Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ζωδιάκια Τσικνοπέμπτης - Προβλέψεις


Το εν λόγω άρθρο είναι με αφορμή την Τσικνοπέμπτη, η οποία θεωρείτε ημέρα χαράς, διασκέδασης παρόλο που είναι καθημερινή. Έτσι, αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο με τις πλανητικές επιρροές, τη βασική διάθεση της ημέρας και προβλέψεις ώστε να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα και να αισιοδοξούμε μαζί. Ο Ήλιος διελαύνει αισίως το τελευταίο δεκαήμερο του Υδροχόου και αυτό αυτομάτως στρέφει το κέντρο της ενέργειάς μας σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλογικότητες ενώ παράλληλα μας κάνει αρκετά εξωστρεφείς και επιθυμούμε να απολαύσουμε την παρέα των φίλων μας. Είναι μία ιδανική θέση για συναναστροφή και επικοινωνία, έτσι ώστε να ξεχάσουμε λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ευνοημένα από άποψη ενέργειας τα ζώδια του Υδροχόου, του ζυγού, των Διδύμων, του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. 

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιο του χαρούμενου και περιπετειώδη Τοξότη, έτσι η βασική διάθεση της ημέρας χρωματίζεται από τις ποιότητες του εν λόγω ζωδίου. Χαρά, διασκέδαση, παιχνιδιάρικη διάθεση, εξωστρέφεια και χαμόγελο επιτάσσει η ημέρα. Από τα ξημερώματα της Τετάρτης 15/02 έχει κάνει την είσοδο της στον Τοξότη και το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο, συμβάλλει στο να αναζητήσουμε στιγμές χαλάρωσης, ταξίδια και τους φίλους μας. Από τον Τοξότη αποχωρεί το πρωί της Παρασκευής κοντά στις 07:00 προ μεσημβρινής. Η Σελήνη, η οποία σχετίζεται με το βασικό mood της ημέρας ευεργετεί Κριούς, Λέοντες και Τοξότες ενώ παράλληλα εύνοια δέχονται και Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. 

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας και της διανόησης εισέρχεται ήδη από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου(ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου) στους Ιχθείς. Η θέση των Ιχθύων δεν αβαντάρει ιδιαιτέρως τον εν λόγω πλανήτη καθώς τον ωθεί σε απόδραση από την καθημερινότητα. Οι σκέψεις μας γίνονται βαθιές και είμαστε ονειροπόλοι, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ένα ταξίδι είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Ρομαντισμός και ευαισθησία είναι ακμάζοντα συναισθήματα. Στις 14 Φεβρουαρίου, με το καλημέρα σας ο Ερμής συναντάει σε σύνοδο τον ονειρικό Ποσειδώνα. Τι εστί αυτό; Πως ο νους μας είναι πολύ ευαίσθητος, ευαίσθητος σε εξωτερικά ερεθίσματα, είμαστε γεμάτοι διαίσθηση και οραματισμό, τα σχέδιά μας είναι εμπνευσμένα και γεμάτα δημιουργία. Φαντασία, ιδεαλισμός και οραματισμός μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Καλό είναι να αποφύγουμε υπογραφές συμβολαίων είτε νομικών είτε οικονομικών καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης. Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς των πρώτων πέντε ημερών. 


Την Πέμπτη, ανήμερα της Τσικνοπέμπτης ο Ερμής από τους Ιχθείς συναντάει σε θετική γωνία εξαγώνου τον ευεργέτη Δία από τον Ταύρο. Τι συνεπάγεται αυτό; Πως ευνοείται η επικοινωνία και είναι ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με κόσμο, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε απλά, καθημερινά πράγματα. Οι σκέψεις μας βέβαια μπορεί να χαρακτηρίζονται από εσωστρέφεια, παρόλα αυτά την εν λόγω ημέρα υπάρχουν δείγματα επικοινωνιακού φωτός και ενθάρρυνσης. Καλή ημέρα για να εφαρμόσετε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, να προωθήσετε ένα βιογραφικό, να περάσετε μία συνέντευξη ή να υπογράψετε μία συμφωνία. Οι ημέρες είναι εξαιρετικές για τους καλλιτέχνες, οι οποίοι κυριολεκτικά διανύουν πολύ εποικοδομητικές ημέρες.  Ταύροι, Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου βρίσκεστε σε καλή επικοινωνιακή κατάσταση ενώ παράλληλα εύνοια δέχεστε και Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου(απλά εσείς χρειάζεται να είστε και λίγο προσεκτικοί σε υπερβολές). 

Η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα και των οικονομικών κινείται σταθερά στο φλογερό ζώδιο του Κριού και αυτό μας κάνει συναισθηματικά παρορμητικούς και υπερβολικά εκφραστικούς. Ο έρωτας παίρνει φωτιά κυριολεκτικά και το πάθος φουντώνει. Κριοί, Λέοντες Τοξότες, Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου είστε αρκετά ευνοημένοι σε επίπεδο συναισθηματικό και οικονομικό. Για περισσότερες και αναλυτικότερες προβλέψεις σχετικά με το πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη από τον Κριό μπορείτε να αναζητάτε στις προσωπικές μου ιστοσελίδες «Αστρολογικές Αλχημείες» και «Φλερτάροντας με τ’ άστρα».  Χαρακτηριστική είναι η ροπή μας προς συναισθηματικές και οικονομικές σπατάλες.

Ο εραστής της Αφροδίτης(Άρης) κινείται σταθερά ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου και στρεσάρει τις ζωές Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων που είναι γεννημένοι κοντά στις 11 Ιουνίου, Δεκεμβρίου, Σεπτεμβρίου και Μαρτίου. Οι εν λόγω εκπρόσωποι των ζωδίων σας είναι προσεκτικοί σε μικροατυχήματα, σε καψίματα, σε κοψίματα και ασθένειες καθώς το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι αρκετά καταπονημένο. 

Δεν υπάρχει ζώδιο λιγότερο ή περισσότερο ευνοημένο, όλα τα ζώδια έχουν τους δικούς τους άσσους στο μανίκι και μπορούν να απολαύσουν την Τσικνοπέμπτη. Σε ενεργειακό, συναισθηματικό, ερωτικό και οικονομικό επίπεδο ευνοούνται περισσότερο Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι ενώ σε επικοινωνιακό Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς. Αυτό δεν σημαίνει πως τα υπόλοιπα υστερούν, απλά στοχεύουν αλλού. Επιρροή δεχόμαστε τόσο από την όψη ακριβείας μεταξύ Διός-Ερμή, όσο και από την αποκλίνουσα όψη συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα όσο και από την αποκλίνουσα όψη τετραγώνου Πλούτωνα-Αφροδίτης. Τέλος, σταδιακά σχηματίζεται ακριβείας και η όψη τριγώνου μεταξύ Ήλιου-Κρόνου. Ποικίλες επιρροές, ποικίλες διαθέσεις αλλά όλοι ευνοούμαστε ανεξαιρέτως ζωδίου. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου κινηθείτε προσεκτικά στον οικονομικό-ερωτικό τομέα. Μπορείτε να ανατρέχετε στα ιστολόγια μου «Αστρολογικές Αλχημείες» και «Φλερτάροντας με τ’ άστρα» ώστε να παρακολουθείτε πως μας επηρεάζει η Αφροδίτη από τον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα. Σύνθετες και πολυδιάστατες λοιπόν οι προβλέψεις. Το τρίγωνο μεταξύ Κρόνου-Ήλιου σταθεροποιεί σχέδια και καταστάσεις για Κριούς, Ζυγούς, Διδύμους, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόους των τελευταίων ημερών. 

Οι Προβλέψεις αυτές είναι βάση Σελήνης στον Τοξότη και εξαγώνου μεταξύ Διός-Ερμή: 

Κριός: Αν και κάνετε κάποιες σκέψεις αρκετά ενδόμυχες, σκέφτεσαι με τρόπο περίεργο και εσωστρεφή ως προς τις ποιότητες του ζωδίου σας η διάθεσή σας δεν σας εγκαταλείπει. Επεξεργάζεστε ένα επαγγελματικό σχέδιο και δεν θέλετε να εμφανιστεί ακόμα, μελετάτε προσεκτικά κάθε ενδεχόμενο και είστε αρκετά προσεκτικοί ώστε να μην διαρρεύσουν όσα σκέφτεστε. Το νέο σας εγχείρημα αναμένεται να φέρει οικονομικά οφέλη και κέρδη, τα οποία με τη σειρά τους θα ενισχύσουν την ψυχολογία σας ακόμη περισσότερο. Ίσως θέλετε να κρατήσετε μία ερωτική σχέση μυστική, ίσως να μην νιώθετε έτοιμοι ακόμη να την εμφανίσετε. Παρόλα αυτά είστε ερωτικοί, δυναμικοί, χαρούμενοι, ανανεωμένοι, γοητευτικοί και έχετε ευκαιρίες για βόλτες και μετακινήσεις. Απολαύστε ένα ταξίδι σύντομο είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Γενικότερα η Τσικνοπέμπτη σας βρίσκει με κόσμο, με φίλους και κοινωνικούς.

Ταύρος: Να σας πω εσωστρεφείς; Να σας πω κλεισμένους και απομονωμένους; Δεν θα ήταν δίκαιο καθώς ο Ερμής από τους Ιχθείς φέρνει κοντά σας φίλους και αρκετό κόσμο, είστε ενταγμένοι στο ομαδικό και συλλογικό, καθόλου αποκομμένοι. Έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε και να συνδιαλλαγείτε με φίλους ή συμπορευτές σας. Κάποια σχέδια σας προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό σας ικανοποιεί ή σας επεκτείνει προς πάσα κατεύθυνση. Μπορείτε να βρείτε στήριξη μέσα από φίλους και συλλόγους, σας βοηθούν στην υλοποίηση στόχων. Ενδέχεται να θέλετε να κρατήσετε μόνο σε απόσταση την ιδιωτική-ερωτικής σας ζωή, δεν είναι κακό. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κρατάει για τον εαυτό του τα εν οίκω. Είστε ερωτικοί, σεξουαλικοί και σας απασχολούν θέματα οικονομικά, προβλέπεται να θυσιάσετε ρευστό για να καλοπεράσετε και να διασκεδάσετε, απόλαυση μέσα από τις αισθήσεις σας.

Δίδυμοι: Θέματα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο και οι εξελίξεις τρέχουν. Υπάρχει έντονη κινητικότητα στη δουλειά και οι ευθύνες σας στερούν λίγη από τη χαρά χωρίς να σημαίνει πως δεν είστε χαρούμενοι ή δεν περνάτε καλά. Φίλοι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν, έχετε τη δυνατότητα νε περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και να διασκεδάσετε. Οι στόχοι σας φαίνεται να υλοποιούνται μετ’ εμποδίων βέβαια, αλλά υλοποιούνται. Κάποια άτομα συζητάνε με τρόπο παρασκηνιακό για εσάς και την μελλοντική σας πορεία μάλλον θετικά, ο χρόνος θα δείξει αλλά είμαι της άποψης πως τα καλύτερα έρχονται για το δικό σας ζώδιο. Φανείτε ευέλικτοι και με την ταχύτητά σας φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις ώστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, για τους φίλους σας και προπαντός για το ταίρι σας, το οποίο φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο την εν λόγω ημέρα. Η Σελήνη απέναντί σας φέρνει σε προτεραιότητα τους άλλους, είτε αυτοί είναι συνεργάτες είτε ο/η σύντροφός σας. Εξωστρεφείς, χαρούμενοι, αισιόδοξοι σέρνετε και εσείς το βήμα στο χορό της καλοπέρασης.

Καρκίνοι: Να πω πως είστε κλεισμένοι και εσωστρεφείς; Θα είναι ψέμα! Ο Ερμής σας κάνει αρκετά εξωστρεφείς και αυξάνεται η επικοινωνιακή σας ικανότητα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό και να το συνδυάσετε με διασκέδαση. Εύνοια σε θέματα σπουδών για τους νεότερους σε ηλικία και κάποια νομική επιτυχία αναμένονται. Φίλοι σας στηρίζουν και είναι υπέρ σας, κάποιο σχέδιό σας υλοποιείται και εσείς νιώθετε περήφανοι που τα καταφέρνετε. Η Σελήνη από τον Τοξότη τονίζει το κομμάτι της καθημερινότητάς σας και προκαλεί εργασιακό φόρτο, οργανωθείτε για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις έτσι ώστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να διασκεδάσετε με την παρέα σας και τον φιλικό σας κύκλο. Ένα όνειρό σας πραγματοποιείται και οι φίλοι δρουν άκρως υποστηρικτικά.

Λέων: Αρκετά ευνοημένα τα λατρεμένα μας Λιοντάρια αυτήν την Τσικνοπέμπτη. Η Σελήνη στον 5ο φυσικό ηλιακό σας οίκο τονίζει τη χαρά της ζωής, τη δημιουργία και τη διασκέδαση, είστε από τους πρώτους που επιθυμούν να βγουν, να διασκεδάσουν και να χαμογελάσουν. Ερωτικοί, εξωστρεφείς, χαρούμενοι, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα ταξίδι είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Ο/η σύντροφός σας; Συμπορευτής και συνοδοιπόρος. Φίλοι είναι κοντά σας, φυσικά κάνετε κάποιες σκέψεις ενδόμυχες και δεν τις εμφανίζετε προς τα έξω παρά μόνο στον/στη σύντροφό σας. Έχετε έννοιες οικονομικές και σκέφτεστε οικονομικές διαπραγματεύσεις, ας φτάσουμε προς τις 20/02 και υπογράφετε με λιγότερο άγχος και φόβο. Επιτυχία και πρόοδος σε ένα θέμα επαγγελματικό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση. Εύνοια και τύχη στον επαγγελματικό τομέα σας αβαντάρουν, κάποια χρήματα έρχονται στην τσέπη σας, μην σας πιάνει η καταναλωτική σας μανία. Αποταμιεύετε. Επιθυμία για σπατάλες αυτό το διήμερο.

Παρθένος: Ο Ερμής απέναντί σας αυξάνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σας και τις απαιτήσεις από πλευράς συνεργατών ή της σχέσης σας. Οι άλλοι έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσάς και εσείς καλείστε να καλύψετε τις επιθυμίες τους ώστε να μην τους απογοητεύσετε. Με τη σελήνη στον Τοξότη θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι, να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε, επιθυμείτε ιδιωτικότητα αλλά οι υποχρεώσεις, η καθημερινότητα και οι γύρω σας δεν σας το επιτρέπουν. Εξωστρεφείς, ομιλητικοί και αρκετά κοινωνικοί, μπορείτε να κλείσετε μία συνεργασία υπέρ σας, η οποία θα σας ενισχύσει. Επιτυχία σε κάποια νομική υπόθεση είναι αρκετά πιθανή. Γενικότερα ενστερνίζεστε ιδέες έξυπνες, εφευρετικές, επινοητικές που χαρακτηρίζονται από προοδευτικότητα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την άνοδο σας είτε οικονομικά είτε επαγγελματικά. Σας βλέπω να κάνετε μπάρμπεκιου στο σπίτι σας με την οικογένειά σας ή τους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Ο έρωτας δεν λείπει, είστε αρκετά αισθησιακοί και ανταποκρίνεστε σε ερωτικά παιχνίδια.

Ζυγός: Εργασιακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και η καθημερινότητά σας γεμίζει σταδιακά, οι απαιτήσεις υπερβάλλουσες και ο χρόνος περιορίζεται. Εσείς; Καλείστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, ο Κρόνος τόσα χρόνια σας δίδαξε τι εστί πειθαρχία, με δουλειά και οργάνωση μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας και να αποκομίσετε ένα εργασιακό όφελος ή οικονομικό. Η όψη συνάδει προς μία οικονομική συμφωνία με όρους υπέρ σας, οικονομική συμφωνία; Εργασιακή σύμβαση; Πάντως το αποτέλεσμα είναι υπέρ σας. Ανανεώνονται τα κίνητρά σας και οι στόχοι σας. Οι άλλοι σας τρέχουν, με την καλή σημασία της λέξης, είστε ερωτικοί, ανανεωμένοι και αρκετά εξωστρεφείς. Ένα σύντομο ταξιδάκι, μία απόδραση express στο μενού της Τσικνοπέμπτης, το μόνο σίγουρο είναι πως βρίσκεστε σε κίνηση και όχι σε στασιμότητα. Οργανώστε κάποιο τσίκνισμα με τους στενούς συγγενείς σας ή με τα αδέλφια σας. Δεν λείπει η χαρά και η επιθυμία για διασκέδαση.


Σκορπιός: Οι ημέρες δεν είναι καθόλου αρνητικές. Η είσοδος του ερμή στους Ιχθείς μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα καθώς τονίζεται το κομμάτι της δημιουργικότητάς σας. Θετικές ειδήσεις είτε από τον τομέα των παιδιών σας είτε από τον/τη σύντροφό σας φέρνουν χαμόγελο και κέφι. Ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους παραπάνω. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο είναι σταδιακά προς εφαρμογή ή υλοποίηση. Μία νέα σχέση ή συνεργασία εγκαινιάζεται με επιτυχία και αυτό λειτουργεί σαν κινητήριος δύναμη. Μία επισημοποίηση ή η δημιουργία μιας νέας ερωτικής σχέσης στο μενού των ημερών. Ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσετε κάποια έκτακτα έξοδα ή δαπάνες, η επιλογή είναι μάλλον δική σας, θέλετε να περάσετε καλά και είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε ρευστό ώστε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και τις αισθήσεις σας. Ευκαιρία για διασκέδαση είτε με τα παιδιά σας, είτε με το ταίρι σας είτε με τους συνεργάτες σας.

Τοξότης: Κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας οι ημέρες και η Τσικνοπέμπτη. Είστε πάλι πρωταγωνιστές, οι ανερχόμενοι σταρ του τριώδιου και της αποκριάς. Στο ζώδιο σας το φεγγάρι και αυτό σας κάνει συναισθηματικούς και ευαίσθητους σε εξωτερικά ερεθίσματα, η διάθεση σας αλλάζει σε χρόνο dt αλλά κατά γενική ομολογία η διάθεσή σας κυμαίνεται στα ύψη. Ήρθε η ώρα να βάλετε τον εαυτό σας σε πρώτη πτήση;;; Προσδεθείτε και απογειωθείτε λοιπόν!!! Είστε ερωτικοί, χαρούμενοι, εξωστρεφείς, έχει ξυπνήσει το μικρό παιδί μέσα σας και θέλετε να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε καθώς έχετε κλατάρει κυριολεκτικά. Χαρές, πανηγύρια και μασκαρέματα στο μενού της ημέρας. Βρεθείτε με φίλους, περάστε καλά με τον/τη σύντροφό σας. Ο Ερμής στους Ιχθείς σας κάνει φυσικά εξωστρεφείς και το μυαλό σας περιστρέφεται σε οικογενειακά θέματα, παράλληλα αυξάνει τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να επιλύσετε με το λόγο αντιθέσεις της προηγούμενης περιόδου. Μία εξέλιξη σχετική με ένα ακίνητο σας χαροποιεί. Εύνοια και θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σας και στην καθημερινότητά σας.


Αιγόκερως: Δεν είστε και για πολλά πολλά αυτές τις ημέρες αλλά παρόλα αυτά δεν είστε και άκεφοι ή κακόκεφοι. Ο Ερμής από τους Ιχθείς σας ωθεί σε ένα μπαράζ μετακινήσεων και συζητήσεων, επικοινωνιακά πάρε-δώσε σας έχουν κάνει εξωστρεφείς και κοινωνικούς. Οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις είναι τέτοιες που ενώ θέλετε την ηρεμία σας, τον χώρο σας και την ιδιωτικότητα σας εσείς είστε με κόσμο και αυτό σας πειράζει ολίγον τι. Μπορείτε να βρείτε μία ζεστή αγκαλιά και καλή παρέα στο πλευρό των στενών συγγενών σας ή των ομοαίματων αδελφών σας. Αρκετά κυκλοθυμικοί την Τσικνοπέμπτη, νοσταλγικοί, ανατρέχετε στο παρελθόν και αναζητάτε κάτι που σας λείπει. Μην απομονώνεστε, οργανώστε κάτι στο σπίτι με τους οικείους, καλέστε δυο-τρεις δικούς σας ανθρώπους και γλεντήστε απλά, λιτά και απέριττα σε γήινες αποχρώσεις. Ο έρωτας δεν λείπει από τη ζωή σας, μία ερωτική υπόθεση εξελίσσεται και αυτό σπάει ολίγον τι τον πάγο της καρδιάς σας. Ένα θέμα δημιουργικό ή επαγγελματικό εξελίσσεται επίσης και αυτό σας ικανοποιεί.

Υδροχόοι: Ο Ερμής από τους Ιχθείς σας ωθεί σε έξοδα και δαπάνες για την προσωπική σας καλοπέραση και διασκέδαση. Είστε εξωστρεφείς, χαρούμενοι, αισιόδοξοι και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι σε κοντινό προορισμό με φίλους σας. Η παρέα σας αποτελεί ασπίδα προστασίας σε πιέσεις της τελευταίας περιόδου. Αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων έως τις 20/02 καθώς ελλοχεύουν παγίδες. Εν συνεχεία φαίνονται οφέλη οικονομικά ή επιτυχία σε ένα θέμα ακινήτου. Έσοδα έρχονται και οφειλόμενα ποσά επιστρέφονται, φροντίστε να κάνετε και λίγη αποταμίευση, μην ξοδεύετε τα πάντα στο πέρασμα σας. Ένα σχέδιο σας πραγματοποιείται και είστε περιχαρείς. Κινητικότητα, παρέες, εξωστρέφεια και φίλοι είναι στο μενού της φετινής Τσικνοπέμπτης, περάστε καλά και ταξιδέψτε.

Ιχθείς: Τελευταία και καταϊδρωμένα;;; Όχι όμως παραπονεμένα!!! Μικράκια μου;;; Σας επισκέφτηκε ο φτερωτός Ερμής και η καθημερινότητά σας γεμίζει, εξελίξεις τρέχουν, οι μετακινήσεις σας υπέρμετρες και η επικοινωνιακή σας δεινότητα στα ύψη. Προωθήστε τα σχέδιά σας , τις ιδέες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα παρασκήνιο που είτε είχαν δημιουργήσει οι άλλοι είτε εσείς διαλύεται και οι εξελίξεις σας αβαντάρουν. Εύνοια σε θέματα σπουδών για τους νεότερους σε ηλικία, διασκεδάστε με φίλους, στενούς συγγενείς ή τα αδέλφια σας, είστε αρκετά εξωστρεφείς και επιθυμείτε να ξοδέψετε για την καλοπέραση που και εσάς σας έχει λείψει αρκετά, αποφύγετε οικονομικές ακραίες σπατάλες όμως. Ένα ταξίδι στο εσωτερικό για επαγγελματικό λόγο κρύβει ένα όφελος. Η δουλειά σας τρέχει, φροντίστε να φανείτε ευέλικτοι και με τους ψαρίσιους ελιγμούς σας ξεκλέψτε χρόνο για αυτοϊκανοποίηση και διασκέδαση. Έσοδα έρχονται και καταφθάνουν αλλά βάλτε και καβουράκια στην τσεπούλα σας, αποταμίευση λοιπόν. Αυτοπεποίθηση και ηθικό ακμαίο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου