Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ζωδιάκια Καθαράς Δευτέρας - Ζωδιάκια Τετραημέρου


Παρασκευή 24/02
Βρισκόμαστε λίγο πριν αποδράσουμε για ένα υπέροχο τριήμερο, ετοιμαζόμαστε για την τελευταία Κυριακή της αποκριάς, ετοιμαζόμαστε για την Καθαρά Δευτέρα και να υποδεχτούμε την Σαρακοστή. Η Σελήνη εισέρχεται την Παρασκευή στις 05:00 τα ξημερώματα στο πύρινο και φλογερό ζώδιο του Κριού. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Μας κυριεύουν δυναμικά συναισθήματα, εγωκεντρισμός, κουράγια, πάθος και θάρρος. Υπάρχει αυθεντικότητα στον συναισθηματισμό μας, ειλικρίνεια και είμαστε έτοιμοι να αποτινάξουμε πάσα υποχρέωση της καθημερινότητας, θέλουμε να ζήσουμε χαρούμενοι έστω και ένα τριήμερο, φυσικά μπορούμε, έχουμε το δικαίωμα.

Ο Ήλιος από τους Ιχθείς αβαντάρει ενεργειακά το εν λόγω ζώδιο, τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς, τους Παρθένους και από κοντά τους Ταύρους και τους Παρθένους του 1ου δεκαημέρου. Καλή ενέργεια, θετική σκέψη και καλή διάθεση στο μενού της ημέρας για τα εν λόγω ζώδια και φυσικά για όλο το τριήμερο-τετραήμερο. Ευαισθησία, ρομαντισμός, διαίσθηση και ένα κλίμα ονειρεμένο επικρατεί για όλους μας φυσικά, όλα τα ζώδια έχουν τις ευκαιρίες τους για καλοπέραση, καθώς κρύβουν έναν άσσο στο μανίκι τους.


Ο Ερμής από το 2ο δεκαήμερο των Ιχθύων χαρίζει επικοινωνιακή δεινότητα, επαφές και συζητήσεις για Ιχθείς, Σκορπιούς, Καρκίνους του εν λόγω δεκαημέρου. Εύνοια δέχονται Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι. Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και αρκετά πάρε-δώσε σας έχουν σε διαρκή κίνηση.  Όλο το τριήμερο-τετραήμερο ο Ερμής ενισχύει όλους τους προαναφερθέντες. Προσοχή στους μεταβλητούς, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς στο 2ο δεκαήμερο καθώς επηρεάζει ακόμα η αντίθεση Ερμή-Άρη και προκαλεί εριστικότητα, επιθετικότητα και βιασύνη στο λόγο. Εσείς κοντά στις 7 Ιουνίου/Δεκεμβρίου/Σεπτεμβρίου και Μαρτίου να είστε μετρημένοι στα λόγια.

Η Αφροδίτη χαρίζει εύνοια σε χρήματα και αισθήματα για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου. Εύνοια φυσικά δέχεστε και οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Τα συναισθήματά μας είναι δυναμικά, έκδηλα και εκπέμπουμε φιλικότητα, πάθος, ερωτισμό και εγωισμό. Ο έρωτας γίνεται εξωστρεφής και βρίσκει ανταπόκριση στα πρόσωπά μας.

Αρχικά, συναντάει στον Κριό τον πλανήτη Ουρανό, ο οποίος σχετίζεται με την ανανέωση, την
αλλαγή, τα απρόοπτα, την επανάσταση, την αυθεντικότητα, την απελευθέρωση και την πρόοδο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το πρωινό της Παρασκευής να ξεκινήσει με παρορμητισμό, βιαστικότητα και έντονη νευρικότητα. Είμαστε αρκετά ανυπόμονοι, θέλουμε να τελειώσει όσο το δυνατόν ταχύτερα η τελευταία εργάσιμη ημέρα, ώστε να αποδράσουμε και να ζωγραφιστεί το χαμόγελο στα πρόσωπά μας. Ροπή για προσωπική έκφραση των συναισθημάτων και έντονα επαναστατική διάθεση σημειώνονται τις πρώτες πρωινές ώρες. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου  δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο στους εν λόγω δεκανούς χρειάζεται να περιορίσετε τη βιασύνη σας, τις παρορμήσεις σας και τις ακραίες συναισθηματικές εκφράσεις σας-εξάρσεις σας καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν ρήγματα και εντάσεις στις σχέσεις σας, στον επαγγελματικό ή οικογενειακό σας χώρο. Εγκράτεια και μέτρο, όχι στο χάος, όχι στην εκκεντρικότητα. Η υπομονή μπορεί να αναδειχτεί σε μεγάλη αρετή το πρωί της Παρασκευής.

Τις βραδινές ώρες, η Σελήνη από τον Κριό τετραγωνίζει δυσαρμονικά  τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και αυτό δημιουργεί συναισθηματικές εντάσεις, δυσκαμψίες, ζήλιες και κτητικότητες για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.  Γινόμαστε αρκετά δραματικοί, ένα αίσθημα εγκατάλειψης και φόβου κυριεύει τις καρδιές μας και λειτουργεί κατασταλτικά για την ψυχική μας ευτυχία. Οι προαναφερθέντες αποφύγετε να δημιουργήσετε σκηνές ζηλοτυπίας μέσα στην ερωτική σας σχέση και κάνετε κοντρόλ του συναισθήματος σας καθώς θα δημιουργηθούν ρηγματάκια και αυτό θα χαλάσει το καλό κλίμα των ημερών. Περιμένετε με ανυπομονησία αυτό το τριήμερο, μην δώσετε έκταση σε ασήμαντα γεγονότα προκειμένου να διασφαλίσετε μία ερωτική και ευχάριστη απόδραση. Ετοιμάστε μαζί, ως σύντροφοι και όχι με κατήφεια τις αποσκευές σας και εξορμήστε.

Θετικό της ημέρας; Η καλή γωνία μεταξύ Ήλιου-Δία!!! Ο πρώτος από τους Ιχθείς, ο δεύτερος από τον Ταύρο σταδιακά συγκλίνουν σε όψη εξαγώνου, η οποία γίνεται ακριβείας την επομένη. Η εν λόγω όψη χαρίζει αισιοδοξία, φως στις ψυχές μας. Είμαστε αρκετά επεκτατικοί σε συναίσθημα και μεγαλόκαρδοι, εκφραζόμαστε συναισθηματικά και μέσα από απτά γεγονότα μπορούμε να δείξουμε την αγάπη μας. Η αισιοδοξία, η τύχη, η χαρά η επιθυμία για διασκέδαση και το χιούμορ ρέουν εξαιρετικά. Τα πρόσωπά μας σταδιακά αρχίζουν να φιλοξενούν το χαμόγελο και να κάνουν τις πρώτες συσπάσεις που μας ωθούν σε απολαύσεις και υπερβολές, με τόση στενότητα χρειάζεται να ξεσκάσουμε, να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να έρθουμε σε επαφή με τους δίπλα μας, με τους δικούς μας ανθρώπους. Η διάθεσή μας βελτιώνεται σημαντικά ώρα με την ώρα και αναζητάμε μία αγκαλιά, ένα χάδι, απλά και καθημερινά πράγματα που μπορούν να μας χαροποιήσουν και να μας λυτρώσουν. Νερό και γη εμπλέκονται σε αρμονία και αυτό κάνει ιδανικούς τους προορισμούς που συνδυάζουν φύση κα υδάτινο περιβάλλον, δίπλα σε ένα ποτάμι, στη θάλασσα ή σε μία λίμνη. Ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, με τις ομορφιές και τα δώρα που μας χορηγεί χωρίς αντάλλαγμα, φυσικά και ελεύθερα αγαθά σε προτεραιότητα. Ευνοημένοι της όψης; Ιχθείς, Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί του 1ου  δεκαημέρου και κατ’ επέκταση Καρκίνοι-Αιγόκεροι, οι οποίοι έχουν να συνυπολογίζουν και τις δυσαρμονικές επιρροές της σελήνης από τον Κριό. Παρθένοι- Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου ψυχραιμία, ο Άρης σας ταλαιπωρεί ολίγον τι.

Το βασικό mood της ημέρας θα το χαρακτήριζα ζωντανό, δυναμικό, παθιασμένο, αισιόδοξο, φιλελεύθερο, ανεξάρτητο και εκκεντρικό. Ας μην καταχραστούμε όμως την ελευθερία ώστε να μην την μετατρέψουμε σε αναρχία. Δυναμισμός, παρόρμηση, εξωστρέφεια και δυνατά πάθη στο μενού της ημέρας. Ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο.

Σάββατο 25/02


Με το καλημέρα σας ή καλύτερα με το καλησπέρα σας, στις 00:30 η Σελήνη από τον Κριό σχηματίζει θετική γωνία τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από τον Τοξότη και αυτό φέρνει καλή διάθεση και αισιοδοξία για τους Κριούς και τους Τοξότες κοντά στις 2 Απριλίου/Δεκεμβρίου. Ευχάριστα συναισθήματα, όμορφες συναντήσεις, αισιοδοξία, χαρά, διασκέδαση και το πανηγύρι ξεκίνησε ήδη. Δίδυμοι και Ζυγοί ακολουθούν στον χορό της διασκέδασης. Η εν λόγω τετράδα έχει τη δυνατότητα να περάσει ένα εξαιρετικό βράδυ Σαββάτου, με την διάθεση να χτυπάει κόκκινο και τον έρωτα να φλερτάρει μαζί τους. Το πρωί του Σαββάτου είναι εξίσου ιδανικό, χαρούμενο και άκρως αισιόδοξο.

Στις 12:00 και 12:30 σχηματίζεται ένα ημιτετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και φέρνει ευαισθησίες στη επιφάνειας, η όψη είναι εξαιρετικά δεκτική για την ημέρα καθώς μας συμπαρασύρει σε ένα όνειρο. Βασική επιρροή της ημέρας αποτελεί το εξάγωνο Ήλιου-Δία που όπως αναλύσαμε στο κομμάτι της Παρασκευής φέρνει αισιοδοξία, χαρά ικανοποίηση και καλή διάθεση. Είμαστε αισιόδοξοι , χαρούμενοι, εξωστρεφείς και γενικότερα έξω καρδιά. Ας απολαύσουμε τις όμορφες συναναστροφές, τη φύση, το καλό φαγητό, το καλό ποτό και προπαντός; Χιούμορ!!! Το γέλιο είναι μία κινητήριος δύναμη για τον άνθρωπο. 

Τις μεσημεριανές ώρες, κοντά στις 14:00 ένας σχηματισμός χιαστής φέρνει ένταση και εκνευρισμό σε Κριούς και Παρθένους κοντά στις 7 Απριλίου/Σεπτεμβρίου. Προσοχή στα λόγια σας και στις συναισθηματικές σας εκφράσεις, μην είστε επιθετικοί, εξάλλου το κλίμα είναι εξαιρετικό το Σάββατο.

Τις βραδινές ώρες κοντά στις 21:00 η Σελήνη φλερτάρει με την Αφροδίτη στον Κριό και αυτό μας οδηγεί σε χαρά και στην απόλυτη διασκέδαση. Τα συναισθήματά μας ρέουν εξαιρετικά, είμαστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι, έτοιμοι να ξεχάσουμε κάθε δυσκολία, κάθε ευθύνη και υποχρέωση, το κέφι έχει ανάψει, ο έρωτας έχει χτυπήσει κόκκινο, η καρδιές μας φλέγονται στο απόλυτο πάθος και έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μοναδικές στιγμές. 

Μεγάλοι κερδισμένοι του Σαββάτου: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου, εύνοια δέχονται Δίδυμοι και Υδροχόοι στο εν λόγω δεκαήμερο.
Κερδισμένοι φυσικά Ταύροι, Ιχθείς, Σκορπιοί, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου. 
Η εύνοια είναι μοιρασμένη και έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε χαρά και ζωή. Ας κάνουμε μία προσπάθεια να δούμε χαμογελαστά πρόσωπα και φωτεινές εικόνες.


Κυριακή 26/02

Μέχρι το μεσημέρι η διάθεση είναι εξαιρετική και το κλίμα είναι εξαιρετικό, η αισιοδοξία του Σαββάτου μας ακολουθεί και το πρωί της Κυριακής. Το μεσημέρι, κοντά στις 15:00 Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και ειδικότερα των τελευταίων ημερών δείξτε προσοχή καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και αυτό προκαλεί μελαγχολία, θλίψη και απογοήτευση. Η γιορτή δεν τελείωσε, μην επιτρέψετε σε κανέναν και κυρίως στον ίδιο σας τον εαυτό να χάσετε το πλατύ σας χαμόγελο. Ρίξτε νερό στο κρασί σας ότι και αν συμβεί, δώστε τόπο στην οργή και αποφύγετε να ασκήσετε έντονη κριτική προς αυτούς που συναναστρέφεστε τις εν λόγω ημέρες.

Στις 17:00 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της έξαρσής της, εκείνο του Ταύρου. Νιώθουμε σταδιακά μία συναισθηματική πληρότητα, έναν συναισθηματικό πλούτο και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τη φύση, το καλό φαγητό και την παρέα μας. Είμαστε συναισθηματικά καλοδιάθετοι, επιθυμούμε πιο απλά, πιο καθημερινά πράγματα και μία βόλτα στη φύση, ένα καλό γεύμα με καλό φαγητό και καλό κρασί μας ικανοποιεί. Οι αισθήσεις φαίνεται πως παίρνουν τη σκυτάλη από την φλόγα της διασκέδασης. Η Σελήνη φυσικά συναντάει τον ονειρικό Ποσειδώνα και αυτό δημιουργεί ένα υπέροχο κλίμα. Ρομαντισμός, αισθησιασμός και πάθος φαίνεται να κρατούν την αισιοδοξία μας και την καλή μας διάθεση στα ύψη. Για άλλη μία φφορά το γήινο έρχεται σε συνδυασμό με το υδάτινο και θέλει πιο δημοφιλείς τους προορισμούς που συνδυάζουν το υγρό στοιχείο με τη φύση. Είναι ένα απόγευμα, ένα βράδυ που μπορούμε να απολαύσουμε το τοπίο της χώρας μας και όλα τα αγαθά που μας προσφέρει.

Ζορισμένοι: Κριοί – Ζυγοί – Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.
Κερδισμένοι: Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι – Ιχθείς – Σκορπιοί και Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου.
Κερδισμένοι επίσης: Κριοί – Ζυγοί- Λέοντες – Τοξότες του 2ου δεκαημέρου. Από κοντά ευνοούνται Δίδυμοι και Υδροχόοι στο εν λόγω δεκαήμερο. 



Καθαρά Δευτέρα 27/02

Τυχεροί της Ημέρας: Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθείς.
Τυχεροί επίσης: Κριοί – Λέοντες – Τοξότες – Δίδυμοι- Ζυγοί – Υδροχόοι στο 2ο δεκαήμερο. 

Φτάνοντας στην Καθαρά Δευτέρα έχουμε να σημειώσουμε πως είναι σχεδόν εξαιρετική!!! Η Σελήνη και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου, αυτό μας φέρνει σε επαφή με το συναίσθημά μας, με το συναίσθημα των άλλων αλλά παράλληλα μας ωθεί να απολαύσουμε τη φύση, την άνοιξη που πλησιάζει αλλά και το καλό φαγητό. Μέσα από τις αισθήσεις μας μπορούμε να λυτρώσουμε όλο μας το είναι. Όραση, αφή, ακοή, όσφρηση και γεύση μας στέλνουν κυριολεκτικά στον Παράδεισο, κοντά σε ένα όνειρο ανώτερης οκτάβας. Ποσειδώνας, Δίας και Σελήνη μας μεταφέρουν στις πιο θετικές τους ποιότητες. Η Σελήνη σε καλή γωνία με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα χαρίζουν στην ημέρα εξαιρετικά καλή ενέργεια και διάθεση ενώ παράλληλα μας δίνουν τη δυνατότητα να γεμίσουμε μπαταρίες και να γίνουμε πιο ανθεκτικοί στη φθορά, στην λιτότητα και στη μιζέρια της εποχής. Ο Ήλιος σε συγκλίνον θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας χαρίζουν δυναμισμό, πάθος και δύναμη για απολαύσεις. Η ημέρα είναι σχεδόν υπέροχη. Ας απολαύσουμε το καλό φαγητό λοιπόν, το καλό ποτό, όμορφες στιγμές έρωτα, καλή παρέα και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ας εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, ας ξεχάσουμε εμπάθειες και εχθρότητες. Ανακωχή λοιπόν, όπως προστάζουν οι ημέρες, όπως προστάζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, όπως προστάζει ο λόγος Του Θεού και της Ορθοδοξίας.

                             Καλή Σαρακοστή, με ευλογία και αγάπη ημών .



                                               














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου