Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο Ήλιος στον Κριό - Προβλέψεις


Κακά τα ψέματα στην αστρολογία δεν παύει να είμαστε ο Ήλιος μας ή αλλιώς το ζώδιό μας επομένως η αλλαγή θέσης του Ήλιου δίνει έμφαση σε ανάλογους τομείς, ας δούμε με μία μικρή αναφορά πως θα μας επηρεάσει η νέα θέση του φωτοδότη Ήλιου από τον Κριό, το πρώτο ζώδιο του αστρολογικού μας κύκλου που εγκαινιάζει και την αστρολογική πρωτοχρονιά. Κριοί χρόνια σας πολλά!!!

Κριός: Χρόνια πολλά, πρωταγωνιστές, η ενέργεια στα ύψη, κυνηγήστε την επιτυχία προς πάσα κατεύθυνση. Η επιτυχία είναι στους φίλους, στον έρωτα, στην καριέρα...παντού!!! Αρχίζει η δική σας αστρολογική πρωτοχρονιά, η ενέργειά σας βρίσκεται στα ύψη, το σύμπαν σας θέλει στο κέντρο της συμπαντικής ενέργειας. Αδράξτε τις ευκαιρίες και δείξτε πως είστε δυναμικά στο προσκήνιο.Λάμψη!!!


Ταύρος: Απολογισμός, εσωστρέφεια, αποτραβιέστε λίγο και κάνετε σχέδια στρατηγικής είτε για επαγγελματικές είτε για ερωτικές επιτυχίες. Η εύνοια δεν σας εγκαταλείπει, αναθεωρείτε και επεξεργάζεστε ώστε να κάνετε τη διαφορά από 15 Απρίλη και έπειτα!!! Κάποιες σκέψεις για μία νέα ερωτική σκέψη, ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα ή ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα στο μενού των ημερών. Θα υλοποιηθεί από τα μέσα του επόμενου μήνα η επιθυμία σας.

Δίδυμοι: Εύνοια από φίλους, εύρεση με φίλους και συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, κοινωνικοί, εξωστρεφείς και θέτετε νέους στόχους ή τροποποιείτε τους ήδη υπάρχοντες ώστε να αποκομίσετε περισσότερα οφέλη. Εργαστείτε σε ένα ομαδικό-συλλογικό επίπεδο και τα κέρδη θα πολλαπλασιαστούν προς πάσα κατεύθυνση.

Καρκίνος: Έμφαση σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής ή δικτύωσης. Αρκετή δουλειά και τρέχουσες υποχρεώσεις αλλά παράλληλα αναγνώριση, καταξίωση. Αναθεώρηση πολιτικής στα επαγγελματικά. Εύνοια από ανωτέρους στον επαγγελματικό κλάδο και καλύτερες σχέσεις με τους εν λόγω. Η δύναμή σας είναι υπολογίσιμη, προωθήστε την εικόνα σας στον επαγγελματικό στίβο.

Λέων: Χαρά, διασκέδαση, εξωστρέφεια, αισιοδοξία. Επιτυχία σε μία νομική υπόθεση και επιτυχία σε σπουδές οι νεότεροι σε ηλικία. Μετακινήσεις, ταξίδια και μία αναθεώρηση της φιλοσοφίας σας, έχετε εύνοια στην διάθεση και ανεβαίνετε ψυχολογικά. Ο έρωτας στο μενού και ελλοχεύει σε ένα ταξίδι είτε εντός, είτε εκτός συνόρων. Το κλίμα των ημερών σας ταιριάζει και φέρνει πινελιές χαμόγελου στο πρόσωπό σας. Ζωτικότητα καθώς ο Ήλιος είναι κυβερνήτης σας και βρίσκεται σε ζώδιο έξαρσης.

Παρθένος: Eμφαση σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, σε διατροφές, σε δάνεια και ευχάριστες ειδήσεις από τα οικονομικά του/της συντρόφου. Ερωτισμός και έντονη σεξουαλικότητα. Οικονομική στρατηγική και επιχειρηματική δράση στο ζενίθ. Προωθήστε τα οικονομικά σας σχέδια ή καλύτερα αναθεωρήστε τα και μετά τις 15 Απριλίου διεκδικήστε σε οικονομικό επίπεδο όσα σας ανήκουν.

Ζυγός: Σχέσεις-συνεργασίες στο προσκήνιο. Οι άλλοι είναι προτεραιότητα. Ο/η σύντροφός σας είναι στο προσκήνιο. Ο έρωτας είναι εδώ και έχει γένος κεραυνοβόλο. Απότομοι χωρισμοί ή κεραυνοβόλες γνωριμίες, εξωστρεφείς και ευδιάθετοι, πλήρεις!!! Έντονη κινητικότητα, καθόλου στατικότητα και αρκετά πάρε δώσε με τους γύρω σας, η καλύτερη περίοδος της ζωής σας καθώς αυξάνεται το αίσθημα συντροφικότητας.

Σκορπιός: Η καθημερινότητά σας φωτίζεται, οι υποχρεώσεις σας καλά κρατούν και μπορείτε να ακολουθήσετε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, να αθληθείτε. Βελτίωση σχέσεων με συνεργάτες σας και έντονη καθημερινότητα, ο ελεύθερος χρόνος σας είναι περιορισμένος αλλά απολαμβάνετε την εργασία σας και τις καθημερινές σας συνδιαλλαγές.

Τοξότης: Χαρά,διασκέδαση, έρωτας και δημιουργία. Μία περίοδος κοντά στην αισιόδοξη φύση σας, χιούμορ, ζωτικότητα και αρκετό φλερτ. Αναζωπύρωση συναισθημάτων, αναθέρμανση σχέσεων ερωτικών-επιστροφές από παρελθόν και καλή περίοδος για όσες ενδιαφέρονται για απόκτηση απογόνου. Το φως του Ήλιου φωλιάζει στην καρδιά σας και αυξάνει την δημιουργικότητά σας!!!

Αιγόκερως: Οικογενειακά θέματα στο προσκήνιο ή ένα θέμα σχετικό με ένα ακίνητο, μία ανακαίνιση ή μία μετακόμιση. Εξομάλυνση ενδοοικογενειακών αντιξοοτήτων. Χαρές με τους οικείους σας ή όσους θεωρείτε οικογένειά σας. Θέλετε να βρεθείτε με άτομα που αυξάνουν τα αισθήματα σας για ασφάλεια και σας ηρεμούν, οι ημέρες είναι ιδιωτικές στο βασικό κομμάτι της ενέργειάς σας.

Υδροχόος: Μετακινήσεις, αισιοδοξία, επικοινωνία, μικρά ταξιδάκια όπου ελλοχεύει και ο έρωτας. Εύνοια από αδέλφια και στενούς συγγενείς. ειδήσεις, εξελίξεις, μετακομίσεις και αρκετές διαπραγματεύσεις που εντείνονται μετά τις 5/04. Η ενέργεια των ημερών σας βρίσκει αρκετά κοντά στην φύση σας, εξωστρεφείς, επικοινωνιακούς και με λεκτικά πάρε-δώσε και ατελείωτες συζητήσεις.

Ιχθείς: Θέματα οικονομικά στο προσκήνιο. έξοδα-έσοδα έχουν κινητικότητα, η αυτοπεποίθηση σας τονώνεται και θεμελιώνετε πάλι ένα νέο σύστημα αξιών και σταθερών στη ζωή σας. Θέλετε την ασφάλειά σας, την άνεση σας και την πολυτέλεια σας, συναισθηματική περίοδος με ερωτικές διαθέσεις και ορέξεις ή περιπέτειες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου