές συμπεριφορές τότε μπορούμε να απολαύσουμε το ερωτικό αγκάλιασμα της Αφροδίτης. Δέχονται εύνοια Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί και από κοντά Δίδυμοι και Υδροχόοι.

Πιο αναλυτικά: 

Κριός: Ο Ήλιος μέχρι τις 18 και ο Ερμής έως τις 13 από το ζώδιο του Υδροχόου σας κινητοποιούν σημαντικά. Θέτετε νέους στόχους για τη μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη, είστε περισσότερο εξωστρεφείς και χαρούμενοι. Κλείστε επαγγελματικές συμφωνίες και κινηθείτε όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι καθώς δέχεστε ευνοϊκές επιρροές. Προωθήστε τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας και επιδοθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες καθώς έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε μέσα από συλλόγους ή ομάδες. Φίλοι είναι ιδιαίτερα επωφελείς και βρίσκονται δίπλα σας. Η φιλία μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας, αποδεχτείτε προτάσεις φιλικές για εξόδους και αποδράσεις ώστε να ηρεμήσετε από τις υπερβάλλουσες υποχρεώσεις της τρέχουσας περιόδου. Από τις 14 και πιο έντονα από τις 19 Ερμής και Ήλιος από τους Ιχθείς δημιουργούν κλίμα εσωστρέφεια και θέλετε να απομονωθείτε και να κρατήσετε τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας κρυφά. Ετεροχρονισμένος απολογισμός λέγεται; Άγχος για μία επαγγελματική ή ερωτική σας υπόθεση λέγεται; Σε οποιαδήποτε περίπτωση μην κλείνεστε στον εαυτό σας! Εργαστείτε, δουλέψτε σκληρά καθώς έχετε τις συμμαχίες σας. Από τις 8 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και η γοητεία σας εκτοξεύεται στα ύψη. Παρουσιάστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κερδίστε σε όλους τους τομείς από τον έρωτα και τα οικονομικά μέχρι τα επαγγελματικά σας. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι κυνηγήστε τον έρωτα, σας καλεί. Παρόλη την εσωστρέφεια θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να έρθετε σε επαφή με τους άλλους. Επαγγελματικά πλάνα έχετέ τα κατά νου, μην τα παρουσιάζεται ακόμα αλλά απολαύστε έρωτα και χρήμα.

Ταύρος: Ο Ήλιος μέχρι τις 18 και ο Ερμής μέχρι τις 13 στρέφουν το ενδιαφέρον σας στον επαγγελματικό τομέα και μπορείτε να κερδίσετε πόντους και μάχες. Έχετε λάμψη, εκπέμπετε γοητεία και ο λόγος σας μετράει. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και ενισχύστε το δημόσιο προφίλ σας. Ενδέχεται να αναλάβετε ένα πιο σημαντικό πόστο. Το επικοινωνιακό κλίμα με συναδέλφους βελτιώνεται σημαντικά αν και γίνεστε ανταγωνιστικοί, εκτιμούν τις επιλογές σας και τις κινήσεις σας. Στο προσκήνιο έρχονται και θέματα οικογένειας, τα οποία απαιτούν λύση. Κρατήστε λεπτές ισορροπίες. Από τις 14 και ειδικότερα από τις 19 Ερμής και Ήλιος από τους Ιχθείς ευνοούν τον τομέα της φιλίας, ο οποίος είναι άκρως βοηθητικός για το δικό σας ζώδιο. Μεγαλύτερη εξωστρέφεια, κινητικότητα και αρκετές εκδρομές στο μενού του δεύτερου μισού του Φεβρουαρίου. Αποδεχτείτε προσκλήσεις φίλων και διασκεδάστε μαζί τους. Θέστε νέους στόχους και ακολουθήστε μία δυναμική πορεία προς την άνοδο. Η συλλογική δουλειά και η ομαδικότητα σας ενισχύουν. Ένα ειδύλλιο αναμένεται να διαδραματιστεί στον φιλικό σας κύκλο την πρώτη εβδομάδα του μήνα, στη συνέχεια θέλετε να κρατήσετε μία ερωτική σχέση ή μία επαγγελματική συμφωνία μυστική μέχρις ότου να ωριμάσει. Η ψυχολογίας σας είναι αρκετά καλή μέσα στο μήνα και έχετε προστασίες από εχθρικές επιθέσεις και κακόβουλα σχόλια τρίτων.

Δίδυμος: Μέχρι τις 13 ο Ερμής και έως τις 18 ο Ήλιος από τον φιλικό Υδροχόο σας κρατάν σε μία διαρκή εγρήγορση. Μετακινήσεις, ταξίδια είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό είναι στο μενού του πρώτου μέρους του Φεβρουαρίου. Αποστείλετε βιογραφικά, περάστε συνεντεύξεις προκειμένου να βρείτε μία νέα ή συμπληρωματική θέση εργασίας. Επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς, περνάτε τις ιδέες σας-τις απόψεις σας και κερδίζετε πόντους. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό κρύβει οφέλη και κέρδη. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχίες σε θέματα σπουδών. Από τις 14 ο Ερμής και από τις 19 ο Ήλιος στους Ιχθείς στρέφουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας σε θέματα επαγγελματικά. Υπερβάλλουσες υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο και εσείς πρέπει να τις φέρετε εις πέρας. Έντονη κινητικότητα στον επαγγελματικό σας τομέα, κλείστε επικερδείς επαγγελματικές συμφωνίες, βελτιώστε τις σχέσεις σας με συναδέλφους και προωθήστε τη δουλειά σας. Μην είστε απόλυτοι, δογματικοί, κρατήστε διαλλακτικότητα και μην προκαλείτε. Από τις 8 και μέχρι το τέλος του μήνα η Αφροδίτη από τον Κριό φέρνει φίλους στο πλευρό σας, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα επωφελείς και προωθούν τη δουλειά σας. Αποδεχτείτε προσκλήσεις φίλων, ακολουθήστε τους και δεν θα χάσετε. Θέστε νέους στόχους και κυνηγήστε την μελλοντική σας πρόοδο και εξέλιξη. Με πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας μπορείτε να επιτύχετε πολλαπλάσιες επιτυχίες και να ενισχύσετε την εικόνα σας, το ταμείο σας. Επωφεληθείτε!!! Την πρώτη εβδομάδα του μήνα έχετε εύνοια σε θέματα επαγγελματικά, κλείστε κάποια επαγγελματική συμφωνία με θετικά οικονομικά αντίκτυπα.

Καρκίνος: Ο Ερμής μέχρι τις 13 και ο Ήλιος έως τις 18 στρέφουν το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, σε δάνεια, πιστώσεις και διατροφές. Κλείστε μία επιτυχή οικονομική σύμβαση με τους όρους να σας ενισχύουν και αδράξτε οικονομικές ευκαιρίες. Είστε ερωτικοί, σεξουαλικοί και εκπέμπετε σαγήνη. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι πλησιάστε το αντικείμενο του πόθου σας με σαγήνη και διεκδικήστε το. Μην γίνεστε ενοχικοί απέναντι στους άλλους ούτε έναντι του εαυτού σας. Επικοινωνήστε με τον/τη σύντροφό σας και καλύψτε το χαμένο έδαφος της προηγούμενης περιόδου. Τα έξοδα δεν λείπουν, πραγματοποιείτε σημαντικές δαπάνες αλλά και τα έσοδα δεν λείπουν. Ξοδέψτε τα αναγκαία και μην οδηγείστε σε περιττές δαπάνες. Κέρδη θα δεχτείτε από τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Το πέρασμα του Ερμή από τις 14 και του Ήλιου από τις 19 ενισχύει την αισιοδοξία σας και ένα χαμόγελο επιστρέφει στο χειλάκι σας. Πραγματοποιείστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και κλείστε κάποια επαγγελματική συμφωνία, στείλτε βιογραφικά ή περάστε συνεντεύξεις, ενδέχεται να βγείτε κερδισμένοι. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε εύνοια σε θέματα σπουδών ή ανώτερης εκπαίδευσης. Από τις 8 και μέχρι το τέλος του μήνα η Αφροδίτη από τον Κριό φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο και ανάδειξη. Προωθήστε την εργασία σας και επωφεληθείτε οικονομικά και ηθικά. Εύνοια θα δεχτείτε από κάποια γυναικεία φιγούρα εντός χώρου εργασίας ενώ παράλληλα βελτιώνεται το κλίμα με τους συνεργάτες σας.

Λέων: Μέχρι τις 13 ο Ερμής και έως τις 18 ο Ήλιος απέναντί σας φέρνουν στο προσκήνιο σχέσεις-συνεργασίες και χρήζουν τους άλλους πρωταγωνιστές της ζωής σας. Παρόλες τις υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου έχετε προσκλήσεις από φίλους, συνεργάτες ή ένα πιο ερωτικό ταίρι και αυτομάτως καλείστε να ακολουθήσετε τη διάθεσή τους και τις απαιτήσεις τους. Εξωραΐστε αντιθέσεις της προηγούμενης περιόδου και δημιουργείστε ένα καλύτερο επικοινωνιακό κλίμα. Οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τον/τη σύντροφό σας και να αναθερμάνετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε στα μονοπάτια του έρωτα, ο οποίος σας στηρίζει. Ερμής από τις 14 και Ήλιος από τις 19 σας κάνουν περισσότερο εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς. Θέλετε να κρατήσετε σκέψεις για τον εαυτό σας και να αναλογιστείτε καταστάσεις. Ο νους σας στρέφεται γύρω από οικονομικά ζητήματα, εφορίας, κληρονομιάς, δανείων ή ακίνητης περιουσίας. Έξοδα τρέχουν και καλείστε να καλύψετε έκτακτα έξοδα, παρόλα αυτά τα έσοδα δεν λείπουν! Μπορεί να δεχτείτε κάποια βοήθεια από τον/τη σύντροφό σας. Ο ερωτισμός σας καλά κρατεί, η σεξουαλικότητά σας ικανοποιητικοί. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι επιδοθείτε σε ερωτικές περιπέτειες. Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 8 και μετά ενισχύει την αισιοδοξία σας, φέρνει κοινωνικότητα από την άλλη και είστε πιο δεκτικοί σε ιδέες και θεωρίες. Αρκετά κυκλοθυμικοί μέσα στο μήνα καθώς δέχεστε αμφιθυμικές επιρροές. Κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να φέρει κέρδη και απολαβές ή μία εργασιακή θέση, συνδυάστε το με διασκέδαση και αναψυχή. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών, μεταπτυχιακών ή ενός διδακτορικού.

Παρθένος: Εργασιακές υποχρεώσεις, ευθύνες και επιπρόσθετη δουλειά λόγω άδειας ή απουσίας ενός συναδέλφου φέρνουν ο Ερμής και ο Ήλιος στον Υδροχόο. Καλείστε να διεκπεραιώσετε αρκετές υποθέσεις και αυτό σας κουράζει, μάλιστα κάποιες καταστάσεις μπορεί να μην έχουν τη ροή που θέλετε και αυτό να σας εκνευρίζει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία ώστε να αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις στον χώρο καθημερινής συναναστροφής σας. Αρχίστε ένα πρόγραμμα διατροφής ώστε να βελτιώσετε την υγεία σας. Η υπερβολική δουλειά μπορεί να σας προκαλέσει νεύρα ή νευρική εξουθένωση, κινηθείτε προσεκτικά στο κομμάτι της υγείας. Από τις 14 ο Ερμής και από τις 19 ο Ήλιος απέναντί σας φέρνουν στο προσκήνιο σχέσεις-συνεργασίες και εσείς καλείστε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες και τα θέλω των άλλων. Κάποια παραπονάκια από τον/τη σύντροφό σας στο μενού του δεύτερου μισού του Φεβρουαρίου ενδέχεται να εκδηλωθούν, κάντε τα στραβά μάτια για λίγο και ξεφύγετε μαζί του/της. Τα θέλω σας έρχονται σε σύγκρουση με τις επιθυμίες των άλλων, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, διαλλακτικοί και μετριοπαθείς προκειμένου να αποφύγετε ρήξεις και διενέξεις. Η Αφροδίτη την πρώτη εβδομάδα ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες, επωφεληθείτε της παρουσίας της και εξομαλύνετε προστριβές της προηγούμενης περιόδου. Από τις 8 και μέχρι το τέλος του μήνα είστε επικεντρωμένοι σε θέματα οικονομικά, εφορίας, κληρονομιάς ή δανείων. Τα έξοδα τρέχουν και καλείστε να καλύψετε ακάλυπτες επιταγές και απλήρωτους λογαριασμούς. Μην φοβάστε καθώς οφειλόμενα ποσά σας επιστρέφονται και παράλληλα έχετε και έσοδα. Κέρδος μπορείτε να αποκομίσετε από κάποια επιτυχή οικονομική διαπραγμάτευση ή από τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Είστε ερωτικοί, σεξουαλικοί και μπορείτε να περάσετε αξέχαστες ερωτικές στιγμές. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε σε φλερτ και ερωτικές περιπέτειες. Η απομόνωση δεν ωφελεί.

Ζυγός: Ο Ήλιος μέχρι τις 18 και ο Ερμής έως τις 13 του μήνα από τον φιλικό Υδροχόο δίνουν έμφαση σε θέματα έρωτα, δημιουργίας και εσείς νιώθετε αρκετά χαρούμενοι και εξωστρεφείς. Οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας και να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι επιδοθείτε σε ερωτικές περιπέτειες και διεκδικήσεις καθώς ο έρωτας φλερτάρει έντονα με το ζώδιό σας. Θετικά νέα έρχονται από τον τομέα των παιδιών σας ενώ όσοι επιθυμείτε βάλτε πλώρη το σχέδιο της απόκτησης ενός παιδιού. Θέλετε να παραβρεθείτε σε κοσμικές δεξιώσεις και είστε επιρρεπείς στη διασκέδαση. Από τις 19 ο Ήλιος και λίγο νωρίτερα ο Ερμής, στις 14 εισέρχονται στους Ιχθείς και το κλίμα γίνεται λίγο πιο μονότονο έως μουντό. Περισσότερη δουλειά, υποχρεώσεις και ευθύνες έρχονται στο προσκήνιο ενώ παράλληλα η καθημερινότητά σας γίνεται απαιτητική και οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Κάποιος στον χώρο της δουλειάς μπορεί να λείψει και να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις, μην πτοείστε η αύξηση των υποχρεώσεων αυξάνουν την παραγωγικότητά σας αλλά και την αυτοϊκανοποίηση σας. Προσοχή μην κουράζετε τη σκέψη σας με πολλές έγνοιες. Εύνοια σε εργασία και υγεία έχετε και την 1η εβδομάδα του μήνα. Από τις 8 η Αφροδίτη απέναντί σας φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις, συνεργασίες και οι άλλοι αποτελούν βασική σας προτεραιότητα. Ο/η σύντροφός σας έχει κέφια και ορεξούλες, οφείλετε να αφήσετε λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις(χωρίς να τις αμελήσετε) και να κανονίσετε κάποιο ταξίδι μαζί του/της ώστε να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Ερωτική περίοδος για τους αδέσμευτους, κυνηγήστε τον έρωτα. Οι άλλοι σας καλούν να διασκεδάσετε και σας τραβούν να ξεφύγετε, αποδεχτείτε προτάσεις και απολαύστε λίγο τη συναναστροφή με τον κόσμο, έρχονται ημέρες πιο κοντά στον κοινωνικό σας χαρακτήρα. Κάντε μία κούρα ομορφιάς, ανανεωθείτε και απολαύστε μοναδικές στιγμές έρωτα και φλερτ. Παράλληλα μπορεί να δημιουργηθούν νέες σχέσεις είτε φιλικές είτε επαγγελματικές είτε ερωτικές.

Σκορπιός: Ο μήνας αρχίζει με περισσότερη εσωστρέφεια και ιδιωτικότητα καθώς Ερμής και Ήλιος από τον Υδροχόο δίνουν έμφαση σε θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Έχετε εξελίξεις σχετικές με ένα θέμα ακινήτου ενώ παράλληλα τα άτομα της οικογένειάς σας έχουν απαιτήσεις. Παρόλα αυτά οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις εξομαλύνονται και μπορείτε να βρείτε το καλό κλίμα των παλιών ημερών. Η προσωπική σας ζωή θέλετε να είναι πιο ιδιωτική και μένετε αρκετά στο σπίτι, όπου σας παρέχει προστασία, ασφάλεια και διασκέδαση. Το πέρασμα του Ερμή στις 14 και του Ήλιου στις 19 στους Ιχθείς εγκαινιάζει μία εντυπωσιακή περίοδο καθώς είστε περισσότερο εξωστρεφείς και βρίσκετε τον χαρούμενό σας εαυτό. Ο έρωτας(μόνιμο θέμα αναζήτησης για το δικό σας ζώδιο) φλερτάρει με το δικό σας ζώδιο. Είστε ερωτικοί, ανανεωμένοι και «θερμοί», θέλετε να απολαύσετε όμορφες στιγμές και να καρπωθείτε το ρόδι της ηδονής. Οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να περάσετε μοναδικές στιγμές με τον/τη σύντροφό σας, οργανώστε κάποιο ταξίδι είτε οι δυο σας είτε με τα παιδιά σας. Οι γονείς έχετε χαρούμενες εξελίξεις που σχετίζονται με τα τέκνα σας ενώ όσοι επιθυμείτε την απόκτηση απογόνου είναι ιδανική περίοδος. Θέλετε να παρευρεθείτε σε κοσμικές δεξιώσεις και να γίνετε ξανά παιδιά. Ο έρωτας σας χτυπάει και την 1η εβδομάδα του Φεβρουαρίου, μέσα στις υποχρεώσεις σας είστε ερωτικοί και ανανεωμένοι. Από τις 8 και μέχρι το τέλος του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και βελτιώνει την καθημερινότητά σας, οι σχέσεις μέσα στον εργασιακό τομέα εξομαλύνονται ιδιαιτέρως και αυξάνεται η παραγωγικότητά σας. Παράλληλα μπορείτε να ποντάρετε σε μία νέα εργασιακή συνεργασία ή να υπογράψετε κάποια εργασιακή σύμβαση. Η υγεία σας βελτιώνεται σημαντικά, ακολουθήστε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής ή διατροφής και αυξήστε την ευεξία σας. Καλή περίοδος για να αρχίσετε γυμναστήριο ή μία διατροφή. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μία μερική ή πλήρη απασχόληση.

Τοξότης: Ο Ερμής μέχρι τις 13 και ο Ήλιος έως τις 18 από τον φιλικό προς το δικό σας ζώδιο Υδροχόο δίνουν έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας και των μεταφορών. Είναι καλή περίοδος για να αποστείλετε βιογραφικά ή να περάσετε συνεντεύξεις καθώς δέχεστε σημαντική εύνοια, από την άλλη μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι στο εσωτερικό για λόγους επαγγελματικούς και να αποκομίσετε οφέλη, κλέψτε λίγο χρόνο και διασκεδάστε παράλληλα. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς βελτιώνονται ενώ παράλληλα μπορείτε να υπογράψετε συμβόλαια ή νομικές υποθέσεις. Από τις 14 ο Ερμής και από τις 19 ο Ήλιος εισέρχονται στους Ιχθείς και αυτό στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας. Κάνετε αρκετές σκέψεις, τις οποίες κρατάτε για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Εξελίξεις σχετικά με ένα θέμα ακίνητης περιουσίας στο μενού των ημερών. Την 1η εβδομάδα του μήνα οι σχέσεις σας με τους οικείους εξομαλύνονται ακόμη περισσότερο, οργανώστε κάποιο ταξίδι με την οικογένειά σας ή περάστε όμορφες στιγμές στο σπίτι. Από τις 8 με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό και τον 5ο φυσικό ηλιακό σας οίκο ο έρωτας γίνεται προτεραιότητά σας. Είστε δημιουργικοί, χαρούμενοι, αισιόδοξοι. Παρόλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις εσείς έχετε διάθεση για περιπέτεια και φλερτ. Οι δεσμευμένοι έχετε όλες τις προδιαγραφές για να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι βάλτε τα βέλη στη φαρέτρα και στοχεύστε στο αντικείμενο του πόθου σας. Θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε των οικογενειακών υποχρεώσεων. Ιδανική περίοδος για απόκτηση απογόνων ενώ παράλληλα μπορείτε να αρχίσετε ένα νέο χόμπι ή σπορ.

Αιγόκερως: Ο Ερμής μέχρι τις 13 και ο Ήλιος έως τις 18 στρέφουν το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικά και καλείστε να καλύψετε έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις, παρόλα αυτά τα έσοδα δεν λείπουν και οφειλόμενα ποσά έρχονται στα χέρια σας με αποτέλεσμα να αυξάνεται η οικονομική σας δυναμικότητα αλλά και η ψυχολογία σας. Σταδιακά από τις 14 ο Ερμής και από τις 19 ο Ήλιος από τους Ιχθείς στρέφουν το ενδιαφέρον σας σε θέματα επικοινωνίας, γίνεστε περισσότερο εξωστρεφείς, κοινωνικοί και μπορείτε να αποστείλετε βιογραφικά ή να περάσετε συνεντεύξεις καθώς ενδέχεται να βρείτε κάποια θέση εργασίας. Πραγματοποιείτε ένα ταξίδι στο εσωτερικό για δουλειά και αυτό σας ικανοποιεί καθώς δέχεστε εύνοια. Μπορείτε να έλθετε κοντά με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς σας καθώς οι σχέσεις σας βελτιώνονται. Ειδήσεις, εξελίξεις φτάνουν στα αυτιά σας και εσείς καλείστε να τις επεξεργαστείτε και να αποφασίσετε ότι καλύτερο για τον εαυτό σας. Η πρώτη εβδομάδα δεν είναι καθόλου κακή, καθώς πάλι δέχεστε εύνοια σε θέματα επικοινωνίας και οι σχέσεις με δικά σας άτομα βαδίζουν σε καλό επίπεδο. Από τις 8 και καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό βελτιώνονται οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να αποκομίσετε κέρδος από μία επιτυχή διαπραγμάτευση ενός ακινήτου σας. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με την οικογένειά σας ή όσους θεωρείτε οικογένειά σας ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τη ζεστασιά του σπιτιού σας.

Υδροχόος: Ο Ερμής μέχρι τις 13 στο ζώδιό σας και ο Ήλιος έως τις 18 σας καθιστούν δικαιωματικά πρωταγωνιστές. Γιορτάζετε τα γενέθλιά σας και όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας, οι ρυθμοί σας είναι αυξημένοι, η καθημερινότητά σας γεμάτη. Είστε επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς και διαπραγματεύεστε θέματα για τη μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη. Καλή περίοδος για να θέσετε νέους στόχους και να πραγματοποιήσετε επαγγελματικά σχέδια. Οι φίλοι είναι κοντά σας, εισπράττετε αγάπη και νιώθετε τυχεροί σε όλους τους τομείς από τον έρωτα και τη φιλία μέχρι και τα οικονομικά. Από τις 14 ο Ερμής από τους Ιχθείς και από τις 19 ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο στρέφουν το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικά και καλείστε να καλύψετε έκτακτα έξοδα, ανάγκες και υποχρεώσεις σας, παρόλα αυτά όμως ποσά οφειλόμενα επιστρέφονται και αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας ενώ παράλληλα την 1η εβδομάδα του μήνα η Αφροδίτη στους Ιχθείς φέρνει ακόμη περισσότερα έσοδα και αυτοπεποίθηση ενισχυμένη. Μπορείτε να υπογράψετε με τρόπο επιτυχή μία οικονομική σύμβαση, που η οροθεσία της σας ενισχύει. Από τις 8 και με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς ενώ παράλληλα ο λόγος σας γοητεύει και αυτό μπορεί να σας ωφελήσει καθώς έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε καλές υπογραφές συμβολαίων. Πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι στο εσωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, φέρνει τύχη και οικονομική ανάκαμψη. Φροντίστε να το συνδυάσετε με διασκέδαση και έρωτα καθώς το φλερτ και μία γνωριμία είναι πιθανά σενάρια. Στείλτε βιογραφικά, περάστε συνεντεύξεις καθώς ο λόγος σας γοητεύει και αυτό σας ωθεί σε επιτυχίες, αρέσετε.

Ιχθείς: Αντιφατικός μήνας; Ε ναι αντιφατικός! Από τη μία είστε εσωστρεφείς και από την άλλη επιθυμείτε εξόδους και φλερτ. Ο Ερμής μέχρι τις 13 και ο Ήλιος έως τις 18 στον Υδροχόο σας δημιουργούν εσωστρέφεια και κάνετε σκέψεις που δεν τις παρουσιάζετε σε κανέναν. Σχεδιάζετε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο και το επεξεργάζεστε, κάνετε έναν ετεροχρονισμένο απολογισμό για το 2011; Γενικότερα είστε κάπως αποτραβηγμένοι. Σταδιακά καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος εισέρχονται στο ζώδιό σας(14 και 19 αντίστοιχα) γεμίζετε ενέργεια, γίνεστε πιο εξωστρεφείς, ζεστοί και φιλικοί. Θέτετε νέους στόχους, προγραμματίζετε για την μελλοντική σας πορεία και προσδοκείτε πολλά. Νέες σχέσεις-συνεργασίες στο μενού των ημερών, ο λόγος σας είναι εντυπωσιακός, προωθήστε ιδέες σας και γενικότερα την προσωπικότητά σας. Αποκομίστε οφέλη. Η 1η εβδομάδα είναι πολύ ερωτική, οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε μία ήδη υπάρχουσα σχέση ενώ οι ελεύθεροι αφεθείτε στο παιχνίδι του έρωτα. Έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να κάνετε κάποια αισθητική επέμβαση ή κούρα ομορφιάς. Από τις 8 και έπειτα η Αφροδίτη από τον Κριό φέρνει έσοδα και αυξήσεις ημερομισθίων όσο παράλογο και αν ακούγεται τη σήμερον ημέρα. Έξοδα τρέχουν αλλά τα έσοδα είναι δυνατά. Έχετε αυτοπεποίθηση και γενικότερα η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη. Ο έρωτας δεν λείπει από τη ζωή σας και ο αισθησιασμός σας χτυπάει κόκκινο.  

                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου