Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αναλυτικές Προβλέψεις Καθαράς Δευτέρας - Τετραημέρου


Η Σελήνη μέχρι την Κυριακή το απόγευμα ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι ποντάρετε στις πρώτες ημέρες ώστε να περάσετε εξαιρετικά. Από την Κυριακή το απόγευμα η σελήνη εισέρχεται του Ταύρου και αβαντάρει Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς. Όλοι έχουμε τη δυνατότητα να χαρούμε, να αισιοδοξήσουμε και να βγούμε από τη ρουτίνα. Παρασκευή - Σάββατο και Κυριακή το θετικό εξάγωνο Διός-Ήλιου χαρίζει πινελιές αισιοδοξίας, χιούμορ και χαμόγελο σε όλους.  Κορυφώνεται το Σάββατο η εν λόγω όψη αλλά χρωματίζει όλο το τριήμερο. Πιο ειδικά:

Κριός: Η σελήνη στο δικό σας ζώδιο μέχρι την Κυριακή δίνει έμφαση σε θέματα προσωπικά και επιθυμείτε να ικανοποιήσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας. Δυναμικοί, ανανεωμένοι με έντονες εναλλαγές διαθέσεων αλλά και εξαιρετική ευδιαθεσία από το βράδυ του Σαββάτου έχετε όλη την εύνοια του σύμπαντος να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Από το απόγευμα της Κυριακής γίνεστε πιο εσωστρεφείς και με περισσότερη ροπή για έξοδα. Η αισιοδοξία και η ευθυμία σας να το ρίξετε λιγάκι έξω δεν σας εγκαταλείπουν καθώς έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και επιθυμείτε να απολαύσετε τις ημέρες. Εσωτερική διαύγεια και ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας στο μενού του τετραημέρου χαρίζει η καλή γωνία Ήλιου-Διός ενώ παράλληλα φέρνει κάποια έσοδα στην τσέπη σας.


Ταύρος: Με περισσότερη εσωστρέφεια και νοσταλγική διάθεση ξεκινάει για εσάς το τριήμερο καθώς η σελήνη διατρέχει το 12ο ηλιακό σας σπίτι. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα μέχρι την Κυριακή το απόγευμα και μία περισσότερη μονοτονία. Μην κλείνεστε όμως καθώς οι επιρροές είναι ποικίλες, η θετική γωνία μεταξύ Ήλιου-Διός το Σάββατο μπορεί να φωτίσει πτυχές της προσωπικότητάς σας καθώς ο δεύτερος βρίσκεται στο ζώδιό σας και επεκτείνει κάθε σας προσπάθεια, ακόμα και αυτήν για διασκέδαση. Μπορείτε να περάσετε εξαιρετικά κοντά σε φίλους. Από την Κυριακή το απόγευμα η σελήνη στο ζώδιό σας, σας χρήζει πρωταγωνιστές καθώς δίνεται προτεραιότητα στις ανάγκες σας και στα θέλω σας. Ευτυχία μέσα από τις γλυκές απολαύσεις, καλή παρέα, καλό φαγητό και καλό κρασί στο μενού Κυριακής και Καθαράς Δευτέρας.

Δίδυμοι: Εξαιρετικές οι ημέρες μέχρι την Κυριακή το απόγευμα για να βρεθείτε με φίλους και να ξεσκάσετε, υπάρχουν αρκετές συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, από τα οποία μπορείτε να εισπράξετε αγάπη και να ξεχάσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις υπερβάλλουσες υποχρεώσεις της τρέχουσας περιόδου. Ένα ταξίδι φαίνεται ιδανική λύση για αρχή, είστε εξωστρεφείς και αρκετά ευδιάθετοι. Από την Κυριακή η σελήνη εισέρχεται του Ταύρου, στον 12ο ηλιακό σας οίκο και αυτό δημιουργεί μία περισσότερη εσωστρέφεια και μία γλυκιά αναπόληση στο παρελθόν. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας, η Αφροδίτη από τον Κριό είναι στήριγμα, καθώς οι φίλοι λειτουργούν λυτρωτικά. Το εξαιρετικό εξάγωνο μεταξύ Ήλιου-Διός φέρνει εσωτερική γαλήνη και έναν εσωτερικό διαφωτισμό. Μία θετική εξέλιξη στον επαγγελματικό σας χώρο σας χαροποιεί ιδιαιτέρως, δεν είναι κακή επιλογή να οργανώσετε μία απόδραση και με τους συναδέλφους σας.

Καρκίνος: Ξεκινάτε με σκοτούρες στο κεφάλι σας, κάτι συμβαίνει στον επαγγελματικό σας χώρο και έχετε υποχρεώσεις αρκετές μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, μην πτοείστε και μην εκρήγνυστε. Εφόσον διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, εφόσον κινητοποιήσετε την οργανωτικότητα σας, μία αρετή που εκλείπει από το ζώδιό σας έχετε την ευκαιρία να τις φέρετε εις πέρας νωρίτερα και να αποδράσετε λίγο πιο νωρίς. Μην χαλάει η διάθεσή σας, περάστε όμορφα με τους συναδέλφους σας καθώς το κλίμα φαίνεται εξαιρετικό. Από την Κυριακή το απόγευμα οργανώστε μία απόδραση ή ένα event με φίλους σας, φαίνεται να σας στηρίζουν από Κυριακή απόγευμα και μετά. Το θετικό εξάγωνο μεταξύ Ήλιου-Διός υπόσχεται χαρά και ταξίδια μαζί με φίλους σας, αρκετές μετακινήσεις μέσα στις ημέρες αυτές. Είτε με συνεργάτες είτε με φιλικά σας πρόσωπα, έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, μην γκρινιάζετε εάν κάτι στραβώνει.

Λέων: Εξαιρετικά φαίνεται πως ξεκινάει το τριώδιο για εσάς αγαπημένα Λιοντάρια μας. Εξωστρέφεια, χαρά και αρκετές μετακινήσεις σας κάνουν να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας. Είστε αισιόδοξοι, ερωτικοί και αναμένετε ένα άκρως διασκεδαστικό τριήμερο. Ένα ταξίδι είτε εντός συνόρων είτε εκτός Ελλάδας στο μενού των ημερών. Από την Κυριακή το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται του Ταύρου και φέρνει μία ολίγη τι βαρυθυμία ή αλλαγή σχεδίων. Μπορεί να υπάρξουν επαφές με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο ή να σας αναζητήσουν. Είστε αρκετά ερωτικοί, ανανεωμένη και η σεξουαλικότητά σας χτυπάει κόκκινο. Κάποια έσοδα αναμένονται να ενισχύσουν την εισοδηματική σας δυναμικότητα, μία θετική έκβαση στον επαγγελματικό τομέα σας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Είτε πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι είτε όχι, είτε περάσετε τις ημέρες σας με άτομα φιλικά ή τον/την ερωτική σύντροφό σας είτε με συνεργάτες σας έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε, μην γκρινιάζετε. Ο Ήλιος δικός σας κυβερνήτης, σε καλή γωνία με τον Δία αβαντάρει ένα ταξίδι και επαγγελματικές-οικονομικές επιτυχίες.


Παρθένος: Η Σελήνη από τον Κριό στην αρχή του τριώδιου σας κάνει εσωστρεφείς και ολίγον τι σκεπτικούς ή νοσταλγικούς, είναι όμως κάτι παροδικό. Μην μελαγχολείτε άδικα καθώς ο Ήλιος απέναντί σας σε θετική γωνία με τον Δία από τον Ταύρο υπόσχονται μετακινήσεις ή ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας με φίλους ή με τον/τη σύντροφό σας. Είτε κανονίσετε μία απόδραση με τους φίλους είτε με το ταίρι σας έχετε τη δυνατότητα να περάσετε εξαιρετικά. Ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινο και εκπέμπετε σαγήνη. Από την Κυριακή το απόγευμα η σελήνη εισέρχεται του Ταύρου και αυτό αβαντάρει μετακινήσεις και ένα ταξίδι είτε στο εξωτερικό είτε σε κοντινό προορισμό. Η καλή γωνία μεταξύ Διός-Ήλιου φέρνει ικανοποίηση ή ευχαρίστηση μέσα από τις συνδιαλλαγές σας και μέσα από το κομμάτι σχέσεις – μετακινήσεις. Μία λύση σε ένα νομικό θέμα σας χαροποιεί.

Ζυγός: Μέχρι την Κυριακή το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας και δίνει έμφαση σε σχέσεις, συνεργασίες και στον/στη σύντροφό σας. Εξαιρετική επιρροή θα την χαρακτήριζα καθώς είστε συνυφασμένοι με το εμείς και αυτό το τριώδιο σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας. Αποδεχτείτε προτάσεις για αποδράσεις και εξορμήσεις, ακολουθήστε στην διάθεση των άλλων και σύρετε το βήμα στο χορό πρώτοι. Από την Κυριακή το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται του Ταύρου, είστε πιο συγκρατημένοι, με περισσότερη εσωστρέφεια. Μην χαλάτε το καλό κλίμα των ημερών με αρνητικές σκέψεις, η Αφροδίτη απέναντί σας, σας αβαντάρει! Επωφεληθείτε! Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα σας χτυπούν κόκκινο, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές με το έτερον σας ήμισυ. Ο Ήλιος σε θετική γωνία με τον Δία φέρνουν εξομάλυνση της καθημερινότητάς σας, η οποία γίνεται πιο διασκεδαστική και κάποιο οικονομικό κέρδος είτε δικό σας είτε του/της συντρόφου σας δίνει χαρά και αναπτέρωση ηθικού. Καλή υγεία και ψυχολογία.


Σκορπιός: Με υποχρεώσεις και ευθύνες ξεκινάει το τριώδιο αλλά ακόμα και αυτές οι υποχρεώσεις είναι γλυκές καθώς μπορείτε να εισπράξετε αγάπη από τους συναδέλφους σας ή από όσους συναναστρέφεστε επί καθημερινής βάσεως. Λίγη νευρικότητα μέχρι το μεσημέρι αλλά το βράδυ του Σαββάτου βρίσκετε χαρά σε μία συνάθροιση με συνεργάτες σας. Απολαύστε την παρέα τους. Από το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη εισέρχεται απέναντί σας και αυτό κάνει τους άλλους πρωταγωνιστές της συνέχειας, μην αρνείστε προσκλήσεις φίλων ή του/της συντρόφου σας. Ευχαρίστηση και απόλαυση μέσα από το «εμείς», ιδανικό το βράδυ Κυριακής και η Δευτέρα ώστε να αποδράσετε με το ταίρι σας. Η θετική γωνία μεταξύ Ήλιου-Διός δίνει έμφαση στον έρωτα και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οργανώστε μία απόδραση με το ταίρι σας και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και έρωτα. Το χαμόγελο είναι στα χείλη σας. Λίγο ζόρικη η Παρασκευή μέχρι το απόγευμα, το βράδυ της ιδανικότερο. Το τριήμερο είστε πιο ξένοιαστοι.

Τοξότης: Ιδανικά ξεκινάει το τριώδιο για το δικό σας ζώδιο καθώς η σελήνη από τον Κριό διανύει το 5ο ηλιακό σπίτι του έρωτος, της διασκέδασης και της αισιοδοξίας. Πολλές προσδοκίες για καλοπέραση, ευτυχία και μοναδικές στιγμές στον έρωτα. Λίγο ανατρεπτικά ξεκινάει η Παρασκευή αλλά το βράδυ του Σαββάτου υπόσχεται πολύ έρωτα, πάθος και διασκέδαση, βγάζετε από μέσα σας τον μικρό « κλόουν» και είστε έτοιμοι να χαμογελάσετε και να δώσετε χαρά και στους άλλους. Από το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη του Ταύρου ίσως έχει το μυαλό σας σε θέματα εργασίας αλλά ο μπελάς φαίνεται να είναι γλυκός, δεν πτοείστε και θέλετε να ξανανιώσετε. Αν μη τι άλλο η καθημερινότητά σας Κυριακή και Δευτέρα σας δίνει τη δυνατότητα να την απολαύσετε καθώς η σελήνη συναντάει τον Δία, δικό σας κυβερνήτη και αισιοδοξείτε. Η θετική γωνία του Διός πάλι, δικού σας κυβερνήτη με τον Ήλιο φέρνει όμορφες στιγμές μέσα στην οικογένεια σας, αισιοδοξία, ανεβασμένη ψυχολογία και κάποια έσοδα. Εξαιρετικό το τριώδιο. Επωφεληθείτε.

Αιγόκερως: Εσωστρεφείς και μαζεμένοι Παρασκευή και Σάββατο φίλοι μου Αιγόκεροι. Το σπίτι γίνεται ασπίδα προστασίας και θέλετε να οργανώσετε μία συνάθροιση με δικούς σας ανθρώπους, θέλετε να τους περιποιηθείτε και να απολαύσετε τη συντροφιά τους. Εξαιρετικό το βράδυ της Παρασκευής αλλά και το Σάββατο. Νοσταλγία για περασμένες καθαρές Δευτέρες στο μενού των ημερών, ειδικότερα του διημέρου Παρασκευής-Σαββάτου. Από την Κυριακή το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται του Ταύρου και αισιοδοξείτε, ανοίγει η καρδιά σας και θέλετε να απολαύσετε τις γλυκές πτυχές της ζωής. Μπορείτε να περάσετε ένα εξαιρετικό βράδυ Κυριακής και μία υπέροχη καθαρά Δευτέρα με τον/τη σύντροφό σας, ευκαιρία για φλερτ και διασκέδαση στο μενού του τριωδίου. Η θετική γωνία Διός-Ήλιου δίνει ευκαιρίες να βρεθείτε με τα αδέλφια σας ή με τους στενούς συγγενείς σας, χαρά και δημιουργία στο πρόγραμμά σας, όχι η δουλειά. Τραγουδήστε, πιείτε και ρίξτε το λίγο έξω, δεν κάνει κακό. Ένα νέα σας χαροποιεί ιδιαιτέρως , μία είδηση φτάνει στα αυτιά σας και γεμίζετε αισιοδοξία.

Υδροχόος: Η επιρροή της σελήνης από τον Κριό σας αβαντάρει σημαντικά. Κινήσεις, μετακινήσεις και πολλές συζητήσεις στο μενού του τριημέρου. Το πρωί της Παρασκευής ενδέχεται να έχετε ανατροπές στο πρόγραμμα των μετακινήσεών σας αλλά το βράδυ όμως του Σαββάτου είναι εξαιρετικό. Περάστε υπέροχα με φίλους, στενούς συγγενείς ή με τα αδέλφια σας. Διοργανώστε μία εκδρομή με τα παραπάνω πρόσωπα και θα ξανανιώσετε. Από το απόγευμα της Κυριακής η Σελήνη εισέρχεται του Ταύρου, γίνεστε πιο εσωστρεφείς αλλά έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την οικογένειά σας και να σας περιποιηθούν. Η Αφροδίτη στηρίζει επιτυχώς τις μετακινήσεις σας και ένα ταξίδι. Η θετική γωνία Διός-Ήλιου φέρνει έσοδα, ο προϋπολογισμός σας δέχεται τονωτικές ενέσεις, η ροπή σας για έξοδα όμως ενισχύεται. Ευχάριστες στιγμές με άτομα της οικογένειας επαναλαμβάνω, διοργανώστε ένα πάρτυ στο σπίτι. Αισιόδοξοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Ιχθείς: Με περισσότερη εσωστρέφεια και ένα μούδιασμα ξεκινάει το τριώδιο. Η Παρασκευή στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας κρύβει μία εγκράτεια και έναν μικρό μαρασμό, ψυχολογικός ανελκυστήρας αλλά το βράδυ του Σαββάτου είναι εξαιρετικό. Το Σάββατο σας ενισχύει σημαντικά και ειδικότερα το βράδυ, έχετε τη δυνατότητα να περάσετε εξαιρετικά, εξάλλου ο Ήλιος σας φωτίζει σθεναρά. Μία ροπή προς έξοδα και καταναλωτισμό περιλαμβάνουν οι ημέρες μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο και το 3ο ηλιακό σας σπίτι χαρίζει τη δυνατότητα για μετακινήσεις, επαφές και άφθονες συζητήσεις. Πραγματοποιείστε ένα ταξίδι με φίλους σε κοντινό προορισμό και περάστε εξαιρετικά με φίλους, αδέλφια και στενούς συγγενείς. Η θετική γωνία μεταξύ Ήλιου-Διός φωτίζει όλη σας την προσωπικότητα και δίνει τη δυνατότητα να περάσετε εξαιρετικά να δώσετε έμφαση στα θέλω σας, στις επιθυμίες σας και να ερωτευτείτε τη ζωή αλλά και τον εαυτό σας. Ένα ταξίδι είναι ιδιαίτερα θετικό για εσάς, ίσως κρύβει και ένας έρωτα.

                                                             


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου