Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου


Κριός: Υποστηρικτικός ο Ερμής και η Αφροδίτη στο μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου, αποτελούν ένα πέπλο προστασίας καθώς σας βοηθάνε να βρείτε την καθημερινή σας ροή και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις της προηγούμενης περιόδου. Ο τομέας των οικονομικών σας φαίνεται πως δέχεται τονωτικές ενέσεις μέσα στον μήνα Απρίλιο και αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και την ψυχολογία σας. Το πρώτο μισό του μήνα είστε περισσότερο εσωστρεφείς, όχι ότι είστε καταθλιπτικοί, απλά κάνετε κάποιες ενδόμυχες σκέψεις και ίσως εργάζεστε σε ένα επίπεδο παρασκηνιακό. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα καθώς υπάρχει ένας γενικότερος αποπροσανατολισμός, αφηρημένη σκέψη, γενικότετες, κλίμα ασάφειας και παιχνίδια εξουσίας εντείνονται στον εργασιακό σας τομέα. Παράλληλα, να είστε προσεκτικοί στην διατροφή σας στο πρώτο δεκαήμερο καθώς ελλοχεύουν τροφικές δηλητηριάσεις, μολύνσεις και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ο λόγος σας δείχνει να γοητεύει και μπορείτε να επιτύχετε πολλά σε επίπεδο διαπραγματεύσεων και εμπορικών συναλλαγών, οι ιδέες σας είναι γοητευτικές και ελκυστικές ώστε να προσελκύουν.

Ταύρος: Ένας εξαιρετικός μήνας ανοίγεται για το δικό σας ζώδιο καθώς η Αφροδίτη στηρίζει την ψυχολογία σας, τις σταθερές στη ζωή σας, θέλετε την σταθερότητα και προσπαθείτε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας. Η νέα σελήνη σε θετικές και άκρως υποστηρικτικές γωνίες με τον Άρη και τον Ποσειδώνα έρχονται να στηρίξουν όνειρα ζωής, να τα μορφοποιήσουν και να τους δώσουν σάρκα και οστά. Οι στόχοι σας σταδιακά υλοποιούνται και συνάμα θέτετε νέες επιδιώξεις. Εκμεταλλευτείτε τον μήνα και επεκταθείτε προς πάσα κατεύθυνση είτε αυτή ονομάζεται έρωτας είτε επάγγελμα είτε φιλία. Ο Άρης πλέον από τα μισά και έπειτα στηρίζει τη δημιουργικότητά σας, αυξάνει την αισιοδοξία σας και βρίσκετε καταφύγιο στον έρωτα και σε νέα ερωτικά ειδύλλια. Αποφύγετε τα εξαντλητικά ωράρια καθώς ενέχει ο κίνδυνος κατάρρευσης του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Μην ποντάρετε σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, μην δανείζετε και μην δανείζεστε καθώς τα ποσά τείνουν να μην επιστραφούν και αυτό θα σας ζημιώσει οικονομικά. Στωικότητα, κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας πολλαπλασιάζουν τα οφέλη σας. Μην ραθυμείτε, εργαστείτε και προωθήστε τα σχέδιά σας.

Δίδυμοι: Μήνας έντονος, απαιτητικός αλλά και με προστασίες χαρακτηρίζεται ο Απρίλιος. Ο Ερμής από τους Ιχθείς ορθοδρομεί και φέρνει θέματα καριέρας στο μικροσκόπιο, καλείστε να επανατοποθετηθείτε σε σχετικά ζητήματα και να σταθεροποιήσετε τη δράση σας και την πορεία σας. Παράλληλα από τα μέσα του μήνα ο Άρης ορθοδρομεί στην Παρθένο και στηρίζει οικογενειακές αντιξοότητες της προηγούμενης περιόδου ή επιλύει θέματα επαγγελματικά που σας ταλάνισαν. Έχετε την μοναδική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η οποία σας χαρίζει πόντους γοητείας, ομορφιάς και έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την εικόνα σας, να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να κερδίσετε συμμαχίες. Ο Δίας, φύλακας άγγελος σας, σας προστατεύει από κακοτοπιές και εχθρικές επιδρομές. Το σύμπαν είναι σοφό και σταδιακά αρχίζει να αποκαθιστά της εσφαλμένες επιλογές της προηγούμενης περιόδου. Από το δεύτερο μισό του Απρίλη είστε πιο εξωστρεφείς, θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη και πορεία ενώ είστε πιο συντροφικοί και ομαδικοί. Φίλοι είναι βοηθητικοί και απολαμβάνετε εξαιρετικές στιγμές μαζί τους.

Καρκίνος: Αρκετά θετικός μήνας ο Απρίλιος καθώς η νέα σελήνη στις 21 του μήνα στηρίζει τους
στόχους σας, τις μελλοντικές σας επιδιώξεις και τα οράματά σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναδημιουργίας και οι φίλοι θα είναι αρκετά υποστηρικτικοί προς εσάς. Παράλληλα ο Ερμής στο πρώτο μισό του μήνα στηρίζει την ψυχολογία σας ως έναν βαθμό και σας προστατεύει καθώς δέχεστε την δυσαρμονική επιρροή της πανσελήνου, η οποία σας φορτίζει συναισθηματικά και σας κάνει να δακρύσετε, παρόλα αυτά οι σκέψεις είναι θετικές και βρίσκετε μία σανίδα σωτηρίας. Μπορείτε να έχετε επιτυχία σε μία νομική υπόθεση μέσα στο πρώτο μισό του μήνα ή ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό ή και γενικότερα την έγκριση ενός βιογραφικού σας. Αποφύγετε μετακινήσεις και διαπληκτισμούς με αδέλφια ή στενούς συγγενείς. Έντονη κινητικότητα και αρκετή ικανότητα στον λόγο, αποφύγετε τις παρορμήσεις και την επιθετικότητα, η στωικότητα σας χαρίζει δώρα όχι οι διαπληκτισμοί. Από το δεύτερο μισό του μήνα, φέρετε ιδέες σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία και άνοδο, έχετε την ικανότητα να γοητεύσετε ανωτέρους και προϊσταμένους ή να πάρετε μία διάκριση. Ο λόγος σας είναι ιδιαίτερα οξυδερκής και οι ιδέες σας, σας βγάζουν από την ελώδη ανία. Η Αφροδίτη στους Διδύμους εγκαινιάζει παρασκηνιακές ερωτικές υποθέσεις, ερωτικά αδιέξοδα ή μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Φαίνεται να είστε νοσταλγικοί στον έρωτα μέχρι τις 07 Αυγούστου.

Λέων: Καθόλου αρνητικός μήνας ο Απρίλιος για το δικό σας ζώδιο ο Απρίλης καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής σας στηρίζουν στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη, οι φίλοι φαίνεται πως είναι αρκετά υποστηρικτικοί μαζί σας και πως βρίσκετε μία ανοιχτή αγκαλιά στο πρόσωπό τους. Ο Άρης ορθοδρομεί στην Παρθένο και φέρνει οφειλόμενα ποσά που καθυστερούσατε να εισπράξετε, να είστε στωικοί στους οικονομικούς χειρισμούς καθώς τα έξοδα δεν σταματάνε να τρέχουν, κάντε αποταμίευση ώστε να έχετε δυνατότητα οικονομικής δυναμικότητας σε περίπτωση ανάγκης. Τα έξοδα δεν λείπουν το πρώτο μισό του Απρίλη, οφειλόμενα ποσά σας επιστρέφονται σε όλη την διάρκεια του μήνα και ο οικονομικός τομέας φαίνεται να έχει έντονη κινητικότητα. Κοντά στις 6/7 Απριλίου προσέξτε τα λόγια σας και τις απόψεις που ανταλλάσσετε με φίλους, μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία. Η νέα σελήνη σας ενισχύει στον επαγγελματικό τομέα, φέρνει δώρα, τιμές ή μία αναγνώριση, η οποία θα οξύνει κακεντρεχή σχόλια από αντιπάλους ή αντίζηλους, εσείς σταθείτε στο αξιοπρεπές σας επίπεδο και αφήστε τους να είναι bitter. Η εικόνα σας, η κοινωνική σας προβολή κερδίζουν πόντους και αυτό σας οδηγεί σε μία καταξίωση, αναγνώριση των κόπων σας, φορέστε το φωτοστέφανο του ήλιου και απολαύστε την ζεστασιά του κυβερνήτη σας που σας στηρίζει από τον Κριό, είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και χαμογελάτε.

Παρθένος: Παρθένος πολυτελείας για τον Απρίλιο λοιπόν! Ο Απρίλιος έρχεται να δώσει πνοή ζωής στη ζωή σας, να σας βγάλει από τη στατικότητα και να σας οδηγήσει σε μία δυναμική διεκδίκηση. Ο Ερμής απέναντί σας φέρνει σχέσεις, συνεργασίες στο προσκήνιο και σας βοηθάει να λύσετε παρεξηγήσεις της προηγούμενης περιόδου. Στο δεύτερο μισό του μήνα στηρίζει κέρδη, οικονομικές απολαβές και επιστροφές οφειλόμενων ποσών, αποφύγετε τα περιττά έξοδα και διατηρηθείτε εντός budget. Η Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας προωθεί τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες ενώ παράλληλα χαρίζει κοινωνική προβολή και καταξίωση. Ο Άρης ορθόδρομος αυξάνει την ενεργητικότητά σας, τα επίπεδα αντοχής σας και τις άμυνες σας ενώ χαρίζει σθεναρότητα και ανταγωνιστικότητα. Με μαχητικότητα αλλά όχι προκλητικότητα διεκδικήστε όσα σας αξίζουν και κερδίστε προς πάσα κατεύθυνση. Προσοχή χρειάζεται στις σχέσεις σας με υφισταμένους και ανωτέρους το πρώτο δεκαήμερο καθώς ο Ποσειδώνας εμπλεκόμενος σε όψεις φέρνει σκανδαλολογία, επαγγελματικά αδιέξοδα και σχέσεις ουτοπίες. Μην πιστεύετε όσα ακούτε καθώς ενδέχεται να είναι άνθρακας. Σταδιακά το κλίμα γίνεται πιο ξεκάθαρο και ευκρινές. Η νέα σελήνη στον Ταύρο στηρίζει την αισιοδοξία σας, μία νομική επιτυχία, επιτυχία στους νεότερους για σπουδές ενώ παράλληλα η διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων και της πνευματικότητας σας καλπάζουν. Κανονίστε για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, οργανώστε μία απόδραση στον ελεύθερο χρόνο σας, η Ανάσταση σας θέλει κυριολεκτικά σε αναγέννηση. Διεκδικώ και δημιουργώ το μότο του Απρίλη.

Ζυγός: Ο Ερμής στο πρώτο μισό του Απρίλη στηρίζει την καθημερινότητά σας, φέρνει εξελίξεις και τα καθημερινά σαρδάμ επιλύονται ενώ ένα θέμα υγείας καλυτερεύει σημαντικά. Σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους βελτιώνονται σημαντικά και αυτό σας ανεβάζει ψυχολογικά, οι υποχρεώσεις υπάρχουν αλλά είστε πιο μεθοδικοί και σταδιακά από τα μέσα του μήνα με την ορθοδρόμηση του Άρεως η ψυχολογία σας ομαλοποιείται, το παρασκήνιο εξακολουθεί να υπάρχει ή να το δημιουργείτε εσείς οικειοθελώς. Εργαστείτε με τρόπο παρασκηνιακό, μην κάνετε τυμπανοκρουσίες και προστατέψτε τα κεκτημένα σας. Ο Ερμής στο δεύτερο μισό του Απρίλη και η Αφροδίτη σε όλη την πορεία του μήνα στηρίζουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, προσφέρουν ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα και μπορείτε βάση διπλωματίας να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας. Επίπονη λίγο η πανσέληνος στο ζώδιό σας καθώς χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε εντάσεις μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, δείξτε στωικότητα, εξάλλου φημίζεστε για αυτήν και την διπλωματία σας, διασφαλίστε τις σχέσεις σας που υποστηρίζονται καθώς κάνουμε την κατάδυση μας στα μέσα Απρίλη. Η νέα σελήνη στον Ταύρο ενισχύει τον τομέα των οικονομικών σας και σίγουρα έχετε εισπράξεις ή από ακίνητα ή από πωλήσεις και αγοραπωλησίες. Ο έρωτας ανθίζει τις τελευταίες 10 ημέρες του μήνα, ο ερωτισμός σας εκτοξεύεται και η σεξουαλικότητά σας κυμαίνονται σε επίπεδα σάουνας.

Σκορπιός: Ο Ερμής στο πρώτο μισό του μήνα στους Ιχθείς, ο Άρης από την Παρθένο και μάλιστα από τα μέσα του μήνα σε ορθόδρομη τροχιά εγκαινιάζει μία κούρσα διασκέδασης και καλής διάθεσης. Το μόνο σίγουρο είναι πως είστε κοινωνικοί, δραστήριοι, με έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο έρωτας σας συντροφεύει και μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά του και τα κάλλη του. Ένα άτομο που είχατε συναντήσει τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο εμφανίζεται μπροστά σας εντελώς ξαφνικά και αυτό αναζωπυρώνει τα αισθήματά σας, οι γονείς έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας ή όσοι ενδιαφέρεστε για την απόκτηση ενός απογόνου έρχεται η είδηση του πελαργού. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις αρχές του μήνα και έως την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου τονίζει τον ερωτισμό σας και την σεξουαλικότητά σας. Χρήματα και αισθήματα ευνοούνται και εσείς είστε γεμάτοι ενέργεια, πάθος για ζωή και αγώνες. Η νέα σελήνη απέναντι σας τονίζει το αίτημα για συντροφικότητα, φέρνει νέους ανθρώπους δίπλα σας και μία νότα ανανέωσης στη ζωή σας. Ο Ερμής στο δεύτερο μισό του μήνα φέρνει απρόοπτα στην εργασία σας ή σας καλεί να είστε καινοτόμοι, ευέλικτοι και να διατηρήσετε ισορροπίες με έναν συνεργάτη ή μία συνεργάτιδα σας. Η καθημερινότητά σας αν και απαιτητική, η διάθεση σας ερωτική. Πανηγύρι και ξέφρενοι ρυθμοί μέσα στον Απρίλιο. Πολλοί αποφασίζετε να συμβιώσετε άλλοι να επισημοποιήσετε μία σχέση σας ενώ άλλοι αποφασίζετε να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τοξότης: Στο δεύτερο μισό του μήνα και ο Ερμής από τον Κριό και από τις αρχές του Απρίλη η Αφροδίτη απέναντι σας τονίζουν την εκφραστικότητά σας, τη δημιουργικότητά σας, αυξάνουν κάθε σας όνειρο για ζωή και εξέλιξη. Ο έρωτας ανθίζει, οι σχέσεις αναζωογονούνται και το αίτημα σας για συντροφικότητα ξεχειλίζει σαν ορμητικός ποταμός. Έρωτας ενικού, έρωτας πληθυντικού αριθμού, οι έρωτες υπερασπίσιμοι και μη είναι στο μενού της περιόδου. Η πανσέληνος στις 6 δεν είναι αρνητική, οργανώστε μία απόδραση ή ένα ταξίδι με τους φίλους σας, ένας στόχος σας φαίνεται να υλοποιείται και προσδοκίες ζωής έρχονται να επαληθευτούν όπως η επαλήθευση της διαίρεσης. Ο έρωτας σας συντροφεύει σε όλο το μήνα, μέρα με τη μέρα η δημιουργικότητά σας ξεμπλοκάρεται και καθώς ο Άρης από τα μέσα του μήνα γυρίζει σε ορθή κούρσα ετοιμαστείτε να αδράξετε ευκαιρίες επαγγελματικές, να αναγνωριστούν οι κόποι σας και να απολαύσετε επαγγελματικές τιμές. Η εικόνα σας προωθείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εσείς νιώθετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Το πρώτο μισό του μήνα είστε κάπως πιο εσωστρεφείς καθώς ο Ερμής από τους Ιχθείς τονίζει μία νοσταλγικότητα, κάνει τον έρωτα προσωπική ή ιδιωτική υπόθεση, εκφραστείτε με τους οικείους σας και αναζητήστε ένα τρυφερό χάδι στην αγκαλιά τους, η μνήμη κύριο όνομα των θλίψεων και της χαράς, η μνήμη, η μνήμη κύρια πηγή ζωής και προσδιορισμού. Η νέα σελήνη στις 21 του μήνα είναι ιδανική για μία έναρξη ενός προγράμματος υγιεινής διατροφής, εξάσκησης, απώλειας βάρους και αποβολής τοξινών από το σώμα, τον εγκέφαλο και την ψυχή. Είναι ιδανικό φεγγάρι για να αποστείλετε βιογραφικά και να γίνει αποδεκτό το αίτημα σας, αυτό θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, αναδημιουργία και φυσικά και μακροπρόθεσμα οικονομικές απολαβές! Οι ημέρες καλυτερεύουν και η ζωή σας χρωματίζεται όπως οι ακτίνες φωτός μέσα από ένα οπτικό πρίσμα, μέσα από ένα γυάλινο οπτικό πρίσμα.

Αιγόκερως: Ο Ερμής στο πρώτο μισό του μήνα στηρίζει την επικοινωνιακή σας ικανότητα, ο λόγος σας είναι πιο πειστικός και καλό είναι να κανονίσετε την προώθηση των ιδεών σας μέσα στο πρώτο μισό του μήνα, θα είστε δίπλα σε συγγενείς και αδέλφια ή εκείνοι με τη σειρά τους θα σας στηρίξουν σημαντικά. Η σκέψη σας γίνεται πιο εσωστρεφής στο δεύτερο μισό του μήνα, βελτιώστε ενδοοικογενειακές σχέσεις που επλήγησαν μέσα στον Μάρτη ή βρείτε λύση σε ένα ζήτημα σχετικό με ένα ακίνητό σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί το πρώτο δεκαήμερο καθώς η πανσέληνος στον Ζυγό είναι φωτιά και λειτουργεί εμπρηστικά σε θέματα επαγγελματικά και οικογένειας, φόρτος εργασίας, υπερβάλλουσας υποχρεώσεις κλέβουν χρόνο ενώ και ο οικογενειακός σας κύκλος έχει απαιτήσεις, βρείτε τη χρυσή τομή με τη σοφία σας και αποφύγετε ξεσπάσματα, εντάσεις, διαπληκτισμούς, εριστικότητα και καυστικότητα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους και μέχρι το καλοκαίρι ενισχύει τον τομέα της υγείας και σας καλεί να βρείτε τη φόρμα σας, πολλοί φίλοι Αιγόκεροι θα ασχοληθείτε με το σώμα σας, την καλή διατροφή σας ενώ και η καθημερινότητά σας γίνεται γλυκιά και δεν αποκλείεται να κρύβεται ο έρωτας στον εργασιακό τομέα ή σε ένα επαγγελματικό travel or meeting. Ο Άρης ορθός από τα μέσα του μήνα στηρίζει τη δράση σας, χαρίζει αισιοδοξία και αντοχές. Η νέα σελήνη προδιαγράφει μία εξαιρετικά γόνιμη περίοδο κατά την οποία θα πραγματοποιήσετε μεγάλα όνειρα ζωής, θα χαρείτε και θα νιώσετε «παιδιά», κάτι σπάνιο για το ζώδιό σας. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας και εσείς έχετε εύνοια προς κάθε δημιουργικό σας σχέδιο.

Υδροχόος: Η άνοιξη ήρθε στη ζωή σας και αναγράφεται μία από τις πιο ερωτικές springs και ένα από τα πιο ερωτικά καλοκαίρια. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και τον 5ο φυσικό ηλιακό σας οίκο αναφλέγει τα συναισθήματά σας όπως ένα σπίρτο το οινόπνευμα και φαίνεται πως η ζωή σας αποκτά χρώματα από ουράνιο τόξο. Είστε εξαιρετικά δημιουργικοί, ανανεωμένοι, όμορφοι και λαμπεροί όσο ποτέ. Ο Ερμής από τους Ιχθείς φέρνει έξοδα στο πρώτο μισό του μήνα ή οφειλόμενα ποσά έρχονται πίσω με χαρακτήρα εισπρακτέο σαν τα γραμμάτια, φροντίστε να μην βγείτε εκτός budget.  Από το δεύτερο μισό του μήνα ο Ερμής από τον Κριό σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, ο λόγος σας έχει δύναμη, αποφύγετε την εριστική συμπεριφορά και την προκλητικότητα ή τις εμπρηστικές ομιλίες-συνομιλίες, παρόλα αυτά φέρετε εξαιρετικές ιδέες που γοητεύουν. Ο Άρης από τα μέσα του μήνα ορθοδρομεί και αυτό ενισχύει τον οικονομικό σας τομέα, φέρνει έσοδα από κληρονομιές ή δάνεια με επιτυχή επιτόκιο. Κέρδη από τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Η νέα σελήνη είναι μοναδική για μία συγκατοίκηση, συμβίωση ή επισημοποίηση μιας σχέσης ενώ παράλληλα στηρίζει ενδοοικογενειακές σχέσεις και τις αναθερμαίνει. Νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι. Παρόλα αυτά, φροντίστε να αποφύγετε τις μετακινήσεις καθώς ο Ερμής σχηματίζει έντονες όψεις από τον Κριό, κυρίως κοντά στις συγκλίνουσες όψεις που σχηματίζονται.

Ιχθείς: Στο μάτι του κυκλώνα τις πρώτες 10 ημέρες του μήνα αλλά γενικότερα το πρώτο μισό του μήνα ενέχει εντάσεις, νεύρα, εκρηκτικότητα, ψευδαισθήσεις, εξαπατήσεις και νοχελικότητα. Θέλετε να χαθείτε στα Ποσειδώνια όνειρά σας καθώς ελλοχεύουν εντάσεις και διαπληκτισμοί, καλό θα κάνει να είστε απομακρυσμένοι στον δικό σας κόσμο, να εναρμονιστείτε και με το κλίμα της περιόδου, της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς καραδοκούν μολύνσεις συναισθηματικές και πικρίες. Χρειάζεται αποχή από τις σεξουαλικές σας ορέξεις καθώς ελλοχεύουν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα για τους άπιστους Ιχθείς, παράλληλα μπορεί να πληγώσετε τους δίπλα σας αλλά συνάμα θα πληγωθείτε. Αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων, οριστικές αποφάσεις στον έρωτα ή οριστικοποιήσεις. Ο Ερμής στο πρώτο μισό του μήνα φέρνει πολλές σκέψεις και παράλληλα καλείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να λύσετε τις όποιος παρεξηγήσεις της προηγούμενης περιόδου. Από τις 16 Απριλίου και έπειτα διευθετήστε οικονομικές συμφωνίες, υπογράψτε με επιτυχία οικονομικές συμφωνίες και επιτύχετε εισοδηματική αύξηση, μόνο μην προβείτε σε υπέρογκες δαπάνες και πολλά έξοδα. Έχει ορθοδρομήσει και ο Ερμής από τις 14 και αυτό φέρνει την αποκαθήλωση σε σχέσεις, συνεργασίες και στην ερωτική σας σχέση, οι εντάσεις της προηγούμενης περιόδου εξομαλύνονται και εσείς σταδιακά ηρεμείτε και γίνεστε περισσότερο δραστήριοι και κυνηγάτε την επιτυχία, την αρμονία προς πάσα κατεύθυνση. Στις 21 η νέα σελήνη στον ταύρο στηρίζει τα όνειρά σας, τις προσδοκίες σας, σας χαρίζει επικοινωνιακή ικανότητα, ευκαιρίες για socializing και περεταίρω δικτύωση, ο κύκλος σας διευρύνεται ενώ παράλληλα σας στηρίζουν αδέλφια και στενοί συγγενείς. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο και να εξετάζετε με ακρίβεια τις προθέσεις των άλλων. Η Αφροδίτη του Διδύμου φέρνει κέρδη από ένα ακίνητο, αναθερμαίνει ενδοοικογενειακές σχέσεις, δίνει τη δυνατότητα για μία μετακόμιση ή ανακαίνιση χώρου ενώ προσφέρει και ευχάριστες συναθροίσεις στο σπίτι. Θα απολαύσετε την οικογένειά σας.

                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου