Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

H Πανσέληνος στον Λέοντα - Προβλέψεις


Καυτή η πανσέληνος στον Λέοντα...στην 18η μοίρα σε εμπλοκή και ο Ερμής, νευρικότητα και ένα λεκτικό πάρε-δώσε.....πραγματοποιείται το βράδυ της Τρίτης στις 23:53 μμ λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Κριός: Θέματα ερωτικά, δημιουργίας σε κορύφωση, ένας έρωτας παίρνει σάρκα και οστά. Μία εγκυμοσύνη για τις κυρίες που το επιθυμούν έρχεται, αρκετές ερωτικές συζητήσεις και υπονοούμενα. Ο έρωτας κρύβεται σε παρέες με φίλους. Αποφύγετε λεκτικά πάρε δώσε με φίλους. Ένας στόχος για την μελλοντική σας εξέλιξη ολοκληρώνεται επιτυχώς. Όλα μα όλα για τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, μην εμπλέκεστε σε ερωτικές περιπέτειες όπως ερωτικά τρίγωνα καθώς ενδέχεται να αποκαλυφθούν. Οι αδέσμευτοι είστε σε περίοδο αναζήτησης ερωτικού/κής συντρόφου και οι προσπάθειές σας μάλλον στέφονται με επιτυχία.


Ταύρος: Μία κατάσταση ενδοοικογενειακή ολοκληρώνεται. Ένα άτομο της οικογένειας σας βρίσκει λύση σε ένα θέμα που το ταλανίζει. Εξελίξεις και κορύφωση σχετική με ένα θέμα ακινήτου. Εύρεση με τα άτομα της οικογένειάς σας ή ακόμα και ανταλλαγή έντονων λέξεων. Νευρικότητα στο σπίτι. Θέματα επαγγελματικά τρέχουν και ένα θέμα επαγγελματικής φύσεως ολοκληρώνεται. Αρκετή δουλειά σας έχει κουράσει αλλά έχετε εύνοια να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αντιξοότητες και κρίσεις με τα άτομα της οικογένειάς σας φτάνουν στο τέλος και αυτό σας χαρίζει ηρεμία και αναζωογόνηση.

Δίδυμοι: Ταξίδια, μετακινήσεις και ένα επικοινωνιακό πάρε-δώσε κοντά στην πανσέληνο. Κλείνετε κάποια συμφωνία; Σχεδιάζετε κάτι για το μέλλον; Κανονίζετε ένα ταξίδι είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό; Πάντως ένα ταξίδι το πραγματοποιείτε με φίλους, στενούς συγγενείς. Ο έρωτας κρύβεται στο ταξίδι και έχει βαλθεί να σας υποτάξει. Υποταγή στους πλέον άπιστους και ανένταχτους Διδύμους. Προσοχή στις μετακινήσεις, στις σπουδές οι νεότεροι σε ηλικία, προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο καθώς είστε ερειστικοί, οξύθυμοι. Ένα θέμα νομικής εξέλιξης παίρνει μία τροπή, μάλλον θετική. Κάποιο σχέδιο σας υλοποιείτε. Προσοχή στην αφηρημάδα και στη διανοητική εξουθένωση.

Καρκίνος: Θέματα οικονομικά τρέχουν με αυτό το φεγγάρι. Πραγματοποιείτε έκτακτα έξοδα και δαπάνες, θέλετε να καλύψετε τρύπες και απλήρωτους λογαριασμούς. Έχετε μία ιδιαίτερη ροπή για μη αποταμιευτική πολιτική ενώ παράλληλα έσοδα και οφειλόμενα ποσά επιστρέφονται. Η αποταμίευση θα σας ευεργετήσει. Κάντε καλό κοντρόλ για να έχετε το τριώδιο. Κυκλοθυμία έντονη, ερωτισμός και σεξουαλικές επιθυμίες. Προσοχή σε εμμονές, κτητικές διαθέσεις και ίντριγκες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στιγμές έρωτα .

Λέων: Πρωταγωνιστές-Πρωταγωνίστριες της Πανσελήνου. Θέματα προσωπικά σας, θέλω σας και επιθυμίες σας έρχονται στο προσκήνιο. Φταίει το ότι παραμελήσατε τον εαυτό σας; Φταίει το ότι παραμελήσατε τη διασκέδαση και τον έρωτα; Ε ναι! Ήρθε η ώρα να βάλετε το υπέρλαμπρο εγώ σας πάνω από όλα. Συμπαρασύρετε φίλους, την σχέση σας, τον/τη σύντροφό σε διασκέδαση και καλοπέραση ώστε να ξεφαντώσουν και εκείνοι μαζί σας. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι παίξτε, φλερτάρετε και καλοπεράστε. Δημιουργία και έρωτας. Οι σχέσεις σας απασχολούν και είστε εξωστρεφείς. Προσοχή σε εριστικότητες και επιθετικές συμπεριφορές έναντι των άλλων μόνο.

Παρθένος: Έχετε εσωστρέφεια, ακεφιές και έντονες ανησυχίες ή ψυχολογικές μεταπτώσεις. Κυκλοθυμία και χαμηλές άμυνες για εσάς και το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Μία σχέση ερωτική αλλά με τρόπο μυστικό αναπτύσσετε ή ένα θέμα επαγγελματικό και η έκβασή τους σας αγχώνουν ιδιαιτέρως. Προσοχή στον εργασιακό σας τομέα, σε σχέσεις με συνεργάτες και το περιβάλλον καθημερινής συναναστροφής σας. Η καθημερινότητα είναι απαιτητική, υποχρεώσεις τρέχουν και εσείς καλείστε να τις φέρετε εις πέρας. Φροντίστε για τον εαυτό σας, απολαύστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας και διασφαλίστε ώρες για ύπνο και χαλάρωση. Διαλογισμός, προσευχή μέσα ηρεμίας προς σταθεροποίηση της κυκλοθυμίας σας.

Ζυγός: Ένα όνειρο σχετικό με την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη ολοκληρώνεται με επιτυχία, μέσα από έντονες διαπραγματεύσεις ακόμα και αντιπαραθέσεις καταφέρνετε να καρπωθείτε οφέλη και κέρδη. Οργανώστε κάποιο ταξίδι με φίλους σας και περάστε όμορφα σε μία ομαδική απόδραση. Ένας έρωτας ελλοχεύει μέσα σε μία παρέα φίλων σας, μέσω μιας παρέας ένα φλερτ ενδέχεται να παιχτεί και αυτό σας κολακεύει. Ο έρωτας και η εξωστρέφεια σας καλά κρατούν, έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση και δημιουργία. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα. Προσοχή σε ερωτικά μπερδέματα, οι δεσμευμένοι μην εμπλέκεστε σε ερωτικά τρίγωνα καθώς οι ατασθαλίες θα φανερωθούν και αυτό θα κλονίσει την υπάρχουσα σχέση σας.

Σκορπιός: Έντονη κινητικότητα στον τομέα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας, την πορεία σας προς την κοινωνική άνοδο-καταξίωσή και προβολή φέρνει αυτό το φεγγάρι. Ένα θέμα που σας απασχόλησε κλείνει οριστικά και τα αποτελέσματά του φαίνονται υπέρ σας. Συζητήσεις, διαβουλεύσεις και συναισθηματική αναστάτωση μέχρι να κλείσετε τη συμφωνία είναι ορατά αλλά σταδιακά αποφορτίζεστε. Αποφύγετε ανοιχτές αντιπαραθέσεις με ανωτέρους και υφισταμένους σας καθώς δημιουργούνται προστριβές. Παράλληλα ένα θέμα οικογενειακό σας απασχολεί και θέλετε να το κλείσετε. Μην είστε εριστικοί με άτομα της οικογένειάς σας και διατηρείστε ισορροπίες. Ένα άτομο της οικογένειάς σας φαίνεται να βρίσκει λύση σε ένα πρόβλημά του.

Τοξότης: Αρκετά εξωστρεφείς και σε έντονη κινητικότητα σας βρίσκει αυτή η πανσέληνος. Σχεδιάζετε ένα ταξίδι κεραυνό στο εξωτερικό; Στο εσωτερικό; Σχεδιάζετε να δείτε φίλους σας; Στενούς συγγενείς ή να ταξιδέψετε; Οι ημέρες είναι αρκετά ευνοϊκές και δραστήριες. Οι νεότεροι σε ηλικία ολοκληρώνετε με επιτυχία ένα θέμα σχετικό με τον τομέα της εκπαίδευσης και έτσι κλείνει ένας κύκλος αρκετά επίπονος, ψυχοφθόρος που σας έχει στρεσάρει ιδιαιτέρως. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο καθώς εκτοξεύετε ρουκέτες εναντίον αρκετού πληθυσμού. Προσέξτε τα νεύρα σας, φροντίστε για τη διανοητική σας ηρεμία, διαύγεια και καθαρότητα. Νέα, ειδήσεις και εξελίξεις τρέχουν. Πιθανή η έγκριση ενός βιογραφικού σας στο εξωτερικό. Ο έρωτας και η καλή διάθεση δε λείπουν. Αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας σχέσης για τους δεσμευμένους, ερωτικά παιχνίδια για τους ελεύθερους. Ο έρωτας καραδοκεί και σας καλεί να μην εμπλέξετε τη φιλία με τον έρωτα όπως και να είστε πιο προσεκτικοί οι δεσμευμένοι σε ερωτικά μπερδέματα.

Αιγόκερως: Ήρθε το χρήμα, επέστρεψαν τα οφειλόμενα και το έχετε ρίξει στις δαπάνες και στην έλλειψη αποθησαύρισης; Θέματα οικονομικά τρέχουν και εσείς καλείστε να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Ένα θέμα κληρονομικό, φορολογικό παίρνει μία τροπή, μάλλον θετική για το δικό σας ζώδιο και αυτό σας χαρίζει οικονομική ενίσχυση και ανάκαμψη αυτοπεποίθησης. Παρόλα αυτά έχετε έντονα κυκλοθυμική διάθεση, είστε όμως και αρκετά ερωτικοί, σεξουαλικοί έτσι έχετε τη δυνατότητα να περάσετε αξέχαστες ερωτικές στιγμές με τον/τη σύντροφό σας. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε κτητικότητες, εμμονές μέσα στη σχέση σας και διοχετεύστε με θετικό τρόπο την ερωτική σας ρέντα. Οι αδέσμευτοι απολαύστε στιγμές έρωτα ακόμα και εάν είναι βραχυπρόθεσμες. Χρήματα και αισθήματα φαίνονται να είναι η κινητήριος δύναμη των ημερών.

Υδροχόος: Και εσείς πρωταγωνιστές φίλοι μου Υδροχόοι! Απέναντί σας σχηματίζεται η πανσέληνος του Φεβρουαρίου και αυτό φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις, συνεργασίες ή θέματα συντροφικότητας και γάμου ή συνύπαρξης. Οι άλλοι γίνονται προτεραιότητά σας αυτές τις ημέρες, έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσάς και εσείς καλείστε να ακολουθήσετε τα θέλω τους και τις επιθυμίες τους βάζοντας όπισθεν στα δικά σας θέλω. Κάποια παραπονάκια ίσως δημιουργηθούν από μέρος του/της συντρόφου σας καθώς τον/την έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό, μην δίνετε έκταση, ρίξτε νερό στο κρασί σας και μην επιτίθεστε ή ασκείτε κριτική απέναντί του/της. Συμβιβασμός και ισορροπία η χρυσή τομή. Δεν θα κακοπεράσετε εάν ακολουθήσετε στο ρυθμό του/της. Ιδανικές ημέρες για αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας σχέση σας όσον αφορά τους δεσμευμένους ενώ οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και καλοπέραση.

Ιχθείς: Ένα θέμα εργασιακό σας φορτίζει κάπως, μία ένταση στον εργασιακό χώρο φαίνεται να σας απορυθμίζει. Μην ανησυχείτε όμως καθώς η επιπλοκή είναι παροδική και όλα θα ομαλοποιηθούν. Η καθημερινότητα γίνεται αρκετά απαιτητική, εξαντλητική και αυτό σας εξουθενώνει και ρίχνει τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Μία κατάσταση στον τομέα της εργασίας κλείνει και μάλιστα μάλλον ευμενώς για εσάς. Προσέξτε την έντονα κυκλοθυμική σας τάση, τις πολλές σκέψεις που κάνετε καθώς σας κουράζουν διανοητικά και σας προκαλούν ομιχλώδη σκέψη. Διώξτε άγχη, αγωνίες και φοβίες. Απολαύστε στιγμές ιδιωτικότητας, ένα ταξίδι κοντά στη φύση, την εξοχή η το βουνό. Η Φρεσκάδα της γης σας ανανεώνει και σας καθαρίζει τη σκέψη. Μία συμφωνία εργασιακή ή μία επαγγελματική εξέλιξη φαίνεται να κλείνει ευνοϊκώς για εσάς. Ενδέχεται η δημιουργία μίας ερωτικής σχέσης με τρόπο μυστικό, είτε έχει διάρκεια είτε όχι ζήστε την και ταξιδέψτε σε Ποσειδώνια μέρη.

                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου