Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Το Γόνιμο Τρίγωνο της Γης


Κριός: Θέματα οικονομικά, ασφάλειας και αυτοπεποίθησης μπορεί να ενισχύσει η όψη αυτή, με τον οικονομικό σας τομέα να ανακάμπτει. Η καριέρα σας και η κοινωνική σας προβολή είναι πιθανόν να ενδυναμωθούν και αυτό να σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη. Δεν αποκλείονται επαγγελματικές ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα αποκτήσετε χρήματα. Η Αφροδίτη χαρίζει τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης και σταδιακά δημιουργείτε ένα νέο σύστημα αξιών στη ζωή σας, το οποίο συμβάλλει στην περαιτέρω βελτίωση της πορείας σας. Η υγεία σας δείχνει σημάδια ανάκαμψης ενώ παράλληλα μπορείτε να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο ζωής ή διατροφής και αυτό σας απαλλάσσει από τοξίνες και χημικά. Μπορείτε να κλείσετε ιδιαίτερα επωφελείς συμφωνίες σε επαγγελματικό-εργασιακό επίπεδο, αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας και στην αυτοπεποίθησή σας. Η εργασία των προηγούμενων μηνών φαίνεται πως αποτελεί γεγονός του μήνα. 


Ταύρος: Έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όσες ευκαιρίες παρουσιαστούν. Μπορείτε να φανείτε τυχεροί σε όποιον τομέα επιθυμείτε. Νέες σχέσεις έρχονται στη ζωή σας. Μια ιδεολογική μεταμόρφωση είναι ορατή και επιτυχία σε σπουδές για τους νεότερους σε ηλικία ή οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορεί να καθίσουν πάλι στα έδρανα. Δεν αποκλείονται ταξίδια ή μετοικήσεις στο εξωτερικό. Η στενή προσέγγιση Αφροδίτης-Διός στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, αυτοπεποίθηση και εκτοξεύει την τύχη, κάθε σας όνειρο, κάθε δημιουργικό σας σχέδιο φαίνεται να εκπληρώνεται με απόλυτη επιτυχία. Αλλαγή στην εμφάνιση σας ή μία ανανέωση από μέσα προς τα έξω στο μενού των ημερών. Ιδανική περίοδος για να αναθεωρήσετε ένα σχέδιό σας ενώ παράλληλα οι γονείς έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας ενώ παράλληλα όσοι επιθυμείτε να γίνετε γονείς δέχεστε θετικές επιρροές. Ευκαιρίες στον έρωτα, οι αδέσμευτοι αναζητήστε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο ενώ οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Εξαιρετικός μήνας σε θέματα ανώτερης παιδείας, επιτυχίες σε σπουδές ή μία νομική υπόθεση είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα για το δικό σας ζώδιο. Αποστείλετε βιογραφικά στο εξωτερικό, περάστε συνεντεύξεις καθώς το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας.

Δίδυμος: Εσωτερική αρμονία και ψυχολογική ισορροπία προσφέρει η όψη αυτή και λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας από κακοτοπιές και εχθρικές συμπεριφορές. Δεν αποκλείεται να συζητούν θετικά για σας και να έλθει σύντομα μία προαγωγή. Μπορείτε να λάβετε κληρονομιές και να αυξήσετε την ακίνητη σας περιουσία. Η δύναμη σας αυξάνεται και μπορείτε να ανέλθετε κοινωνικά , αποφύγετε όμως την δίψα σας για εξουσία και επιβολή. Έχετε την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, με τις επιλογές σας, σας δίνεται η ευκαιρία να συγχωρέστε τους γύρω σας ή όσους σας έχουν πονέσει. Οι ημέρες είναι εξαιρετικές ώστε να αναθερμάνετε ενδοοικογενειακές σχέσεις και να αναθεωρήσετε λάθη του παρελθόντος. Ένα θέμα σχετικά με ένα ακίνητο μπορεί να διακανονιστεί με τον καλύτερο τρόπο και αυτό σας αβαντάρει οικονομικά. Μια σύναψη δανείου, ένας επικερδής οικονομικός διακανονισμός βελτιώνει την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Εύνοια δέχεται το πορτοφόλι του/της συντρόφου σας και αυτό έχει θετικές επιπτώσεις και στην δική σας ζωή. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα σας κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ευκαιρίες σε επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και οικογενειακά θέματα στο μενού των εν λόγω όψεων.

Καρκίνος: Μπορείτε να δικτυωθείτε κοινωνικά και συλλογικά, είναι καλή περίοδος για την περαιτέρω κοινωνικοποίησή σας. Νέοι φίλοι μπορεί να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να σας στηρίξουν.  Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας επιδέχονται μία μορφοποίηση, είστε πιο επιλεκτικοί και το κριτήριό σας είναι το πάθος. Μπορείτε να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας μέσω συμμετοχής σας σε κοινά. Το ντουέτο Αφροδίτης-Διός από τον Ταύρο είναι εξαιρετικό ώστε να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και τους στόχους σας, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέους φίλους και να εργαστείτε σε ένα λιγότερο ατομικό επίπεδο. Οι επιτυχίες πολλαπλασιάζονται μέσα από την ομαδική σας δράση. Ατελείωτες μετακινήσεις, συζητήσεις και αυξημένη κοινωνικότητα στο μενού των ημερών. Έχετε όλη τη δυνατότητα να κλείσετε επιτυχείς διαπραγματεύσεις με όρους άκρως ωφέλιμους για εσάς. Αναθεωρείστε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς. Ένας μήνας πολλά υποσχόμενος σε επίπεδο φιλίας, σχέσεων και συνεργασιών αποδεικνύεται ο Μάρτιος, αβαντάρει κάθε σας κίνηση και χαρίζει ανανεωτικές πινελιές στη ζωή σας. Ο έρωτας δεν λείπει από τη ζωή σας, μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι ή μέσα σε μία ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα, το ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει και ως φιλία. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με τη φιλία εφόσον θέλετε τον διπλανό σας ως φίλο ή ως φίλη.

Λέων: Οι τομείς της καριέρας, της κοινωνικής προβολής, της εργασίας και της υγείας μπορούν να ανακάμψουν σημαντικά. Νέες επαγγελματικές προτάσεις και εξελίξεις στην καριέρα μπορεί να παρουσιαστούν. Έχετε την ικανότητα να βελτιώσετε το image σας. Το κλίμα που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση μπορεί να γίνει ευχάριστο και μπορεί να αλλάξουν οι συνεργάτες σας. Τέλος, η υγεία μπορεί να τα πάει αρκετά καλά εφόσον ακολουθήσετε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής. Το ντουέτο Αφροδίτης-Διός στον Ταύρο ενισχύει κάθε σας επαγγελματικό εγχείρημα και φέρνει κοινωνική αναγνώριση, καταξίωση και πρόοδο. Οι συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο βελτιώνονται σημαντικά ενώ μπορείτε να δεχτείτε αρωγή από ένα πρόσωπο ανώτερο. Η εικόνα σας προς τα έξω βελτιώνεται σημαντικά και έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα ειδύλλιο μπορεί να δημιουργηθεί με ένα άτομο από τον χώρο εργασίας σας. Ο τομέας των οικονομικών φαίνεται να δέχεται τονωτικές ενέσεις και αυτό έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, η οποία ενισχύεται με τη σειρά της. Ιδανικός μήνας για να θεμελιώσετε ένα νέο σύστημα σταθερών και αξιών στη ζωή σας. Αποφύγετε την υπερκατανάλωση και φροντίστε να αποταμιεύεται καθώς φαίνονται να σας επιστρέφονται σημαντικά οφειλόμενα ποσά. Εύνοια δέχεστε και στην υγεία σας, φροντίστε για αυτή, αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, προσεγγίστε έναν περισσότερο μεσογειακό τρόπο διατροφής ώστε να αυξήσετε τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος και να βελτιώσετε την ευεξία σας. Καριέρα, εργασία και οικονομικά δείχνουν να αναστηλώνονται σταδιακά.

Παρθένος: Θέματα φιλοσοφίας και ανώτερης εκπαίδευσης μπορούν να ευνοηθούν. Πιθανή εξωτερική μετανάστευση και εύρεση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης στο εξωτερικό είναι πιθανά σενάρια. Έρωτες έρχονται και παρέρχονται, έχουν να σας διδάξουν πολλά. Αφεθείτε και μην είστε τόσο συντηρητικοί στον έρωτα. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να μεγαλουργήσετε. Οι γονείς μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Περισσότερη αισιοδοξία, πιο ανοιχτοί ορίζοντες και μία αυξημένη προσαρμοστικότητα σας χαρίζουν άνοδο και επέκταση προς πάσα κατεύθυνση. Εύνοια δέχονται τόσο ο τομέας των επαγγελματικών όσο των ερωτικών, της φιλίας και των οικονομικών. Φανείτε ευέλικτοι, να είστε σε μία εγκεφαλική υπερδιέγερση ώστε να επωφεληθείτε της εύνοιας του σύμπαντος. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε στον έρωτα, ο οποίος φαίνεται να φλερτάρει με το δικό σας ζώδιο. Το ντουέτο Αφροδίτης-Δία χαρίζει περισσότερο χαμόγελο, φέρνει μία αισιοδοξία και διευρύνει τους ορίζοντές σας. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε τύχη σε θέματα εκπαίδευσης ενώ παράλληλα η όψη υπόσχεται μία επιτυχία σε ένα θέμα νομικής φύσεως ή έναν μεγάλο έρωτα σε ένα μακρινό ταξίδι.

Ζυγός: Τα οικονομικά που σχετίζονται με τράπεζες, πιστώσεις, διατροφές, φορολογικά και κληρονομικά μπορούν να έχουν μία θετικότερη τροπή. Πιθανές απρόσμενες κληρονομίες και μία τάση για επιβολή. Εύνοια μπορεί να δεχτεί ο οικονομικός τομέας του/της συντρόφου σας και αυτό επηρεάζει έμμεσα και θετικά τη δική σας εισοδηματική δυναμικότητα. Μια ριζική αλλαγή σε θέματα οικογενειακά, στο πως αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας, μπορείτε να τις ενδυναμώσετε αρκετά. Δεν αποκλείονται μετακομίσεις και ανακαινίσεις. Οι παραπάνω όψεις σας δίνουν την ευκαιρία για εσωτερική ανασυγκρότηση και βελτίωση της ψυχολογίας σας ενώ παράλληλα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας, να ανακαλύψετε λανθάνοντα ταλέντα σας και λανθάνουσες ικανότητες. Παρόλα αυτά σας χαρίζει εξωστρέφεια και δυνατότητα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα φανούν πολύτιμοι στη συνέχεια για την εξέλιξή σας και όχι μόνο.

Σκορπιός: Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα εμφανιστούν στο επόμενο διάστημα. Έχετε τη δυνατότητα να συσφίξετε τις σχέσεις σας, να δεσμευτείτε και να οριστικοποιήσετε δεσμούς. Πιο κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας. Οι σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς μπορούν να βελτιωθούν. Σταδιακά ο λόγος σας αποκτά δύναμη και πειθώ και αυτό σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη γιατί βρίσκεται σωτήριες ιδέες για εσάς και τους αγαπημένους σας. Εύνοια δέχεστε μέσα από συνεργασίες και ομαδική προσπάθεια, η εργασία σε επίπεδο συνεργασίας μπορεί να αποφέρει πολλαπλάσιες επιτυχίες και να σας χαρίζει περισσότερη δύναμη. Εξαιρετικά καλή περίοδος για δημιουργία νέων ερωτικών, φιλικών και επαγγελματικών σχέσεων, ο εν λόγω τομέας φαίνεται να είναι εξαιρετικά υποστηρικτικός για τη δράση σας ενώ παράλληλα φίλοι φαίνονται να είναι ιδιαίτερα επικερδείς για το δικό σας ζώδιο. Οι στόχοι σας για την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη σταδιακά ξεμπλοκάρονται και αυτό αναπτερώνει το ηθικό σας. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται μέσα σε φιλικές παρέες ή σε συλλογικότητες. Αν μη τι άλλο η εργασία σε ένα όχι ατομικό επίπεδο αλλά η συνεργασία και η συμπόρευση εκτός του ότι ανανεώνουν τη ζωή σας φέρνουν και πολλαπλάσια δώρα.

Τοξότης: Θέματα εργασιακά και υγείας τονώνονται ιδιαίτερα. Θα έχετε ευκαιρίες στον εργασιακό σας χώρο να αποδείξετε την αξία σας αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες τις οποίες μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Μπορείτε να υιοθετήσετε ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα ή να γυμνάζεστε. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε περίοδο αναμόρφωσης, χρειάζεται ορθή διαχείριση, όχι σπατάλες. Μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Αναθεωρήσεις σχετικές με την επαγγελματική σας πορεία ή τις συνεργασίες σας είναι στο μενού των ημερών, υπάρχουν φυσικά εντάσεις και αντιπαραθέσεις αλλά έχετε την δυνατότητα να εξομαλύνετε τις καταστάσεις και να επαναφέρετε ισορροπίες. Η Αφροδίτη φλερτάρει του Διός στον Ταύρο και αυτό φέρνει εργασιακές-επαγγελματικές ευκαιρίες, έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας ώστε να επωφεληθείτε αυτής της ευτυχούς συγκυρίας. Μπορείτε να κλείσετε μία συμφέρουσα εργασιακή σύμβαση ενώ παράλληλα ευνοείται ο τομέας της υγείας, υιοθετήστε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής, ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής ώστε να ανακάμψει η ανοσοποίηση σας, Εύνοια δέχεται ο οικονομικός τομέας, παρόλη την κρίση ενδέχεται να αυξηθεί ο μισθός σας ενώ παράλληλα φαίνεται πως χτίζετε ένα άλλο σύστημα σταθερών και αξιών στη ζωή σας. Τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης, εύνοια από ανωτέρους και ένα αγωνιστικό πνεύμα φαίνονται να σας στηρίζουν. Η καθημερινότητά σας αποκτά γλυκύτητα ενώ ο έρωτας κρύβεται στον χώρο εργασίας σας ή στον επαγγελματικό σας στίβο.

Αιγόκερως: Έρωτας, δημιουργία, διασκέδαση και η απόλαυση για τη ζωή τονώνονται. Είναι ευκαιρία να βρείτε χρόνο για εσάς και να δείτε τη ζωή όχι μόνο σαν business, αλλά ως απόλαυση. Πιθανή απόκτηση νέων μελών στην οικογένεια για όσους ενδιαφέρονται του ζητήματος. Αλλάζετε οι ίδιοι και ο χαρακτήρας σας γίνεται πιο δυνατός, αποβάλλετε κακές συνήθειες και ζείτε με άλλα δεδομένα τη ζωή σας. Είστε από τους ευνοημένους του Μαρτίου, ο οποίος είναι ο θετικότερος μήνας του 2012 για το δικό σας ζώδιο. Σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε προς κάθε κατεύθυνση από εκείνη του έρωτα μέχρι εκείνη της εργασίας, της καριέρας και της φιλίας. Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται σημαντικά, σχέδια σας υλοποιούνται και αυτό φέρνει λύτρωση, ανακούφιση και ανανέωση. Δεν είναι παράλογο, κρύβετε και εσείς ένα παιδί μέσα σας, απολαύστε το. Η ζωή σας μεταμορφώνεται κυριολεκτικά και αλλάζει ποιότητα, είστε περισσότερο αισιόδοξοι, ανοιχτοί και δεχτικοί σε νέες προκλήσεις και εμπειρίες.

Υδροχόος: Θέματα οικογένειας και σπιτιού σταδιακά  βελτιώνονται. Νιώθετε καλύτερα με τα άτομα της οικογένειας σας και έρχεστε πιο κοντά. Ανακαίνιση ή μετακόμιση ή ακόμα και απόκτηση νέου μέλους στην οικογένεια. Απόφαση για μία συγκατοίκηση για τους νεότερους. Είστε σε μία φάση περισυλλογής και ενδοσκόπησης, με διαλογισμό αλλά όχι απομόνωση μπορείτε να αποτοξινώσετε νου και ψυχολογία και να βρείτε λύσεις. Η στενή προσέγγιση του Διός με την Αφροδίτη σας ωθούν να συμφιλιωθείτε με τις ρίζες σας, με την οικογένειά σας. Αν μη τι άλλο, η οικογένεια και το σπίτι αποτελούν σημαία αναφοράς μας και εσείς φαίνεται να τα τελειοποιείται. Επιτυχία σε ένα θέμα σας σχετικό με ένα ακίνητο στο μενού των ημερών. Ο τομέας των οικονομικών φαίνεται να ανακάμπτει σημαντικά, ένα δάνειο φαίνεται να αποπληρώνεται, ένα χρέος κλείνει οριστικά και εσείς αρχίζετε μία νέα πορεία σε οικονομικό επίπεδο, εκ του μηδενός αναδημιουργείστε. Ο μήνας και ιδιαίτερα τα μέσα του σας βοηθάνε να κάνετε μία βαθιά ενδοσκόπηση και να ανακαλύψετε μυστικές δυνάμεις, ταλέντα σας που θα σταθούν άσσοι στο μανίκι εν συνεχεία. Ο έρωτας φαίνεται να γίνεται μία πιο προσωπική υπόθεση, που απαιτεί ιδιωτικότητα και όχι κραυγαλέες κινήσεις.

Ιχθύες: Ευνοϊκότερες οι σχέσεις σας με στενούς συγγενείς και αδέλφια καθώς επέρχεται ισορροπία. Εύνοια σε θέματα σπουδών για τους νεότερους σε ηλικία και πιθανή αλλαγή μεταφορικού μέσου. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε συλλογικές-ομαδικές δραστηριότητες πιο εντατικά, να αποκτήσετε κοινωνική συνείδηση και μέσω εργασίας σε συλλογικό γιατί όχι να αποκτήσετε και οικονομική ενίσχυση στηρίζοντας τον προϋπολογισμό σας. Οι εν λόγω όψεις χαρίζουν κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, καλή διάθεση και ενέργεια ενώ παράλληλα φαίνεται να μειώνουν τους κραδασμούς του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας σημαντικά. Προωθήστε σχέδιά σας σχετικά με την μελλοντική σας εξέλιξη και πορεία, φαίνεστε ιδιαίτερα γλυκείς στο λόγο, ο οποίος αποτελεί το φανερό σας χαρτί. Οι ιδέες σας και τα σχέδιά σας χαρακτηρίζονται μεγαλόπνοα ενώ φαίνεται πως μέσα από μία νέα ιδέα σας κερδίζετε σε υλικό επίπεδο. Μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα και να υλοποιήσετε τα όνειρά σας εφόσον συνεργαστείτε και ακολουθήσετε μία όχι τόσο μοναχική πορεία. Οι φίλοι είναι ιδιαίτερα επωφελείς για το δικό σας ζώδιο. Παράλληλα, στα μέσα του μήνα φαίνεται πως έχετε όλες τις δυνατότητες να εξομαλύνετε κόντρες και συγκρούσεις μέσα σε σχέσεις σας, συνεργασίες σας ή στον γάμο σας. Ο έρωτας κρύβεται σε μετακινήσεις ή μέσα σε χώρους με ομάδες και συλλόγους.

                                                   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου